Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

L_blancos
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la L_blancos » 19 nov 2012, 22:15

Atletico je u zadnjih 10+ godina proizvodio i dovodio najbolje napadace.
Ne bih imao nista protiv da se tako nastavi,a ako ode Falcao,veliki korak prema tome bi bilo dovodjenje Jamesa Rodrigueza...

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 20 nov 2012, 18:44

Falcao će ostat ovu sezonu taman da osvojimo EL.
A kasnije možemo samo čekat da kaže da odlazi
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 nov 2012, 20:16

Nije mi bas najjasnije zasto se ovoliko pise o nekakvom odlasku Tigra iz Atletica . Pogotovo nakon sto je ljetos Tigar ostao u klubu, iako cak Atletico ne igra ni LP 8-) zasto naftasi misle da ce ga dobiti ako (a izvjesno je) Atleti sljedece sezone zaigra u LP? 8-) U svakom slucaju ,Falcao je najbolje pojacanje Atletica u zadnjoj deceniji bez sumnje . Njegovom eventualnom prodajom klub ce vratiti ulozeno u njega,i jos zaraditi , tako da ce moci priustiti dosta kvalitetne zamjene . Dakle,svaka opcija je dobra za klub. Nesto kontam,kada bi sa Chelseom dogovorili da plate za Falcaa 55 miliona + Curton , dovedes Llorentea da bude zamjena za Falcaa i to gratis . A dobijeni novac ulozis u dovodjenje Isca ili Diega . Jos bi ostalo novca za poreznu upravu .To bi po meni bio najbolji moguci posao .

Inace,Miranda,Gabi i Filipe do sada su nakupili 4 zuta kartona ,sto znaci da im fali jos jedan do suspenzije . A ako znamo kako Sevilla igra prljavo,onda je izvjesno da ce neki od njih propustiti Real . Najbolje bi bilo kada bi to bio samo Gabi jer za njega postoje adekvatne zamjene ,dok za Filipea i pogotovo Mirandu ne postoji .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 21 nov 2012, 00:38

juznjak> je napisao/la:Nije mi bas najjasnije zasto se ovoliko pise o nekakvom odlasku Tigra iz Atletica . Pogotovo nakon sto je ljetos Tigar ostao u klubu, iako cak Atletico ne igra ni LP 8-) zasto naftasi misle da ce ga dobiti ako (a izvjesno je) Atleti sljedece sezone zaigra u LP? 8-) U svakom slucaju ,Falcao je najbolje pojacanje Atletica u zadnjoj deceniji bez sumnje . Njegovom eventualnom prodajom klub ce vratiti ulozeno u njega,i jos zaraditi , tako da ce moci priustiti dosta kvalitetne zamjene . Dakle,svaka opcija je dobra za klub. Nesto kontam,kada bi sa Chelseom dogovorili da plate za Falcaa 55 miliona + Curton , dovedes Llorentea da bude zamjena za Falcaa i to gratis . A dobijeni novac ulozis u dovodjenje Isca ili Diega . Jos bi ostalo novca za poreznu upravu .To bi po meni bio najbolji moguci posao .

Inace,Miranda,Gabi i Filipe do sada su nakupili 4 zuta kartona ,sto znaci da im fali jos jedan do suspenzije . A ako znamo kako Sevilla igra prljavo,onda je izvjesno da ce neki od njih propustiti Real . Najbolje bi bilo kada bi to bio samo Gabi jer za njega postoje adekvatne zamjene ,dok za Filipea i pogotovo Mirandu ne postoji .
Najbolje da Miranda i ne igra,on je bas potreban protiv Reala a ovu utakmicu protiv Seville moze i Cata iznjet.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 nov 2012, 01:52

