FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 24 avg 2012, 14:14

slika

Ovdje sada treba ukljuciti cijelu Bayernovu pravnu masineriju da se ovo realizuje. Neka ide i tih 8 dodatnih miliona da Martinez sam otkupi svoj ugovor. Baskijci su cekali da se ukljuci City u utrku i namjerno opstruirali transfer. Martinez zeli u Bayern i to je jedna prednost i zbog toga treba pokazati zube tim gadovima.. Znam da ne vrijedi toliko ali stvorno treba gadovima ocitati bukvicu. :evil:
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 24 avg 2012, 14:32, ukupno mijenjano 2 puta.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 avg 2012, 14:19

don_burza je napisao/la:Nakon jedne tuzne sezone koju bi svi htjeli zaboraviti krecemo u novu sa ciljem da se vratimo na tron Evrope i Njemacke.
Posle 19. Maja nista me vise ne moze rastuziti ni razocarati . Jednostavno kad god vidim na TV snimak ili Highlightse dusa me zaboli. :(

Elem nova sezona nova nada ;)

Sutra krecemo u operaciju bobmardovanja Dortmunda i rusenja Wembleya ! Armija je spremna i svi se je BOJE!

Manuel Neuer
slika
Zadnja prepreka koju ce protivnici morati proci . Sa ponosom stoji na nasem golu i ceka protivnicke napadace da ih jede za veceru. Mnoge druge armije su htjele ovog vojnika al on je dosao kod nas . Red bi bio da mu ostali vojnici pomognu doci do titula .

Philipp Lahm
slika
Najbolji vojnik u svojoj klasi na dunjaluku ! Kad se titule budu osvajale on ce prvi tu biti da podigne trofej

Ajren Robben i Franck Ribery
slika

Udarna snaga nase armije . Protivnicima se ledi krv u zilama kad pomisle da moraju igrati protiv njih. Kruze price da kad su blizu jedan drugog djeluju ka jedna super sila nazvana Robbery.

Mario Gomez
slika
Tiger tenk nase armije . Sama pomisao duela sa njim je tabu u nekim drzavama . Majke kunu trenere sto salju njihovu djecu u duel za ovom zvijeri .

Mario Mandzukic
slika
Novi proizvod njemacke oklopne masinerije . Nesto blaza verzija Tiger tenka sto se tice oklopa al taj zaostatak nadoknadjuje boljom mobilsnoscu . Cuven je njegov odbranbeni sistem "Laktanje"

Nesto kasnije i o ostatku armije.

don burza brate svaka cast na ovome . :D :)

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 avg 2012, 14:21

"With a membership of 185,000, FC Bayern is far and away the biggest club in Germany, and is also on the move in the international rankings too. Of all the clubs in the world, only Lisbon giants Benfica boast a larger membership roll at 224,000. The new figures also mean Germany’s most successful club has overtaken Barcelona (170,000 members) and now rates as the second-largest on the planet."

@GAL jel moraš quote sve slike ? spamaš ...

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 avg 2012, 14:23

:lol: :lol: red je da nabijemo sto vise stranica da budemo prvi slaim se :lol: :lol: :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 avg 2012, 14:38

raja ajmo vako svi repa sakupiti i donirati bayernu da kupi martineza jel more.zivili ;)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 avg 2012, 14:56

@don_burza

Svaka cast za post!!! Aj sto se protivnicima ledi krv u zilama,citajuci ovo i meni se je cak zaledila!!! Sutra pocinjemo misiju 2012/2013 u kojoj zelimo sve osvojiti sto se moze osvojiti, te vratiti primat u BAVARSKU!!!

Sto se tice Martineza,realno gledajuci ukoliko se Shity ukljuci u borbu,sanse nam malo padaju,ali ne toliko drasticno!!! Obje ekipe moraju dati tih 40miliona i onda se igrac pita gdje ce! Kao sto je i sam rekao, njemu je zelja da dodje u Bayern i cisto sumnjam da ce tu odluku promijeniti pa makar mu dali i 15miliona po sezoni!!!

