FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 06 avg 2017, 11:26

Dobra kombinacija, ali opet treba dosta novca potrositi - nama je remont ekipe jedino rjesenje.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2017, 11:28

To se podrazumijeva jer nama skoro na svakoj poziciji nedostaje po jedan kvalitetan igrac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 06 avg 2017, 11:31

Zenzo je napisao/la:Amar sve da se vrati, upravu mu mora dovesti igrace jer sa ovima nijedan trener ne moze napraviti rezultat, to ste se vi pojedini lozite da je on svemoguci i da bi ove letve preko noci sa Amarom postale igracine je posebna prica.

Ako ce sjesti i dogovoriti se sa upravom bujrum neka dođe, Adzema ostaviti za pomocnika sa onim drugim covjekom. Sve ostale price da se svi pokupe radi njega i slicne gluposti zaboravite, to mozete po kafanama, kladionicma....itd. nije klub igrarija jednog lica.

Jer kao sto samo gore napisao neko treba da mu igrace dovede, obezbjedi pare,- sve to plati, organizuje, sem ako on nije svemoguci pa ce sve to sam da uradi.
Ovaj Zeljo je bas ovo sto si napisao. Ni Amar nije imao slobodu u drugom mandatu kao sto sada Senad ima.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 avg 2017, 11:43

Zenzo je napisao/la:Amar sve da se vrati, upravu mu mora dovesti igrace jer sa ovima nijedan trener ne moze napraviti rezultat, to ste se vi pojedini lozite da je on svemoguci i da bi ove letve preko noci sa Amarom postale igracine je posebna prica.

Ako ce sjesti i dogovoriti se sa upravom bujrum neka dođe, Adzema ostaviti za pomocnika sa onim drugim covjekom. Sve ostale price da se svi pokupe radi njega i slicne gluposti zaboravite, to mozete po kafanama, kladionicma....itd. nije klub igrarija jednog lica.

Jer kao sto samo gore napisao neko treba da mu igrace dovede, obezbjedi pare,- sve to plati, organizuje, sem ako on nije svemoguci pa ce sve to sam da uradi.
Prva recenica je najsmijesnija na forumu otkako postoji. Ej ove neznalice Najdrazem da dovode igrace. Misimovic, Nikolic i Cenan igrace mogu dovoditi levatima, a Osim to radi sam. Zato ga se i boje i prave od njega neprijatelja.

WilderCC
Kontakt:

Post Postao/la WilderCC » 06 avg 2017, 11:51

plavousrcu je napisao/la:

Prva recenica je najsmijesnija na forumu otkako postoji. Ej ove neznalice Najdrazem da dovode igrace. Misimovic, Nikolic i Cenan igrace mogu dovoditi levatima, a Osim to radi sam. Zato ga se i boje i prave od njega neprijatelja.

Imas tu jos jedan problem, skriven u tome Osim radi sam. Osim kaze hocu te i te igrace, uprava kaze da pola njih nije moguce dovesti i imas sukob zbog kojeg ce Amar, kao po obicaju, spakovati stvari i otici na neki odmor. Otici sa ociju javnosti i prebaciti krivicu na sve ostale. Ova uprava nije ona nekadasnja, kada je Amar bio i trener i upravnik, kada se davalo sve za igrace, a nista drzavi. Danas je obrnuto, drzavi prvo, pa sta ostane za igrace.

I ja bih najvise volio da se nekako uspije postici dogovor, da se ova uprava spoji sa Amarom, ali...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 avg 2017, 11:54

Pa ne bi Amar pito upravu dovedite mi tog i tog :rol: , pa kad bi se oslanjo na njihove pregovaracke sposobnosti mi bi ne bi mogli ni kajkuta dovesti a kamoli koga drugog
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 avg 2017, 11:56

WilderCC je napisao/la: Neka nam je sa srecom.

Otjerati UO i dovesti Amara je isto opcija koju bi ocigledno mnogi zeljeli. Mozda bi imali titulu i prva inspekcija (koja nam poprilicno redovno dolazi i koja bi jedva docekala takav potez) bi nas odvela na zadnje mjesto Federalne lige, stadion kao ovakav bi propao, sponzori bi otisli, a ispunjenost tribine bi bila kao u onom nekom periodu kada su navijaci bili na losem glasu...

Amar Amar Osim Osim!

Uprava napolje!

