FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 04 avg 2017, 23:56

Vazda smo se mucili sa njima sad je red da ih razvalimo.
- Zeljeznicar -

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 avg 2017, 00:05

Mora se priznati da nemamo neke borbene igrace, svi se paze kao da im je karijera tek pocela.
Borbom se mnogo toga nadoknadi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 05 avg 2017, 00:20

Vala ako ne pobijedimo ovog Celika trebamo se dobro zapitati gdje smo i sta smo... :think:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2017, 00:21

Ako budemo nastavili igrati kao protiv Mladosti neka nam je Bog na pomoci ove sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 05 avg 2017, 00:21

Svi u Vitez, moramo podržati momke!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 avg 2017, 00:29

Rokoko87 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Trenutno bih dao malo obraza za jednu titulu.
Ti si svoj obraz razdijelio na Papeta, Stinkija, pijanicu Marku pa možeš i za Želju malo.
Bruko jedna.
Hahahahhahahahahhahahahahahahahaahhaha

:lol:

Tinčekljubac.

Što se tiče Adžema, možda griješim ali mislim da ima sve potrebno za šefa struke. Dalje, Adžem će biti "glavni" u Op, namjerno znake navoda, što znači da Šeha junior i senior neće više vedriti i oblačiti, šmekati, sapunjati dasku itd što je bio prioritet u zadnje vrijeme. Fol Tica bio šef, pobjegao glavom bez obzira.

Uredićemo Op, napraviti "sistem". Reče neko.

Prije nije valjalo, reče neko.
A jedno vrijeme repke dupke pune igrača poniklih na Grbavici. Al' eto, kažu može i bolje.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 avg 2017, 03:56

lisander je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Dosta odgovora leži u ovom govoru gsn Senada Misimovića.

Kao i dokazi da dosta forumaša govori neistine, namjerno ili nenamjerno, nije ni bitno. Većina "tih" ne piše ovde.

Tačno bih "volio" dan na lobotomiji zbog takvih. :mrgreen:
Jel lobotomija **** forum, ako je to se ne može nazvati onda lobotomijom jer za lobotomiju je valjda potreban mozak
Ma taj naziv nisam ja smislio, ne znam ko je prvobitni autor ali itekako ima smisla. Ispiranje moždanih ćelija u originalnoj verziji. Imaš "par" likova koji 0-24 imaju identičnu priču koja kao cilj ima prikazivanje stanja onakvim kakvim ga je neko zamislio. Znači, neko je zamislio da je prosperitet i to se piše, neko je zamislio da su svi potezi opravdani i to se forsira, neko je zamislio da su svi protiv njega, to se obilato koristi a kao štit, postavlja se klub a ne individue ili njihova djela koja ih definišu kao uspješne ili ne, kao budućnost ili kao slovo na papiru. Po meni, totalno pogrešno. Više pita sam čitao kako ti isti pišu ili pozdravljaju misli koje govore o Želji kao porodici koja okuplja, o Želji koji ima svoj identitet jasno definiran sa izuzetnim vrijednostima, o Želji kao brendu koji svijetli bez ijedne mrlje, koji je primjer i uzor.

Koliko je realna njihova priča vidimo svi, djela se ne mogu sakriti.

Ima vrh momaka i velikih Željovaca sa kojima se često vidim i privatno. Svi mi imamo svoje viđenje situacije, okolnosti su takve da smo trenutno "razdvojeni" ali to ne znači da nismo dobri.

Pozdrav za Fanzija@ Čelo ćelavi, hvala na lijepim riječima. :bih:

P.S. Narvno imamo neke koji imaju mišljenje da ništa ne valja, takođe pogrešno po nekom mom ličnom sudu. Ovde, tamo...