Yaya Toure je igrac u godinama, ne velikim ali je ipak u godinama. Svi znate sta se desava kod nas kada igrac udje u 30-te ugovor na jednu maximalno dvije godine sa opcijom produzivanja za jos jednu! Mislim da nam Toure ne treba,a morali bi ga kesirati isto,ako ne i vise nego Martineza!!!

Povodom ovog broja navijaca,o kakvim se tu navijacima radi? O registrovanim navijacima, registrovanim navijacima u Njemackoj, u svijetu???
Ja imam podatak da Juventus ima oko 10miliona navijaca, i to cini mi se samo u Italiji, pa vi sad vidite!!!
Stern des Südens

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 avg 2012, 15:01

Sad nesto citam da je Cityu puno tih 40 miljki
Ko ce ga znat.
Jbg volio bi da dodje al tesko
Thomas Müller - Fußballgott

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 avg 2012, 15:34

Mamu im arapsku dace oni 45 ako bude trebalo,ako odluce da ga dovedu dovesce ga.
Ciganin Urrutia bi se **** za euro,mamu im svima.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 avg 2012, 16:23

Martineze klocu jedan ako ovo citas(ili neko od tvojih bliznjih i pretpostavljenih) u ime svih nas jedno veliko ĆAO :evil: .Toliko.
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 avg 2012, 16:44

od sada za ramazan dajem sadekatul fitr bayernu licno cu predati uli enesu i kasimu rumenigeu da nas kakvim dobrim pojacanje obraduju :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 avg 2012, 17:16

momci good new onaj mancester sranje kaze da im je preskup martinez tako da bi moglo znaciti da ce se vrlo brzo ostvariti ovaj transfer jer mi smo jedine budale koje nude 40 miliona. :D

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 avg 2012, 17:36

GAL je napisao/la:momci good new onaj mancester sranje kaze da im je preskup martinez tako da bi moglo znaciti da ce se vrlo brzo ostvariti ovaj transfer jer mi smo jedine budale koje nude 40 miliona. :D
Tacno tako, jedine budale. Bayernu dakle nije potrebna "sergija", da fanovi nesto skupljaju :mrgreen: , jer Bayern je ponudio tu svotu od 40 milina. Baskijci osporavaju transfer jer vjerovatno cekaju neku bolju ponudu.
Mozda ne cekaju samo od Citya tu bolju ponudu, jer mozda zele da Bayern ponudi koji milion vise :evil:
Ucjenjivanje je po srijedi siguran sam jer znaju da ukoliko dogovor ne bude postignut sa njima, Bayern mora na tih 40 miliona platiti jos porez za Martineza da bi ga vidjeli u svom dresu.
Dakle primjer,
Ponudite nam 45 miliona i dati cemo vam Martineza, ako ne zelite, onda neka Martinez sam otkupi svoj ugovor a to kosta 40 miliona + porez na tih 40 :x

Klare

Post Postao/la Klare » 24 avg 2012, 17:43

secer je napisao/la:mislim da jeste. ludi ma(z)gat prodaje jiraceka. sta mislis o tome, kolega klare, hah, hah :)
Jiracek je dosta bolji u šaltanju od Gustava, dok ga Gustavo iz prve u drugu, ovaj je pobjegao, stvarno je to veliki nedostatak u igri Brazilca.
Jašta je neg' mazgat, pogledaj ti šta on samo radi :shock: , lik je prolup'o 100%, gnoja na bacanje, a on prodaje najboljeg igrača :oops: , no pogledaj ovih naših :? , šta tek za njih reći? :?
Čeh, Šmidebah, Bender, Mutinjo, Kedira, Felaini...
Od navedenih možda neki ne bi bili uhvatljivi, ali oni se dopovezali onog, gotovo, ne vidi se dalje. :?
A možemo li garantovati da od pomenutih Španac nije ništa bolji :? , po nedavanju šanse u reprezentaciji i igri na stoperu u klubu na to nam i najviše miriše, zar ne? :?
Usput, jesi slučajno nekolicinu puta ovog Belgijanca(Marokanca) gledao? :?
secer je napisao/la:nego, je l´ neko gledao spanski super kup?
Pojma oni nemaju! :!:
S Realom bi sve bilo završeno u prvoj utakmici, dok bi s Barcom morali igrati na jednu i po. :D
don_burza je napisao/la:Nakon jedne tuzne sezone koju bi svi htjeli zaboraviti
Zašto tako? :?
Prošla sezona nam je ponudila toliko toga, sveukupno 4 mjeseca su bila za čisto uživanje, ta 4 mjeseca smo imali priliku gledati najbolji Bayern u zadnjih 30+ godina. :)
Jeste da smo ostali golih šaka, ali posramiti Reala, Citya, te Talijane, koji su očitavali bukvice Interu, Milanu,...tako išamarati da ne znaju sa koje su planete :? , slatko je to bilo, slatko se toga sjećati. :)
Ipak ni finale nije za baciti, uspjeh je to, u posljednjih 5 godina smo drugi tim u Evropi, tik iza Barcelone.

