Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bice 0:0 do 70 min, nakon toga iskljucit ce Krupi fudbalera i pobijedit ce "sampijon" rezultatom 1-0.
Zeljo uzima tekmu rezultatom 2-0.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
-
- Kontakt:
Zasjeda Republički štab; Konferencija za novinare nakon sjednice
U Banjaluci je u toku sjednica Republičkog štaba za vanredne situacije, a nakon toga konferencija za novinare koja je predviđena u 14 časova.

U Banjaluci je u toku sjednica Republičkog štaba za vanredne situacije, a nakon toga konferencija za novinare koja je predviđena u 14 časova.

Uh...ja inace ne govorim ovo, vrlo vrlo rijetko, i meni je samom to neugodno reci, pa izbjegavam, ali tebi moram bas direktno ono sto sam ti nabacio u celofanu prethodno: Ti bas odajes dojam glupe osobe. Halali ali ujedno i odgovor na tvoje pitanje a gore boldirano:dejavu je napisao/la: ↑21 mar 2021, 02:09hahahahah! nije realno! Nasao si se ovdje uvrijedjen ko tetkica analizirajuci sve u prethodnim postovima ali najmanje, ili skoro nikako ono zbog cega sam te citirao. Pokusat cu ti sljedeci put nacrtati..Steven11 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 01:31
uh jbt...pa za tebe je onaj Merak forumas...mislim da nakon tebe, meraku dugujem barem neko izvinjenje.
Hajd ako ce ti biti lakse, da ti ne ostane nedokucivo, evo prilagodit cu i uprostit pojasnjenje i samo ti tvoj post ponovit:
Neme tebe u Sarajevu majstore
Nikakav argument, bulaznis bez smislene osnove by the way mnogo pogresna procjena ( ovo te vadim pojmom procjena)
Ti si jedan obicni nolajfer sa kobilje koji je godinama maltretiran pa svoje komplekse lijecis ovdje na forumu.
Citaj moj odgovor na prvom pasusu, sve isto, ima li neke razlike? pojma nemas da bih ja mogao biti sve od napisanog, cisto naskrabana plitka fol uvreda...i by the way velika greska u procjeni ( opet te vadim pojmom procjena)
Zamisljam te ko nekoga koji je 24/7 zatvoren u 4 zida i kojem je ova virtualna prezentacija i pisanje sve u zivotu, a stvarnost je potpuno potpuno drugacija.
toliko si jednodimenzionalan da ti i na ovo opet moram reci procitaj prvi odgovor gore, sve isto, pojma nemas da bih ja mogao biti sve od napisanog, cisto naskrabana plitka fol uvreda...i by the way velika greska u procjeni ( opet te vadim pojmom procjena). Moram ti ovako, valjda ces shvatiti...
Pitas sta nije tacno u tvojim postovima? Skoro sve decko, skoro sve, i pritom plitki pokusaji uvrede najtrivijalnijim floskulama. Za sve napisano, daj mi jedan argument? Ne trazim puno...
Rekao sam 'skoro sve je pogresno' zato sto sam ti ostavio za pravo da kontas da imam neku mrznju, shvatam da tako mogu zvucati neki moji postovi onima koji ne razumiju sarkazam, ironiju. Pa shvatam da mozda i izraz autora nije negdje najjasniji. To ti necu uzeti za zlo.
Vidi ja ti prostije i jednostavnije od ovoga vise ne mogu pisati, bude li ti odgovor opet 'nekontajuci' bgm nije do mene...
[i]Ja se slomih da ljudima priblizim taj mentalitet, to je ono sto mi u Sarajevu nazalost gledamo na dnevnoj bazi.[/i]
Zbog ovog i tvojih slicnih postova sam se nakacio, pusti to citiranje kojih si se uhvatio na licnoj osnovi, ne razumijem kako ne shvatas da uopste ovdje nisu bitni!!
Dakle, da pokusam opet, vracam te na sami pocetak.
Glavna i jedina bitna recenica ovdje:
Ja se slomih da ljudima priblizim taj mentalitet, to je ono sto mi u Sarajevu nazalost gledamo na dnevnoj bazi.
Sta ti curice gledas na dnevnoj bazi, sto ja ne gledam kod vas a ne pada mi na pamet da piskaram po forumima i sve vas stavljam u jedan isti kos?
i nemoj sad da uzimas ovo "curice" kao nesto bitno i da analiziras i pises pola sata post o tome, postedi me molim te.
eto sta vidim, ne moras dalje ici od sebe, sam si se ponudio kao primjer ovoga sto sam opisivao. Primjer kazem, a da te poznajem licno vjerovatno bih te mogao opisat i kao prototip.
Evo to ja pricam.
Plava jedna mala kuckica, sta drugo da ti covjek kaze, probao sam fino da ti objasnim ali ne dopire.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
pa da vidimo šta će odlučiti
nema prekida profi sporta
Sarajevo -Krupa ubjedljivo 1-0
Prigradska seljadija -City 0-2
Prigradska seljadija -City 0-2
- Meraak1921
- Kontakt:
Steven poznatiji u narodu kao inžinjer sa istetoviranom sis om na lijevoj ruci, sta te muci, hajde u Ilijaš kuci
Ne ofiraj se vise curice, zali boze vremena utrosenog na pokusaj diskusije s tobom.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Kako je igrao radnik?M0starskiRambo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 12:59Bice 0:0 do 70 min, nakon toga iskljucit ce Krupi fudbalera i pobijedit ce "sampijon" rezultatom 1-0.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
uh...
Kuckice mala.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
U Republici Srpskoj će u narednih sedam dana biti zatvoreni ugostiteljski objekti, a Milorad Dodik je poručio da se to moralo uraditi zbog zdravlja stanovnika, ali da niko neće biti ostavljen na cjedilu.
Također zatvoreni su frizerski i kozmetički saloni, bazeni i spa centri, trgovački centri.
Nakon sedam dana, ukoliko epidemiološka situacija bude bolja, razmatrat će se otvaranje nekih objekata.
Jest lahko zapalit naš narod,na kraju niko sport nije ni spomenuo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sarajevo vs Krupa 1
Siroki vs Olimpik x
I jos borba dobra i zla, aBd dobit ce dobro na celu sa Husrefom.
Siroki vs Olimpik x
I jos borba dobra i zla, aBd dobit ce dobro na celu sa Husrefom.
-
- Kontakt:
Utjeracemo im dobro, da istjeramo zlo iz njih

Tuzla City / Sloga Simin Han
- Meraak1921
- Kontakt:
Ide danas najvece iznenadjenje kola, Zeljo ce pobjediti TC.
Eto, igra se liga i dalje.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
opet se lozis na mostarskog ramba, jesi realanPantelija je napisao/la: ↑21 mar 2021, 14:10Kako je igrao radnik?M0starskiRambo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 12:59Bice 0:0 do 70 min, nakon toga iskljucit ce Krupi fudbalera i pobijedit ce "sampijon" rezultatom 1-0.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Sto svi misle da ce listica otkinuti bod olimpiku? Pa bolji je olompik od njih. To sto su oni nas pobijedili ne znaci nista jer mi trenutno imamo ispodprosjecnu ekipu i igramo kao neki osrednji prvoligas.
Uzece ih olimpik u hendikepu
Uzece ih olimpik u hendikepu
-
- Kontakt:
Al ovi sto misle da je rambo stvarno velezovac
hahahahahhaha treba im nacrtat ocigledno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.