Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
A kad registrujes 2-3 auto na sebe, ide li tu bormalna cijena ili ima da je sta skuplje? Da na nekog auto prepisem 

JoseeMourinho je napisao/la:A kad registrujes 2-3 auto na sebe, ide li tu bormalna cijena ili ima da je sta skuplje? Da na nekog auto prepisem
Istoo

Ovo je u TK, sad ne znam jel moguce isto u dr. kantonima, ili ovi naprave propuste.
Mia San Mia
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Koje bi vi auto preporucili otprilike do 4.500 KM, maximalno do 5.000 ?
Hebo majku kome god kazes da ti se svidja ovo ili ono auto, uvijek neko ima zamjerku ili je cuo da ti motori ne valjaju...mescini ako budem slusao narod moracu biciklo uzeti..
Hebo majku kome god kazes da ti se svidja ovo ili ono auto, uvijek neko ima zamjerku ili je cuo da ti motori ne valjaju...mescini ako budem slusao narod moracu biciklo uzeti..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- JoseeMourinho
- Kontakt:
yebo majku nema sanse da jeftinije prodjem, trebam nac nekog ko je u zadnje tri godine imo auto, a sad ga nema da na njeg da bi me ispalo normalno, a takvog nac mi nemoguce

@Papastathopoulos
kroz isto sam bgm proso, znam kako ti je, jos se odlucis za neko pa o tom cujes bas onda sve najgore
mene od 147-ce odbili malo je rec sta sam se sve nasluso
ma nadji samo ocuvano i sto se tebi jbg svidja, clio, ibiza, stylo, punto, mozda i golf 4, i jbg provjeri ga bas detaljno prije kupovine

@Papastathopoulos
kroz isto sam bgm proso, znam kako ti je, jos se odlucis za neko pa o tom cujes bas onda sve najgore

ma nadji samo ocuvano i sto se tebi jbg svidja, clio, ibiza, stylo, punto, mozda i golf 4, i jbg provjeri ga bas detaljno prije kupovine

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sta si ti uzeo ? 
Ma jarane, do sad sam promijenio milion favorita u pm, ali iskreno ubjedljivo najvise mi se svidja Renault Laguna, ona serija od 2001. do 2003...prelijepa na izgled, oprema vrhunska, jos dizel...prava limuzina...njega bi iskreno najradije, al eto vjerujem da cu ubrzo cuti i o tom autu prica tristo...sta vi mislite ?

Ma jarane, do sad sam promijenio milion favorita u pm, ali iskreno ubjedljivo najvise mi se svidja Renault Laguna, ona serija od 2001. do 2003...prelijepa na izgled, oprema vrhunska, jos dizel...prava limuzina...njega bi iskreno najradije, al eto vjerujem da cu ubrzo cuti i o tom autu prica tristo...sta vi mislite ?
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ja uzo golfa 4 SDI, malo se vise isprsio jbg al et za sad se bgm nisam pokajao, a uzeo ga od jarana tj. njegovog starog pa sam jbg ja dobro prosao ocuvano auto bas bilo nisu me varali 
meni je R32 pomogao baš, jer on bas ima to isto auto pa mi ga je on nahvalio i bgm sve istina, hvala mu i ovako javno
ma bgm nadji fin primjerak i dobrog automehanicara sa sobom nekog koga znas i nek ga pregleda, jbg naci ces neku lagunu da je neko cuvao, sad da li ce to biti prva ili peta koju pogledas to je kakve si srece

meni je R32 pomogao baš, jer on bas ima to isto auto pa mi ga je on nahvalio i bgm sve istina, hvala mu i ovako javno

ma bgm nadji fin primjerak i dobrog automehanicara sa sobom nekog koga znas i nek ga pregleda, jbg naci ces neku lagunu da je neko cuvao, sad da li ce to biti prva ili peta koju pogledas to je kakve si srece

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dobre su cetvorke normala, pogotovo SDI motori, peri-deri
em ne trose em jeftine za odrzavati..
A ja sam najvise zagrijan za Lagunu iskreno, nijedno mi se ne djasvi ni blizu kao ovo..pa cemo vidjeti, poveo bi naravno dobrog majstora sa sobom pa valjda budem imao srece aBd

A ja sam najvise zagrijan za Lagunu iskreno, nijedno mi se ne djasvi ni blizu kao ovo..pa cemo vidjeti, poveo bi naravno dobrog majstora sa sobom pa valjda budem imao srece aBd

