FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobra kombinacija, ali opet treba dosta novca potrositi - nama je remont ekipe jedino rjesenje.
- Zeljeznicar -
To se podrazumijeva jer nama skoro na svakoj poziciji nedostaje po jedan kvalitetan igrac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovaj Zeljo je bas ovo sto si napisao. Ni Amar nije imao slobodu u drugom mandatu kao sto sada Senad ima.Zenzo je napisao/la:Amar sve da se vrati, upravu mu mora dovesti igrace jer sa ovima nijedan trener ne moze napraviti rezultat, to ste se vi pojedini lozite da je on svemoguci i da bi ove letve preko noci sa Amarom postale igracine je posebna prica.
Ako ce sjesti i dogovoriti se sa upravom bujrum neka dođe, Adzema ostaviti za pomocnika sa onim drugim covjekom. Sve ostale price da se svi pokupe radi njega i slicne gluposti zaboravite, to mozete po kafanama, kladionicma....itd. nije klub igrarija jednog lica.
Jer kao sto samo gore napisao neko treba da mu igrace dovede, obezbjedi pare,- sve to plati, organizuje, sem ako on nije svemoguci pa ce sve to sam da uradi.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- plavousrcu
- Kontakt:
Prva recenica je najsmijesnija na forumu otkako postoji. Ej ove neznalice Najdrazem da dovode igrace. Misimovic, Nikolic i Cenan igrace mogu dovoditi levatima, a Osim to radi sam. Zato ga se i boje i prave od njega neprijatelja.Zenzo je napisao/la:Amar sve da se vrati, upravu mu mora dovesti igrace jer sa ovima nijedan trener ne moze napraviti rezultat, to ste se vi pojedini lozite da je on svemoguci i da bi ove letve preko noci sa Amarom postale igracine je posebna prica.
Ako ce sjesti i dogovoriti se sa upravom bujrum neka dođe, Adzema ostaviti za pomocnika sa onim drugim covjekom. Sve ostale price da se svi pokupe radi njega i slicne gluposti zaboravite, to mozete po kafanama, kladionicma....itd. nije klub igrarija jednog lica.
Jer kao sto samo gore napisao neko treba da mu igrace dovede, obezbjedi pare,- sve to plati, organizuje, sem ako on nije svemoguci pa ce sve to sam da uradi.
plavousrcu je napisao/la:Prva recenica je najsmijesnija na forumu otkako postoji. Ej ove neznalice Najdrazem da dovode igrace. Misimovic, Nikolic i Cenan igrace mogu dovoditi levatima, a Osim to radi sam. Zato ga se i boje i prave od njega neprijatelja.Zenzo je napisao/la:Amar sve da se vrati, upravu mu mora dovesti igrace jer sa ovima nijedan trener ne moze napraviti rezultat, to ste se vi pojedini lozite da je on svemoguci i da bi ove letve preko noci sa Amarom postale igracine je posebna prica.
Imas tu jos jedan problem, skriven u tome Osim radi sam. Osim kaze hocu te i te igrace, uprava kaze da pola njih nije moguce dovesti i imas sukob zbog kojeg ce Amar, kao po obicaju, spakovati stvari i otici na neki odmor. Otici sa ociju javnosti i prebaciti krivicu na sve ostale. Ova uprava nije ona nekadasnja, kada je Amar bio i trener i upravnik, kada se davalo sve za igrace, a nista drzavi. Danas je obrnuto, drzavi prvo, pa sta ostane za igrace.
I ja bih najvise volio da se nekako uspije postici dogovor, da se ova uprava spoji sa Amarom, ali...
Pa ne bi Amar pito upravu dovedite mi tog i tog
, pa kad bi se oslanjo na njihove pregovaracke sposobnosti mi bi ne bi mogli ni kajkuta dovesti a kamoli koga drugog

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
WilderCC je napisao/la: Neka nam je sa srecom.
Otjerati UO i dovesti Amara je isto opcija koju bi ocigledno mnogi zeljeli. Mozda bi imali titulu i prva inspekcija (koja nam poprilicno redovno dolazi i koja bi jedva docekala takav potez) bi nas odvela na zadnje mjesto Federalne lige, stadion kao ovakav bi propao, sponzori bi otisli, a ispunjenost tribine bi bila kao u onom nekom periodu kada su navijaci bili na losem glasu...
Amar Amar Osim Osim!
Uprava napolje!
