FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Zabi ga mali Hico 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gledaj Gnabry kako uđe igramo konačno s igračem više. E moj Nicolase runjo stidna.
Kakav Čupo, aDueko u ovim godinama je Kane za njega… Valja Vlaha ganjati u January
- Omerbavarac
- Kontakt:
Čekali su me sa golom.
Brava kapitenu.
Brava kapitenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Boga mi Bischof ima ljevicu. Vidim Kompa je mudro iskoristio igrača više. Ubacio je Laimera na lijevog beka i praktički s Bischofom je dobio sad trećeg igrača u sredini. Dosta je tu inovacija koje do sada nismo viđali.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Najpodcjenjeniji bek u historiji Bayerna je Rafa Guerreiro.
Auuu kakav golčina Karla ovaj mali će biti top klasa. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Karl

- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj Karla, nije normalan. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tako je žiti joj mljeveno pokaži onom kramanjoncu kako se zabija.
Aaaaa
- Bayern@heart
- Kontakt:
Mi trpili invalida Sanea makav je majstor i kakav ce tek biti Karl 
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 25 okt 2025, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne gledam utakmicu, ali na kratko sam ušao na forum i ne pamtim kad sam jedan gol vraćao pet puta da ga pogledam. Hvala Saurman
Gledao sam malo onaj talk na Sport 1 gdje gostuje Basler u vrijeme utakmica CL.
Super Mario ne miriše Karla i misli da neće biti kalibar za Bayern.
Razuvjeri Lanarte sve neverne tome
Razuvjeri Lanarte sve neverne tome
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pflichtsieg
Karl veci potencijal od Musiale, potencijal da bude njemacki Messi, konacno i kod nas neko ko je
Karl veci potencijal od Musiale, potencijal da bude njemacki Messi, konacno i kod nas neko ko je
Gladbach je nama godinama unazad daleko najteze gostovanje u buli, nerijetko smo tamo i deklasirani znali biti. Nije to ni danas bilo nimalo lako do gola Kimmicha, ali sve u svemu potpuno zasluzena pobjeda, 13 zaredom, malo li je.
Trio naprijed danas nije bio na nivou, ali nije ni to za cudjenja. Igraci s klupe su donijeli prevagu, i to je ono sto sam i neki dan govorio, da nam trebaju svi igraci zdravi za pravu rotaciju i svjezinu.
Sada slijedi nekoliko pravih ispita za ovu ekipu, kup s Kelnom prije svega da se vidi kolika je mentalna snaga u timu.
Trio naprijed danas nije bio na nivou, ali nije ni to za cudjenja. Igraci s klupe su donijeli prevagu, i to je ono sto sam i neki dan govorio, da nam trebaju svi igraci zdravi za pravu rotaciju i svjezinu.
Sada slijedi nekoliko pravih ispita za ovu ekipu, kup s Kelnom prije svega da se vidi kolika je mentalna snaga u timu.
Cesto on lupeta.armando je napisao/la: ↑25 okt 2025, 17:43Ne gledam utakmicu, ali na kratko sam ušao na forum i ne pamtim kad sam jedan gol vraćao pet puta da ga pogledam. Hvala Saurman![]()
Razuvjeri Lanarte sve neverne tome![]()
Karl fantastican, treba mu dati vise minuta. Onaj Jackson je totalni promasaj. Gnabry se bori za novi ugovor. Prija mu ova pozicija.
Nur der FCB
Za Karla zaboravih napisati, treba s njim kao i sa svakim mladim igracem polako ici. Trenutno igra s puno samopouzdanja i bez pritiska, ali treba proci vremena dok on postane kompletan igrac. Moderni nogomet ne dopusta luksuz igracu da je dobar samo u jednom smjeru, mora se igrati i napad i odbrana i sve to na visokom nivou.
To i jest trenutna snaga ovog Bayerna, sto se krila i napadaci vracaju u obranu, a bekovi ulaze u sesnaesterac. Mislim da Karl u tim segmentima jos treba napredovati, ali je talent ocit, i samo ga ispravno savjetovati, bice on bonbon.
To i jest trenutna snaga ovog Bayerna, sto se krila i napadaci vracaju u obranu, a bekovi ulaze u sesnaesterac. Mislim da Karl u tim segmentima jos treba napredovati, ali je talent ocit, i samo ga ispravno savjetovati, bice on bonbon.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Bravo za ekipu i Vincenta, jako dobro je zarotirao na poluvremenu igrače, dobili smo dodatnog igrača u sredini. Uspio je i sačuvati pojedine za srijedu protiv Kölna.
U drugom poluvremenu kontrolisano sve, mogli smo uživati, iako su domaćini imali igrača manje.
DFB Pokal u srijedu, Köln ove godine nezgodna ekipa, svakako teža utakmica nego danas, nadam se da ćemo nastaviti igru na tri fronta.
I razmišljanja sam, ako bi na vrijeme pobjegli u Bundesligi protivnicima, dali bi prostora Vincentu da omladinci dobijaju još više šanse
U drugom poluvremenu kontrolisano sve, mogli smo uživati, iako su domaćini imali igrača manje.
DFB Pokal u srijedu, Köln ove godine nezgodna ekipa, svakako teža utakmica nego danas, nadam se da ćemo nastaviti igru na tri fronta.
I razmišljanja sam, ako bi na vrijeme pobjegli u Bundesligi protivnicima, dali bi prostora Vincentu da omladinci dobijaju još više šanse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.