Kako je osvojio 30 poena na Novakov servis? Isto servisom?Kuko je napisao/la:Isner u polju? Za svoju visinu perfektno, par puta je stigao i teske lopte, kad servis napravi 90% posla fino odradi fh ostalih 10%.. Medjutim, da se tenis igra bez servisa, Isner sigurno ne bi bio medju 100.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Koji to jos teniser iz top 100 u 3 ovako dugacka seta ne bi osvojio 30 poena?LomimGaUDzungli je napisao/la:Kako je osvojio 30 poena na Novakov servis? Isto servisom?Kuko je napisao/la:Isner u polju? Za svoju visinu perfektno, par puta je stigao i teske lopte, kad servis napravi 90% posla fino odradi fh ostalih 10%.. Medjutim, da se tenis igra bez servisa, Isner sigurno ne bi bio medju 100.
-
- Kontakt:
Njih bar 50.Kuko je napisao/la:Koji to jos teniser iz top 100 u 3 ovako dugacka seta ne bi osvojio 30 poena?LomimGaUDzungli je napisao/la:Kako je osvojio 30 poena na Novakov servis? Isto servisom?Kuko je napisao/la:Isner u polju? Za svoju visinu perfektno, par puta je stigao i teske lopte, kad servis napravi 90% posla fino odradi fh ostalih 10%.. Medjutim, da se tenis igra bez servisa, Isner sigurno ne bi bio medju 100.
U prosjeku Isner je dobij'o skoro 2 poena na svaki servis gem Djokovica, sto uopce nije malo.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Kako ti kazes.LomimGaUDzungli je napisao/la: Njih bar 50.
-
- Kontakt:
I meni je ovaj tenis koji Isner igra dosadan, ali takav tenis je nekad bio normalan.
Drago mi je zbog Isnera pravooo
Pored dobrih servisa covjek je pogadjo jos dosta forhenda, na mrezi perfektan...nije sve u servisu bilo
Drago mi je zbog Isnera pravooo

Pored dobrih servisa covjek je pogadjo jos dosta forhenda, na mrezi perfektan...nije sve u servisu bilo
-
- Kontakt:
Mogu ti nabrojati tenisere koji su osvajali manje poena protiv Novaka. Ne vidim zašto omalovažavati Isnerovu pobjedu. U mnogim poenima je izdominirao Novaka, a da ne pričam šta mu je radio reternom na drugi servis. Karanje u šupakKuko je napisao/la:Kako ti kazes.LomimGaUDzungli je napisao/la: Njih bar 50.

soba 39 je napisao/la:Nisam ali nisam bio siguran ni u novaka.Gledam danas u ponudi 1,10Edin TM87 je napisao/la:Bogme, koristi 4. set loptu i vodi 1:0, legendo javi se, jesil uplatio prvi set na Isnera?![]()
Nego možda je i bolje da tresne od ove smlatine nego li da se sutra iživljavaju na njemu sa ovakvom igrom.
Nije problem izgubiti od Rafe,Rodžera ili Mareja ali od ovog ...
Ovo što igra Isner je po meni antipropaganda tenisa(Raonić,K.Anderson,Karlović...)
zasto antipropaganda , kad i kroz historiju imas igrace cija se igra itekako zasnivala na servisu ... recimo vrlo lijepo je gledati llodru koji igra servis volej , pa to nije antipropaganda tenisa , ja bar tako mislim
KEVIN-PRINCE BOATENG27
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
Ja stvarno nemam ništa protiv servera tipa Roddick, Federer, Tsonga i ostalih čiji servis ne zavisi od visine, ali protiv ovakvih poput Iznera ilI Karlovića itekako imam. S druge strane, momak ima srce, mentalnu snagu, njegov kick servis na sporoj podlozi kakva je ova itekako dolazi do izražaja, stoga mu nemam šta zamjeriti. Novak je imao brejk prednosti u prvom setu i nije ga uspio zadržati. Njegova krivica. Svaka čast Izneru.