UPRAVA NAPOLJE!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 avg 2017, 08:35

Doktor1921 je napisao/la:
nide je napisao/la:

I izgubiše :D
Joj tuge al i mi smo ga trpili jedno 6-7 utakmica dok nije procepio.. jbg tamo nema labavo fulis prvu utakmicu par sansi drugu si na klupi...
Koga si trpio, zabio odmah Širokom u 20toj minuti, pa nastavio seriju
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 05 avg 2017, 10:34

MocMahale444 je napisao/la:Mora se priznati da nemamo neke borbene igrace, svi se paze kao da im je karijera tek pocela.
Borbom se mnogo toga nadoknadi.
Hajd sve je to muha dobro receno od strane tvoje,al pitam se sta ovaj Pitar Cenan radi, Jos spica nismo doveli, nit beka desnog koji nam sigurno treba, sigurno ima slobodnih igraca jos na trzistu, nebi me cudilo da mu veceras skandiraju navijaci Cenane odlazi, neki se na dr forumima ljute i brane ga , cime je zasluzio covjek da mu se stane u odbranu? Kapa do poda upravi za sve do sad sto su uradili za stadion, al ove sezone ako ne uzme se titula, neka prepuste ljudima koji ti mogu uradit.. Amar Osim ili ovaj onaj nije bitno , Bitan je iznad svega Zeljo , znam da ce mozda me mnogi napast zbog ovog posta, al iskreno mislim , sportski segment nam je 0
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 05 avg 2017, 11:55

bhsport je napisao/la:
Doktor1921 je napisao/la:
nide je napisao/la:

I izgubiše :D
Joj tuge al i mi smo ga trpili jedno 6-7 utakmica dok nije procepio.. jbg tamo nema labavo fulis prvu utakmicu par sansi drugu si na klupi...
Koga si trpio, zabio odmah Širokom u 20toj minuti, pa nastavio seriju
Nije tacno.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 avg 2017, 11:57

Nije lijepo iznositi neistine na forumu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2017, 11:57

Zabio je Ivan odmah Sirokom u prvoj utakmici, ali je imao onaj period prosle sezone kad je fulao sve zivo i onda pogodio protiv Olimpika i nastavio po starom.

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 05 avg 2017, 12:01

LjoZee je napisao/la:Zabio je Ivan odmah Sirokom u prvoj utakmici, ali je imao onaj period prosle sezone kad je fulao sve zivo i onda pogodio protiv Olimpika i nastavio po starom.
O tome ja pricam imao je post kada nije mogao pogoditi prazan go.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2017, 12:10

Imamo i sad jednog koji prazan gol prebacuje.[emoji38]

Bas me zanima da li ce Zeric poceti utakmicu. Najbolji je bio u drugom poluvremenu.

alexis17

Post Postao/la alexis17 » 05 avg 2017, 12:27

Kjosevski - Stanic, Graovac, Osmankovic, Projic - Blagojevic, Ramovic, Zeric, Zakaric, Zec - Nikolic

Ocekujem Stevu veceras, protiv GOSK-a mu je trebalo malo srece, ocekujem da proradi veceras i da drzi neki ritam dok se ekipa ne podigne na visi nivo prije derbija.

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 05 avg 2017, 12:35

LjoZee je napisao/la:Imamo i sad jednog koji prazan gol prebacuje.[emoji38]

Bas me zanima da li ce Zeric poceti utakmicu. Najbolji je bio u drugom poluvremenu.
Vjeruj mi ja bi Zerica ubacio dijete hoce lopte da igra ne boji se a i ima znanje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2017, 12:47

@alexis17 a gdje Zeba ? [emoji2]
Ne moze bez njega nista proci ocigledno.

I ja bih volio da Zeric pocne. Ne moze biti gori od ovih sto trenutno igraju vec naprotiv moze biti samo bolji.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 avg 2017, 13:08

Kvota 3,10 ko pogodi sastav :)

Očekujem da mladi dobiju još prostora, pogotovu Žerić koji bi mogao postati čak i starter. Nešto što pričam odavno, velika mi je želja vidjeti ga na Zebinoj poziciji a da kapiten "odmori" jednu utakmicu. Dvije, tri...

Što se tiče pozicije napadača malo je reći da sam zbunjen. Niko nema neko zgarantovano mjesto, bukvalno je upražnjeno iako je Stevo dobio blagu prednost a protiv Viteza se probao mini experiment koji nažalost nije dao rezultat. Ne znam, radije bih dao šansu Dženisu, Mujagiću nego Nikoliću, probao da vidimo ima li tu potencijala ili u Dženisovom slučaju nešto kao posljednji voz. Imam ludu vjeru u njega da bi mogao postati jako dobar igrač ali mi je totalno nedefinisan sa svojim voljnim momentom. Ok, kada je na terenu vidi se karakter i da je borac koji se trudi ali voljni momenat da se trenira i radi na sebi mu je na jako niskim granama. Dženis čak ni ne stagnira već ide unazad zadnje dvije godine što je posljedica ne samo dešavanja u klubu već i ličnog pristupa. Sine, možda imaš razmišljanje da si trebao dobiti šansu ranije i u kontinuitetu ali na tebi je da radiš još više i jače, da budeš bolji i da kada šansa dođe budeš spreman. Trenutno nisi ni na 30% potencijala, možeš ti puno puno bolje. Do tebe je.
Naravno ako dobije priliku neka to bude par utakmica koje će igrati rasterećeno bez straha da će biti zamijenjen nakon jesne utakmice, malo vjere u njega ne bi škodilo.

