Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Obje utakmice u okviru DFB Pokala. S tim da je Bayern ovu drugu prosao tek nakon penala. Jedna od najvecih blamaza Bayerna je ispadanje u prvom kolu njemackog kupa (1994) protiv Vestenbergsgreutha, kluba iz seoceta, koji ce se poslije toga ujediniti sa SpVgg Fürthom i otuda danasnji naziv Greuther Fürth.proFCB je napisao/la: Koliko sam ja uspio iskopati statistike igrali smo dva puta sa njima.
10.02.2010. Bilo je 6-2 za nase, te druga utakmica 23.09.1998. bilo 1-0 za nase.
samo? bayern bez ikakvih problema moze prodati 100.000 karata po utakmici, a oni ce raditi na dodatnih 2 hiljadeOmerbavarac je napisao/la:Ono sto je aktuelno je da ce AA-a dobiti dodatih 2000 sjedecih mjesta tako da ce kapacitet porasti na 71000. Ova brojka vazi ua Bundesligu, dok ce u LP-a kapacitet iznositi 68000.
ovako jaku odbranu nismo imali od sezone u kojoj je osvojena liga prvaka.geronimo je napisao/la:Prva mogucnost je da Lahm predje lijevo, Boa desno i Dante na njegovu poziciju.
mislim da jeste. ludi ma(z)gat prodaje jiraceka. sta mislis o tome, kolega klare, hah, hahKlare je napisao/la:Martinezov transfer u fazi lagane destrukcije, da li došlo vrijeme za druge varijante?
Možda bi i mi trebali sudkurve pretvoriti u stajaću! samim tim bi dobili sigurno 75 000.secer je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Ono sto je aktuelno je da ce AA-a dobiti dodatih 2000 sjedecih mjesta tako da ce kapacitet porasti na 71000. Ova brojka vazi ua Bundesligu, dok ce u LP-a kapacitet iznositi 68000.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.