Prestanite spinovat, lagati i prepadati raju. Pišam vam se na inspekciju!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 06 avg 2017, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Najdrazi treba da bude i cistacica i upravnik ako zeli. On ne govori neznalicama da dovedu igrace nego ih dovodi. Nema tu diskusije. To sto smo mi jedine budale i drzavi izmirujemo svaku marku nije nam donijelo nista. Ne vidim ni generalnog sponzora koji je dosao jer smo mi posteni, a ostali lopovi i ne vidim nista slicno. I opet smo na igrace bez drzave davali kao nikad prije. Znaci neznalice se bave poslom o kojem veze nemaju.WilderCC je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:Prva recenica je najsmijesnija na forumu otkako postoji. Ej ove neznalice Najdrazem da dovode igrace. Misimovic, Nikolic i Cenan igrace mogu dovoditi levatima, a Osim to radi sam. Zato ga se i boje i prave od njega neprijatelja.Zenzo je napisao/la:Amar sve da se vrati, upravu mu mora dovesti igrace jer sa ovima nijedan trener ne moze napraviti rezultat, to ste se vi pojedini lozite da je on svemoguci i da bi ove letve preko noci sa Amarom postale igracine je posebna prica.
Imas tu jos jedan problem, skriven u tome Osim radi sam. Osim kaze hocu te i te igrace, uprava kaze da pola njih nije moguce dovesti i imas sukob zbog kojeg ce Amar, kao po obicaju, spakovati stvari i otici na neki odmor. Otici sa ociju javnosti i prebaciti krivicu na sve ostale. Ova uprava nije ona nekadasnja, kada je Amar bio i trener i upravnik, kada se davalo sve za igrace, a nista drzavi. Danas je obrnuto, drzavi prvo, pa sta ostane za igrace.
I ja bih najvise volio da se nekako uspije postici dogovor, da se ova uprava spoji sa Amarom, ali...
ja vam fino kazem : navijaci su krivi za sve 

Re: RE: Re: FK Željezničar
Veliki pritisak sa tribina. Ipak je u pitanju 3000 ljudi.irfo je napisao/la:ja vam fino kazem : navijaci su krivi za sve
Re: RE: Re: FK Željezničar
Krivi smo sto zelimo uspjesan klub na sportskom nivou, a i sinoc smo krivi bili sto nije doslo 10 hiljada nakon ovih sjajnih rezultata i poteza u i oko klubaLjoZee je napisao/la:Veliki pritisak sa tribina. Ipak je u pitanju 3000 ljudi.irfo je napisao/la:ja vam fino kazem : navijaci su krivi za sve

Dobar dan, ispektor NN, papire molim lijepo. Federalna liga. Savez i konkurencija jedva cekaju neku nepravilnost da nas eliminisu. Upravo zbog takvog razmisljanja da jedan covjek treba da bude apsolutno sve i imamo ovo sto imamo. Sada trenutno uprava zeli da bude apsolutno sve... I trener i cistacica i direktor i da sve prolazi preko njihovih ruku. Zato se i raspadamo u pogledu igre. Treba da se znaju odgovornosti i prepuste onima koji rade u pojedinim segmentima, te da ti koji to rade i odgovaraju za sve sto rade. U suprotnom, sve dok bude da je trener i upravnik i cistacica i trener, kao i to da je upravnik i cistacica i trener, onda od toga imamo ovo sto imamo danas. Uvijek ce nesto kociti, uvijek ce biti negdje neki problem. Svako svoj posao, uz ogromnu dozu strpljenja i saradnje, a odgovornost na vidjelo.plavousrcu je napisao/la: Najdrazi treba da bude i cistacica i upravnik ako zeli. On ne govori neznalicama da dovedu igrace nego ih dovodi. Nema tu diskusije. To sto smo mi jedine budale i drzavi izmirujemo svaku marku nije nam donijelo nista. Ne vidim ni generalnog sponzora koji je dosao jer smo mi posteni, a ostali lopovi i ne vidim nista slicno. I opet smo na igrace bez drzave davali kao nikad prije. Znaci neznalice se bave poslom o kojem veze nemaju.