Joj volio bi da Falcao ostane u Atleticu,iako je tako Atletico ispred Valencije samo zbog ovih likova s engleskog pdf.Cuj ovo na temi Chelsea :"Ma Falcao je vec vas igrac" :lol:
Boga molim da ostane u Atleticu samo da ispuse ovi rusko-arapski klubovi :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 nov 2012, 18:24

juznjak> je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Nece Falco nigdje ako se osigura liga prvaka, barem ja tako mislim. Ako vec ode onda mislim da bi Hulk bivsi kolega iz Porta (sad igra u Rusiji) bio odlicna zamjena.
Hulk i Falcao su razliciti tipovi igraca . Ako Falcao ode ,onda zamjena mora biti neka klasicna'' 9'' tipa Cavani ili Torres. A svakako je Zenit platio neku bolesnu cifru za Hulka nedavno,tako da je preskup i za mnogo bogatije ekipe od Atletica.
Inace,spominje se da bi Sity mogao ukljuciti Ballotelia u operaciju dovodjenja Falcaa. Sta mislite o njemu ? Moje neko misljenje da ne bi bilo pametno ga dovesti . Neupitne su njegove igracke kvalitete,ali znamo koliko je problematican fudbaler ,vjerovatno bi razjebo citavu pozitivnu atmosferu u ekipi koju je stvorio Colo . Al opet s druge strane,ako bi iko mogao smiriti Balonju onda je to Colo 8-) .
Mislim da Hulk nebi imao nekih problema postati pravi napadac tako da se izrazim. Decko ima sut boli glava, dobru tehniku, brzinu i zna je zavuc tako da se izrazim znaci ima jako dobar osjecaj za prostor i loptu. Otisao je on u Rusiju za nekih 40-50miliona ako se ne varam medzutim mislim da bi se mogao dovesti za nekih 35 milja jer se nije bas dokazao (uklopio) u Rusiji.

Balloteli ne hvala.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 nov 2012, 20:11

Adi_Zepce je napisao/la:Joj volio bi da Falcao ostane u Atleticu,iako je tako Atletico ispred Valencije samo zbog ovih likova s engleskog pdf.Cuj ovo na temi Chelsea :"Ma Falcao je vec vas igrac" :lol:
Boga molim da ostane u Atleticu samo da ispuse ovi rusko-arapski klubovi :mrgreen:
Djecija posla .

Soe,ne bi to bilo lose ,ali poznavajuci Colu on nece kalkulisati protiv direktnog rivala za LP ;) A dobre vijesti nam dolaze pred taj susret . Naime,Negredo se povrijedio ,tako da ce odsustvovati s terena 3 sedmice :mrgreen: . Takođe nece biti ni Medela .Razlog tome je akumulacija 5 zutih kartona, zbog koje mora pauzirati jednu utakmicu . Odlicne vijesti :mrgreen:

Inace, Triuzzi agent Cavania pohvalio Atletico rekavsi kako je to veliki klub sa slavnom historijom ,klub koji ima nevjerovatne navijace i klub koji se nalazi u prelijepom gradu .

zeljocity ,Cavani moze, jel tako ? :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 nov 2012, 20:28

Smijem se kladit da Cavani nece doci u Atletico.
Prije da ce i on poletit na ostrvo za parama.

A evo i ako bi dos'o.
Sta vi mislite koliku bi platu trazio i da li bi se zadrzao duze od, maximalno 2 sezone.
Imajuci u vidu ''sposobnost i postenje'' onog majmuna koji je glavni u ATM-u ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 nov 2012, 21:34

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Joj volio bi da Falcao ostane u Atleticu,iako je tako Atletico ispred Valencije samo zbog ovih likova s engleskog pdf.Cuj ovo na temi Chelsea :"Ma Falcao je vec vas igrac" :lol:
Djecija posla .