Moje mišljenje, znam da je kod većine ispucao sve kredite ali eto, ja merhametli pa bih ovako :)

___________Veca
_Stana_ Bogi_ Kemo_ Projić
______Blagojević
_Zec___Ramović__Zakarić
_______Žerić
_________Beganović

Ovako, sa Zecom i Zakarićem kao bočnim veznim i ofanzivnijim bekovima. Dva "majstora" na sredini koji mogu napraviti višak, dati jako dobar pas a dosta mobilni, agilni što nam je potrebno zbog trke u veznom redu, blago je reći očajna. Tu bi Blagojević imao više slobode u igri i više opcija prema naprijed što je takođe problem jer su njegove greške često plod manjka rješenja.

Odoh daleko, nastavit će se ako ima raspoloženih za diskusiju i šuplju :)

Čik pitajte zašto Bogi :mrgreen:

UPRAVA NAPOLJE!

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 05 avg 2017, 13:34

Neandertalac je napisao/la:Kvota 3,10 ko pogodi sastav :)

Očekujem da mladi dobiju još prostora, pogotovu Žerić koji bi mogao postati čak i starter. Nešto što pričam odavno, velika mi je želja vidjeti ga na Zebinoj poziciji a da kapiten "odmori" jednu utakmicu. Dvije, tri...

Što se tiče pozicije napadača malo je reći da sam zbunjen. Niko nema neko zgarantovano mjesto, bukvalno je upražnjeno iako je Stevo dobio blagu prednost a protiv Viteza se probao mini experiment koji nažalost nije dao rezultat. Ne znam, radije bih dao šansu Dženisu, Mujagiću nego Nikoliću, probao da vidimo ima li tu potencijala ili u Dženisovom slučaju nešto kao posljednji voz. Imam ludu vjeru u njega da bi mogao postati jako dobar igrač ali mi je totalno nedefinisan sa svojim voljnim momentom. Ok, kada je na terenu vidi se karakter i da je borac koji se trudi ali voljni momenat da se trenira i radi na sebi mu je na jako niskim granama. Dženis čak ni ne stagnira već ide unazad zadnje dvije godine što je posljedica ne samo dešavanja u klubu već i ličnog pristupa. Sine, možda imaš razmišljanje da si trebao dobiti šansu ranije i u kontinuitetu ali na tebi je da radiš još više i jače, da budeš bolji i da kada šansa dođe budeš spreman. Trenutno nisi ni na 30% potencijala, možeš ti puno puno bolje. Do tebe je.
Naravno ako dobije priliku neka to bude par utakmica koje će igrati rasterećeno bez straha da će biti zamijenjen nakon jesne utakmice, malo vjere u njega ne bi škodilo.

Moje mišljenje, znam da je kod većine ispucao sve kredite ali eto, ja merhametli pa bih ovako :)

___________Veca
_Stana_ Bogi_ Kemo_ Projić
______Blagojević
_Zec___Ramović__Zakarić
_______Žerić
_________Beganović

Ovako, sa Zecom i Zakarićem kao bočnim veznim i ofanzivnijim bekovima. Dva "majstora" na sredini koji mogu napraviti višak, dati jako dobar pas a dosta mobilni, agilni što nam je potrebno zbog trke u veznom redu, blago je reći očajna. Tu bi Blagojević imao više slobode u igri i više opcija prema naprijed što je takođe problem jer su njegove greške često plod manjka rješenja.

Odoh daleko, nastavit će se ako ima raspoloženih za diskusiju i šuplju :)

Čik pitajte zašto Bogi :mrgreen:
Sve stoji samo nemoj Beganovica on meni nije ni za kantona.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 avg 2017, 14:41

Zašto ne Dženis? Imamo neku bolju opciju?

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.