Prestanite spinovat, lagati i prepadati raju. Pišam vam se na inspekciju!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 06 avg 2017, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 avg 2017, 11:56

WilderCC je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:

Imas tu jos jedan problem, skriven u tome Osim radi sam. Osim kaze hocu te i te igrace, uprava kaze da pola njih nije moguce dovesti i imas sukob zbog kojeg ce Amar, kao po obicaju, spakovati stvari i otici na neki odmor. Otici sa ociju javnosti i prebaciti krivicu na sve ostale. Ova uprava nije ona nekadasnja, kada je Amar bio i trener i upravnik, kada se davalo sve za igrace, a nista drzavi. Danas je obrnuto, drzavi prvo, pa sta ostane za igrace.

I ja bih najvise volio da se nekako uspije postici dogovor, da se ova uprava spoji sa Amarom, ali...
Najdrazi treba da bude i cistacica i upravnik ako zeli. On ne govori neznalicama da dovedu igrace nego ih dovodi. Nema tu diskusije. To sto smo mi jedine budale i drzavi izmirujemo svaku marku nije nam donijelo nista. Ne vidim ni generalnog sponzora koji je dosao jer smo mi posteni, a ostali lopovi i ne vidim nista slicno. I opet smo na igrace bez drzave davali kao nikad prije. Znaci neznalice se bave poslom o kojem veze nemaju.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 avg 2017, 11:59

ja vam fino kazem : navijaci su krivi za sve :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2017, 12:01

irfo je napisao/la:ja vam fino kazem : navijaci su krivi za sve :kafa:
Veliki pritisak sa tribina. Ipak je u pitanju 3000 ljudi.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 06 avg 2017, 12:05

LjoZee je napisao/la:
irfo je napisao/la:ja vam fino kazem : navijaci su krivi za sve :kafa:
Veliki pritisak sa tribina. Ipak je u pitanju 3000 ljudi.
Krivi smo sto zelimo uspjesan klub na sportskom nivou, a i sinoc smo krivi bili sto nije doslo 10 hiljada nakon ovih sjajnih rezultata i poteza u i oko kluba :kafa:

WilderCC
Kontakt:

Post Postao/la WilderCC » 06 avg 2017, 12:06

plavousrcu je napisao/la: Najdrazi treba da bude i cistacica i upravnik ako zeli. On ne govori neznalicama da dovedu igrace nego ih dovodi. Nema tu diskusije. To sto smo mi jedine budale i drzavi izmirujemo svaku marku nije nam donijelo nista. Ne vidim ni generalnog sponzora koji je dosao jer smo mi posteni, a ostali lopovi i ne vidim nista slicno. I opet smo na igrace bez drzave davali kao nikad prije. Znaci neznalice se bave poslom o kojem veze nemaju.
Dobar dan, ispektor NN, papire molim lijepo. Federalna liga. Savez i konkurencija jedva cekaju neku nepravilnost da nas eliminisu. Upravo zbog takvog razmisljanja da jedan covjek treba da bude apsolutno sve i imamo ovo sto imamo. Sada trenutno uprava zeli da bude apsolutno sve... I trener i cistacica i direktor i da sve prolazi preko njihovih ruku. Zato se i raspadamo u pogledu igre. Treba da se znaju odgovornosti i prepuste onima koji rade u pojedinim segmentima, te da ti koji to rade i odgovaraju za sve sto rade. U suprotnom, sve dok bude da je trener i upravnik i cistacica i trener, kao i to da je upravnik i cistacica i trener, onda od toga imamo ovo sto imamo danas. Uvijek ce nesto kociti, uvijek ce biti negdje neki problem. Svako svoj posao, uz ogromnu dozu strpljenja i saradnje, a odgovornost na vidjelo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 avg 2017, 12:10

WilderCC je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la: Najdrazi treba da bude i cistacica i upravnik ako zeli. On ne govori neznalicama da dovedu igrace nego ih dovodi. Nema tu diskusije. To sto smo mi jedine budale i drzavi izmirujemo svaku marku nije nam donijelo nista. Ne vidim ni generalnog sponzora koji je dosao jer smo mi posteni, a ostali lopovi i ne vidim nista slicno. I opet smo na igrace bez drzave davali kao nikad prije. Znaci neznalice se bave poslom o kojem veze nemaju.
Dobar dan, ispektor NN, papire molim lijepo. Federalna liga. Savez i konkurencija jedva cekaju neku nepravilnost da nas eliminisu. Upravo zbog takvog razmisljanja da jedan covjek treba da bude apsolutno sve i imamo ovo sto imamo. Sada trenutno uprava zeli da bude apsolutno sve... I trener i cistacica i direktor i da sve prolazi preko njihovih ruku. Zato se i raspadamo u pogledu igre. Treba da se znaju odgovornosti i prepuste onima koji rade u pojedinim segmentima, te da ti koji to rade i odgovaraju za sve sto rade. U suprotnom, sve dok bude da je trener i upravnik i cistacica i trener, kao i to da je upravnik i cistacica i trener, onda od toga imamo ovo sto imamo danas. Uvijek ce nesto kociti, uvijek ce biti negdje neki problem. Svako svoj posao, uz ogromnu dozu strpljenja i saradnje, a odgovornost na vidjelo.
Mi danas imamo situaciju da se za sve pita jedan covjek. Sjeti se govora na Skupstini. Razlika je ta sto on nema pojma, a Najdrazi ima. Inspekcije i slicne stvari, poslao nam ih neko su stvaranje imaginarnih neprijatelja i nista vise. Mi smo od Koldze mjesecima stvarali neprijatelja, a onda se ljubili i grlili s njim. Meni je to smijesno sve.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 avg 2017, 12:10