Soe,ne bi to bilo lose ,ali poznavajuci Colu on nece kalkulisati protiv direktnog rivala za LP ;) A dobre vijesti nam dolaze pred taj susret . Naime,Negredo se povrijedio ,tako da ce odsustvovati s terena 3 sedmice :mrgreen: . Takođe nece biti ni Medela .Razlog tome je akumulacija 5 zutih kartona, zbog koje mora pauzirati jednu utakmicu . Odlicne vijesti :mrgreen:

Inace, Triuzzi agent Cavania pohvalio Atletico rekavsi kako je to veliki klub sa slavnom historijom ,klub koji ima nevjerovatne navijace i klub koji se nalazi u prelijepom gradu .

zeljocity ,Cavani moze, jel tako ? :mrgreen:

Cavani how yes no, sta je sa ovim potencijalnim investitorima?
Who is your čampion??

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 nov 2012, 22:52

M4kaveli je napisao/la:Smijem se kladit da Cavani nece doci u Atletico.

A evo i ako bi dos'o.
Sta vi mislite koliku bi platu trazio i da li bi se zadrzao duze od, maximalno 2 sezone.
Edison je u par navrata odbijao ostrvljane sa pricom da mu nije stalo do love.Ako Atletico udje u LP i kojim slucajem proda Falcaa nema sumnje da Cavani ne bi volio zaigrati u takvom timu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 nov 2012, 23:04

Adi_Zepce je napisao/la:

A evo i ako bi dos'o.
Edison je u par navrata odbijao ostrvljane sa pricom da mu nije stalo do love.Ako Atletico udje u LP i kojim slucajem proda Falcaa nema sumnje da Cavani ne bi volio zaigrati u takvom timu.
A to su uglavnom medijske priče. Ja recimo sumnjam da bi Napoli odbio neku ponudu od 50+ miliona, kao i Cavani neku dobru ponudu od 7+ miliona godišnje + šansu da igra u LP i bori se za trofej u prvenstvu. A opet, Atletico nije neka velika klasa u odnosu na Napoli. Bolji vjerovatno jesu, ali nije to neki ogroman napredak u njegovoj karijeri. Cavani i Falcao ako budu odlazili iz svojih klubova (a ako ovako nastave hoće), to će biti neki top klub.
FK Pjetlovi

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 nov 2012, 23:06

reds je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:

A evo i ako bi dos'o.
A to su uglavnom medijske priče. Ja recimo sumnjam da bi Napoli odbio neku ponudu od 50+ miliona, kao i Cavani neku dobru ponudu od 7+ miliona godišnje + šansu da igra u LP i bori se za trofej u prvenstvu. A opet, Atletico nije neka velika klasa u odnosu na Napoli. Bolji vjerovatno jesu, ali nije to neki ogroman napredak u njegovoj karijeri. Cavani i Falcao ako budu odlazili iz svojih klubova (a ako ovako nastave hoće), to će biti neki top klub.
Mozda jesu medijska nagađanja,a mozda i nisu.Mozda u njima ima istine,to nikad necemo saznati ;)
Pa realno Atletico je jaci i vise napreduje od Napolia,a postoji vrlo malo klubova koji su veci i bolji od Jorgandzija u ovom trenutku :mrgreen: Recimo smijesno je pominjati da bi Arsenal ili Liverpool mogli dovesti Cavania,a da to ne moze Atletico.

www.valencia-balkan.net

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 nov 2012, 23:12

Naravno, to stoji, ali kažem da je recimo daleko izglednije i logičnije da Cavani i Falcao odu u Chelsea ili City (jer se oni uglavnom spominju) nego u Atletico ili tako neki klub koji je ispod ovih.

Atletico trenutno jeste sila, to pokazuju iz utakmice u utakmicu. Cholo je napravio sjajan posao sa ovom ekipom, ali ipak to nije dovoljno da ih se stavi u sami nogometni vrh. Mada po meni oni mogu dobiti sve i jednu ekipu iz Premiershipa bez problema (primera radi). Trebat' će im kontinuitet prije svega u LP da bi mogli privlačiti igrače tipa Cavani. To je ono što želim da kažem. :)
FK Pjetlovi

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 nov 2012, 23:15

reds je napisao/la:Naravno, to stoji, ali kažem da je recimo daleko izglednije i logičnije da Cavani i Falcao odu u Chelsea ili City (jer se oni uglavnom spominju) nego u Atletico ili tako neki klub koji je ispod ovih.

