Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
e mi da im pošaljemo ,nemamo ni mi a da šaljemo njimaBosco je napisao/la:Mali pitar nam se zaljubio.Super.
![]()
Nego ljudi uletih da pitam zna li neko je li ova vukoyebina od države (mislim na vlast) i političara poslala jadnim Japancima išta humanitarne pomoći i ako neko ima neke informacije o tome neka napiše, baš me zanima.
JutroFaraon iz Visokog je napisao/la:Dobar Jutar
Znam da je Crveni Križ BiH odlučio pomoći, te da je vlada FBiH donijela odluku o pomoći, al' ne znam koliko novca je izdvojeno za to. Što se tiče osoba koje nisu u vladi, bilo je tu mnogo akcija prikupljanja novca za pomoć nastradalim u Japanu, tako da...Bosco je napisao/la:Mali pitar nam se zaljubio.Super.
![]()
Nego ljudi uletih da pitam zna li neko je li ova vukoyebina od države (mislim na vlast) i političara poslala jadnim Japancima išta humanitarne pomoći i ako neko ima neke informacije o tome neka napiše, baš me zanima.
@Bilal sretan ti rođendan, sve najbolje.
Nenaspavanodon_burza je napisao/la:Jutro narode !! kakvo je stanje
Da je meni tako, evo mene nakva gripa spopala, c c c. Sad kad ide lijepo vrijeme ja treba obolitmajestic24 je napisao/la:Nenaspavanodon_burza je napisao/la:Jutro narode !! kakvo je stanje![]()
![]()
nije stanje nego sranje...majestic24 je napisao/la:Nenaspavanodon_burza je napisao/la:Jutro narode !! kakvo je stanje![]()
![]()
i kod mene je ista stvar . restart i to je toDAVID VILLA je napisao/la:Pozz ljudi,joj jesam se maloprije prepo,doso na komp kad zablokirala tastaturamislim se tek sto sam kupio mis sad i tastatura,reko aj da restartujem komp i upalilo je
radi!
![]()
sta mai kod vas?
skonto sam i ja,mada mi se prije nikad nije desavalo al sad ubuduce znam u cemu je problem ako se ponovidon_burza je napisao/la:i kod mene je ista stvar . restart i to je toDAVID VILLA je napisao/la:Pozz ljudi,joj jesam se maloprije prepo,doso na komp kad zablokirala tastaturamislim se tek sto sam kupio mis sad i tastatura,reko aj da restartujem komp i upalilo je
radi!
![]()
sta mai kod vas?
Dobro je, nisu baš toliki klošari ispali prema Japancima. Hvala na infu.Monolog je napisao/la: Znam da je Crveni Križ BiH odlučio pomoći, te da je vlada FBiH donijela odluku o pomoći, al' ne znam koliko novca je izdvojeno za to. Što se tiče osoba koje nisu u vladi, bilo je tu mnogo akcija prikupljanja novca za pomoć nastradalim u Japanu, tako da...
Analiticar=Ahmo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vidi ovog idola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.