-
- Kontakt:
Jesil gledao Ford Mondeo
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sta vi momci mislite za mercedes c 200..2003 god.85 kw 2.2 cdi ili 2.0 cdi,imal ko kakvog iskustva s autom
@Mourinho nema na cemu, da te posluzi aBd.
@alamunja Znas da je Mercedes olicenje svega vrunskog, iako su u periodu 2000-2010 malo zakazali, ali je opet vrh ponude.
Ali to ima svoju cijenu, ako imas dobra primanja i da ti nije puno izdvojiti vecu svotu novca za mjesec po potrebi samo naprijed.
@alamunja Znas da je Mercedes olicenje svega vrunskog, iako su u periodu 2000-2010 malo zakazali, ali je opet vrh ponude.
Ali to ima svoju cijenu, ako imas dobra primanja i da ti nije puno izdvojiti vecu svotu novca za mjesec po potrebi samo naprijed.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
ovako neštoPapastathopoulos je napisao/la:Nisam, koji Mondeo tacno ?
http://www.olx.ba/artikal/20772327/ford ... tddi-ghia/
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Vidi fine limuzine za te pare jbt..jos mi Mostar blizu...sta je bolje po tebi, Mondeo il Laguna ?gojzerica je napisao/la:ovako neštoPapastathopoulos je napisao/la:Nisam, koji Mondeo tacno ?
http://www.olx.ba/artikal/20772327/ford ... tddi-ghia/
Mercedes se nije proslavio s modelom C klase ti godišta zbog lima koji je dosta loš, problem je riješen sa facelift verzijom 2004.alamunja je napisao/la:Sta vi momci mislite za mercedes c 200..2003 god.85 kw 2.2 cdi ili 2.0 cdi,imal ko kakvog iskustva s autom
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Ford bih birao prije Renaulta, i sam vozim Mondea, doduše starijeg malo od ovog, benzinca. Odlično auto, jedina mana je potrošnja, al ti ionako biraš dizela. O Laguni ništa ne znam, al slabo sam čuo da iko hvali to auto. Ako neko šta detaljnije zna nadam se da će napisati ovdje.
Pogledaj na mojagaraža.rs ocjene za auta, mnogo bolje ocjene ima Mondeo nego Laguna. Što se izgleda tiče Mondeo je ko bombona.
Pogledaj na mojagaraža.rs ocjene za auta, mnogo bolje ocjene ima Mondeo nego Laguna. Što se izgleda tiče Mondeo je ko bombona.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
I sam vozim Forda ko i ti, doduse nije Mondeo al je Ford 
Ma brate, evo udjem na tu stranicu sto si napisao i opet kazem: hebo narod, ne treba narod slusati...gledam za Lagunu-neko kaze skupo odrzavanje, neko da nije; udjem za Mondea-prvi komentar da su dijelovi skupi ko djavo, odma komentar ispod toga da je jeftino odrzavanje....hebo lud zbunjenog, daj romobil...

Ma brate, evo udjem na tu stranicu sto si napisao i opet kazem: hebo narod, ne treba narod slusati...gledam za Lagunu-neko kaze skupo odrzavanje, neko da nije; udjem za Mondea-prvi komentar da su dijelovi skupi ko djavo, odma komentar ispod toga da je jeftino odrzavanje....hebo lud zbunjenog, daj romobil...
Ma jarane od Renaulta bjezat, najgluplji motori, ne volim ih nikako vozit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Znam svePapastathopoulos je napisao/la:I sam vozim Forda ko i ti, doduse nije Mondeo al je Ford

BIHfan je napisao/la:Ma jarane od Renaulta bjezat, najgluplji motori, ne volim ih nikako vozit.

Mia San Mia
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Eto ti si to rek'o, sljedeci ce reci da i Opel ima lose motore, pa ce neko reci da Alfa ima najskuplje dijelove, pa ce neko reci da Peugeot ima problem s elektronikom, sljedeci ce reci da za Fiata tesko naci dijelove, da motori 2.0 u Forda ne valjaju nicemu, i onda ce neko reci da je VW najbolji izbor i ja odem na pik lagano kad ono VW golf dvojka 2.000 km a star k'o Isusovo magare...ovo vise komicno postaje s autima heboteBIHfan je napisao/la:Ma jarane od Renaulta bjezat, najgluplji motori, ne volim ih nikako vozit.

A to jest naravno, tako bi i ja najradije, mada ce danas svako gledati da te nagu*i ako mu upali...gojzerica je napisao/la:Znam svePapastathopoulos je napisao/la:I sam vozim Forda ko i ti, doduse nije Mondeo al je Ford
Ma brate, evo udjem na tu stranicu sto si napisao i opet kazem: hebo narod, ne treba narod slusati...gledam za Lagunu-neko kaze skupo odrzavanje, neko da nije; udjem za Mondea-prvi komentar da su dijelovi skupi ko djavo, odma komentar ispod toga da je jeftino odrzavanje....hebo lud zbunjenog, daj romobil...Zato je najbolje uzet neko auto od prijatelja/rođaka/tetka ili nekog desetog, da znaš kakva je situacija sa autom i da znaš da je fino održavano. Onda nećeš ni imati velikih problema kao sa ovim prevarantima sa OLX-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.