FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

starigrad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la starigrad » 03 avg 2017, 16:18

Zenzo je napisao/la:@starigrad

Kod nas u drzavi po obicaju svako drugi zna da radi tuđi posao a u sustini veze nema, svoj jedva obavlja a kamoli tuđi.

U nasem slucaju, fudbal - klub, Zeljeznicar - frizeri, konobari, taksiste, dangube koje ne izlaze iz kladionica, omladina koja nece da se skoluje - studira nego cucla nargile, zna bolje da rade posao od nas uprave, Misimovica, Cenana, Slavka, Adzema...itd. Znaju forumasi kako se dovode pojacanja, znaju sve o skautingu, kako treba sa parama u klubu..itd.
kao nacija smo takvi, opcenito. volimo se petljati gdje nam nije mjesto.

ali, to nije bila poenta mog posta. zelio sam reci da se u skupstinu moglo uci preko par "jarana" koji ce te predloziti, podrzati glasovima i prosao si. i ja volim Zelju, dajem koliko mogu, ali bi mi bilo apsurdno da, samo kao "zaludjenik", udjem u skupstinu. svi mi mozemo slusati sta se tamo prica, koliko ce ko od nas razumjeti ispricano vrlo je upitno, "pomoci" vise nego sto sada pomazem ne mogu... samo bih potrosio mjesto nekome ko moze konkretno i kvalitetno pomoci. sve ono sto bih ja mogao raditi u skupstini se svodi na ovo sto vec radim, pratim zvanicnu stranicu, citam izvjestaje sa skupstina itd. sto cu onda tamo?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2017, 16:23

Zenzo je napisao/la:Znaju forumasi kako se dovode pojacanja, znaju sve o skautingu, kako treba sa parama u klubu..itd.
Forumaši vjerovatno ne znaju, isto kao što ne znaju ni ovi što su to radili u klubu u posljednje dvije godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 03 avg 2017, 16:37

Virtu4l je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Znaju forumasi kako se dovode pojacanja, znaju sve o skautingu, kako treba sa parama u klubu..itd.
Forumaši vjerovatno ne znaju, isto kao što ne znaju ni ovi što su to radili u klubu u posljednje dvije godine.
Zna Dejo Nikolic stari fudbalski radnik
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 avg 2017, 17:26

Virtu4l je napisao/la:
:lol: :lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 avg 2017, 18:23

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 03 avg 2017, 18:27

Raonffa je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/stadion-grbavi ... zor/27419/

Smijemo li pohvaliti upravu? :kafa:
Naravno da smijemo i trebamo :clap: samo je pitanje sta crno ide iza ovoga jel jos jedan raskid na kojem cemo zaraditi ili je ne dolazak kvalitetnog pojacanja
Forza Milan
Pivopije

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 avg 2017, 18:30

maldini3 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/stadion-grbavi ... zor/27419/

Smijemo li pohvaliti upravu? :kafa:
Naravno da smijemo i trebamo :clap: samo je pitanje sta crno ide iza ovoga jel jos jedan raskid na kojem cemo zaraditi ili je ne dolazak kvalitetnog pojacanja
Vitez pada u Dolini, u hendikepu :salut:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 03 avg 2017, 18:38

To svi ocekujemo

VOLIM TE ZELJO
Forza Milan
Pivopije

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 avg 2017, 18:44

Sve ispod tri boda je veliki neuspjeh.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 avg 2017, 18:53

plavousrcu je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:U zadnje vrijeme su se okomili na upravu a brane se igraci.

Neki tako lijepo pisu da mi treba pola sata da desifrujem sta pisu. Vecina tih sto sad pisu gluposti su dok se pravila Istocna tribina mlatarali praznu slamu i uzdizali se u nebesa.

