Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

neutralan__
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la neutralan__ » 30 mar 2011, 20:57

legenda reala je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
Megamon je napisao/la:U ovome Velikom Bratu se fircaju naveliko
Jesil gledao sto se ona dvojica hoce pobiti??
šta se dešava ko koga guzi ,ko koga tuče ,da pogledam malo kasnije uživo
Znam da Nemeš guzi Marijanu :mrgreen: ,a htjeli se potuc Nikola i onaj ne znam kako se zove :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 mar 2011, 21:01

Znam da Nemeš guzi Marijanu :mrgreen: ,a htjeli se potuc Nikola i onaj ne znam kako se zove :D
ozbiljno
Pa zar nije ona ko fol udata
A kad ju je guzio ,jel bilo ,ja sam gledo vidim da su uvijek zajedno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 mar 2011, 21:04

@Goran i @Tanzla,

Unreal je genijalan. Što se tiče Half - Life-a, mislim da je naša (@Tanzlina i moja) generacija odrasla na istom. Mi smo prije godinu i po otišli u internet klub gdje smo prije visili i odigrali u pare Ha-laja (tako ga od milja zovemo). Naravno, kreirali smo "Rampage" i bukvalno se derali 2 sata.

Ah, dobra stara vremena. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 30 mar 2011, 21:06

Koji su pogledali OK koji nisu pogledajte Svaka cast !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 30 mar 2011, 21:06

UT je dobra igrica pravo ;)

Hajde neko cs nek nadje ljudi

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 mar 2011, 21:07

ozbiljno
Jbg ono je izgledalo kao da je guzi ima i klip ako nadjem postavit cu ga,i mene cudi to udata zena ima dijete ,a tako...bili im nesto prenijeli iz stvarnog svijeta sto ih je bilo uznemirilo vjerovatno o tom klipu,citav dan su o tome pricali.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 mar 2011, 21:08

Nema jače igrice od Unreal Tournament 98. 8-) M-M-M-MMMMM- Monster Kill. :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 mar 2011, 21:11

Evo legendo

[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 mar 2011, 21:12

Samo F.K.S !! je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Bojkotujem! CS mi je uzeo pola zivota. Ne zelim da vidim to ocima. Ja nisam ni znao da je izasao 1.7.
Ne igram kako je izasao 1.6. :)
cs 1.7 je ko pec neki nesto ma isto ko sestica skinuo sam nekakav al nece nesto :S
stace ti cs 1.7 kad ces ga tesko na tome ćerati

skini 1.6 igraj preko neta

@Monolog

a đuka :oops:
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 30 mar 2011, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 mar 2011, 21:12

ozbiljno
Upravo ju je sad na pregledu zguzio.Kad je mala dobila svoje,izasla napolje i zapalila cigaru.A inace mislim i da je Nikola firco onu Tamaru(dobra ko avion)

mada u vb su sve kurave
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 mar 2011, 21:13

Monolog je napisao/la:@Goran i @Tanzla,

Unreal je genijalan. Što se tiče Half - Life-a, mislim da je naša (@Tanzlina i moja) generacija odrasla na istom. Mi smo prije godinu i po otišli u internet klub gdje smo prije visili i odigrali u pare Ha-laja (tako ga od milja zovemo). Naravno, kreirali smo "Rampage" i bukvalno se derali 2 sata.

Ah, dobra stara vremena. :(
Hoces da te zovem kad budem online sutao sa rajom malo half life-a? Mapa crossfire (ona sa atomskom bombom) ili subway (gdje ima onaj camac sto kruzi mapom) i deremo momacki. Jes' da se desi da uleti poneki cheater (nista mi gore na planeti nema, a ova djeca danas furaci samo tako i igraju), al' zacas mu se jbe keva.

UT 1 je stvarno jedna od najboljih igara ikad. Ja sam imao furku da se translocatorom prebacim protivniku na glavu, ne pitajte kakav mi je score znao biti na kraju. :)

I bas tako, dobra stara vremena.. :D

EDIT: U kojem si net clubu visio? Pretpostavljam da si iz Sarajeva. Vjerovatno smo se sretali negdje. :D
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 30 mar 2011, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 mar 2011, 21:14

Megamon je napisao/la:
ozbiljno
Upravo ju je sad na pregledu zguzio.Kad je mala dobila svoje,izasla napolje i zapalila cigaru.A inace mislim i da je Nikola firco onu Tamaru(dobra ko avion)

mada u vb su sve kurave
Uh i ja bi je,dobra pravo

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 mar 2011, 21:18

Vidim pricate o Velikom Bratu !

Kako su se sinoc bambusali onaj Nemeš i Marijana, jaooooo drama.

