donniedarko je napisao/la:emir79 je napisao/la:Inace si ti jako strucna osoba, koja moze ocjenjivati nekog ko je profesionalan, a ko ne.
Masala da ostane i 2018 u inat takvima kao tebi.
Moje misljenje bazira na cinjenicama , tvoje na emocijama . Pruziti cu ti i dokaz . Ajde mi obrazlozi logicki , cinjenicama zasto je Tino preferiran u odnosu na Prcica ?
I ovdje smo da diskutujemo o tome sta je dobro za reprezentaciju a sve ostalo je irelevantno . Ta prica o inatu nekome je smijesna

Prcic je sam sebe izbacio iz kombinacija, ustvari nejgov baban. Nigdje Safet nije otpisao Prcica. Tino je pozvan na prijateljsku da se isproba, u momentu kad je bio najstandardniji igrac Hajduka, koji je u to vrijeme bio u formi i bio bod iza prvoplasiranog Dinama. Sto je sad Tino ispao iz kombinacija Hajduka, kao sti je i Hajduk ispao iz forme, a ti sad to koristis to je druga stvar. Ako se vec bavis cinjenicama, onda se pridrzavaj istih i u datom momentu, kad je Tini upucen poziv
Je li i cinjenica , da je Susic jedini selektor koji nas odveo na prvenstvo (Zasto sutite, zasto ne pohvalite selektora)
Je li cinjenica i da se u svijetu selektor vise cijeni ,nego u vlastitoj zemlji? Sto sutite?
Je li cinjenica i da igramo najljepsi i najefikasniji fudbal otkako je Safet selektor? Sto sutite?
Je li cinjenica, da smo u grupi imali jedinu drugoplasiranu ekipu, od svih grupa koje postoje, a da je sakupila 25 bodova, vise od mnogih prvoplasiranih ekipa, koje su izborile direktan plasman na SP? (lahka nam grupa, al u qrcu) STO SUTITE?
Hoces cinjenice, samo gdje tebi pase, a zatvaras oci tamo gdje su pomaci, jer volis da blatis, pljujes, ponizavas.
PAPE INSALLAH I U RUSIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!