Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2011, 16:29

Izgleda tandem Diarra - M'Villa igraju u utorak kao zadnji vezni, vidjecete kad crnje uhvate lupati po nogama.

slika slika

@Edin

Ma vidim Evra se ist'o registrirao na forum, pa da ga upitam hocel biti spreman :mrgreen:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 09 okt 2011, 16:29

Pa ljudi moji, u Francuskoj je opste poznato da je Adil Rami tajni homoseksualac i vjerovatno mu je dopada Pjanic.

[youtube][/youtube]
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 okt 2011, 16:30

cinjenica je da nema euforije kao pred Portugal, nema ni kao pred drugu tekmu sa Belgijom cak, mozda je to do Ciro, mozda do trenutne situacije u drzavi, mozda je svijet naucio da cemo nac nacin da izgubimo i ispadnemo pa se ne nada previse, a mozda je to i dobro :D .
posebno je dobro za igrace sto su smireni i odmjereni u izjavama, sa medijima i u ovim prepucavanjima treba ovako mekano, samo se bojim da se ovaj mekani pristup ne prenese i na teren. Treba da im u glavama proradi da mogu, nisu toliko losiji, ali ce puno ovisiti od voljnog momenta. Kad smo vec kod tog voljnog momenta , nadam se da grijesm ali je li se samo meni ucinilo da su nasi igraci mislima vec u barazu??

sto se tice Francuza ove njihove provokacije nisu dokaz spremnosti , vec vise straha ,a cinjenica je da ova ekipa nije odigrala previse ovakvih utakmica. kad bi nam se nekako posrecio rani gol, francuzi bi se rasuli ko kula od karata.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

nanek

Post Postao/la nanek » 09 okt 2011, 16:31

U kojem hoteluu ce biitii repkaaa u parisuu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 okt 2011, 16:32

Edin.- je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:@Patrice_Evra_3

Hoces li biti spreman u utorak za utakmicu, i poselami nam Adila :lol:
Ko je ovo napisao ? :lol:
Pa Zlatan Bajramovic hahahahhah
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 okt 2011, 16:36

From Paris with love

slika
Čelik Zenica 1945

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 09 okt 2011, 16:38

Pasodzigera je napisao/la:
Edin.- je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:@Patrice_Evra_3

Hoces li biti spreman u utorak za utakmicu, i poselami nam Adila :lol:
Ko je ovo napisao ? :lol:
Pa Zlatan Bajramovic hahahahhah
:lol: 8-)

Nisam vidio da je ovo nas korisnik, a gore se pricalo o twitteru, moj fail :D

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 09 okt 2011, 16:47

Raja, znali neko dje su nasi igraci smjesteni u Parizu? Ako moze ime hotela i adresa.? Hvala!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 16:57

Anti NWO je napisao/la:Raja, znali neko dje su nasi igraci smjesteni u Parizu? Ako moze ime hotela i adresa.? Hvala!
Pustite ljude u hotelu da se u miru pripremaju za utakmicu,valjda je proslo vrijeme kad je svaki Bosnjo mogao u hotel sa igracima da se slikaje i raspravlja o taktikama ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 09 okt 2011, 16:59

Odlično je ovo što nema velike euforije kao pred mečeve sa Portugalom, zbog toga mi se Safet dopada kao izbornik i ulijeva mi samopouzdanje u predstojeće mečeve sa Francuskom i baraž-mečeve.

IN PAPE WE TRUST ! 8-)
Livin' La Vida Loca ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 okt 2011, 17:02

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Hehe, igraci uzivaju: Evo igrsm PES na playstation za Vedom i Harisom. Ne volim PES ali nema FIFA 12 ovde. Fifa je bolji 100 posto! (Begovicev twitter)
"Bravo Momci, uradili sta smo trebali. Sada idemo u Pariz! Bice dobro! Hajmo Bosna!" Evo svježiji tweet :D

Joj sto BEG rastura bosanski :D :D

Drago mi je sto nema euforije u nasim redovima i sto su svi umjereni u izjavama. Pape je to izbalansirao i postavili smo se tako da sada Francuzi se pribojavaju nas, a ne mi njih. U ovoj tekmi nam je veliki plus sto smo vec obezbjedili baraz, tako da cemo moci igrati rastereceno. S druge strane Francuzi moraju pobijediti, a kada se otvore treba ih kazniti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 09 okt 2011, 17:07