Puno pravo svi imaju da kritikuju upravu, 2 godine bez ikakvog sistema i vizije, dovedeno i otislo preko 100 igraca a nigdje trofeja. Zadnja sansa vam je ovo pa izvolite ili SS prepustite nekom ko zna a vi se bavite administrativnim poslovima i tako ostanite dovijeka u klubu.

PS nikad necu zaboravit sto ste ucinili dobro za nas klub jos samo da strpate u zatvor lopove koji su krali klub, kapa do poda :salut:
Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 06 avg 2017, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 06 avg 2017, 12:11

WilderCC je napisao/la:

Pa kako to da ostale klubove ne salju u federalnu ligu a niti jedan klub ne radi po zakonu???
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 avg 2017, 12:11

WilderCC je napisao/la:
Spineri. Koja odgovornost?

Dvije sezone sa najvećim budžetima, jedan ne izlazak u evropu i jedno pišanje od strane pitara i sela pored Bl. Tim koji je ostao nakon što su se amateri igrali FM, konkretno Misimović i kompanija svjedoči mnogo čemu.

Inspekcije, porezi, qurci palci, prošetaj.

Hvala vam na tribini! Doviđenja i prijatno.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2017, 12:14

Tek sam sad vidio izjavu Adzema nakon utakmice. Ako je moguce nek neko drugi daje izjave nakon i pred utakmice. Izgovor jer nismo stvorili sansu da valja je vrucina. [emoji57] Bilo je vruce i onim na utakmici Radnik-Zrinjski pa trener Zrinjskog ne spominje vrucinu kao izgovor vec kaze da ga je stid igre koju su prikazali.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 avg 2017, 12:18

Cudi li jos nekog sinocna posjeta? Pa ja sam ocekivo barem 8-9 hiljada. Isto ko da je sramota neka kad te klub iz mjesta sa 2 hiljade stanovnika oduci od fudbala. Cast je izgubit od Mladosti samo jedan razlike. Eh stvarno nema gorih navijaca, eh jesmo nezahvalni! Damo milion maraka za godinu dana i sad hocemo neke titule nesto. Pravi smo pitari!

WilderCC
Kontakt:

Post Postao/la WilderCC » 06 avg 2017, 12:18

Ne znam cemu napadi... I napisah Sada trenutno uprava zeli da bude apsolutno sve... I trener i cistacica i direktor i da sve prolazi preko njihovih ruku. Zato se i raspadamo u pogledu igre.

A porezi i placanje, ne znam. Ako neko voli zivjeti na neposten nacin njemu na dusu, neka zivi. Moje licno misljenje je da postenje uvijek donese neku korist. Mozda ne odmah, mozda ne za 5 ili 10 godina, ali kad tad mora donijeti. Da nismo postiglni nista na sportskom planu - nismo, istina je. Da smo sagradili tribinu i postigli kakav takav red u tom nekom finansijskom smislu - jesmo, i to je istina.

Da li uprava treba ostati ili otici, sve zavisi od prioriteta. Uvijek su navijacima prioritet titule i lijepa igra. Uvijek su ulagacima u klub i dionicarima bitnija ekonomska pitanja i ja vjerujem da ce oni biti za ostanak, jer ovo je transparentno i vjerujem da imaju zarade od svega. Sta je ispravno, stvar je svakoga od nas i nekih nasih razmisljanja.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 06 avg 2017, 12:20

samoposmatram je napisao/la:Zeba je kapiten i clan skupstine, tako da Ramovic moze samo u slucaju povrede ili penzije.
Samo nek nastave tako, a mi se ubrzano pribizavamo tome da posjeta bude kao i na ostalim stadionima. Uskoro ce nezamjenjivi da igraju pred 400-500 ljudi, pa nije niko dalabu da ga neko sisa 5 sezona zaredom, haj jedna ili dvije al preko toga se ne trpi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.