Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kako ste pojedini ovdje samo nedokazni i bezobrazni to je nevjerovatno !
Proteklu godinu dana na vjesala selekora stavljali radi nepozivanja ovih silinh igracina po europi, jedno 10-15 imena se non-stop vrtilo a sad odjenom frku pravite jer se ne zovu igraci PL BiH, pa hajde odlucite se vise.
Sta sad treba otjerati pola trenunte ekipe da bi uz ovih 10 iz europe igralo jos 3-4 iz PL BiH i to ni vise ni manje nego u Brazilu.
Proteklu godinu dana na vjesala selekora stavljali radi nepozivanja ovih silinh igracina po europi, jedno 10-15 imena se non-stop vrtilo a sad odjenom frku pravite jer se ne zovu igraci PL BiH, pa hajde odlucite se vise.
Sta sad treba otjerati pola trenunte ekipe da bi uz ovih 10 iz europe igralo jos 3-4 iz PL BiH i to ni vise ni manje nego u Brazilu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DonCorleone
- Kontakt:
Pusti ga, ne znam ni sam sta je htio reci.InnocentEmeghara je napisao/la:Ja mislim da tako radi svako. To jeste i poenta u forumu.Henderson je napisao/la:Dođem na ovu temu samo da čitam postove.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- SarajlijaTM
Ti zapeo pa zapeo,ok neka ide,ali sto ne povede i po jednog iz prva 4 kluba u plbih?emir79 je napisao/la:Adilovic jeste bolji od Avdukica, ali to ne mjenja cinjenicu da nikad nece stati na gol. Bolje neka ceka sansu i priliku za drugog golmana, a ne da seli na tribine.SarajlijaTM je napisao/la: Sto imas predrasude odmah,procitaj malo moje postove gore iznad.
Prvi kazem da je adi adilovic bolji od avdukica sigurno,a licno bih vise volio gledati 3 igraca iz sarajeva,borca i sirokog u repki nego 3 iz hnl. Ne mora niko iz zelje. Ne pisem ovdje o zelji,al on sto misli o stanicu misli o svima nama
Jedan ce iz Zelje sigurno biti na spisku (ne bih o imenu, a mozes i pretpostaviti)
Drugi mozda i ne, ali je Safet imao namjeru da ga stavi na spisak, neko koga svi volimo je rekao, da za njeg nije jos vrijeme.
Ionako nece igrati,a samoj ligi bi to mnogo znacilo
Iznarvira me ova prica kompletna,odoh

Mi smo prije mjesec dana imali 11 igraca koji su bili prvotimci u ligama petice. To da mi nemamo nikakav kadar je cista laz i mit.1988risha je napisao/la:Mi imamo 13 igrača koji mogu igrati na SP... Ostali pusta zalost... Onih 10 komotno može povesti iz Vrbanjuse,nit ce nas oslabiti niti pojačat
Begovic, Ibisevic, Dzeko, Spahic, Kolasinac, Lulic i Pjanic bi bili prvotimci u na primjer Nigeriji, a da nepricamo o Iranu kojima je Dejagah Zinedine Zidane. Nismo nikada imali bolju reprezentaciju a cisto sumnjam da cemo ikada imati. Sada smo u pet deka s na primjer Svicarskom... Samo sto oni imaju siri spisak jer imaju normalnog trenera kojim nije sramota nazvati razne Seferovice i Hajrovice. Nas selektor preko medija ismijava Kolasinca, Arslanagica, Prcica itd.
Nezna se koja je strana gora, ovi sto brane il ovi sto napadaju 

- donniedarko
- Kontakt:
@emir79
Ovako i ocekujem od vas ! Dok vas neko konfrontira sa cinjenicama , nemate odgovora
Ovako i ocekujem od vas ! Dok vas neko konfrontira sa cinjenicama , nemate odgovora

Mene Susic vise podsjeca na Gaddafia.donniedarko je napisao/la:![]()
![]()
Ova tema je epska . Cuj prave se paralele izmedju Tite i Susica .