Sram je bilo ima muza i djete od 2 godine napolju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 mar 2011, 21:19

Megamon je napisao/la:
ozbiljno

mada u vb su sve kurave
ma dobre su one sve za zguziti ,nego gdje ju je guzio ,jel u onoj prostoriji napolju gdje nema kamera
daj nađite snimak da vidim ,večeras moram uživo gledati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 mar 2011, 21:20

Elegant je napisao/la:Vidim pricate o Velikom Bratu !

Hvala ti boze sto sam Bosanac i sto zivim u Bosni,pa ono je sve odraz drustva,a izgleda je to onima u Hrvatskoj normalno :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 mar 2011, 21:21

@Zlatan,

Davno rekoh da je pretpostavka majka svih zayeba. Šalu na stranu, nisam iz Sarajeva. Crno-crveni sam, al' nisam Milanista. Mah, nisam ni Zeničanin. Iz Tuzle sam, mada sam posljednjih mjesec u Lukavcu (grad pored Tuzle, poznat po motorijadi, jezerima i čemu sve ne). :D

Sjećam se crossfire i doublecross; mislim da su to jedine 2 sa atomskom bombom. Crossfire je legendarna; nju smo često igrali. Al' 3 omiljene su: Rampage, Files(ako se dobro sjećam, ovako se zvala) i Ka. Male, a nas 6-7 pa derali k'o pravi. I, proklet da si što si me podsjetio na ovo. :mrgreen:

Nisam dugo igr'o, sad bih se osramotio. A, trenutno sam bez mašine za igrice (nazovimo to tako), pa bi to predstavljalo glavni problem. :(

@Za ljubitelje Velikog Brata (ubiše me na facebooku ovi likovi sa clipom, pa da podijelim s vama):
[youtube][/youtube]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 mar 2011, 21:25

to Monologe

Jesil ti išta zguzio u ovogodišnjem Velikom Bratu :lol: :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 mar 2011, 21:26

Megamon je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Vidim pricate o Velikom Bratu !

Hvala ti boze sto sam Bosanac i sto zivim u Bosni,pa ono je sve odraz drustva,a izgleda je to onima u Hrvatskoj normalno :?
Ima toga i u Bosni, ali zna se da u VB ulaze samo fufice, porpaliteti, ljudi sumnjivog morala.

Ali ova Marijana je dosada najludja, kao da ne zna da se sve snima 24/7 ... ovo joj sigurno nije prvi put da prevari muza.

P.S. Meni je Tamara bolja od Marijane. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 mar 2011, 21:28

Monolog je napisao/la:@Zlatan,

Davno rekoh da je pretpostavka majka svih zayeba. Šalu na stranu, nisam iz Sarajeva. Crno-crveni sam, al' nisam Milanista. Mah, nisam ni Zeničanin. Iz Tuzle sam, mada sam posljednjih mjesec u Lukavcu (grad pored Tuzle, poznat po motorijadi, jezerima i čemu sve ne). :D

Sjećam se crossfire i doublecross; mislim da su to jedine 2 sa atomskom bombom. Crossfire je legendarna; nju smo često igrali. Al' 3 omiljene su: Rampage, Files(ako se dobro sjećam, ovako se zvala) i Ka. Male, a nas 6-7 pa derali k'o pravi. I, proklet da si što si me podsjetio na ovo. :mrgreen:

Nisam dugo igr'o, sad bih se osramotio. A, trenutno sam bez mašine za igrice (nazovimo to tako), pa bi to predstavljalo glavni problem. :(
Vise necu pretpostavljati. :mrgreen: A ne moras mi objasnjavati gdje je Lukavac ba.Nisam lud. :lol: Bilo je prije dobrih cs klanova iz Tz i Lukavca. Trenutno se mogu sjetiti samo AMC-a! Sad su to sve uslovno receno stariji momci. Pos'o, zene.. :mrgreen: Al' je druzenje bilo haos kad bi dolazili u Sarajevo na turnire. Ja nisam nikad isao gore kod vas na turnire, put me vazda vodio juzno, u Mostar. Oni su nam bili najveci konkurenti ubjedljivo. Al' sam proveo u tvom gradu dosta lijepih trenutaka. ;)
Ne sjecam se te doublecross, al' crossfire mi je bila ubjedljivo najdraza. Aj kad budes imao uslove za igranje javi se pa da raspalimo koju. I ja sam zakrzljao. Moze i prvi dio Unreal Tournamenta, da vas ganjam redeemerom. :D Al' sam mnogo pozelio bacit poneku, ukljucit teamspeak i uzivati.
Lijepo se prisjetiti. :twisted:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 mar 2011, 21:29

Link za download msn-a 9-tke ? :roll:
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.