FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako klub nije firma, sta smo kulutno umjetnicko drustvo - zabavljamo narod ?Virtu4l je napisao/la:Željo nije firma!
Naravno da smo firma, imamo svoju infrastrukuturu, imamo navijace konzumente koji placaju karte, artikle, pomazu klub u projektima, klub proizvodi igrace, igra utakmice za ostvarivanje uspjeha - trofeje, novac, izalazak na međunarodnu scenu, u klub se ulaze i klub sam ulaze u svoje projekte, klub ima marktenig, zaposlenike - LJUDE KOJI ZIVE OD RADA U KLUBU, upravu, druge strukture ...itd itekako smo FIRMA.
Sta vi misite ovo neko radi iz zayebancije.
- Zeljeznicar -
- plavousrcu
- Kontakt:
Da zakljucimo izlaganje druga Zenze. Najdrazi je lopov jer je dao svoje pare kako bi klub prezivio i nije rekao mora mi se vratiti cim prve pare legnu u klub kao sto danas rade. Pitam se samo poznajete li rijec stid. Treba da se stidite pokusaja da od jednog od najvecih sinova Zelje napravite lopova. Fuj kako ste jadni, ali konta raja sve vise sta radite. Dodji Najdrazi.
Ali pazi molim te, napravio je krivično djelo jer je dao pare za licencu i plate igračima 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Htjeo on da mu se pare vrate ili ne trebao je da dokumentuje, da je dao 2 KM trebao je na papir da ih stavi i ovi bi mu te pare bili duzni vratiti, ovako je krivcno djelo, on donio pare u klub nije prijavio - uprava iz kase kluba jednom covjeku pare dala (vratila dug) po kojem osnovu, na rijec ?
Niko njega ne sputava, to vi umisljate i lazete da ova uprava radi protiv njega, koji bi qurac onda bio u skupstini.
Prosla su vremena kad je jedan covjek o svemu odulucivao u Zelji toga vise nema. Ako zeli da se vrati i radi timski bujrum - dogovor.
Niko njega ne sputava, to vi umisljate i lazete da ova uprava radi protiv njega, koji bi qurac onda bio u skupstini.
Prosla su vremena kad je jedan covjek o svemu odulucivao u Zelji toga vise nema. Ako zeli da se vrati i radi timski bujrum - dogovor.
- Zeljeznicar -
Zenzo je napisao/la:Hoce li to Amar sam da dovede sponzore, generalnog, tj. pare u klub, hoce li sam da dovodi igrače - placa ih, placa poreze i doprinose, radi na marketingu, radi na brendiranju, razmišlja o budućnosti, naravno nastavi radove na infrastrukturi...itdVirtu4l je napisao/la:Amar Osim ne može funkcionisati sa ovom Upravom, to neka je jasno svakome ko i pomisli na njega, prvi ja pa onda ostali.
1. U ovoj Upravi ima mnogo onih koji ga ne mogu očima gledati, koji mu evo već par godina podmeću i šalju Izlije i slične da blate ime najvećeg trenera Želje svih vremena.
2. Ova Uprava iliti FK Željezničar ima veliki dug prema Amaru Osimu. Na osnovu njega su ga par puta provocirali putem medija, sa izjavama tipa, nema pisani trag za to dugovanje, kako da ga onda vratimo? Samo da napomenem da je ta pozajmica spasila FK Željezničar u jednom od najtežih trenutaka.
3. Amar Osim nikada sebi neće dozvoliti da neki Misimovići, Bajramovići, Nikolići, Čenani i slični odlučuju o njegovoj sudbini, a kada bi postao trener ovi bi ga mogli smijeniti kad im je volja, a pola Upravnog odbora bi bilo protiv njega od prvog dana.
4. Amar Osim ZNA koliko oni NE ZNAJU i kao takav nije poželjan, svaki njegov potez bi bio pod ogromnom lupom i jedva bi dočekali njegove eventuelne greške.
5. Amar Osim bi došao pod uslovom da ima totalnu autonomiju, što mu oni napismeno nikad neće dati.
Hoce ali u qurcu.
Ako me moze naci zajednicki jezik da radi timski, hvala doviđenja i prijatno.
Navedite mi jednu uspješnu firmu gdje se jedan lik pita za sve.
Navedite mi jedan uspješan europski klub da radi na tom principu, da mozda jedan lik u PSG nije osigirao 222.000.000 za cigana Neymar, sam radio pregovore...itd.
Jedan lik se pita za sve u Barceloni, Bayernu, Mancesteru...
Neka Amar sebi nade inostrani angažman pa neka se pita za sve, da vidimo ko ce ga prihvatiti.
Nema je. Samo mi onda reci kako ocekujes da mi budemo uspjesni dok se jedan covjek pita za sve.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Postoji bar deset načina da mu se pare vrate legalnim putem, sa računa na račun. To može završiti pripravnik u svakom knjigovodstvenom birou, a kamoli profesionalac.
Zato tu priču okači mačku u rep, kao što si svaku do sad.
Zato tu priču okači mačku u rep, kao što si svaku do sad.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Amaru dati citav sportski segmenat prvog tima " u ruke ", a Upravi financije i te stvari koje sad rade. Jedino ispravno po mom misljenju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne može sportski segment bez finansija.LjoZee je napisao/la:Amaru dati citav sportski segmenat prvog tima " u ruke ", a Upravi financije i te stvari koje sad rade. Jedino ispravno po mom misljenju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mislim na ovo vracanje dugova i tih stvari. Naravno da mu trebaju i odredjene financije da sastavi tim.Virtu4l je napisao/la:Ne može sportski segment bez finansija.LjoZee je napisao/la:Amaru dati citav sportski segmenat prvog tima " u ruke ", a Upravi financije i te stvari koje sad rade. Jedino ispravno po mom misljenju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Uprava napolje!