Atletico trenutno jeste sila, to pokazuju iz utakmice u utakmicu. Cholo je napravio sjajan posao sa ovom ekipom, ali ipak to nije dovoljno da ih se stavi u sami nogometni vrh. Mada po meni oni mogu dobiti sve i jednu ekipu iz Premiershipa bez problema (primera radi). Trebat' će im kontinuitet prije svega u LP da bi mogli privlačiti igrače tipa Cavani. To je ono što želim da kažem. :)
Sve zavisi sta ce raditi City i Chelsea u narednim transfer rokovima.Oni su pominju jer imaju najvise novca,a to mi fkt ide na zivce jer su oba kluba mnogo manja od Atletica :evil:
Ma dobro za velike igrace je normala potrebna Liga prvaka,ali i volja igraca za nesto manjom zaradom.Valjda nisu svi sami placenici :D

www.valencia-balkan.net

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 nov 2012, 23:22

Ja sam uzeo njih za primjer jer se nekako najviše piše o odlasku Radamela u Chelsea, a Cavani se često spominje u kontekstu sa Cityem. Mada recimo njih mogu priruštiti i Bayern, United, Real, Barca, PSG, Anzhi pa vjerovatno i još neki klub. Vjerovatno da bi i Real i Barca doveli obojcu bez problema da su im potrebni. :mrgreen:

Atletico je veliki klub, i bilo bi itekako dobro kada bi uspijeli zadržati Radamela, te dovesti još neka pojačanja i konačno stvoriti ekipu koja je sposobna ugroziti Barcu i Real. Ipak, dok je ovakva raspodjela novca, nažalost, Atletico (a i ostali klubovi) će biti primorani da prodaju najbolje igrače prije svega premierligašima.
FK Pjetlovi

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 nov 2012, 10:00

Očekivani sastavi za večerašnji meč EL protiv gostiju iz Tel Aviva ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 22 nov 2012, 11:31

Ja ne znam koliko je Cavaniju ostalo do kraja ugovora ali te cifre od 50 miliona i 7 miliona plate su mi prenapuhane. Njemu kad ostane godina-dvije do kraja ugovora otici ce on za max 30 miliona iz Napolija. Zivi bili pa vidjeli.
Who is your čampion??

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 nov 2012, 21:00

Ne trebaju Atleticu nikakva pojacanja . Mozda jedino neki kvalitetan ofanzivni vezni,tipa Diego. I to cisto na neki kraci period , dok Oliver Torres ne bude spreman za prvi tim . A bice spreman za prvu ekipu mozda vec sljedece sezone .

Evo i sastava protiv Hapoela.
..............Asenjo...........
Silvio, Pulido- Cata -Díaz,-Cisma
....... Emre--- Mario Suárez---
...............RG.....................
Adrian............. Cristian Rodríguez
----------- Diego Costa-------------
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 22 nov 2012, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 nov 2012, 21:12

Fin golazo Raula 8-)

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 22 nov 2012, 21:24

juznjak> je napisao/la:Ne trebaju Atleticu nikakva pojacanja . Mozda jedino neki kvalitetan ofanzivni vezni,tipa Diego. I to cisto na neki kraci period , dok Oliver Torres ne bude spreman za prvi tim . A bice spreman za prvu ekipu mozda vec sljedece sezone .

Evo i sastava protiv Hapoela.
..............Asenjo...........
Silvio, Pulido- Cata -Díaz,-Cisma
....... Emre--- Mario Suárez---
...............RG.....................
Adrian............. Cristian Rodríguez
----------- Diego Costa-------------
Treba po meni neki kvalitetan desni bek.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.