FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sandokan87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 17:38

Neandertalac je napisao/la:Treba Bekriću dati novi ugovor, na tri i po godine. Kakav levat moraš biti pa mu to ponuditi.
Dozivotni ugovor bi mu ja dao! Ima vise osvojenih titula nego komplet ovaj aktuelni roster sto sad predstavlja plave boje! Tuce je tatamata za ovu ligu, al ko nas vodi tuce bi igrao beka vrlo vjerovatno ahahahaha.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2017, 17:38

Da imamo ekipu za titulu ne bi izgubili od Mladosti i Vitezu bi uvalili 2-3 komada kao GOSK-u.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 17:41

MocMahale444 je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:@Nea i ja sam za to da imamo Zeljinog moda ali zeznuto je jer se dosta ljudi ovdje mrzi između sebe.
Ma koji ce nam k urac mod, da nam neki kompjuteras silu ovdje prosipa hahaha daj samo Tuceta da zaganjano titulu, je bo forum ba ahhaha
Znas sto, zato sto moze svako da pise ovdje bio Zeljovac ili ne. To smeta mnogima.

Glasao sam za titulu ali izgleda nista od toga s ovim sastavom.

Samo Amar ovo spasiti moze, neka prica ko sta hoce.
Ma slazem se al nek nam se levati smiju, i nek se sprda ko hoce i koliko hoce. Otjeramo Petrovca dan pred pocetak prvenstva i dovedemo Adzema da bi igrali "napadacki" mi jedva glavu spasavamo. Ahahahahahha bolest
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 avg 2017, 17:41

Bekricu treba platiti samo da ode i Zebu zajedno sa Bogicevicem povede sa sobom.

Hoce li nas pojedini ubjediti da bi mi sa trenutnom ekipom i Amarom uzeli titulu ?
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 06 avg 2017, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 17:43

LjoZee je napisao/la:Da imamo ekipu za titulu ne bi izgubili od Mladosti i Vitezu bi uvalili 2-3 komada kao GOSK-u.
Vjeruj meni da je Slavko nastavio sad bi bili prvi tri od tri, i cekali bi borca ko najavu za derbi. Ovako mi se gace tresu od borca, realno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2017, 17:44

Sta ono bi sinoc pa kapitenska nije zavrsila na ruci Bogicevica ? Malo je nedostajalo da pusti suzu kad je gledao scenu gdje Zeba stavlja kapitensku na ruku Kjosevskog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 avg 2017, 17:45

Zenzo je napisao/la:Bekricu treba platiti samo da ode i Zebu zajedno sa Bogicevicem povede sa sobom.

Hoce li nas pojedini ubjediti da bi mi sa trenutnom ekipom i Amarom uzeli titulu ?
Normalno da bi, prosli put je isto od govana pravio pitu.
uz 1-2 pojacanja Amar bi uzeo titulu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 avg 2017, 17:47

Blago nama ako je tako. :lol:
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 06 avg 2017, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 06 avg 2017, 17:47

Kaze Adzem ako neko misli da je lagano igrati po ovom vremenu neka sidje pa nek proba (aludira na navijace koji su zvizdali) moj Adzeme nevodis ti juniore i na tribinama nisu roditelji pa da gledaju svak svojeg malca i misle da su im djeca najveci talenti, nego su ti protiv Viteza bili oni navijaci koji su najvjerniji i oni koji dolaze bez obzira u kakavom stanju se nalazi klub i koji ce uvijek dolaziti prema tome i prema tvojim izjavama u ove dvije dvije utakmice si pokazao da nisi dorastao ovom poslu i da je greska sto si prihvatio ovu funkciju koja ja je trenutno veoma nezahvalna.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 avg 2017, 17:48

Neandertalac je napisao/la:Treba Bekriću dati novi ugovor, na tri i po godine. Kakav levat moraš biti pa mu to ponuditi.
Dozivotni ugovor bi mu ja dao! Ima vise osvojenih titula nego komplet ovaj aktuelni roster sto sad predstavlja plave boje! Tuce je tatamata za ovu ligu, al ko nas vodi tuce bi igrao beka vrlo vjerovatno ahahahaha.
Tuce je šta?

Jel' igrao Tuce pred prošle sezone? Koji smo bili na tabeli? Kako smo to tada igrali?