@Ljoze ima i ovdje na temi prijatelja igraca (mozda fejk prijatelji ili sami sebi umislili) sto brane pojedine igrace.
Nije stvar u napadanju igraca ili Uprave. Treba to posmatrati kao jedno tkivo. Mi dvije godine napadamo igrace, nema sta im ne radimo po forumima i drustvenim mrezama, a ovi sto su doveli te igrace, nisu sami dosli i obukli sveti dres, zasticeni ko medvjedi u Titino vrijeme. Radinovica je neko skautirao, neko je odobrio pare da se dovede, a nije on. Najlakse je igracima **** majku i tako svaki mjesec tako nakon svakog poraza. Niko se ne pita mogu li ti igraci vise i bolje. Moze li Bekric igrati kao prije pet godina. Vidimo da ne moze. Ko mu je onda koji **** dao visegodisnji ugovor i velika primanja. Ko je kriv? Bekric ili neznalica koja mu he omogucila povratak?
Vidi neke stvari sto si napisao imaju smisla.
Kad mislis da ova uprava nije to sto Zeljo treba, sta mislis ko bi bio dobar na njihovom mjestu?

U 90% slucajeva nisam pljuvao po igracima osim izuzetaka zna sve vecinom one izdajnike.

Normalno da ko radi taj i grijesi ali ova uprava s par dodataka u SS bi bila cakum pakum. Uradili su dosta dobrog slozio se ili ne.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 03 avg 2017, 19:00

Hiljade pohvala su dobili za sve dobro sto su napravili. Nije problem pogrijesiti svi mi grijesimo samo je problem sto iz tih gresaka nisu nista naucili i sto su sve greske napravili u sportskom segmentu. Pa kad vidis da nesto ne ide probaj to popraviti naci pravo rjesenje za to. Budimo posteni oni sad imaju idealno rjesenje za sportski segment samo sto je njihov ego prevelik i nece da posegnu za tim rjesenjem. Njihova tvrdoglavost direktno utice na rezultate kluba i nisam siguran da nas vodi pravim putem
Forza Milan
Pivopije

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 03 avg 2017, 19:27

LjoZee je napisao/la:Sve ispod tri boda je veliki neuspjeh.
Vitez kao plitak potok, sa Borcem ce biti druga prica.
- Zeljeznicar -

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 03 avg 2017, 19:42

Zenzo je napisao/la:@starigrad

Kod nas u drzavi po obicaju svako drugi zna da radi tuđi posao a u sustini veze nema, svoj jedva obavlja a kamoli tuđi.

U nasem slucaju, fudbal - klub, Zeljeznicar - frizeri, konobari, taksiste, dangube koje ne izlaze iz kladionica, omladina koja nece da se skoluje - studira nego cucla nargile, zna bolje da rade posao od nas uprave, Misimovica, Cenana, Slavka, Adzema...itd. Znaju forumasi kako se dovode pojacanja, znaju sve o skautingu, kako treba sa parama u klubu..itd.
:clap:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 avg 2017, 19:48

MocMahale444 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:U zadnje vrijeme su se okomili na upravu a brane se igraci.

Neki tako lijepo pisu da mi treba pola sata da desifrujem sta pisu. Vecina tih sto sad pisu gluposti su dok se pravila Istocna tribina mlatarali praznu slamu i uzdizali se u nebesa.

@Ljoze ima i ovdje na temi prijatelja igraca (mozda fejk prijatelji ili sami sebi umislili) sto brane pojedine igrace.
Nije stvar u napadanju igraca ili Uprave. Treba to posmatrati kao jedno tkivo. Mi dvije godine napadamo igrace, nema sta im ne radimo po forumima i drustvenim mrezama, a ovi sto su doveli te igrace, nisu sami dosli i obukli sveti dres, zasticeni ko medvjedi u Titino vrijeme. Radinovica je neko skautirao, neko je odobrio pare da se dovede, a nije on. Najlakse je igracima **** majku i tako svaki mjesec tako nakon svakog poraza. Niko se ne pita mogu li ti igraci vise i bolje. Moze li Bekric igrati kao prije pet godina. Vidimo da ne moze. Ko mu je onda koji **** dao visegodisnji ugovor i velika primanja. Ko je kriv? Bekric ili neznalica koja mu he omogucila povratak?
Vidi neke stvari sto si napisao imaju smisla.
Kad mislis da ova uprava nije to sto Zeljo treba, sta mislis ko bi bio dobar na njihovom mjestu?

U 90% slucajeva nisam pljuvao po igracima osim izuzetaka zna sve vecinom one izdajnike.

