Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BordoSarajevo je napisao/la:Ja momka znam lično, jako kulturan i dobar momak, al vjeruj da su redom: Lelić, Liivak, Kuzmanović, Husejnović, Velkoski, Hebibović, Anđušić.. avioni za njeg, meni samo nije jasno kako i na koji način/prevaru dođe i poveza se s nama, ja sam u šoku majke mi.fks74 je napisao/la:Nisam nikada nista pisao o igracima dok ne vidim na terenu, dali je pojacanje ili ne. Iskreno ovaj mi cak i ne lici na igraca, ali vidjet cemo. Mozda i grijesimo. Malo ga i godine zezaju.
Itekako ima veze s elvirom njih dvojica u tali dovode igrace, a Sabrina preko Bekicevog menadjera dovodi igrace kao sto je dosao Sofranac ,Orangina85 je napisao/la:Nema on veze sa Elvirom, grace je dovodio preko Hurtica. U biti Elvir veze nema sa dovodjenjem igraca, odavno to sve ide preko Sabrine a sad je Husrefova zadnja.Inijesta je napisao/la:**** mu komplet familiju i njemu i elviru preko kojeg dovodi igrace u klub, uzima tal na potpisima- raskidima , samo on i jos jedan menadjer imaju privilegije da dovode igrace u klub, a na kraju Husref ako na ovo bude sutio picka je ko i CalaZukanovic je napisao/la:Da jest Bilalagic njegovi su Kadusic, Kuzmanovic i dalje.
ali je sada izbrisao sliku
Ovoga sam ja prizeljkivao kad nam je Smigalovic dosao jer su zajedno tad igrali i sjecam ga se po dobrom. Sad me strah da ce ovo biti Puric broj 2
Austrija druga liga je u pitanju, ekipa zadnja na tabeli.miky_hz je napisao/la:Cim je on izdrzao 6 godina vani da se nije vratio ko svi ovi sto su prije vamo nego tamo,moze bit nesto od njega .Vjerujem sefu.
Nema to veze sa istinom oko Elvira 100%, a to za Sabrinu znamInijesta je napisao/la:
Itekako ima veze s elvirom njih dvojica u tali dovode igrace, a Sabrina preko Bekicevog menadjera dovodi igrace kao sto je dosao Sofranac ,