Zvjezdan Misimović
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Odlican transfer za Misketa,generalno turska liga je nesto slabija od Njemacke,sporija i tu ce njegova genijalnost doci do izrazaja u potpunosti.Miske sve najbolje i da budes i u Turskoj najbolji igrac!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mozda sam malo subjektivan po tom pitanju, ali jedva cekam 7.09.2010.godine, kada ce Mismovic za sve ono sto je uradio za reprezentaciju konacno biti nagradjen kao igrac koji je odigrao najvise utakmica za BiH. Moze svako imati svoje misljenje, ali je treci strijelac svih vremena, najbolji asistent svih vremena, i pored Barbareza za mene najbolji igrac svih vremena Bosne i Hercegovine. Ovo govorim iz razloga sto nikad nije bio nagradjen od strane nasih novinara koje vrse izbor, a mnogo je toga dao reprezentaciji BiH. Mozete ga voliti ili mrziti, ali je najbolji svih vremena u 2/3 statistike koje se vode.
Edit: Susic je igrao za Jugoslaviju.

Edit: Susic je igrao za Jugoslaviju.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sretno nasem Misketu! 

Dieter Hoeness has broken Zvjezdan Misimovic career!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Ccc, baš je zločestD1n0 je napisao/la:Dieter Hoeness has broken Zvjezdan Misimovic career!
100% sportski i krajnje opušten potpis
Hajde sto ne znas bosanski, ali brate ne znas ni engleski. Kaze se ruined, a ne broken. Isto tako valjda Misimovic's. Gdje ti zivis svega ti?D1n0 je napisao/la:Dieter Hoeness has broken Zvjezdan Misimovic career!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja sam nekidan rekao da je bolje i lakse citati google translate nego njega.Cartman je napisao/la:Hajde sto ne znas bosanski, ali brate ne znas ni engleski. Kaze se ruined, a ne broken. Isto tako valjda Misimovic's. Gdje ti zivis svega ti?D1n0 je napisao/la:Dieter Hoeness has broken Zvjezdan Misimovic career!

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Haha ta ti je dobra.Devil je napisao/la:Ja sam nekidan rekao da je bolje i lakse citati google translate nego njega.Cartman je napisao/la:Hajde sto ne znas bosanski, ali brate ne znas ni engleski. Kaze se ruined, a ne broken. Isto tako valjda Misimovic's. Gdje ti zivis svega ti?D1n0 je napisao/la:Dieter Hoeness has broken Zvjezdan Misimovic career!

vidi spamera sto nabijaju postove smajlićima, ma jarane miske je IGRACINA, nema sta dalje, gdje god bude igrao uvijek ce ostat majstor
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Vratite Misketa među ostale igrače, nije više aktuelan
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mogao bi ponovo ozivjeti nekad veceras.RiNo je napisao/la:Vratite Misketa među ostale igrače, nije više aktuelan

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma večeras svi moraju oživjeti, jedino će biti zanimljiv ako loše odigraOmerbavarac je napisao/la:Mogao bi ponovo ozivjeti nekad veceras.RiNo je napisao/la:Vratite Misketa među ostale igrače, nije više aktuelan
Kada je pred golom malo previše petlja.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
AulleTa je napisao/la:Kada je pred golom malo previše petlja.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Miske isti grande Diego
onako tromo ali tehnički besprijekorno. Sad protiv Francuza mora dijeliti lopte kao nikad do sad ali što kaže Topa voli Miske podvaliti loptu za drugoga više nego da sam zabije 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Svaka cast Misimovicu! odlican je bio veceras,kao i svi nasi reprezentativci..Vidi se da je Miske konacno zadovoljan prelaksom u turski velikan Galatasaray..
Veceras maestralan. Ovakav nam Miske treba. Samo bi volio da puca malo cesce, ali sta ces, covjek naviko namjestat Dzeki. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.