Nista nisam pretjerao Hajduk ima par odlicnih mladih igraca Balic, Vlasic, dobrog golmana, TSS koji se jos ima vremena trznuti a bogami i jos par solidnih igraca ali nije to toliko ni bitno. Po meni je on jedan od najvecih promasaja kluba zadnjih godina. A Hajduk ih je makar imao kao nikad prije. Ali eto neka ga neki nas BiH klub uzme ako je iko siguran u kvalitet. Neka ulozi mozda mu se i vrati. Ovaj igrac i nekako moze igrati krilo iako je i lose krilo ali kao desni bek je opca opasnost. Izgleda da su u Hajduku skuzili da je kod Mese on svoje odigro i nemaju ga interesa vise drzati. Maar se ja nadam tome.kobe24 je napisao/la:Pretjera ga brate i ti. Hajde da se ostali Hajdukovi igraci nesto Bog zna razliku, al sve je to zivi odron. Sto dalje od reprezentacije svakako, ali u takvom Hajduku nije bio jedini ocajan i za skoro sve se trebalo crvenit.dubrovnik je napisao/la:Kako Edo ne mozes shvatiti? To nam je jedina nada da nece opet dobiti poziv u repku. A ja sam da ti budem iskren presretan sto ide iz Hajduka. Dosta sam se crvenio radi ovog antitalenta. Imas brate klub za koji navijas pa ga preporuci treneru. Pisi po forumu mozda i pomogne. Sada je svakako alobodan mozda kome u BiH i bude valjao. Npr. neka ga Celik vrati njihovo je dijete ali neka brate ide iz Hajduka dosta je ovdje bio. Neka sada usrecuje malo koga drugog. Samo da nije u Hajduku i reprezentaciji i sve 5.
P. S. Ovaj Senegalac zagusi sto ima tema na ovom pdf-u. Svaki drugi post je u njegovoj reziji...
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
kobe24 je napisao/la:Pretjera ga brate i ti. Hajde da se ostali Hajdukovi igraci nesto Bog zna razliku, al sve je to zivi odron. Sto dalje od reprezentacije svakako, ali u takvom Hajduku nije bio jedini ocajan i za skoro sve se trebalo crvenit.dubrovnik je napisao/la:Kako Edo ne mozes shvatiti? To nam je jedina nada da nece opet dobiti poziv u repku. A ja sam da ti budem iskren presretan sto ide iz Hajduka. Dosta sam se crvenio radi ovog antitalenta. Imas brate klub za koji navijas pa ga preporuci treneru. Pisi po forumu mozda i pomogne. Sada je svakako alobodan mozda kome u BiH i bude valjao. Npr. neka ga Celik vrati njihovo je dijete ali neka brate ide iz Hajduka dosta je ovdje bio. Neka sada usrecuje malo koga drugog. Samo da nije u Hajduku i reprezentaciji i sve 5.
P. S. Ovaj Senegalac zagusi sto ima tema na ovom pdf-u. Svaki drugi post je u njegovoj reziji...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- samoposteno
- Kontakt:
boli avdiju ona stvar igro je na svjetskom prvenstvu dao gol sto mnogi igraci mogu samo da sanjaju da igraju na istom a kamo li da postignu gol
avdija prelazi u spezia calcio u drugu talijansku ligu
na njim je trening oprema a slika je postavljena 28.juna
moguce da speed demon krene za bellu italiju

na njim je trening oprema a slika je postavljena 28.juna

moguce da speed demon krene za bellu italiju

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Avdija "VELOCE DEMONE" Vrsajevic
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
SGD53 je napisao/la:Avdija "VELOCE DEMONE" Vrsajevic
sad kad se pojavi vrsac sa ferarijem u tesanj

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
gledam danas utakmicu na HRT-u, kad komentator spomenu da Hajduk ne trazi obestecenje za njega...doplatili bi samo da ga njihove oci vise ne gledaju
Mujdzina alternativa
Mujdzina alternativa

-
- Kontakt:
baglama je napisao/la:gledam danas utakmicu na HRT-u, kad komentator spomenu da Hajduk ne trazi obestecenje za njega...doplatili bi samo da ga njihove oci vise ne gledaju
Mujdzina alternativa

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
bhfanatic14 je napisao/la:baglama je napisao/la:gledam danas utakmicu na HRT-u, kad komentator spomenu da Hajduk ne trazi obestecenje za njega...doplatili bi samo da ga njihove oci vise ne gledaju
Mujdzina alternativakoju posluku porati
... zamisli sta je mujdzi prolazilo kroz glavu kad je vidio da ovaj starta protiv irana, kipra itd...
MAFIA = NFSBIH