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cuj sto, pa valja platiti Hajduku sto su dali Tinu profi ugovor. Javna je tajna da je Susic **** s probe u Hajduku u januaru 2012, ni zahvalnicu nije dobio. I onda odjednom Vrso postade reprezentativac a Tin dobi ugovor1988risha je napisao/la:Znaci 2180 eura se plaća po danu svakom klubu ciji igrač ode na SP,ukljucujuci i pripreme... Nasa repka će na pripremama provesti mjesec dana,a koliko vidim jos 15 tokom samog SP... Znaci 45 dana x 2180 = 98100 eura... kakva ce to zarada biti za Borac Banja Luku...Kvrzic,Tino,Avdija, nemaju svakaKo šanse da igraju za prvi tim,povedi brate 3 lika najbolja iz nase lige,nek se malo klubovi opare,jer tolike pare ni od transfera nasi klubovi ne mogu dobit.. a sto da ih dobija jedan Hajduk ili Rijeka,kad nasi svi klubovi jedva kraj s krajem sastavljaju...

Ma nemojte zezati hajduk je uspio zabiti gol dragovoljcu, u časnom porazu 1:4
- donniedarko
- Kontakt:
Indikativno za jedan zakljucak je sto ga ipak svi poredimo sa nedemokratskim drzavnicima . Ako vec to radimo meni se nekako dojmi kao neki miks izmedju Ahmadinedzada i Kim Jong-unaCartman je napisao/la:Mene Susic vise podsjeca na Gaddafia.donniedarko je napisao/la:![]()
![]()

Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 21 apr 2014, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Kao i mene nas narod na Libijski, ubiju covjeka koji im je omogucio gotovo sve pa za dzabe, pa sad kukaju sto su se uvukli u pakas amerima i nemaju vise nista.Cartman je napisao/la:Mene Susic vise podsjeca na Gaddafia.donniedarko je napisao/la:![]()
![]()

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Da je Tino iz Premier Lige vidjeli bi vi kako bi bilo mjesta za igrace iz nase lige.. 

- 1988risha
- Kontakt:
Jel činjenica Emire da prvi put nismo imali Španiju,Francusku kao nosice???donniedarko je napisao/la:Vjesto si izbjegao moje pitanje . Prcic je nezrelo reagovao nakon poziva Tini , objasni mi zasto je u datom momentu Tino dobio poziv prije Prcica ? Sve sto si naveo kao obrazlozenje poziva Svenu vazilo je i za Prcica tada sa razlikom da je Prcic bio standardni mladi reprezentativac , znaci cinjenica koja ide u prilog tvrdnji da je Prcic trebao biti pozvan prije Svena .emir79 je napisao/la:Prcic je sam sebe izbacio iz kombinacija, ustvari nejgov baban. Nigdje Safet nije otpisao Prcica. Tino je pozvan na prijateljsku da se isproba, u momentu kad je bio najstandardniji igrac Hajduka, koji je u to vrijeme bio u formi i bio bod iza prvoplasiranog Dinama. Sto je sad Tino ispao iz kombinacija Hajduka, kao sti je i Hajduk ispao iz forme, a ti sad to koristis to je druga stvar. Ako se vec bavis cinjenicama, onda se pridrzavaj istih i u datom momentu, kad je Tini upucen poziv![]()
Je li i cinjenica , da je Susic jedini selektor koji nas odveo na prvenstvo (Zasto sutite, zasto ne pohvalite selektora)
Je li cinjenica i da se u svijetu selektor vise cijeni ,nego u vlastitoj zemlji? Sto sutite?
Je li cinjenica i da igramo najljepsi i najefikasniji fudbal otkako je Safet selektor? Sto sutite?
Je li cinjenica, da smo u grupi imali jedinu drugoplasiranu ekipu, od svih grupa koje postoje, a da je sakupila 25 bodova, vise od mnogih prvoplasiranih ekipa, koje su izborile direktan plasman na SP? (lahka nam grupa, al u qrcu) STO SUTITE?
Hoces cinjenice, samo gdje tebi pase, a zatvaras oci tamo gdje su pomaci, jer volis da blatis, pljujes, ponizavas.
PAPE INSALLAH I U RUSIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEL činjenica da smo izbjegli Belgiju,Tursku,Rumuniju,Ukrajinu,Bugarsku,Norvešku,Srbiju,a zauzvrta dobili Slovačku koje je prosječna repka kao i mi... Dobili Grke koji mogu dati jedan gol i koji su najdosadnija fudbalska nacija u Europi... S kim god igraju oni se brani i čekaju 1 šansu... Mi smo imali samo 2 protivnika u grupi koja se mogu zvati reprezentacijama,Grčka za koju se znalo da nas ne moze pritisnut jer i ne zele,oni uvijek isto igraju i protvi Brazila i protvi lihtenstajna... Prvu ozbiljnu utakmicu koju smo morali dobiti u Zenici protiv Slovaka mi smo izgubili,jer su ljudi došli da igraju a ne da se brane... Nadigrali nas ljudi u svim segmentima igre... Pretrčali nas... U drugoj tekmi u Slovačkoj gubimo 1-0 puvrijeme,prv napad Slovaka u drugom poluvremenu stativa... Tu da nas Bog nije pogledao sad bi ti pljuvao odavde,kako smo u amaterskoj grupi dozivjeli debakl... Što ne kažeš da smo sreće imali što pa nas Slovačka nije drmnula u obe tekme u kojima je bila bolji protivnik ??? A to koliko nam je bila teška grupa dovoljno ti govori podatak da su i defektni grci pobjedili sve ono sto smo i mi.a mislim na onih 6 tekmi protiv Litve,Lihtenštajna i Latvija... i to ti je 18 bodova... Slovaci su nas jednom pobijedili,jednom mi njih... dakle nista spektakularno... S Grcima remi a moglo je biti svega,pa nasa pobjeda,i to jedina tekma ozbiljna u kojoj smo nadigrali neku ekipu koja nije amaterska... A protiv ozbiljnih repki s kojima smo mogli igrati rastereceno,mi smo izgubili i sto je najzalosnije razvalili su nas... Za Argentinu je bilo i za očekivat da cemo izgubiti,al onakva sramota protiv U.S.A. pa ona žalost protiv Egipta,ko da smo iz Okeanije repka a ne iz Europe... Sramota... I pricaj ti sta hoces,al istina je da mi godinu dana nismo odigrali dobru utakmicu...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
-
- Kontakt:
Ma kakva Premijer liga i igrači iz nje, čuj treba ih vodit na SP ccc
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne znam sta je se promjenilo oko Safetovog ugovora. Prije par mjeseci je sve tvrdio da ce cekat do poslje SP-a i vidjet sta ce, a sad odjednon kaze znat ce se i prije SP-a da li ostaje i tako je najbolje. Da su pametni u savezu nebi nista odlucavali do zavrsetka SP-a. Mnogo toga bi trebalo zavisit od SP-a. Sta ako ga produze a mi bez osvojenog boda u Brazilu zavrsimo, ili obrnuto. Zasto odjednom sad se mora odlucivat. Ocito je da je imao ispade sa glavnim igracima, i treba se prvo vidjet sta ce bit na SP-u.
Nazalost je bio autogol. Ali veceras ocekujem i Stinkija i Vrsu u prvoj postavi, valja sta i zaraditi jer ce ih safet povesti na SP a i prvenstvo je vec gotovoFCS je napisao/la:Ma nemojte zezati hajduk je uspio zabiti gol dragovoljcu, u časnom porazu 1:4

