FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li bio ko na ovom Summer Marketu, zna li ko koliko su ove nove Diadorine polo majice?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Evo kaze Adzem da je najveci problem nasih "u glavi", a ne u nogama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
PINki neka im uvedu psihologaLjoZee je napisao/la:Evo kaze Adzem da je najveci problem nasih "u glavi", a ne u nogama.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- kyrieirving
- Kontakt:
Jel realno da nas je kladionica stavial ko velikog favorita sutra?Samo 1,25 kvota al hajd ne bunim se nek bude tako
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Realno bi bilo oko 1,80.kyrieirving je napisao/la:Jel realno da nas je kladionica stavial ko velikog favorita sutra?Samo 1,25 kvota al hajd ne bunim se nek bude tako
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Jaozinho22
- Kontakt:
A ne, eto drugoligaš treba biti favorit protiv najvećeg kluba u državi...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Nasi nisu dali saglasnost o prodaji TV prava.
- kyrieirving
- Kontakt:
Nisam reko da oni trebaju bit favoriti ali ovako ispada da je borac gori od goska jer protiv goska je bilo 1,40.Jaozinho22 je napisao/la:A ne, eto drugoligaš treba biti favorit protiv najvećeg kluba u državi...
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
K'o plitak potok sutra 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Doktor1921
- Kontakt:
To mozda po kladionicama ali ja nisam siguran da mi mozemo do boda kako smo odigrali dvije zadnje utakmice i bod je veliki.Virtu4l je napisao/la:Realno bi bilo oko 1,80.kyrieirving je napisao/la:Jel realno da nas je kladionica stavial ko velikog favorita sutra?Samo 1,25 kvota al hajd ne bunim se nek bude tako
Kladionice nikad ne lažu doktore, rijetko će se kad zayebati 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Doktor1921
- Kontakt:
Preskupe su i godisnje i pojedinacne ja mislim da smo najskuplji u regionu...maldini3 je napisao/la:935 godinjih za ovu sezonu. Moglo je i bolje
Opet sutra jedan autogol lagano.[emoji41]
Autogol po autogol i titula.
Autogol po autogol i titula.
Je li provjerena info?LjoZee je napisao/la:Nasi nisu dali saglasnost o prodaji TV prava.

Re: RE: Re: FK Željezničar
Jeste. Borac, Zrinjski, Siroki, Sarajevo i mi nismo dali saglasnost o prodaji TV prava.Fidelitoo je napisao/la:Je li provjerena info?LjoZee je napisao/la:Nasi nisu dali saglasnost o prodaji TV prava.![]()
- kyrieirving
- Kontakt:
Ma kad pogledas realno stvari sta ce bojac.Uglvanom su im igraci isti ko prosle godine znaci kvalitet prva liga rs nista vise nemaju oni sta trazit na grbavici.Samo se nadam 2 razlike finoj igri i dobroj uvertiri za derby dobijamo cjeli jug jos ako ih mladost otrese u nedelju mi bi ih trebali ugasit na kosevu.
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Kako nas prenose onda? Digli bi nasi glas da nismo dogovorili. Pusti ove iz Borca sta pricaju.LjoZee je napisao/la:Jeste. Borac, Zrinjski, Siroki, Sarajevo i mi nismo dali saglasnost o prodaji TV prava.Fidelitoo je napisao/la:Je li provjerena info?LjoZee je napisao/la:Nasi nisu dali saglasnost o prodaji TV prava.![]()
Nikad losiji marketing za prodaju godisnjih nije uradjen to je po meni glavni razlog. A i atmosfera oko kluba nije bas na nekom visokom nivou. Cijene nisu nesto specijalno promjenjene u odnosu na proslu godinu tako da to nije neki problem al volio bi ako neko zna cijene u regionu da nam baci jedan post o tome.Doktor1921 je napisao/la:Preskupe su i godisnje i pojedinacne ja mislim da smo najskuplji u regionu...maldini3 je napisao/la:935 godinjih za ovu sezonu. Moglo je i bolje
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
A obično su te godišnje i članske išle u periodu kada igramo Europu, kada možeš privući najviše raje da to kupe na neku euforiju i rezultat u europskim takmičenjima. Ne znam što tako nisu uradili ove godine.
- Doktor1921
- Kontakt:
To si upravu al kako mi igramo ni kladionice nas ne mogu izvaditiRaonffa je napisao/la:Kladionice nikad ne lažu doktore, rijetko će se kad zayebati

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 27 gostiju.