- samoposteno
- Kontakt:
a i za mujdzom se otimaju velikani stoje u redu i svadjaju se ko ce ga prvi dovestbaglama je napisao/la:gledam danas utakmicu na HRT-u, kad komentator spomenu da Hajduk ne trazi obestecenje za njega...doplatili bi samo da ga njihove oci vise ne gledaju
Mujdzina alternativa

Koliko znam odbio je ponudu bundesligasa, a demon ima celik u varijantisamoposteno je napisao/la:a i za mujdzom se otimaju velikani stoje u redu i svadjaju se ko ce ga prvi dovestbaglama je napisao/la:gledam danas utakmicu na HRT-u, kad komentator spomenu da Hajduk ne trazi obestecenje za njega...doplatili bi samo da ga njihove oci vise ne gledaju
Mujdzina alternativa

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- zanatlija57
- Kontakt:
Senegal i njemu slični.... Gdje ste vi to do sada igrali ili koliko ste utakmica gledali izvan BiH i koje igrače. Pravi ste zlobnici koji samo traže lošu stranu drugih kako bi svoj ego zadovoljili. Šta vam smeta momak? Sve što je radio u repki bilo je korektno.Kao i ostali igrači, nekad bolje nekad lošije. Nekad nije bilo boljeg na toj poziciji ili je trener tako mislio. On je samo radio šta mu se kaže. To je profesionalizam. Nije neka klasa, ali zamislite koliko ih je tamo gdje je nogomet/fudbal i više nego kod nas pa nisu ovako zlobni ili barem kažu neki argument za svoje kritike. Najčešći argument je "veze nema" samo zato što nije u nekom velikom klubu i to vam je jedino mjerilo. Za karijeru treba uz kvalitet i puno sreće, dobar menadžer i neka utakmica koja ti promjeni život. Želim mu da nađe još bolji angažman i da obezbjedi sebe i porodicu, za barem normalan život.
zanatlija57 je napisao/la:Senegal i njemu slični.... Gdje ste vi to do sada igrali ili koliko ste utakmica gledali izvan BiH i koje igrače. Pravi ste zlobnici koji samo traže lošu stranu drugih kako bi svoj ego zadovoljili. Šta vam smeta momak? Sve što je radio u repki bilo je korektno.Kao i ostali igrači, nekad bolje nekad lošije. Nekad nije bilo boljeg na toj poziciji ili je trener tako mislio. On je samo radio šta mu se kaže. To je profesionalizam. Nije neka klasa, ali zamislite koliko ih je tamo gdje je nogomet/fudbal i više nego kod nas pa nisu ovako zlobni ili barem kažu neki argument za svoje kritike. Najčešći argument je "veze nema" samo zato što nije u nekom velikom klubu i to vam je jedino mjerilo. Za karijeru treba uz kvalitet i puno sreće, dobar menadžer i neka utakmica koja ti promjeni život. Želim mu da nađe još bolji angažman i da obezbjedi sebe i porodicu, za barem normalan život.
Slažem se sa tobom druže, nema kvalitet za reprezentaciju ali nije on izbacio Mujdzu nego Safet, ako nekoga treba kriviti to je selektor. Svaki igrač ima i dobre i loše utakmice, ali stvarno vrijeđanje ovog momka je prešlo sve mjere. Medunjanin je skrivio gol protiv Austrije pa ne vidim da je ovdje raja bas opela protiv Harisa, Dzeko protiv Izraela napravio grešku koja je kulumirala golom i takvih primjera u nedogled. Pustite momka, meni je drago kad svaki nas igrač napravi transfer i bude standardan u klubu pa bio to Avdija, Edin, Haris, Ognjen... Ne mogu da vjerujem da je nekima drago ako Avdija ne uspije sebi naći klub.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ako je vama bilo korektno ono što je Avdija pokazao, onda sumnjam da pojam korektno shvatamo na isti način.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- firefirefirely
- Kontakt:
edoo3 je napisao/la:zanatlija57 je napisao/la:Senegal i njemu slični.... Gdje ste vi to do sada igrali ili koliko ste utakmica gledali izvan BiH i koje igrače. Pravi ste zlobnici koji samo traže lošu stranu drugih kako bi svoj ego zadovoljili. Šta vam smeta momak? Sve što je radio u repki bilo je korektno.Kao i ostali igrači, nekad bolje nekad lošije. Nekad nije bilo boljeg na toj poziciji ili je trener tako mislio. On je samo radio šta mu se kaže. To je profesionalizam. Nije neka klasa, ali zamislite koliko ih je tamo gdje je nogomet/fudbal i više nego kod nas pa nisu ovako zlobni ili barem kažu neki argument za svoje kritike. Najčešći argument je "veze nema" samo zato što nije u nekom velikom klubu i to vam je jedino mjerilo. Za karijeru treba uz kvalitet i puno sreće, dobar menadžer i neka utakmica koja ti promjeni život. Želim mu da nađe još bolji angažman i da obezbjedi sebe i porodicu, za barem normalan život.
Slažem se sa tobom druže, nema kvalitet za reprezentaciju ali nije on izbacio Mujdzu nego Safet, ako nekoga treba kriviti to je selektor. Svaki igrač ima i dobre i loše utakmice, ali stvarno vrijeđanje ovog momka je prešlo sve mjere. Medunjanin je skrivio gol protiv Austrije pa ne vidim da je ovdje raja bas opela protiv Harisa, Dzeko protiv Izraela napravio grešku koja je kulumirala golom i takvih primjera u nedogled. Pustite momka, meni je drago kad svaki nas igrač napravi transfer i bude standardan u klubu pa bio to Avdija, Edin, Haris, Ognjen... Ne mogu da vjerujem da je nekima drago ako Avdija ne uspije sebi naći klub.

