Iljo znaci u neutralu,treba ga samo nizbrdo kmeknuti.
Ceko taman brkove obrijao da lakse pofafla.

Govandu znaci za predsjednika.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Četnici i škutori protiv, posavci suzdržani, ostali za...Megamon je napisao/la:moze li mi neko napisati ko je glasao za ako protiv jer mrsko mi sad sve listati
Megamon je napisao/la:moze li mi neko napisati ko je glasao za ako protiv jer mrsko mi sad sve listati
Delegati iz Fudbalskog saveza Republike Srpske, njih 20, te oni iz Zapadno- hercegovačkog i Livanjskog kantona (ukupno 8) glasali su protiv usvjanja novog Statuta. Za usvajanje Statuta glasali su delegati iz kantonalnih saveza sa bošnjačkom većinom (22), dok su delegati iz Posavskog kantona (Dominkovićeva ekipa) bili suzdržani (4)
ako nekom nije jasno ko i zasto stoji iza ovoga onda stvarno ne znam...bosnas_ je napisao/la:Jasno je da iza suspenzije,tj neusvajanja Statuta FIFE I UEFE stoji politika,tacnije koalicija HDZ-SNSD! Svi Bosnjaci su glasali za Statut,Hrvati i RS su odbili po uputama Covica i Dodika,Dodik je to cak javno i rekao da delegati iz RS ne smiju glasati za Statut UEFE! Svaki komentar je suvisan,rusitelji drzave sada su srusili fudbal,zalosno i jadno! Bevandu treba objesiti na sred Sarajeva,jedan takav licemjer je mozda i glavni rusitelj fudbala u BIH! Bevanda zlo jedno platices za ovo,budi uvjeren u to! Nadam se da ce FIFA i UEFA imati razumjevanja bar za reprezentaciju,jer ni krivi ni duzni ne smijii ispastati zbog politicara u Savezu,ili koalicije HDZ-SNSD! Sad su nam svima otvorili oci,znamo konacno ko je prijatelj ove drzave ko je njen dusmanin,a sve dusmane treba protjerati iz BIH,oni ne zasluzuju da zive!
Heh, kako bi ih Ćiro postavio na njihovo mjesto u ovoj situaciji, ne bi smjeli reći ni "a".Principatus je napisao/la:Zbog Bevande i njemu slicnim se nadam, da ce bas Hrvat biti novi predsjednik saveza.
Hajmo Ciru dovesti, nebi nam nikad dosadilo.
Bas me interesuje jel Susic misli na neke ljude iz BiH ili iz UEFA/FIFA?"UEFA i FIFA su na potezu i ja očekujem da će se sve završiti na najbolji mogući način za bh. fudbal. Neki ljudi, sa kojima sam u kontaktu i koji su dobro upoznati sa svim dešavanjima, su mi u neformalnim razgovorima rekli da postoji rješenje i zbog toga sam optimista", zaključio je Sušić.
Iz FrancuskePrincipatus je napisao/la:Bas me interesuje jel Susic misli na neke ljude iz BiH ili iz UEFA/FIFA?"UEFA i FIFA su na potezu i ja očekujem da će se sve završiti na najbolji mogući način za bh. fudbal. Neki ljudi, sa kojima sam u kontaktu i koji su dobro upoznati sa svim dešavanjima, su mi u neformalnim razgovorima rekli da postoji rješenje i zbog toga sam optimista", zaključio je Sušić.
Ebo emisiju gdje Mirsad Fazlagic grobar FK Sarajevo prica o savezu !Megamon je napisao/la:Prebacite ima emisija na FTV-u o savezu
Kaze lik ovi iz saveza da sutnu loptu slomili bi nogu jer nemaju pojma o fudbaluhare30 je napisao/la:Dobra emisija tuzlak najbolji do sada i reko iskreno sve " kaze treba ih pomesti"
Da , svaka mu cast !hare30 je napisao/la:Dobra emisija tuzlak najbolji do sada i reko iskreno sve " kaze treba ih pomesti"
Ma mogo je jos podebljat: nije nogu, slomili bi vrat kad bi pokusali.Megamon je napisao/la:Kaze lik ovi iz saveza da sutnu loptu slomili bi nogu jer nemaju pojma o fudbaluhare30 je napisao/la:Dobra emisija tuzlak najbolji do sada i reko iskreno sve " kaze treba ih pomesti"