Ne odbija se Zeljo tako lahko posebno mladi treneri to nece uraditi. A uprava je svjesno trazila nekog koga ce navijaci podrzati i kome nece praviti veliki pritisak. Svjesni su oni bili da ce Adzem kupiti navijace ubacujuci par juniora u ekipu i tako dati njima vremena da se malo saberu. A vjeruj mi da ce Adzema otjerati cim skupe nesto para i budu u mogucnosti dovesti 2-3 kvalitetna igraca.Doktor1921 je napisao/la:Sto je zavaljen, jel ga to neko natjero on je mogao hladno da odbije ovu funkciju iz milion razloga...maldini3 je napisao/la:Da je valjo Slavko i ono sto je on radio jos bi bio na klupi Zelje. Podrska Adi za sve sto radi jer je zavaljen od uprave da bi oni sacuvali svoje guzice. A Slavki se popisam na kartoteku i na one koji ga jos uvijek zale
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne može sve, samo može "kad treba".
Baš fer...
Baš fer...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zato kazem bi mi smijesnoNeandertalac je napisao/la:Ne može sve, samo može "kad treba".
Baš fer...

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma u pravu je Virtualni, ne može i ne treba sve biti transparentno.Zeljo92 je napisao/la:Zato kazem bi mi smijesnoNeandertalac je napisao/la:Ne može sve, samo može "kad treba".
Baš fer...
Ja samo konstatujem da je bilo kada je nekome trebalo. U drugim slučajevima smo dobivali časne pionirske.
Elem neise...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
To je nešto sasvim drugo. Ja sam konkretno mislio da se ne može baš svaki segment poslovanja iznositi javno.
Naravno, profit na raskidima ugovora je priča za malu djecu i nešto najsmješnije što sam čuo u nekoliko posljednjih godina.
Naravno, profit na raskidima ugovora je priča za malu djecu i nešto najsmješnije što sam čuo u nekoliko posljednjih godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo Zeljo B pobijedio. Zajmovic pogodio.

Jesu ono u cosku nas dragi SD i Zubanovic ?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Doktor1921
- Kontakt:
Jel ko gledo utakmicu, kakav je Zajmovic, jedan covjek mi se kune da je bolji od Nikolica i Beganovica ?LjoZee je napisao/la:Evo Zeljo B pobijedio. Zajmovic pogodio.
Ma protiv Borca njega u napad. Ne moze biti gore od ovog sto trenutno imamo u napad. Po ovom izvjestaju i Mujagic je imao tri sjajne prilike, a Zec stativu pogodio. Hoce li Mujagic potpisati ugovor ?
Ko je 80 sto igra u B timu?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mislim da je to Benjamin Sehic.Zeljo92 je napisao/la:Ko je 80 sto igra u B timu?
- Jaozinho22
- Kontakt:
Izgleda da mu je ponuđen...LjoZee je napisao/la:Ma protiv Borca njega u napad. Ne moze biti gore od ovog sto trenutno imamo u napad. Po ovom izvjestaju i Mujagic je imao tri sjajne prilike, a Zec stativu pogodio. Hoce li Mujagic potpisati ugovor ?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- plavousrcu
- Kontakt:
Da je dobiti makar ga kurcem utjerali. Kone ako izgube opet ce ginuti protiv nas. Treba sto vise raje doci da se napravi prava atmosfera. Moze to biti kljucno za rezultat.
obzirom kako igramo i mi i oni mogo bi to biti najgori derbi odavno
a šta će biti sa publikom tice znaju
a šta će biti sa publikom tice znaju
Nece na derbiju biti ni 5.000 jer ce nama vjerovatno dati opet 5%, a pitara nece puno doci.
Molim vas ako neko zna,koji dan i u koliko sati igramo SA Borcem.Unaprjed zahvalan.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Subota u 20:30.Alipasino je napisao/la:Molim vas ako neko zna,koji dan i u koliko sati igramo SA Borcem.Unaprjed zahvalan.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Lendra, nek je sretan 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Hvala.
Davalo se Pinki 5% i davace se 5%LjoZee je napisao/la:Nece na derbiju biti ni 5.000 jer ce nama vjerovatno dati opet 5%, a pitara nece puno doci.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Gdje si ti Neyo? nema pojacanja, nema tebe.Neymar11 je napisao/la:Davalo se Pinki 5% i davace se 5%LjoZee je napisao/la:Nece na derbiju biti ni 5.000 jer ce nama vjerovatno dati opet 5%, a pitara nece puno doci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ANamelessGhoul, rukometubih23 i 44 gosta.