- plavousrcu
- Kontakt:
Mi danas imamo situaciju da se za sve pita jedan covjek. Sjeti se govora na Skupstini. Razlika je ta sto on nema pojma, a Najdrazi ima. Inspekcije i slicne stvari, poslao nam ih neko su stvaranje imaginarnih neprijatelja i nista vise. Mi smo od Koldze mjesecima stvarali neprijatelja, a onda se ljubili i grlili s njim. Meni je to smijesno sve.WilderCC je napisao/la:Dobar dan, ispektor NN, papire molim lijepo. Federalna liga. Savez i konkurencija jedva cekaju neku nepravilnost da nas eliminisu. Upravo zbog takvog razmisljanja da jedan covjek treba da bude apsolutno sve i imamo ovo sto imamo. Sada trenutno uprava zeli da bude apsolutno sve... I trener i cistacica i direktor i da sve prolazi preko njihovih ruku. Zato se i raspadamo u pogledu igre. Treba da se znaju odgovornosti i prepuste onima koji rade u pojedinim segmentima, te da ti koji to rade i odgovaraju za sve sto rade. U suprotnom, sve dok bude da je trener i upravnik i cistacica i trener, kao i to da je upravnik i cistacica i trener, onda od toga imamo ovo sto imamo danas. Uvijek ce nesto kociti, uvijek ce biti negdje neki problem. Svako svoj posao, uz ogromnu dozu strpljenja i saradnje, a odgovornost na vidjelo.plavousrcu je napisao/la: Najdrazi treba da bude i cistacica i upravnik ako zeli. On ne govori neznalicama da dovedu igrace nego ih dovodi. Nema tu diskusije. To sto smo mi jedine budale i drzavi izmirujemo svaku marku nije nam donijelo nista. Ne vidim ni generalnog sponzora koji je dosao jer smo mi posteni, a ostali lopovi i ne vidim nista slicno. I opet smo na igrace bez drzave davali kao nikad prije. Znaci neznalice se bave poslom o kojem veze nemaju.
Puno pravo svi imaju da kritikuju upravu, 2 godine bez ikakvog sistema i vizije, dovedeno i otislo preko 100 igraca a nigdje trofeja. Zadnja sansa vam je ovo pa izvolite ili SS prepustite nekom ko zna a vi se bavite administrativnim poslovima i tako ostanite dovijeka u klubu.
PS nikad necu zaboravit sto ste ucinili dobro za nas klub jos samo da strpate u zatvor lopove koji su krali klub, kapa do poda
PS nikad necu zaboravit sto ste ucinili dobro za nas klub jos samo da strpate u zatvor lopove koji su krali klub, kapa do poda

Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 06 avg 2017, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
WilderCC je napisao/la:Dobar dan, ispektor NN, papire molim lijepo. Federalna liga. Savez i konkurencija jedva cekaju neku nepravilnost da nas eliminisu. Upravo zbog takvog razmisljanja da jedan covjek treba da bude apsolutno sve i imamo ovo sto imamo. Sada trenutno uprava zeli da bude apsolutno sve... I trener i cistacica i direktor i da sve prolazi preko njihovih ruku. Zato se i raspadamo u pogledu igre. Treba da se znaju odgovornosti i prepuste onima koji rade u pojedinim segmentima, te da ti koji to rade i odgovaraju za sve sto rade. U suprotnom, sve dok bude da je trener i upravnik i cistacica i trener, kao i to da je upravnik i cistacica i trener, onda od toga imamo ovo sto imamo danas. Uvijek ce nesto kociti, uvijek ce biti negdje neki problem. Svako svoj posao, uz ogromnu dozu strpljenja i saradnje, a odgovornost na vidjelo.plavousrcu je napisao/la: Najdrazi treba da bude i cistacica i upravnik ako zeli. On ne govori neznalicama da dovedu igrace nego ih dovodi. Nema tu diskusije. To sto smo mi jedine budale i drzavi izmirujemo svaku marku nije nam donijelo nista. Ne vidim ni generalnog sponzora koji je dosao jer smo mi posteni, a ostali lopovi i ne vidim nista slicno. I opet smo na igrace bez drzave davali kao nikad prije. Znaci neznalice se bave poslom o kojem veze nemaju.
Pa kako to da ostale klubove ne salju u federalnu ligu a niti jedan klub ne radi po zakonu???
