nego gledam ovu tabelu.. mi žugamo na naše što se provališe kod mladosti... kad ono mladost najbolja .... vodi na tabeli

užas .... imal ko da nas vadi, ovo neće na dobro

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bolji je onaj slovenac sto pravi fine prezentacijeVirtu4l je napisao/la:Edis Mulalić je najbolji trener u ligi.
Nikad se mi s djecom nismo mučili, izbaci još ova dva tri polovnjaka što su ostala i malci u vatru. U jednu ruku mi je i žao što će opet spašavat dupe Fm stručnjacima koji će proćerdat njihove pare i zamijenit ih preplaćenim polovnjacima prvom prilikomirfo je napisao/la:A yebote nikad slabija liga nije bila a mi cemo se mucit za evropu
Joj nemoj Ribu spominjati taj nema 2 osnovne kako treba zavrseno , otjeran gdje god je bio i sta god je radio u zivotu i uhljebi se kod nas.Jaozinho22 je napisao/la:Nikad se mi s djecom nismo mučili, izbaci još ova dva tri polovnjaka što su ostala i malci u vatru. U jednu ruku mi je i žao što će opet spašavat dupe Fm stručnjacima koji će proćerdat njihove pare i zamijenit ih preplaćenim polovnjacima prvom prilikomirfo je napisao/la:A yebote nikad slabija liga nije bila a mi cemo se mucit za evropu
Što bi Dejo Nikolić rekao, pregovaralo se s Nestorovskim i Ebueom![]()
Da dođe u Želju bio bi najgori, a Adžem koji bi kao otjeran otišao u "Vitez" posato bi najbolji. Sabura malo i nek čovjek izgura do kraja sezone. Eno Sarajevo zijanilo od Goška ima i gore.Virtu4l je napisao/la:Edis Mulalić je najbolji trener u ligi.
.Kompromis je napisao/la:Mulalic je pokazao u Zelji da je daleko od nekog odlicnog trenera za nase lige, sa ogranicenim igracima osim pobjede nad Sarajevom (tada mnogo jacim sarajevom) nije uradio nista vrijedno hvale u prvoj polusezoni, a u drugoj polusezoni kad su mu dovedeni brutalni igraci za ovu ligu, osim bljeska od prvih 7-8 utakmica, do slobode (poslije toga derbi je bio dobar na kosevu), a onda se vratio u prosjecnost i lose rezultate (sa razlogom dobio nogu)... sa njim je Zeljo izgledao mozda jos jadnije nego sad po igri, a nije da nije imao puno bolje igrace nego adzem...
Da se ne lazemo u 5 deka su oni treneri, nista posebno ni jedan a ni drugi (istina sablja je veliki motivator)...
Od tih Zeljinih vojnika oda i normslno osim su najbolji treneri, ostalo tanko Bogami...
Edis nakon nas pokazuje da ima slifa. Kod nas je bio pogubljen, a zbog cega ne znam. Sve mi lici na to da su neki po direktivi Uprave morali igrati i da su igraci dovodjeni bez njehovog znanja. Tada smo svjedocili ustaljenim procedurama Nikolica i Misimovica i to je Mulalicu bila otezavajuca okolnost. Dva kluba bez ustaljenih procedura i pravi posao.Kompromis je napisao/la:Mulalic je pokazao u Zelji da je daleko od nekog odlicnog trenera za nase lige, sa ogranicenim igracima osim pobjede nad Sarajevom (tada mnogo jacim sarajevom) nije uradio nista vrijedno hvale u prvoj polusezoni, a u drugoj polusezoni kad su mu dovedeni brutalni igraci za ovu ligu, osim bljeska od prvih 7-8 utakmica, do slobode (poslije toga derbi je bio dobar na kosevu), a onda se vratio u prosjecnost i lose rezultate (sa razlogom dobio nogu)... sa njim je Zeljo izgledao mozda jos jadnije nego sad po igri, a nije da nije imao puno bolje igrace nego adzem...
Da se ne lazemo u 5 deka su oni treneri, nista posebno ni jedan a ni drugi (istina sablja je veliki motivator)...
Od tih Zeljinih vojnika oda i normslno osim su najbolji treneri, ostalo tanko Bogami...
Doveli su m. stevanovica, lendrica i bekrica (sve provjerene i dokazane igrace u ovoj ligi, a pored toga "normalnog" stevanovica koji je tad rasturao u pazaru i jos neke manje bitne igrace... i sa ovim igracima je kihnuo i nije ostvario zacrtano, a to je Evropa... zato je potpuno opravdano dobio nogu... uz to iako nisam pobornik gledanja ljepote igre, igrao se anti-fudbal, cak u rangu petrovicevog....Transfer1312 je napisao/la:Kompromis je napisao/la:Mulalic je pokazao u Zelji da je daleko od nekog odlicnog trenera za nase lige, sa ogranicenim igracima osim pobjede nad Sarajevom (tada mnogo jacim sarajevom) nije uradio nista vrijedno hvale u prvoj polusezoni, a u drugoj polusezoni kad su mu dovedeni brutalni igraci za ovu ligu, osim bljeska od prvih 7-8 utakmica, do slobode (poslije toga derbi je bio dobar na kosevu), a onda se vratio u prosjecnost i lose rezultate (sa razlogom dobio nogu)... sa njim je Zeljo izgledao mozda jos jadnije nego sad po igri, a nije da nije imao puno bolje igrace nego adzem...