Sto Bega hebu padezi :lol: :lol:
YNWA!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 okt 2011, 17:11

ultrasstyle_tz je napisao/la:cinjenica je da nema euforije kao pred Portugal, nema ni kao pred drugu tekmu sa Belgijom cak, mozda je to do Ciro, mozda do trenutne situacije u drzavi, mozda je svijet naucio da cemo nac nacin da izgubimo i ispadnemo pa se ne nada previse, a mozda je to i dobro :D .
posebno je dobro za igrace sto su smireni i odmjereni u izjavama, sa medijima i u ovim prepucavanjima treba ovako mekano, samo se bojim da se ovaj mekani pristup ne prenese i na teren. Treba da im u glavama proradi da mogu, nisu toliko losiji, ali ce puno ovisiti od voljnog momenta. Kad smo vec kod tog voljnog momenta , nadam se da grijesm ali je li se samo meni ucinilo da su nasi igraci mislima vec u barazu??

sto se tice Francuza ove njihove provokacije nisu dokaz spremnosti , vec vise straha ,a cinjenica je da ova ekipa nije odigrala previse ovakvih utakmica. kad bi nam se nekako posrecio rani gol, francuzi bi se rasuli ko kula od karata.
Ma iskustvo jarane, raja se opametila!
Inače, mislim da će za srčane bolesnike biti opasno gledati ovu utakmicu!
Zamisli situaciju, vodimo..i ono 90 minuta, stisli nas francuzi u šesnaestercu, padne jedan francuz u šesnaest, čuje se sudijska pištaljka, gužva oko sudije, niko nezna šta je pokazao, penal ili simuliranje...ja bi okino :)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 09 okt 2011, 17:17

mozak je napisao/la:
Inače, mislim da će za srčane bolesnike biti opasno gledati ovu utakmicu!
Zamisli situaciju, vodimo..i ono 90 minuta, stisli nas francuzi u šesnaestercu, padne jedan francuz u šesnaest, čuje se sudijska pištaljka, gužva oko sudije, niko nezna šta je pokazao, penal ili simuliranje...ja bi okino :)
okino bi svak a kamoli ne srcani bolesnik,stvarno je biti *ebeno tesko gledati ima da sve porazbijam po kuci kod svakg francuskog napada i guranja u kaznenom

[youtube][/youtube]
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 okt 2011, 17:22

Mr Plummer je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/basic ... _3446.html

Interesantno je da ce pored tolikih zvijezda u ekipi Francuske, ipak jedan Bosanac biti najskuplji igrac na terenu ;) .
Zaista zanimljivo...ali pogledaj total market value
Francuska 297.500.000 €- Bosnai Hercegovina 90.975.000 €
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 09 okt 2011, 17:23

Jel mozda neko zna koji bi sastav otprilike trebao izvesti Blanc...pod pretpostavkom da mu se niko ne oporavi u zadnji cas??!!!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 09 okt 2011, 17:26

Baljic,otvara se Barbarez,vidio je to Baljic. Evo Barbareza,velika prilika za Bosnu i Hercegovinu i gooooooooooooooooool. Jedan nula za Bosnu i Hercegovinu na Parken stadionu. Kakav gol Sergeja Barbareza.
Tako je bilo 2003.
A ovako ce bit aBd u utorak:
Pjanic,otvara se Dzeko,vidio je to Pjanic. Evo Dzeke,velika prilika za Bosnu i Hercegovinu i gooooooooooooooooool. Jedan nula za Bosnu i Hercegovinu na Stade de France. Kakav gol Edina Dzeke. :mrgreen: :mrgreen:
YNWA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2011, 17:27

jasko__ je napisao/la:Jel mozda neko zna koji bi sastav otprilike trebao izvesti Blanc...pod pretpostavkom da mu se niko ne oporavi u zadnji cas??!!!
Lloris-Reveliere-Rami-Kaboul-Clichy-M'vila-A.Diarra-Valbuena-Remy-Nasri-Gomis :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2011, 17:27

jasko__ je napisao/la:Jel mozda neko zna koji bi sastav otprilike trebao izvesti Blanc...pod pretpostavkom da mu se niko ne oporavi u zadnji cas??!!!
---------------------Lloris----------------------
Debuchy---Kaboul--Rami/Koscielny---?????
---------M'Villa-------------Diarra-------------
Nasri-----------------------------------Malouda
----------Gomis-----------L.Remy-------------

?????? - Ovdje bi mogao zaigrati Abidal ili Evra, ako nijedan ne bude spreman, onda nezz ko bi mogao igrati na toj poziciji. Rami bi trebao biti spreman, a ovo ostalo je vec poznato, igrace 4-4-2.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2011, 17:30

Nije ovo toliko jak sastav koliko bi mogao biti, naravno sreca za nas, ali opet sam misljenja da je i ovo dovoljno da se naprave veliki rezultati.

Na nama je da se nadamo da cemo imati odlican dan i da cemo sve svoje prilike iskoristiti jer siguran sam da istih nece biti bas u velikoj mjeri.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.