Gledao sam utakmica gdje se sa loptom nije mogao sastaviti, odbijala se od njega kao od zida. Sloboda na primjer, k'o panj!

Hvala mu za sve, ja ću ga pamtiti kao igrača koji je uradio dosta za nas. Nisam mišljenja da nam može puno pomoći na terenu kao što je nekada mogao.

A to sam pričao i kada je tek potpisao. Na tri i po.

Petrović je na mrtve guzove dobio bar pet utakmica. U nekima smo izgledali grozno, očajno, slično kao i juče. Nikakav napredak. Plus dva igrača koja su skoro najbolji u ligi, možda i jesu. Vidjeli smo mu znanje protiv Krupe i Sarajeva. Odron kao i igrači. Polovnjak sa strane a skup, pravo.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 17:48

Zenzo je napisao/la:Bekricu treba platiti samo da ode i Zebu zajedno sa Bogicevicem povede sa sobom.

Osim prvo sto bi uradio, vratio bi DOKTORA U PRVI TIM. Drugo s slabijom ekipom u jacoj konkurenciji je prekucavao, trece zna covjek svoj posao i s ovom ekipom bi pokidao ovu ligu. Al neka, gledat cemo eksperimente i dalje!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 avg 2017, 17:50

Sta arsenal ima s Amarom i Zeljom, kakve veze?
Ti imas mrznju prema Amaru pa ti smeta kad ga ko pomene.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 17:54

Neandertalac je napisao/la:
Tuce je šta?

Jel' igrao Tuce pred prošle sezone? Koji smo bili na tabeli? Kako smo to tada igrali?

Gledao sam utakmica gdje se sa loptom nije mogao sastaviti, odbijala se od njega kao od zida. Sloboda na primjer, k'o panj!

Hvala mu za sve, ja ću ga pamtiti kao igrača koji je uradio dosta za nas. Nisam mišljenja da nam može puno pomoći na terenu kao što je nekada mogao.

A to sam pričao i kada je tek potpisao. Na tri i po.

Petrović je na mrtve guzove dobio bar pet utakmica. U nekima smo izgledali grozno, očajno, slično kao i juče. Nikakav napredak. Plus dva igrača koja su skoro najbolji u ligi, možda i jesu. Vidjeli smo mu znanje protiv Krupe i Sarajeva. Odron kao i igrači. Polovnjak sa strane a skup, pravo.
Superrrr. Eto razbili smo Goska, digo nam se i preuzeli smo epitet iz komsiluka SAMPIONI SVEMIRA. Svi coraci i retaedirani nisu vidjeli rupetine u odbrani na tom mecu, da je Gosk ko sto nije bilo bi i to guravo sto za razliku kod Peteovica nije moglo. Kod Petrovica se zabije jedan al ti protivnik ne dodje do 16 a kamoli do peterca gdje nama pljusti evo tri kola. Aik se namucio sa tim istim Petrovicevim Zeljom a nedo Bog da nas je Adzem tad vodio, Litex bi vec tad bio arhiviran imali bi nesto svjezije i nesto brutalnije. Tuce ne moze pomoci, ok! Vidim evo tri kola sredina nam blista. Osmankovic nam igra u sredini. Razmisljanje ti je odlicno. Nastavi, nadoci ces vjeruj mi!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 avg 2017, 17:59

To što je bilo pogrešno staviti Kemu na defanzivog veznog ne znači da je Bekrić neophodan. Fino te pitam koji smo bili dok se "oko njega gradio tim"? Nismo izborili evropu, je li tako!?

Znači da nije to to. Kontaš?
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 06 avg 2017, 18:02, ukupno mijenjano 2 puta.

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 18:02

Neandertalac je napisao/la:To što je bilo pogrešno staviti Kemu na stopera ne znači da je Bekrić neophodan. Fino te pitam koji smo bili dok se "oko njega gradio tim"? Nismo izborili evropu, je li tako!?