Od tih Zeljinih vojnika oda i normslno osim su najbolji treneri, ostalo tanko Bogami...![]()
![]()
ajd ne za-jeb-aji molim te. Mulalic je isto imao limitiranu ekipu i opet je bolje se držao , dovodili su mu igrače kao što i sada dovode. A on je za Adžema DOKTOR! I neću se raspravljati , vrijeme će pokazati kako ova sezona tako i budućnost ko će napraviti neku trenersku karijeru. Ja ti garantujem da će on više napraviti sa Mladosti do kraja sezone , nego Adžem sa Željom ( jedino Adžem neće dočekati ni polusezonu a jok Kraj sezone).
Ali su mu dovedeni uglavnom odlicni igraci za ove lige, a on je jos plus uspio mentalno devastirati memiju koji je do tada odlican bio (petrovicu se zamijeralo ne guranje mladih igraca, sto je ispravno i tacno, ali isto tako mulalic ih nije gurao, memiju je mentalno unistio, a o dzenisu ne treba ni pisati, u pitanju su igraci koji su samo godinu ili pola godine prije toga kod ode rasturali)...plavousrcu je napisao/la:Edis nakon nas pokazuje da ima slifa. Kod nas je bio pogubljen, a zbog cega ne znam. Sve mi lici na to da su neki po direktivi Uprave morali igrati i da su igraci dovodjeni bez njehovog znanja. Tada smo svjedocili ustaljenim procedurama Nikolica i Misimovica i to je Mulalicu bila otezavajuca okolnost. Dva kluba bez ustaljenih procedura i pravi posao.Kompromis je napisao/la:Mulalic je pokazao u Zelji da je daleko od nekog odlicnog trenera za nase lige, sa ogranicenim igracima osim pobjede nad Sarajevom (tada mnogo jacim sarajevom) nije uradio nista vrijedno hvale u prvoj polusezoni, a u drugoj polusezoni kad su mu dovedeni brutalni igraci za ovu ligu, osim bljeska od prvih 7-8 utakmica, do slobode (poslije toga derbi je bio dobar na kosevu), a onda se vratio u prosjecnost i lose rezultate (sa razlogom dobio nogu)... sa njim je Zeljo izgledao mozda jos jadnije nego sad po igri, a nije da nije imao puno bolje igrace nego adzem...
.Kompromis je napisao/la:Ali su mu dovedeni uglavnom odlicni igraci za ove lige, a on je jos plus uspio mentalno devastirati memiju koji je do tada odlican bio (petrovicu se zamijeralo ne guranje mladih igraca, sto je ispravno i tacno, ali isto tako mulalic ih nije gurao, memiju je mentalno unistio, a o dzenisu ne treba ni pisati, u pitanju su igraci koji su samo godinu ili pola godine prije toga kod ode rasturali)...plavousrcu je napisao/la:Edis nakon nas pokazuje da ima slifa. Kod nas je bio pogubljen, a zbog cega ne znam. Sve mi lici na to da su neki po direktivi Uprave morali igrati i da su igraci dovodjeni bez njehovog znanja. Tada smo svjedocili ustaljenim procedurama Nikolica i Misimovica i to je Mulalicu bila otezavajuca okolnost. Dva kluba bez ustaljenih procedura i pravi posao.Kompromis je napisao/la:Mulalic je pokazao u Zelji da je daleko od nekog odlicnog trenera za nase lige, sa ogranicenim igracima osim pobjede nad Sarajevom (tada mnogo jacim sarajevom) nije uradio nista vrijedno hvale u prvoj polusezoni, a u drugoj polusezoni kad su mu dovedeni brutalni igraci za ovu ligu, osim bljeska od prvih 7-8 utakmica, do slobode (poslije toga derbi je bio dobar na kosevu), a onda se vratio u prosjecnost i lose rezultate (sa razlogom dobio nogu)... sa njim je Zeljo izgledao mozda jos jadnije nego sad po igri, a nije da nije imao puno bolje igrace nego adzem...
Edis je cucnuo u Zelji i to je sva poenta... ne sumnjam ni da ce adzem isto tako jer objektivno ni nema neku ekipu...
Edisa nisam pratio u Crnoj Gori priznajem, ali iskreno ovo sto do sada radi u mladosti je radio i ibro rahimic prosle godine do odlaska u velez (izgleda da su dosta zdrava sredina)... tako da neka prodje neko vrijeme prije nego li mu se dodjeljuju neki epiteti i hvalospjevi....
Jesam 3 stoje svakog prvog u mjesecu, osim ako nedjelja kaci jbg tad ne radi platni promet pa ne mogu ni proci transakcije (u tom slucaju onda je drugog)...Transfer1312 je napisao/la:Joco Stokic , Djermanovic , Diatta , Livaja , Nedo Turkovic , Mailson , Kramaric , braća Sadiković...
I nije isto voditi ,gdje ti traze kako ces voditi i gdje imas slobodu u radu. Pred nama je sve necu se raspravljati , predpostavljam da si i ti na platnom spisku ba cuvas svoje mjesto. Da si malo realan uvidio bi greske DJL
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, ELDIABLO20, ŠTA_JE i 59 gostiju.