Kada sve zaokružimo prošlu sezonu trebamo i moramo okarakterisati kao vrlo dobru, za odličnog je falila samo jedna titula.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 24 avg 2012, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 avg 2012, 17:45

Javi yebemo ti svi Mariu,ako ne dodjes u Bayu.

Haj more ako i dodjes pa ja.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 avg 2012, 18:19

danas sam se nesto jako raspisao dosta neozbiljno,sada malo ozbilje.e ovako raja vidim glavna je bar dobrim djelom tema nase potencijalno pojacanje martinez ajmo ga malo po strani osatviti.sutra krece lov na trofeje od sutra se placa svaka greska svaki kis na svim frontovima ,a posebno onom najvecem takmicenju LP kad sam se vec nje dotakao interesuju me vasa ocekivanja ko su po vama favoriti naravno mi smo tu prvi barca ,real ko bi taj 4 moga biti eventualno neko mozda od novih velikih ekipa celzi,juve schit,itd...sta ocekujete

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 24 avg 2012, 23:40

na otvaranju bundeslige dortmund pobijedio werdera 2-1
Zadnja izmjena: badstuber, dana/u 25 avg 2012, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 24 avg 2012, 23:48

badstuber je napisao/la:na otvaranju bundeslige dortmund pobijedio werdera 3-1
Ispravljaj taj rezultat dok neko nije vidio :lol:

Nije ni Werder uopšte bio loš(ruku na srce ni Borussia nije odigrala utakmicu kakvu zna), otišlo im je nekoliko odličnih igrača a oni su to uspjeli nadomjestit dobrim "pojačanjima".Ova sezona bi mogla biti najuzbudljivija u posljednjih nekoliko godina.Sutra i mi počinjemo, ne vjerujem da Furth može išta u sutrašnjoj utakmici(a vala teško da mogu i kroz čitavu sezonu, ozbiljan su kandidat za brz povratak u cvajtu barem po meni ;) ), ali baš zbog toga ih ne treba podcijeniti.Ozbiljno cijelu utakmicu i da odma krenemo dalje s prve pozicije(bar što se gol razlike tiče, sad zasad 8-) )
AUF GEHTS!!!
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 avg 2012, 00:53

Yupp danas izjavio da sigurno nece ostati na klupi Bayerna i da na kraju sezone zavrsava svoju trenersku karijeru.

Iako je rano mislim da Uli vec polako treba razmisljati o novom treneru naseg voljenog kluba.

Sutra protiv Furtha bez Riberya,tako da vjerovatno Sacir u prvih 11.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2012, 01:51

Ja nisam znao da sutrasnji Bayernov protivnik ima u svojim redovima jedno dijete Bayerna. Rijec je o Stephanu Furstneru, koji je prosao sve selekcije Bayernove skole, cak jedno vrijeme igrao i za prvi tim ali onda je ponovo prebacen u Bayern II odakle je presao u Furth.

Nego.
slika

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 avg 2012, 02:07

Ribery nije otputovao sa ekipom u Fürth jer ima gripu i propustice danasnji susret. Njegova zamjena na lijevom krilu ce biti Shaqiri, no i ako igraju bez cetvorice standardnih igraca ocekujem rutinsku pobjedu Bayerna jer je razlika u kvalitetu ogromna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 10 gostiju.