Bolje ti je ne produbljuj. Vratit ce Adzem Bekrica upamti. Stidit ces se svega recenog a ja te ne zelim prozivati kad se to desi a desit ce se jer ovako ne ide. Tu sezonu nije sam on kriv, krivi su svi ali i politika! Proslu sezonu ima vece zasluge od mnohih koji i dan danas igraju u startnoj!
Zadnja izmjena: Sandokan87, dana/u 06 avg 2017, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 06 avg 2017, 18:03

maldini3 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Amar Osim ne može funkcionisati sa ovom Upravom, to neka je jasno svakome ko i pomisli na njega, prvi ja pa onda ostali.

1. U ovoj Upravi ima mnogo onih koji ga ne mogu očima gledati, koji mu evo već par godina podmeću i šalju Izlije i slične da blate ime najvećeg trenera Želje svih vremena.

2. Ova Uprava iliti FK Željezničar ima veliki dug prema Amaru Osimu. Na osnovu njega su ga par puta provocirali putem medija, sa izjavama tipa, nema pisani trag za to dugovanje, kako da ga onda vratimo? Samo da napomenem da je ta pozajmica spasila FK Željezničar u jednom od najtežih trenutaka.

3. Amar Osim nikada sebi neće dozvoliti da neki Misimovići, Bajramovići, Nikolići, Čenani i slični odlučuju o njegovoj sudbini, a kada bi postao trener ovi bi ga mogli smijeniti kad im je volja, a pola Upravnog odbora bi bilo protiv njega od prvog dana.

4. Amar Osim ZNA koliko oni NE ZNAJU i kao takav nije poželjan, svaki njegov potez bi bio pod ogromnom lupom i jedva bi dočekali njegove eventuelne greške.

5. Amar Osim bi došao pod uslovom da ima totalnu autonomiju, što mu oni napismeno nikad neće dati.
Hoce li to Amar sam da dovede sponzore, generalnog, tj. pare u klub, hoce li sam da dovodi igrače - placa ih, placa poreze i doprinose, radi na marketingu, radi na brendiranju, razmišlja o budućnosti, naravno nastavi radove na infrastrukturi...itd

Hoce ali u qurcu.

Ako me moze naci zajednicki jezik da radi timski, hvala doviđenja i prijatno.

Navedite mi jednu uspješnu firmu gdje se jedan lik pita za sve.

Navedite mi jedan uspješan europski klub da radi na tom principu, da mozda jedan lik u PSG nije osigirao 222.000.000 za cigana Neymar, sam radio pregovore...itd.

Jedan lik se pita za sve u Barceloni, Bayernu, Mancesteru...

Neka Amar sebi nade inostrani angažman pa neka se pita za sve, da vidimo ko ce ga prihvatiti.

Nema je. Samo mi onda reci kako ocekujes da mi budemo uspjesni dok se jedan covjek pita za sve.
Zenzo moze li molim te odgovor kako ocekujes da budemo uspjesni sa Senadom na celu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 avg 2017, 18:06

Neandertalac je napisao/la:To što je bilo pogrešno staviti Kemu na defanzivog veznog ne znači da je Bekrić neophodan. Fino te pitam koji smo bili dok se "oko njega gradio tim"? Nismo izborili evropu, je li tako!?

Bolje ti je ne produbljavaj. Vratit ce Adzem Bekrica upamti. Stidit ces se svega recenog a ja te ne zelim prozivati kad se to desi a desit ce se jer ovako ne ide. Tu sezonu nije sam on kriv, krivi su svi ali i politika! Proslu sezonu ima vece zasluge od mnohih koji i dan danas igraju u startnoj!
Prvo. Ne znamo hoće li Amar. Drugo, kada će. Treće, nije mu igrao nešto puno zadnji put ako se dobro sjećam. Znači nemoj mi garantirati ništa.

Nemam više živaca za igrače i njihove "mušice". Jedino što je istina da im Amar nije ni Sablja, ni Kostić, ni Slavko. To da.

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 avg 2017, 18:16

@maldini3, nikad ne uzimaj jednu osobu kao odgovornu za los SS, svi su krivi ne samo Senad.

Znal neko kad je skupstina?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 avg 2017, 18:18

Bice skupstina u septembru-oktobru najkasnije.
- Zeljeznicar -

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 06 avg 2017, 18:21

U zadnje vrijeme svaki post neandertalca odrazava I moje misljenje, momak pise realno I to mu se mora priznati....svaka cast neo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1 i 41 gost.