@emir79, vidim da si upucen i da citas tm forum, jedan si od uglednijih tamo.
Samo mi reci slijedece, na osnovu cega je Sven Tino Susic dobio poziv prije Sanjina Prcica, dugogodisnjeg bh reprezentativca u omladinskim katergorijama i kapitena istih?
Samo cinjenice molim.

Samo mi reci slijedece, na osnovu cega je Sven Tino Susic dobio poziv prije Sanjina Prcica, dugogodisnjeg bh reprezentativca u omladinskim katergorijama i kapitena istih?
Samo cinjenice molim.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DonCorleone
- Kontakt:
Nije valjda i ovaj emir svababhsport je napisao/la:@emir79, vidim da si upucen i da citas tm forum, jedan si od uglednijih tamo.![]()

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma da, poredite ga tamo sa nekakvim libijcima, irancima i korejancima iako nema nikakve veze sa njima. Imamo domace ljude i primjere iz svog dvorista sa kojim mozemo praviti paralele.donniedarko je napisao/la:Indikativno je sto ga ipak svi poredimo sa nedemokratskim drzavnicima . Ako vec to radimo meni se nekako dojmi kao neki miks izmedju Ahmadinedzada i Kim Jong-unaCartman je napisao/la:Mene Susic vise podsjeca na Gaddafia.donniedarko je napisao/la:![]()
![]()
Evo ispravicu se, nakon kratkog razmisljanja dosao sam do sljedeceg zakljucka: Ivica Osim je Tito. Susic je Dzemal Bijedic. Piplica je Branko Mikulic, Baljic je Hamdija Pozderac, Sredojevic je Djuro Pucar, Begic je Raif Dizdarevic a Slavica Pecikoza je Milka Planinc. Ciro je Ante Pavelic.

Susic je Bakir Izetbegovic, a Stinky Sebija Izetbegovic. Sead Susic, poslovni partner, je Esed Radeljas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.