Moderator/ica: GracanicaAA
O ovom bi se dalo diskutovatibaltazar1 je napisao/la:nisam išao u Zenicu ali sam upućen šta i kako bilo...jutros me prije 8 zaustavi jedan navijač Bratstva, lik koji ima preko 60 godina i veli...moj jarane katastrofa, sramota me bilo...
nemam razloga da ne vjerujem da je tako bilo...sumnjam da bi bilo šta drugačije bilo da nismo dobili crveni karton, razlika između dva ranga je ogromna
čak mi veli taj lik da domaćini i nisu zapeli ono 100%, što je još gore...mene samo brine što nasi nisu izašli sa mudima nego ih ostavili kod kuće, pa ja bi od želje na onakvom terenu uzoro stadion uzduž i poprijeko, al eto
šta me još muči, ovi golovi nakon prekida, primamo ih redovno a prema konstituciji odbrane, ne bi smjeli nikako
čuo sam i za kamenovanje, šta reći...najbolje da je autobus stao i da su zaganjali te idiote pa ih naderali kvalitetno
msm koji idiotizam treba da bude da kamenuješ autobus sa navijačima iz Gračanice???
al u Zenici je činjenica da među Robijašima ima žestokih hajvana, kad se samo sjetim kako su naganjali Fanaticose svojevremeno
uuuuuuuuuuu jest se neko osramotio u hramu BH FUDBALA...pa nije valjda prijatelju da gora ekipa nije dolazila??'bagra je napisao/la:Nikad losija ekipa nije gostovala u Zenici, stoperi su vam ocajni i ne znaju nista osim nabiti loptu. Jedino sto valja u vasoj ekipi jesu Smajlovic i Delic
a jest neko zavidan sto nam popu.. u kupu**** je napisao/la:uuuuuuuuuuu jest se neko osramotio u hramu BH FUDBALA...pa nije valjda prijatelju da gora ekipa nije dolazila??'bagra je napisao/la:Nikad losija ekipa nije gostovala u Zenici, stoperi su vam ocajni i ne znaju nista osim nabiti loptu. Jedino sto valja u vasoj ekipi jesu Smajlovic i Delic![]()
![]()
![]()
Jest nam neko uranio zoru privario**** je napisao/la:Tvoj profesor geografije je vjerovatno ponosan na tebe,,,Monj u Malešićima...![]()
![]()
![]()
i nemoj da ti bude krivo,čovjek fino napiso da lošija ekipa nije gostovala u Zenici,,,to je samo njegovo mišljenje i ništa više,,,ti i dalje vjeruj da je Bratstvo makar za prvog pretkola lige prvaka a da je Nenad Timkov zadnji vezni za reprezentacije,,,to je tvoje pravo,,,![]()
![]()
Nisi valjda zaboravio pa ti si transparentan**** je napisao/la:AKO BUDE IMALO VIŠE OD 17 BODOVA JA TI ŠALJEM NA KUĆNU ADRESU GAJBU HLADNOG TUZLAKA,,,AKO BUDE MANJE TI ĆEŠ IZAĆ DA ODRADIŠ JEDNU HUMANITARNU AKTIVNOST U GRADU,,,JA NE PIJEM PA JE TO RAZLOG,,,
U redu napokon te razumijem**** je napisao/la:
P.S
Moraš znat da se na selu rano ustaje,znaš ono..stoka i sl poslovi ,,,a i petak je valja po opanke doć...![]()
Mozda je nasa najveca sansa ss strpljivom igrom bas u tome sto moraju dobiti ..ukoliko ne padsne rani pogodak nervoza bi mogla odraditi svoje ... ocekujem i sigurno puno kartona , a ovo za susu je i meni upitno ... uostalom kvalitetniji smo od Buducnosti samo da ekipa bude na nivou ...baltazar1 je napisao/la:
Budućnost ovu utakmicu "mora" pobjediti,
sretno ekipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Da, Šuša ce igratbaltazar1 je napisao/la:11. kolo, gostovanje u Banovićima, koliko kontam ovaj sistem sa crvenim kartonima, neće biti Zukića, što znači da će braniti Prljača
šta je sa Šušom???jel igra u subotu???
znali smo mi dobro odigrati u Banovićima, sigurno imamo bolju ekipu, eh sada, fazon je to demonstrirati na terenu
Budućnost ovu utakmicu "mora" pobjediti, već su dovoljno zijanili kod kuće ove polusezone a da zijane i protiv nas bio im veliki problem jer u naredno kolu idu GOŠK-u i tu objetkivno teško mogu šta tražiti
treba se uzdati u jaku odbranu, odigrati kvalitetno i borbeno i ne izgubiti
sretno ekipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
huligani iz Gračanice hahahahahahahahahahahahahaGracanicaAA je napisao/la:Bratstvo je platilo 300km kazne zbog papira koje su bacene protiv Gosk-a, i jos neke kazne.
Da...anonymous001 je napisao/la:huligani iz Gračanice hahahahahahahahahahahahahaGracanicaAA je napisao/la:Bratstvo je platilo 300km kazne zbog papira koje su bacene protiv Gosk-a, i jos neke kazne.
Ma nisu to papiri, nego one rolne bacili kada je trebo bit penal za nas al sudija nije sviro.Benjo_AFC86 je napisao/la:čuj 300KM za papire, onda su mnogi klubovi pa i Gradina do sad kazne trebali imati....![]()