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Spineri. Koja odgovornost?WilderCC je napisao/la:Dobar dan, ispektor NN, papire molim lijepo. Federalna liga. Savez i konkurencija jedva cekaju neku nepravilnost da nas eliminisu. Upravo zbog takvog razmisljanja da jedan covjek treba da bude apsolutno sve i imamo ovo sto imamo. Sada trenutno uprava zeli da bude apsolutno sve... I trener i cistacica i direktor i da sve prolazi preko njihovih ruku. Zato se i raspadamo u pogledu igre. Treba da se znaju odgovornosti i prepuste onima koji rade u pojedinim segmentima, te da ti koji to rade i odgovaraju za sve sto rade. U suprotnom, sve dok bude da je trener i upravnik i cistacica i trener, kao i to da je upravnik i cistacica i trener, onda od toga imamo ovo sto imamo danas. Uvijek ce nesto kociti, uvijek ce biti negdje neki problem. Svako svoj posao, uz ogromnu dozu strpljenja i saradnje, a odgovornost na vidjelo.plavousrcu je napisao/la: Najdrazi treba da bude i cistacica i upravnik ako zeli. On ne govori neznalicama da dovedu igrace nego ih dovodi. Nema tu diskusije. To sto smo mi jedine budale i drzavi izmirujemo svaku marku nije nam donijelo nista. Ne vidim ni generalnog sponzora koji je dosao jer smo mi posteni, a ostali lopovi i ne vidim nista slicno. I opet smo na igrace bez drzave davali kao nikad prije. Znaci neznalice se bave poslom o kojem veze nemaju.
Dvije sezone sa najvećim budžetima, jedan ne izlazak u evropu i jedno pišanje od strane pitara i sela pored Bl. Tim koji je ostao nakon što su se amateri igrali FM, konkretno Misimović i kompanija svjedoči mnogo čemu.
Inspekcije, porezi, qurci palci, prošetaj.
Hvala vam na tribini! Doviđenja i prijatno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Tek sam sad vidio izjavu Adzema nakon utakmice. Ako je moguce nek neko drugi daje izjave nakon i pred utakmice. Izgovor jer nismo stvorili sansu da valja je vrucina. [emoji57] Bilo je vruce i onim na utakmici Radnik-Zrinjski pa trener Zrinjskog ne spominje vrucinu kao izgovor vec kaze da ga je stid igre koju su prikazali.
Cudi li jos nekog sinocna posjeta? Pa ja sam ocekivo barem 8-9 hiljada. Isto ko da je sramota neka kad te klub iz mjesta sa 2 hiljade stanovnika oduci od fudbala. Cast je izgubit od Mladosti samo jedan razlike. Eh stvarno nema gorih navijaca, eh jesmo nezahvalni! Damo milion maraka za godinu dana i sad hocemo neke titule nesto. Pravi smo pitari!
Ne znam cemu napadi... I napisah Sada trenutno uprava zeli da bude apsolutno sve... I trener i cistacica i direktor i da sve prolazi preko njihovih ruku. Zato se i raspadamo u pogledu igre.
A porezi i placanje, ne znam. Ako neko voli zivjeti na neposten nacin njemu na dusu, neka zivi. Moje licno misljenje je da postenje uvijek donese neku korist. Mozda ne odmah, mozda ne za 5 ili 10 godina, ali kad tad mora donijeti. Da nismo postiglni nista na sportskom planu - nismo, istina je. Da smo sagradili tribinu i postigli kakav takav red u tom nekom finansijskom smislu - jesmo, i to je istina.
Da li uprava treba ostati ili otici, sve zavisi od prioriteta. Uvijek su navijacima prioritet titule i lijepa igra. Uvijek su ulagacima u klub i dionicarima bitnija ekonomska pitanja i ja vjerujem da ce oni biti za ostanak, jer ovo je transparentno i vjerujem da imaju zarade od svega. Sta je ispravno, stvar je svakoga od nas i nekih nasih razmisljanja.
A porezi i placanje, ne znam. Ako neko voli zivjeti na neposten nacin njemu na dusu, neka zivi. Moje licno misljenje je da postenje uvijek donese neku korist. Mozda ne odmah, mozda ne za 5 ili 10 godina, ali kad tad mora donijeti. Da nismo postiglni nista na sportskom planu - nismo, istina je. Da smo sagradili tribinu i postigli kakav takav red u tom nekom finansijskom smislu - jesmo, i to je istina.
Da li uprava treba ostati ili otici, sve zavisi od prioriteta. Uvijek su navijacima prioritet titule i lijepa igra. Uvijek su ulagacima u klub i dionicarima bitnija ekonomska pitanja i ja vjerujem da ce oni biti za ostanak, jer ovo je transparentno i vjerujem da imaju zarade od svega. Sta je ispravno, stvar je svakoga od nas i nekih nasih razmisljanja.
Samo nek nastave tako, a mi se ubrzano pribizavamo tome da posjeta bude kao i na ostalim stadionima. Uskoro ce nezamjenjivi da igraju pred 400-500 ljudi, pa nije niko dalabu da ga neko sisa 5 sezona zaredom, haj jedna ili dvije al preko toga se ne trpisamoposmatram je napisao/la:Zeba je kapiten i clan skupstine, tako da Ramovic moze samo u slucaju povrede ili penzije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.