Ne bi bilo lose kad bi ga doveli. Prije 2 dana je raskinuo ugovor, znaci free igrač.
A mogao bi itekako posluziti kao joker su klupe. Ne bi bio skup, a nama fali krilnih igraca. Ne želim tu gledati ni sa klupe kako ulaze Heba, Cmilja, Krle i ostala kompanija.
+1
U igri 1 na 1 veoma dobar. Naravno za sirine, ne prve postave ma da i to moze ponekad.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Zato treba dovesti Ovčinu da se mi ne bi svađali između sebe zbog Mirka i Halida
Nista od Harisa. Trebao bi jos neko doci ako smo dobro protumačili izjavu Ismira. A možda je mislio i na Fanima, jer velike su šanse da ce se aktivirati klauzula za produzivanje ugovora na još jednu god.
Ma to sam više mislio u kontekstu zbog svađe i pominjanja nečije žene. A da smo u ovom trenutku najtanji na bekovskim linijama - jesmo.
I da, koliko god sam kenjao oko Fanima, situacija je takva da nam je on itekako potreban. I ako Ismir i Ivan smatraju da nam treba, nema se tu puno šta palamuditi. Pružiti mu podršku i to je to.
A vidi ovih boraca za ljudska prava i jednakopravnost
Pa eto kad ste tako fini, vodite crncugu kuci nek vam izguzi zene, pa ako vam se one javno pred familijom izvine vi im fino oprostite i nastavite zivjeti kao da se nista nije desilo jer ih volite i zelite fin brak i djecu sa njima i ne zanima vas ko tu djecu pravi jer vam je porodica svetinja.
P.S. To vam je otprilike primjer i poredjenje sa ovom situacijom i ''voljenim''klubom. Nista licno
Idi nacrtaj ovo pa javi kad zavrsis
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Definitivno ga vidim kao igrač za klupe, jer je i sklon povredama. Ako uhvati formu i počne zabijati neka ga onda u prvoj postavi. Be igraju imena, vec oni najbolji u danom trenutku.
Stvarno bi bilo kad bi ga doveli, a i konkurente bi tako syebali, jer ce mu sigurno poslati ponudu Borac, Velež pa cak i kone.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Ne bi bilo lose kad bi ga doveli. Prije 2 dana je raskinuo ugovor, znaci free igrač.
A mogao bi itekako posluziti kao joker su klupe. Ne bi bio skup, a nama fali krilnih igraca. Ne želim tu gledati ni sa klupe kako ulaze Heba, Cmilja, Krle i ostala kompanija.
A akademiju ko yebe, jel? Zaboravite ta dovodjenja za klupe, to smo radili zadnjih 300 godina i zato i jesmu u qurcu.
Igraci iz Akademija mogu igrati kad vodis 2-0 3-0 zadni 10-15 min. a ne kad ti treba gol ili kad vodis i trebas cuvati rezultat. Govedarica je dobar za klupe.
Domaci igrac,nije skup,ima dosta iskustva sa nasom ligom.Zasto da ne
Za rotacije bi bio vise nego dobar.
Edit:Isti mu je menadjer kao Bagaricu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 feb 2022, 16:09, ukupno mijenjano 4 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Meni je samo smijesno treniranje strogoce na Fanimu jer su mnogi, mnogi urinirali po ovom klubu godinama pa nisu adekvatno kaznjeni, jos su se neki od njih vratili poslije, a neke zovu i legendama kluba.
Meni je samo smijesno treniranje strogoce na Fanimu jer su mnogi, mnogi urinirali po ovom klubu godinama pa nisu adekvatno kaznjeni, jos su se neki od njih vratili poslije, a neke zovu i legendama kluba.
Fakat i seremo, okej je da nas Adukor i Lazić popišaju pa se kasnije vrate, okej je da Tatar dere dres i davi Salčina na treningu, al nije okej što Fanimo neće da igra kad ga trener zajebava. A za ovu trojicu nabrojanih, Fanimo je Mahrez.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Fakat i seremo, okej je da nas Adukor i Lazić popišaju pa se kasnije vrate, okej je da Tatar dere dres i davi Salčina na treningu, al nije okej što Fanimo neće da igra kad ga trener zajebava. A za ovu trojicu nabrojanih, Fanimo je Mahrez.
Ok, eto trener mu majku yebavao, ne valja nista. Reci cemo da je opravdano. Sto nije dosao na ove pripreme, Sablic je otisao 27 decembra. Sta mu je tada smetalo ?
Pa zato sam i rekao da se treba negdje presječi. Nastavimo s istim pristupom, pa ćemo opet kad se nešto tako desi govoriti "eh kad su mogli Lazić, Adukor, Fanimo, može i ovaj."
Odličan, njega bi trebalo šarnuti. Glat bi se mogao boriti s Suljićem na krilu, samo da ga povrede ne potrefe. Strašan dribling ima,1 na 1 dere guzove.
Pa zato sam i rekao da se treba negdje presječi. Nastavimo s istim pristupom, pa ćemo opet kad se nešto tako desi govoriti "eh kad su mogli Lazić, Adukor, Fanimo, može i ovaj."
Dulja zatezao oko ugovora pa pusten da odigra do kraja radi borbe za evropu/titulu/kup, Lazic i Adukor sr.ali oko ugovora pa vraceni, Krste digao srednjak zapadu pa vracen i data mu kapitenska i neki ga zovu legendom, pun qrac "legendi" nisu oprostili dugove 2013. kad smo bili pred gasenjem pa su neki poslije prodefilovali kroz klub kad je bilo idealno, Potura prodavala informacije iz kluba pa zadrzana/vracena, Zeka sr.ao po klubu dok nije zaposlen, pa otisao cim je bolja ponuda dosla... Moze se reci da u svakoj generaciji od 2013. pa ovamo je bio neko ko je sr.ao po klubu kako je htio pa je zaboravljeno i oprosteno. Ovdje je izgleda najveci problem sto je Fanimo "crno gov.ance", da je "sarajevsko gov.ance" ne bi bio problema. Sjeti se samo koliko se sr.alo po Secerovicu kad je dolazio, sad evo skoro svima izbor ispred Kapica. Da Fanimo dobije priliku protiv Leotara ili na derbiju i zabije dva gola, svi bi ovo zaboravili.