Ma pusti ti pricu i gluposti! Ovo su cisti argumenti da niti jedan igrac koji je doveden nije zdarv ili spreman???? Wtf za to netko mora odgovarati!kksiroki je napisao/la:Kad sam se registrirao prije 10 godina na ovaj forum predmet sprdnja su bili hordaši a i ostali su jer non stop su u nekim svađama sami sa sobom, ekipa koja je podržavala Široki je podržavala i u dobru i u zlu a bilo je svega svih ovih godina. Nažalost hordaši ostadoše hordaši ali podupiratelji Širokog postadoše jako slični hordašima.
NK Široki Brijeg
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ma ja mi smo Dinamo, dobro ma nismo Dinamo mi smo Rijeka, biramo sa tržišta tko će doći kod nas jer se svi razletiše samo da dođi u Široki za 1500-3000€ mjesečno a toliko u drugoj ligi HR dobiju bez nekog posebnog natezanja ...
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
A kad spominjem hordaše ne mislim na tribinu nego na podforum NK Široki, prvo vas pljuju i ne branite se a drugo pljujete po svom klubu i kad "treba" i kad ne treba...
Jedini podforum na koji može doći bilo tko i pljunuti po Širokom, Hrvatu i slično.
Jedini podforum na koji može doći bilo tko i pljunuti po Širokom, Hrvatu i slično.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Daj ne se.ri da ti kulturno kazem. Rastali se s Barabnom radi 500 maraka a mozemo davat i Franjicu i Eliomaru i svima tisuce eura. Taj Baraban bi preorao teren svaki put kad uđe. Jedini Turcin se moze usporediti s njim. Imas nespremne Babica,Franjica,Eliomara,Popovica. Postali smo ambulanta.kksiroki je napisao/la:Ma ja mi smo Dinamo, dobro ma nismo Dinamo mi smo Rijeka, biramo sa tržišta tko će doći kod nas jer se svi razletiše samo da dođi u Široki za 1500-3000€ mjesečno a toliko u drugoj ligi HR dobiju bez nekog posebnog natezanja ...
Od koga cu se branit? Od onih klosara? Ja sam davno shvatio da s budalama ne treba ulazit u raspravu,znas kako se kaze spuste te na svoj nivo pa te dotuku iskustvom. Sta bi trebao Highu odgovarat na svaki post?!

SAMO ŠIROKI!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Siroki Zeljo 

Zadnja izmjena: Ugrovacaboy, dana/u 07 sep 2018, 07:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ljudi mislim da nije ni do sportskog ni do trenera. Vec do politike kluba. Ne mozes dovest nikoga ko je dobar a da je to 3000 pa i 4000 eur. Onog trenutka kad budemo doveli igrca ko sad trenera. Trebaju nam dobri igraca a ne mahaci zastavama i pjevaci. Inace ce te ucjenjivati drugoligaški igraci koje preplacujes. Onda mozemo imati jasne ambicije za prvaka do toda patnja.
Slusam sta Silic govori na pressici. Kaze ekipu sastavljamo ja i trener. Nitko drugi se ne mijesa. Umalo mobitel sa 4.kata kroz prozor bacio nisam
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
since1948 je napisao/la:Slusam sta Silic govori na pressici. Kaze ekipu sastavljamo ja i trener. Nitko drugi se ne mijesa. Umalo mobitel sa 4.kata kroz prozor bacio nisam

NK Široki Brijeg
Goce yebi im znanje sad, hocemo nogometase na terenu, ne pickice
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zadnje dvi minute i pitanja...
Vidim igrala se prijateljska danas. Tko je ovaj S Babić kojeg Široki FANS spominje? Kaze da je Goce motivirao igrace,nadam se da je to istina
SAMO ŠIROKI!
Brat od Maria,samo trenira s namasince1948 je napisao/la:Vidim igrala se prijateljska danas. Tko je ovaj S Babić kojeg Široki FANS spominje? Kaze da je Goce motivirao igrace,nadam se da je to istina
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Samo ce trenirati ili se mozda prikljuci ekipi?penke je napisao/la:Brat od Maria,samo trenira s namasince1948 je napisao/la:Vidim igrala se prijateljska danas. Tko je ovaj S Babić kojeg Široki FANS spominje? Kaze da je Goce motivirao igrace,nadam se da je to istina
NK Široki Brijeg
Koliko znam,tu je dosao kod brata i s nama je samo na odrzavanju forme,gledao sam ga na treningu, isti tip igraca kao Mario,nepotreban namaEvolve je napisao/la:Samo ce trenirati ili se mozda prikljuci ekipi?penke je napisao/la:Brat od Maria,samo trenira s namasince1948 je napisao/la:Vidim igrala se prijateljska danas. Tko je ovaj S Babić kojeg Široki FANS spominje? Kaze da je Goce motivirao igrace,nadam se da je to istina
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Vidim pojedini dizu u nebesa Eliomara, zabio dva gola u trening utakmici, pa nemogu da vjerujem... Nek zabije dva u Mostaru sljedece kolo.
NK Široki Brijeg
Evo Franjic za Vecernji list potvrdio da je došao ozlijedjen. Bravo Šila, kapetane, popiškio si se po objektivnim navijačima.
- Evolve
- Kontakt:
Citam na portalu da bi se mogao vratiti poslje stanke, neam pojma jel to istina.sretan123 je napisao/la:Evo Franjic za Vecernji list potvrdio da je došao ozlijedjen. Bravo Šila, kapetane, popiškio si se po objektivnim navijačima.
NK Široki Brijeg
Šta očekivati od utakmice u subotu? Najvažnije je zabiti taj yebeni gol
zaboravili smo kako izgleda kad se zabije gol. Od one 2014 i 3-2,mi smo dolje u ligi zabili samo jednom i to prošli put kada je sve već bilo riješeno.
Ili će se nastaviti ova agonija,ili će se dogoditi neko čudo,treće nema.

Ili će se nastaviti ova agonija,ili će se dogoditi neko čudo,treće nema.
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Iskreno, najiskrenije, nisam optimista. Mi ćemo do bodova dole doći ako oni podbace više nego što smo mi u stanju odigrat nešto. Premalo je vremena da Goce išta uradi konkretnije. Mozda cemo uci u utakmicu dobro, cim prvi gol padne to je to, obrana nam je uzasna, ubacit je.benog Perkovića više, kojeg god stopera od trenutne dvojice izabciš nećeš pogriješit. Ovo govorim samo na bazi onog što sam dosada vidio, dao Bog dragi da mi dokažu suprotno.
NK Široki Brijeg
Igraj Široki ti si najbolji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.