MinistaR je napisao/la:Hare, hajde nam slikaj tiket, da se uvjerimo. Je li može?
nezz kako ide ono za upload-ovanje slike, al nemam razloga furat za listic, vjerujes li da sam i ja sam iznenadjen kako je ovo sve proslo
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
MinistaR je napisao/la:Hare, hajde nam slikaj tiket, da se uvjerimo. Je li može?
i ja sam mislio Rose-a staviti, al sad mi ti 'nakvu šuhvu stvoribob je napisao/la:Brand over 14 , milvoki nemoze nikako cuvati 4 , rose bi mogao isto takomandraX je napisao/la:Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over?
mandraX je napisao/la:i ja sam mislio Rose-a staviti, al sad mi ti 'nakvu šuhvu stvoribob je napisao/la:Brand over 14 , milvoki nemoze nikako cuvati 4 , rose bi mogao isto takomandraX je napisao/la:Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over?Brand ili Rose
volimliverpool je napisao/la:Koje sr.anje od dana.![]()
Prvo sinoć čekam Peschke i Srebotnik protiv Jans i Rosolske 1 1.20 za 70KM,a branio se uplatom 3.50KM i dobitka 28.30KM.I normalno umjesto 70KM ja dobijem pišljivih 28KM jer su izgubile po kvoti 1.20![]()
Hajd' dobro,bolje išta nego ništa.Uplatim na Bayern,Heracles i glupu Hantuchovu.Bayern i Heracles rutinski,Hantuchova dobro počela,ali nažalost izgubila.Uplata je bila 20KM,ali danas u minusu sam tek 8KM pošto sam malo na Bingu profitirao.Ali samo malo...
Sutra dakle,kvota 3 na 20KM,nadam se dobitku jer osjećam da me je opet stalo...
Sve u svemu,kako da ne oprostim ovakvoj maci:
http://i22.photobucket.com/albums/b309/ ... apic08.jpg
Jeninngs over večeras.
Hare,uvijek,ali baš uvijek postaviš je*eni tiket poslije mečeva...
Hajde ti nama majstore uslikaj tikethare_king je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:Koje sr.anje od dana.![]()
Prvo sinoć čekam Peschke i Srebotnik protiv Jans i Rosolske 1 1.20 za 70KM,a branio se uplatom 3.50KM i dobitka 28.30KM.I normalno umjesto 70KM ja dobijem pišljivih 28KM jer su izgubile po kvoti 1.20![]()
Hajd' dobro,bolje išta nego ništa.Uplatim na Bayern,Heracles i glupu Hantuchovu.Bayern i Heracles rutinski,Hantuchova dobro počela,ali nažalost izgubila.Uplata je bila 20KM,ali danas u minusu sam tek 8KM pošto sam malo na Bingu profitirao.Ali samo malo...
Sve u svemu,kako da ne oprostim ovakvoj maci:
http://i22.photobucket.com/albums/b309/ ... apic08.jpg
Jeninngs over večeras.
Hare,uvijek,ali baš uvijek postaviš je*eni tiket poslije mečeva...
Ja se izvinjavam, al imam problema sa kompjuterom i konekcijom, i radim posao na kojem moram 24 sata bit dostupan, tako da uvijek mi nesto iskrsne, a i postavim skoro uvijek jedan tiket prije meceva, sry za off
Pa brate mili sutra uplatiš Delića, kvota neće biti ispod 2. I dodaš dva zicera i eto ti kvota 3.volimliverpool je napisao/la:
Hot-Line? Koji ti je br?hare_king je napisao/la: Ja se izvinjavam, al imam problema sa kompjuterom i konekcijom, i radim posao na kojem moram 24 sata bit dostupan, tako da uvijek mi nesto iskrsne, a i postavim skoro uvijek jedan tiket prije meceva, sry za off
Vid' ovoga, jes' vidio šta sam ti napis'o? Vraćaj avatar (Lokeren)Emir_ZENICA je napisao/la:hahahahahahahahahahahaha ! ! !
zvijezda-siroki 2Emir_ZENICA je napisao/la:Ma ja cu ga igrati dok ga ne ubodem za velike pare,ako ne na ovom,onda na onom svijetu 100 %
P.S Dobio sam nesto ...al moglo je bolje
P.S Sljedece sedmice jos jedna utakmica u PL koja je namjestena na goste
hahahahhahahmandraX je napisao/la:K'lauten - Freiburg r2:1 6.00![]()
Schalke - Frankfurt r2:1 6.00![]()
Werder - M'gladbach r1:1 6.00![]()
Hoffenheim - Dortmund X/1 9.50![]()
Zaragoza - Valencia 1/1 5.30trenutno 4-0
Dobitak: 10875 KM![]()
Napokon!
P.S. Nemogu uslikati, nemam blic-a, a mrak u sobi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.