Zbog ovih priča što Zenzo servira. I Vi bi da vam neko "pomogne", da "radi" za "vas" a da ne misli glavom. Pljujete ljude, desetine Željovaca koji su se borili za klub i zbog kluba godinama. Vi bolji?
Navijači konzumenti? Ovce za tržnog centra?
Volimo mi i malo dobar fudbal gledati, da i to malo "kupimo". A nismo baš ni levati reče jedno Gsn Ivica Osim, pa znamo nešto, vidjeli dobrih igrača i trenera.
Radite sa dobrim namjerama ali pogrešno. Ljudski faktor ste zanemarili totalno. Struku takođe. Gdje to pametno i dobro za klub!?
Zbog ovih priča što Zenzo servira. I Vi bi da vam neko "pomogne", da "radi" za "vas" a da ne misli glavom. Pljujete ljude, desetine Željovaca koji su se borili za klub i zbog kluba godinama. Vi bolji?
Navijači konzumenti? Ovce za tržnog centra?
Volimo mi i malo dobar fudbal gledati, da i to malo "kupimo". A nismo baš ni levati reče jedno Gsn Ivica Osim, pa znamo nešto, vidjeli dobrih igrača i trenera.
Radite sa dobrim namjerama ali pogrešno. Ljudski faktor ste zanemarili totalno. Struku takođe. Gdje to pametno i dobro za klub!?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
[/quote]
[/quote]
Kome god padne na pamet da ruši i čupa neka zna da ima raje koja će reagovati i to neće dozvoliti! Ja prvi!
To je naše, ničije drugo!
Ko god podmeće ovu priču neka puši qurac i svi koji ih smišljaju! Sramota!
[/quote]
Kome god padne na pamet da ruši i čupa neka zna da ima raje koja će reagovati i to neće dozvoliti! Ja prvi!
To je naše, ničije drugo!
Ko god podmeće ovu priču neka puši qurac i svi koji ih smišljaju! Sramota!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Onda obrisi i ova dva posta gdje piše bi ovaj moron rušio.
Vidi šta degen piše.
Dajte nam moderatora da se ne stavljamo u "struje" i piqke materine, da smo plaćenici i kuje. Hoćemo Željin pdf gdje nas neće huškati i usmjeravati jedne na druge.
A traje to odavno...
Vidi šta degen piše.
Dajte nam moderatora da se ne stavljamo u "struje" i piqke materine, da smo plaćenici i kuje. Hoćemo Željin pdf gdje nas neće huškati i usmjeravati jedne na druge.
A traje to odavno...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
+1Neandertalac je napisao/la:Onda obrisi i ova dva posta gdje piše bi ovaj moron rušio.
Vidi šta degen piše.
A traje to odavno...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ima ih koji su realni, objektivni, odani više klubu nego bilo kom pisanju.
Starih i dokazanih forumaša.
Ne možeš Ti ili Admin ili bilo ko drugi uređivati politiku jer niste navijači Želje. Pustite da mi sami to radimo.
Ta priča "ko" će "šta pisati" ne pije vode.
Neka piše ko šta hoće ali sa adminom će biti dosta "čistije" manje botova i nećemo biti kao na streljani jer nas svaki kreten može optužiti da smo dio nekog klana, plaćenici, neprijatelji itd, ili pisati baš svašta. Kao što se pisalo.
Da se tu jasno postave stvari, zaštite forumaši a vi ogradite. Dobitna kombinacija. Mene na primjer znaju svi i ugled mi je na kocki. Pun mi je qurac napadanja i etiketiranja.
Dajte nam Admina.
Starih i dokazanih forumaša.
Ne možeš Ti ili Admin ili bilo ko drugi uređivati politiku jer niste navijači Želje. Pustite da mi sami to radimo.
Ta priča "ko" će "šta pisati" ne pije vode.
Neka piše ko šta hoće ali sa adminom će biti dosta "čistije" manje botova i nećemo biti kao na streljani jer nas svaki kreten može optužiti da smo dio nekog klana, plaćenici, neprijatelji itd, ili pisati baš svašta. Kao što se pisalo.
Da se tu jasno postave stvari, zaštite forumaši a vi ogradite. Dobitna kombinacija. Mene na primjer znaju svi i ugled mi je na kocki. Pun mi je qurac napadanja i etiketiranja.
Dajte nam Admina.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sandokan87
- Kontakt:

Evo formule za titule!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MocMahale444
@Nea i ja sam za to da imamo Zeljinog moda ali zeznuto je jer se dosta ljudi ovdje mrzi između sebe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma koji ce nam k urac mod, da nam neki kompjuteras silu ovdje prosipa hahaha daj samo Tuceta da zaganjano titulu, je bo forum ba ahhahaMocMahale444 je napisao/la:@Nea i ja sam za to da imamo Zeljinog moda ali zeznuto je jer se dosta ljudi ovdje mrzi između sebe.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Treba Bekriću dati novi ugovor, na tri i po godine. Kakav levat moraš biti pa mu to ponuditi.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Znas sto, zato sto moze svako da pise ovdje bio Zeljovac ili ne. To smeta mnogima.Sandokan87 je napisao/la:Ma koji ce nam k urac mod, da nam neki kompjuteras silu ovdje prosipa hahaha daj samo Tuceta da zaganjano titulu, je bo forum ba ahhahaMocMahale444 je napisao/la:@Nea i ja sam za to da imamo Zeljinog moda ali zeznuto je jer se dosta ljudi ovdje mrzi između sebe.
Glasao sam za titulu ali izgleda nista od toga s ovim sastavom.
Samo Amar ovo spasiti moze, neka prica ko sta hoce.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, Lokomotifa i 43 gosta.