Meni je drago što nećemo gledati ista lica u finalu. Ovaj put "stručnjacima" iz ATP-a ni "plava šljaka" nije pomogla. Bravo Big Johne, totalno si im shebao koncepciju. Kako li će sponzori reagovati na činjenicu da nema prvog reketa svijeta u finalu, a ?! Ili da nema dvojice igrača iz TOP 4. Neka neka.Valencia je napisao/la:Drago mi je sto su u***** p***** bas radi ovih sljivotresa. Da je suprotno, ovaj panj bi sigurno osvojio Vimbldon ili Melburn. Na srecu to se nikada nece desiti.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
mozel ko link postavit za gledanje fedeerer vs nadal ako nije problem
Ma kakva antipropaganda, traze izgovore za poraz Djokovica, pa ko to ne zeli gledat winnere? Meni je antipropaganda kad dodju Nadal i Djokovic na onoj sljaci koja ne usporava, nego zaustavlja lopticu, a oni se povuku 3 kilometra iza osnovne linije, i udaraju! Hvala Bogu sto ima neko da ih razbije servisom na brzim podlogama, daBogda uvijek bilo igraca k'o Isner, Karlovic itd. Zato mnogi vole gledat Sarajevo Indoorsfranco_tm je napisao/la:zasto antipropaganda , kad i kroz historiju imas igrace cija se igra itekako zasnivala na servisu ... recimo vrlo lijepo je gledati llodru koji igra servis volej , pa to nije antipropaganda tenisa , ja bar tako mislim

imaš ovdje nekolikokristian je napisao/la:mozel ko link postavit za gledanje fedeerer vs nadal ako nije problem
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA MARŠAL !!!
Nemoj mi umetati nesto sto nisam izjavio, Isneru, ponovo kazem, svaka cast za mentalnu stabilnost i onakvo obaranje rekorda po brzini servisa, i to sve u bitnim trenucima. Kod njegovog riterna sve se svodi na predvidjanje, ukoliko pogodi stranu bum pa sta bude. Vise puta je fulao, vec pogodio, ali kad je bilo najbitnije pogodio je, sto je i presudilo ovaj mec.LomimGaUDzungli je napisao/la:Mogu ti nabrojati tenisere koji su osvajali manje poena protiv Novaka. Ne vidim zašto omalovažavati Isnerovu pobjedu. U mnogim poenima je izdominirao Novaka, a da ne pričam šta mu je radio reternom na drugi servis. Karanje u šupakKuko je napisao/la:Kako ti kazes.LomimGaUDzungli je napisao/la: Njih bar 50.
- BeyKopites
- Kontakt:
Imas na SportKlubu msm ako imas taj program ...kristian je napisao/la:mozel ko link postavit za gledanje fedeerer vs nadal ako nije problem
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kisa u IW. 

-
- Kontakt:
Isner, Karlović i Raonić biće jako opasni na Olimpijskim igrama.
Strasna pobjeda, nakon Federera ove godine, dobio i Djokovica.
Ovom pobjedom obezbjedio ulazak u TOP10 od ponedjeljka.
Ovom pobjedom obezbjedio ulazak u TOP10 od ponedjeljka.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
PredvidjanjeKuko je napisao/la:Nemoj mi umetati nesto sto nisam izjavio, Isneru, ponovo kazem, svaka cast za mentalnu stabilnost i onakvo obaranje rekorda po brzini servisa, i to sve u bitnim trenucima. Kod njegovog riterna sve se svodi na predvidjanje, ukoliko pogodi stranu bum pa sta bude. Vise puta je fulao, vec pogodio, ali kad je bilo najbitnije pogodio je, sto je i presudilo ovaj mec.

Reci mi da si htio reci da je Djokovic previdjao Isnerove servise, a ne obrnuto

Otkud kisa iz vedra neba

- BeyKopites
- Kontakt:
Aj pokvari ova kiša sve ...Kuko je napisao/la:Kisa u IW.
Poremetiće i jednog i drugog ...
GO ROGER
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Momak je dobio trenutno najboljeg i najboljeg svih vremena ove godine i to na sljaci i na ovako sporom betonu.
Pogotovo sto je Federera na sljaci razbio breakovima, ocigledno nema samo servis.
Strasno je popravio kretanje u odnosu na prije dvije, tri godine i ovaj ulazak u top10 je itekako velika stvar za njega, pogotovo sto je dugo vremena proveo i na koledju.
Pogotovo sto je Federera na sljaci razbio breakovima, ocigledno nema samo servis.
Strasno je popravio kretanje u odnosu na prije dvije, tri godine i ovaj ulazak u top10 je itekako velika stvar za njega, pogotovo sto je dugo vremena proveo i na koledju.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.