FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 03 avg 2017, 23:13

Nema napretka kad klubovi ostaju bez najboljih igraca pred evropske utakmice i jos se ne pojacaju. Mi prodamo Lendrica pred AIK i tako Nikolic predovdi napad, a ne moze u Olimpiku igrati vise. Sto je najtuznije on nam je i dalje prvi napadac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 avg 2017, 23:22

MocMahale444 je napisao/la:Koliko para toliko muzike, mi trenutno imamo dj-a za prvih 15 min a poslije po starinski harmoniku razvezi.
Nije samo do para ima i do sistema. Kod nas sistem ne postoji, ko od nase Uprave je u stanju napraviti sistem koji ce dati rezultate? Ja ga ne vidim u klubu? Mislis da Domzale imaju vise para od nas i da vise trose?

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 03 avg 2017, 23:28

Joj braco mila pa nije moguce da Osijek pravi ovakve stvari a mi ne mozemo pa dokle cemo se zadovoljavati sitnim stvarima nesto ne ide kako treba ja ove sezone ne vidim nikakav pomak samo vidim stagnaciju i nazadak, nisam pesimista ali ovo mi ne izgleda dobro ne znam do cega je i do koga ali brate mili pa mi smo trebali da udjemo u sezonu sa pojacanjima i sa trenerom koji su uigrani da se trese Mladost i ostale ekipe pred nama ovo je lose pravo, borba za evropu ko i prosle godine a to nije dobro ni radi poslovanja ni radi nas navijaca samo ce se sve vece tenzije stvarati.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 avg 2017, 23:36

Doktor1921 je napisao/la:Joj braco mila pa nije moguce da Osijek pravi ovakve stvari a mi ne mozemo pa dokle cemo se zadovoljavati sitnim stvarima nesto ne ide kako treba ja ove sezone ne vidim nikakav pomak samo vidim stagnaciju i nazadak, nisam pesimista ali ovo mi ne izgleda dobro ne znam do cega je i do koga ali brate mili pa mi smo trebali da udjemo u sezonu sa pojacanjima i sa trenerom koji su uigrani da se trese Mladost i ostale ekipe pred nama ovo je lose pravo, borba za evropu ko i prosle godine a to nije dobro ni radi poslovanja ni radi nas navijaca samo ce se sve vece tenzije stvarati.
:thumbup:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 avg 2017, 23:39

Doktor1921 je napisao/la:Joj braco mila pa nije moguce da Osijek pravi ovakve stvari a mi ne mozemo pa dokle cemo se zadovoljavati sitnim stvarima nesto ne ide kako treba ja ove sezone ne vidim nikakav pomak samo vidim stagnaciju i nazadak, nisam pesimista ali ovo mi ne izgleda dobro ne znam do cega je i do koga ali brate mili pa mi smo trebali da udjemo u sezonu sa pojacanjima i sa trenerom koji su uigrani da se trese Mladost i ostale ekipe pred nama ovo je lose pravo, borba za evropu ko i prosle godine a to nije dobro ni radi poslovanja ni radi nas navijaca samo ce se sve vece tenzije stvarati.
Nismo znali iskoristit trenutak. Imali smo priliku dobru, imali smo solidno para, ali smo ih potrosili ne znamo ni samo u sta izuzev dijela u infrastrukturu. Moglo se za te pare uraditi puno vise. Mi nemamo ni generalnog sponzora i o cemu dalje pricati.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 03 avg 2017, 23:47

Daj sta das na nasu zalost .Sad bi i taj mrtvi Kajkut valjo.Gledam Ibricic odvede Domzale dalje,a nama kao star bio.Ma skeptik sam povodom svega
Zadnja izmjena: ZeljeznicarFan, dana/u 03 avg 2017, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Radnička klasa !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 avg 2017, 23:47

plavousrcu je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Koliko para toliko muzike, mi trenutno imamo dj-a za prvih 15 min a poslije po starinski harmoniku razvezi.
Nije samo do para ima i do sistema. Kod nas sistem ne postoji, ko od nase Uprave je u stanju napraviti sistem koji ce dati rezultate? Ja ga ne vidim u klubu? Mislis da Domzale imaju vise para od nas i da vise trose?

Slozio bi s tobom kad bi oni npr dosli zdravo na gotovo, bez popravljanja stadiona, bez duga prema mnogima (znas vec ko nas je sve tuzio ) i jos drugih stvari, bez neprijatelja koji su nam bili u klubu prije.
Koliko savez pomaze timovima u BiH?
Ocekujemo madionicare od njih da je mozda Miske kao D.Koperfild ni tad ne bi bilo nafake za ovu napacenu ligu.

Ovo mi je malo cudno, rade neke druge poslove kako treba dok sportski segment nikako da izvedu na pravi put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 avg 2017, 23:50

Nama je sportski segment u velikom problemu. Igracki kadar nam je tanak sto se tice kvaliteta, a i vecini istice ugovor na zimu i ljeto. Neshvatljivo lose odradjen prelazni rok bar za sad. Jedino ako je Upravi cilj da se ovi mladji igraci sto vise "guraju" pa da sljedece sezone gradimo tim oko onih najboljih. Tad bi razumio zasto nismo doveli neke igrace sa strane.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 avg 2017, 23:53

MocMahale444 je napisao/la:

Slozio bi s tobom kad bi oni npr dosli zdravo na gotovo, bez popravljanja stadiona, bez duga prema mnogima (znas vec ko nas je sve tuzio ) i jos drugih stvari, bez neprijatelja koji su nam bili u klubu prije.
Ocekujemo madionicare od njih da je mozda Miske kao D.Koperfild ni tad ne bi bilo nafake za ovu napacenu ligu.

