FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Steta sto nismo malo hrabriji bili protiv Celtica,sigurno su u najlosijoj formi u zadnjih 10-tak godina.Bas ih gledam veceras.Vjerovatno ce i ligu izgubiti od Rengersa nakon bruku godina.Ovamo u EL su zadnji ubljedljivo u grupi. Mada vidjelo se i protiv nas realno da su ofalili,bukvalno razlika samo u fizici malo bila i to i je to.Falilo nam je malo vise zelje rekao bih samo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A nismo mi jos u rangu ekipa koje su im konkurenti u EL. Sto kazes jedina razlika u fizici bilamiky_hz je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:58Steta sto nismo malo hrabriji bili protiv Celtica,sigurno su u najlosijoj formi u zadnjih 10-tak godina.Bas ih gledam veceras.Vjerovatno ce i ligu izgubiti od Rengersa nakon bruku godina.Ovamo u EL su zadnji ubljedljivo u grupi. Mada vidjelo se i protiv nas realno da su ofalili,bukvalno razlika samo u fizici malo bila i to i je to.Falilo nam je malo vise zelje rekao bih samo.
"svi su oni isti"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Samo djela dok stadion ne bude u predat na korištenje FKS pod uslovima FKS za mene će biti isti, ne vjerujem nikom pogotovo ne političarima.
Čekam da izadje dodatak za naše lige

Jel Radovac povrijedjen, navodno nece igrati protiv nas.
Trebamo ovo iskoristiti, kako bi nam pobjeda lega.Do kraja , od tezih tekmih ostao bi nam samo Borac.
Trebamo ovo iskoristiti, kako bi nam pobjeda lega.Do kraja , od tezih tekmih ostao bi nam samo Borac.
Popust samo za ove sa dobrim avatarima.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
On moze dati samo popust za clanove Zeljeznicara 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Znaci ja imam popust...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ti si kod Admina srusio Irfu,inteligencija njegovih postova i ljubomora na takvo poznavanje footballa kostala ga je mjesta Moderatora....
Ali,njegovace se Irfino vizionarstvo ...
4 kolo Premijer lige, Irfo: ...samo nam je Siroki konkurent za titulu,ostali borba za Evropu...

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta je ovo ovdje, Alić izveo dva slobodnjaka a Historičar nije napisao da ga treba dovest. Jel sve ok, da se nije desilo šta našem bratu s foruma?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Po meni, cak i ne bi bilo lose da ga dovedemo..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 nov 2020, 13:57Šta je ovo ovdje, Alić izveo dva slobodnjaka a Historičar nije napisao da ga treba dovest. Jel sve ok, da se nije desilo šta našem bratu s foruma?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, egocentrik, Galantni, Hajdeee, mosarajvosa83, tajsamja i 63 gosta.