Prvo i prvo on ne trazi bolji klub vec mu je bivsi top u karijeri. Makar je on tako izjavio. Drugo iz proslog je potjeran a ne vidim kako bi ga neko iz boljeg uzeo osim da ga prevare. Posto ja nisam prevarant nikome ne zelim nesto tako. Neka on zaradi koliko vrijedi kao i svi ostali ljudi ni manje ni vise. Osim toga ta potencijalna prevara bi dovela do toga da mi i dalje kusamo Avdiju u repki a ja to iskreno ne zelim.edoo3 je napisao/la:zanatlija57 je napisao/la:Senegal i njemu slični.... Gdje ste vi to do sada igrali ili koliko ste utakmica gledali izvan BiH i koje igrače. Pravi ste zlobnici koji samo traže lošu stranu drugih kako bi svoj ego zadovoljili. Šta vam smeta momak? Sve što je radio u repki bilo je korektno.Kao i ostali igrači, nekad bolje nekad lošije. Nekad nije bilo boljeg na toj poziciji ili je trener tako mislio. On je samo radio šta mu se kaže. To je profesionalizam. Nije neka klasa, ali zamislite koliko ih je tamo gdje je nogomet/fudbal i više nego kod nas pa nisu ovako zlobni ili barem kažu neki argument za svoje kritike. Najčešći argument je "veze nema" samo zato što nije u nekom velikom klubu i to vam je jedino mjerilo. Za karijeru treba uz kvalitet i puno sreće, dobar menadžer i neka utakmica koja ti promjeni život. Želim mu da nađe još bolji angažman i da obezbjedi sebe i porodicu, za barem normalan život.
I da dodam jos ovo kao osvrt na ono pitanje gdje je tko od nas igrao. Ja nisam nogometas da bi uopce igrao nogomet i zivio od njega ali sam prilicno uvjeren da su imali vezu sa Safetom i Germanijom da bi mnogi igraci iz PL BiH napravili bolju karijeru od ove neznalice. Kome ga je zao neka ga u svoj klub zove.
Posle Hajduka to mu je najveci dometbhsport je napisao/la:Koliko znam odbio je ponudu bundesligasa, a demon ima celik u varijantisamoposteno je napisao/la:a i za mujdzom se otimaju velikani stoje u redu i svadjaju se ko ce ga prvi dovestbaglama je napisao/la:gledam danas utakmicu na HRT-u, kad komentator spomenu da Hajduk ne trazi obestecenje za njega...doplatili bi samo da ga njihove oci vise ne gledaju
Mujdzina alternativa

-
- Kontakt:
Najgore je kada ti kriminalci vode fudbal !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ja vama zelim da vam se desi ono sto zelite Avdiji, bando propalica. Momak nicim nije zasluzio ovoliko vrijedjanje i podcjenjivanje lokalnih kompleksasa.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Zasluzio je on sve ovo jer je saucesnik u zlocinu. Nije mogao sam sebe pozvati i staviti u igru, ali je mogao reci ja ne znam, nadjite nekog drugog, boljeg, a on jos trazi minutice za transfer 

DD