Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naravno da treba, samo je Stojcev za max 8 miljamjesecno uz bonuse do 10. Puno kvalitetniji igraci sd mogu naci za te pare sto on trazi, pa nama najvece pojacanje ove sezone tj. Stanojevic igra prvu sezonu za 5000 KM.DenchiNL je napisao/la:ma treba platiti kvalitet, uvijek sam za to, nek se iskehaju sad i već imaju ekipu za evropu a imamo ozbiljnu šansu napasti titulu pa ako se oboje ostvari kupili su puno vrijedniju rijetkost MIREvolution87 je napisao/la:Pa kad je mrtvi novakovic imao 12 milja, tacnije ima jos uvijek, po toj logici stojcev treba da ima bar 20. Druga je samo stvar sto ni prvi ni drugi ne vrijede te pare.
Zna majstor Husref sta valja ciniti,ovaj ba Novakovic I nije nesta ni odigrao I kako mi jaran preneo I tu je bilo uguravanja ,talova I zamisli agent mu neki srbijanac koji je sklon takvim radnjama tj.bliskosti sa trenerima kod dovodjenja nogometasa.Ma hajde nije ni bitno ali ovaj crnogorac je izgleda pravi,i fino ste ga uboli////Srecno I zelim vam uspjeh.skoroalen je napisao/la:50 milja za Kapića, neko je maloprije napisao.
Ne vidim ni ja toliki problem u bekovima, ja se jasno sjećam dvije tekme gdje je Pero igrao beka, protiv Slobode lani kad je asistirao Mersi za 1:0 na Koševu, i u derbiju kad je dobio crveni u 4. minuti (a i tu nisam siguran da li je bio bek). Tad je Kuzmanović pokrivao cijelu stranu i gubio se. Desno bio Kadušić, neko reče već, s njim je bilo toplo - hladno. Nešto mislim da onaj Šabanović ne može bit puno gori od njega. Stoji to da nama bekovi trebaju al' ako će doći neki Kramar, bolje daj ovu djecu nek se ganjaju. Sa Herićem i Mujakićem smo svi bili skeptični pa momci još nemaju lošeg poteza na utakmicama (nisu se ni naigrali nešto al za isto vrijeme su nam recimo Hrustem i Novaković znali višestruko živce povadit). Ja vjerujem Musemiću, ako on procijeni da su ti akademci dovoljno dobri da budu zamjenska rješenja, ko sam ja da se protivim.
Priključili su se pripremama prvog tima on i Šabanović.Dženo Uščuplić hvali Mustafića pravo.Amca007 je napisao/la:A jeli Mustafic iz juniora potpisao, kapiten cini mi se. Momak je novi Kros..
ThrillerHz je napisao/la:Je.bes Riesmannovu Hipotezu, sta su navijaci Sarajeva. U isto vrijeme bi da se forsiraju akademci i da se dovode neki kvazi fudbaleri kako se ne bi riskiralo s djecom. S druge strane bi bili zadovoljni i s Evropom, ali da ne izgube nijednu tekmu u ligi za prvaka i jos hiljadu slicnih primjera
Kuzmanovic ide, cim nadje klub koji ce platit nesto,Stroj1946 je napisao/la:Ovo sa posudbama igrača je dobra stvar. Napokon su skontali da se tako može dosta uraditi na napretku igrača, a ne ih uvijek nogirati ako se ne nametnu. Istrpiti ih jednu sezonu negdje, možda se pokažu. Lakše im je u manjim sredinama nego ovdje.
Možda ne bi bilo loše i onog Kuzmanovića negdje posuditi do kraja sezone, da se dohaviza malo, ako Hus ne računa na njega, iako je dobar igrač, ima dobar potencijal. Samo je izgleda tanak u glavi, gubi se pod pritiskom. Šteta bi bila da ga izgubimo brzo što se nije odma snašo, možda mu treba više vremena.
Mustafić mali je strašan potencijal. Ako nastavi kakav je bio u juniorima, vrlo brzo će u prvu postavu. Ko je pratio juniore, zna odlično. Daleko je zreliji igrač od svojih vršnjaka.
Ma vjeruj mi za dvije godine, ako ne odu on i ovaj golman Vladan isti Donaruma sviju mi. Imamo buducnost pravu, samo ih zadrzat. Njih dvojica, Sadiku i mozda jos dva igraca da budu kostur tima, a dzaba ih dobijemo...Historicar je napisao/la:Priključili su se pripremama prvog tima on i Šabanović.Dženo Uščuplić hvali Mustafića pravo.Amca007 je napisao/la:A jeli Mustafic iz juniora potpisao, kapiten cini mi se. Momak je novi Kros..
sta je reciLakoste je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 14 gostiju.