Normalno da ko radi taj i grijesi ali ova uprava s par dodataka u SS bi bila cakum pakum. Uradili su dosta dobrog slozio se ili ne.
Ne znam pitanje na tvoj odgovor. Mislio sam da je Gredic ubleha, a ispostavilo se da je 'njegova ekipa' pokrenula pricu sa mrtve tacke. Njegova ostavka mi je misterija. Ne moze pravi Zeljovac reci da ova Uprava nije uradila posao o kojem neke bivse mogu sanjati. Ali, ne moze se reci da ova Uprava ima blage veze o fudbalu. Zadnje dvije godine su pokazale da su neznalice u tom pitanju koje je za mene najvaznije. Ruzno su od ove Uprave pokusaji "ponistavanja" svakog njihovog prethodnika. Sramotni su napadi na Osima, jos sramniji su pokusaji proglasavanja beznacajnim svakog osvojenog trofeja. Smijesne su igranke o ostavkama nakon bilo kakvog neslaganja sa njihovom politikom. Ovo sa Cenanom je prevrsilo sve mjere. Zeljo je bio i 1960. i 1990. i 2010, bice Zeljo i 2030. Veci je Zeljo od bilo koga i zbog toga me nije strah sta ce biti sutra. Moja velika zelja je povratak Osima, ali nece mi se izgleda ostvariti. Ako bi on rekao dolazim samo pod tim uslovima da se pitam rekao bih dolazi sve ce ti se ispuniti. Zelio sam reci da je licemjerno **** igracima sve zivo, a one koji su ih doveli dizati u nebesa. Za mene su to spinovi koji prolaze kod raje, ali i to ima svoj vijek trajanja. Sjeti se kako se popljuva Dogan, kakvi su se epovi sklapali o Tici, a vidi stanja u OP. Vidi kako Tica ode za prvom ponudom.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 avg 2017, 20:39

Ti mislis da ja branim upravu, jok :nene:
Moj prvi post je bio da su ti isti koji pljuju po upravi po drustvenim mrezama se busali u prsa zbog istocne kad su nas svi pominjali.
Samo sam realan, ljudi su uradili dosta za klub i naveo sam da je sportski segment los i da bi odma doveo Amara po tom pitanju.

Nadam se da ce Cenan vrlo brzo dobiti nogotrans.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 avg 2017, 21:04

Na zvanicnoj pise da Projic ima problema sa povredom. Znaci vjerovatno opet Ofarbani desno, a Stanic lijevo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 avg 2017, 22:49

MocMahale444 je napisao/la:Ti mislis da ja branim upravu, jok :nene:
Moj prvi post je bio da su ti isti koji pljuju po upravi po drustvenim mrezama se busali u prsa zbog istocne kad su nas svi pominjali.
Samo sam realan, ljudi su uradili dosta za klub i naveo sam da je sportski segment los i da bi odma doveo Amara po tom pitanju.

Kad dobro razmislis veliko je pitanje i koliko je Cenan odgovoran za lose transfere. Da ne misli neko da ga branim, on nije trebao biti u klubu ni kao **** skaut, a ne SD. Pitanje je koliko se on pita, ali zbog odgovornosti ako ni zbog cega drugog treba da leti. Neko mora biti odgovoran za losu sportsku politiku, ne mozemo se ludi praviti.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 avg 2017, 22:52

MocMahale444 je napisao/la:Ti mislis da ja branim upravu, jok :nene:

Kad dobro razmislis veliko je pitanje i koliko je Cenan odgovoran za lose transfere. Da ne misli neko da ga branim, on nije trebao biti u klubu ni kao **** skaut, a ne SD. Pitanje je koliko se on pita, ali zbog odgovornosti ako ni zbog cega drugog treba da leti. Neko mora biti odgovoran za losu sportsku politiku, ne mozemo se ludi praviti.
Ako se ne pita nista onda koji ce racku u klubu onda?
Sportski dio je otisao u pm od kako je Amar otisao, neka prica ko god sta hoce.

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 03 avg 2017, 23:06

Srpski i Hrvatski fudbal svjetlosnu godinu ispred naseg, svi napreduju samo u nasoj ligi stagnacija pa sta je ovo ???

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 avg 2017, 23:11

Koliko para toliko muzike, mi trenutno imamo dj-a za prvih 15 min a poslije po starinski harmoniku razvezi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 12 gostiju.