Ovo mi je malo cudno, rade neke druge poslove kako treba dok sportski segment nikako da izvedu na pravi put.
Meni su neprijatelji izmisljena kategorija, a Osijek je bio u sto puta goroj situaciji nego mi. Mi smo prije godinu imali na racunu para vise nego ijedan klub u drzavi i uspjeli smo ih potrositi da nista nismo napravili. Ne pomaze ni HNS nesto klubove u Hrvatskoj. Mi trazimo izgovore vazda i to je veliki problem. Neprijatelji, dugovi, Savez, komsije, sudije, a da malo pogledamo sta smo i kako smo mi radili?

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 avg 2017, 23:58

MocMahale444 je napisao/la:Slozio bi s tobom kad bi oni npr dosli zdravo na gotovo, bez popravljanja stadiona, bez duga prema mnogima (znas vec ko nas je sve tuzio ) i jos drugih stvari, bez neprijatelja koji su nam bili u klubu prije.

Meni su neprijatelji izmisljena kategorija, a Osijek je bio u sto puta goroj situaciji nego mi. Mi smo prije godinu imali na racunu para vise nego ijedan klub u drzavi i uspjeli smo ih potrositi da nista nismo napravili. Ne pomaze ni HNS nesto klubove u Hrvatskoj. Mi trazimo izgovore vazda i to je veliki problem. Neprijatelji, dugovi, Savez, komsije, sudije, a da malo pogledamo sta smo i kako smo mi radili?
Iskreno onako je li mislis da ovo zabiljezeno nije problem s kojim deveramo?
Neprijatelj je svako ko na stetu kluba hoce nesto da dokaze.

Svi bi volili da imamo klub jaci od Reala ali situacija je takva kakva je.

Amar Osim :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 04 avg 2017, 00:19

Neandertalac je napisao/la:
Pa lahko je Oisjeku. Ljudi napravili skauting kod nas kako mi to radimo i rekli daj da vidimo šta će se desiti ako bi mi uradili sve suprotno onome što oni rade šta će se desiti??? Eto vam rezultat toga.... :opaopa: :salut:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 avg 2017, 00:50

AIK primio gol u 121 minutu i ispao od Brage.

ZivimZeljeznicar1921
Kontakt:

Post Postao/la ZivimZeljeznicar1921 » 04 avg 2017, 01:04

Amar Osim toliko !

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 04 avg 2017, 09:54

Litvanska Suduva gdje igra Kerla plasirao se u play-off.

:D
- Zeljeznicar -

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 avg 2017, 10:34

Rezultat AIK-a i Suduve pokazuju kako nama malo treba, ali ne znamo. Uz Stevanovica i Lendrica bismo imali realne sanse protiv AIK-a, a vidite njih protiv Portugalaca.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 avg 2017, 10:37

Kerla nam izbi titulu iz ruku i sad ce igrati play-off. Heej zivote...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2017, 10:39

plavousrcu je napisao/la:Mislis da Domzale imaju vise para od nas i da vise trose?
Imaju više para od nas. O njihovim transferima još uvijek možemo sanjati.

Samo prošle sezone su prodali igrače u vrijednosti od oko 2 miliona eura, a rekordan transfer im je 2 miliona eura od prije dvije godine (Maksimović u Astanu).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 04 avg 2017, 11:09

Kad se pocnu odvajati vece sume novca za igrace bice jaka ekipa i bice rezultata, ovako cekati nekog slobodnog igraca pa ga dovesti, jednom u pet godina ubosti sa igracem tipa Lendrica, Stevanovica koji dođu da vrate karijeru kasnije te ispale, da nam je maksimum dati 5.000 KM plate ...itd.

Od toga nema nista, do sutra se moze pricati Cenan ovo, Cenan ono, dovedi Murinja na njegovo mjesto rece ti da mi pare ako hoces igrace. Nasima 30.000 najvise sto mozemo dati za Vukotica, o cemu mi pricamo, hocemo napdaca da dadne 20 golova a da dođe đaba i igra za 3.000 KM. :lol:

Pare i samo pare, prije toga da imamo normalnu drzavu i savez.

A vi pojedini se idalje lozite na Amara kako ce on od gov.neta da napravi pitu.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 04 avg 2017, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2017, 11:13

Pare su se potrošile na 100 dolazaka i odlazaka u dvije posljednje godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 04 avg 2017, 11:25

Zna li neko jesu li na uplatili Općina Novo Sarajevo i Gradska uprava sredstva koja su obećala. Koliko se sjećam Općina novo Sarajevo je trebala uplatiti 200.000,00 KM, a za grad se ne sjećam koliko je trebao???
"Truth begins in lies."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.