Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la harishp » 29 mar 2011, 20:21

Suljo je bio u pravu,kad kaze ''nejmamo mi ba kapac'teteaaaaaaa'' :mrgreen: :mrgreen:
Iljo znaci u neutralu,treba ga samo nizbrdo kmeknuti.
Ceko taman brkove obrijao da lakse pofafla. :lol:
Govandu znaci za predsjednika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 mar 2011, 20:22

moze li mi neko napisati ko je glasao za ako protiv jer mrsko mi sad sve listati
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 mar 2011, 20:23

Megamon je napisao/la:moze li mi neko napisati ko je glasao za ako protiv jer mrsko mi sad sve listati
Četnici i škutori protiv, posavci suzdržani, ostali za...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2011, 20:24

Zbog Bevande i njemu slicnim se nadam, da ce bas Hrvat biti novi predsjednik saveza.
Hajmo Ciru dovesti, nebi nam nikad dosadilo. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 mar 2011, 20:25

Megamon je napisao/la:moze li mi neko napisati ko je glasao za ako protiv jer mrsko mi sad sve listati
Delegati iz Fudbalskog saveza Republike Srpske, njih 20, te oni iz Zapadno- hercegovačkog i Livanjskog kantona (ukupno 8) glasali su protiv usvjanja novog Statuta. Za usvajanje Statuta glasali su delegati iz kantonalnih saveza sa bošnjačkom većinom (22), dok su delegati iz Posavskog kantona (Dominkovićeva ekipa) bili suzdržani (4)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 mar 2011, 20:28

Rumunija-Luxemburg 1-1, 38. minuta, kad su im ovi levati dali gol, sta bi im mi pocinli u jos jednoj utakmici..steta, mislim da bi bili sigurni putnici na Euro..
Najjaci smo daleko u grupi, izuzimajuci Francusku, mada bi se i sa njima moglo igrati, da im vratimo za onaj poraz.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 mar 2011, 20:28

bosnas_ je napisao/la:Jasno je da iza suspenzije,tj neusvajanja Statuta FIFE I UEFE stoji politika,tacnije koalicija HDZ-SNSD! Svi Bosnjaci su glasali za Statut,Hrvati i RS su odbili po uputama Covica i Dodika,Dodik je to cak javno i rekao da delegati iz RS ne smiju glasati za Statut UEFE! Svaki komentar je suvisan,rusitelji drzave sada su srusili fudbal,zalosno i jadno! Bevandu treba objesiti na sred Sarajeva,jedan takav licemjer je mozda i glavni rusitelj fudbala u BIH! Bevanda zlo jedno platices za ovo,budi uvjeren u to! Nadam se da ce FIFA i UEFA imati razumjevanja bar za reprezentaciju,jer ni krivi ni duzni ne smijii ispastati zbog politicara u Savezu,ili koalicije HDZ-SNSD! Sad su nam svima otvorili oci,znamo konacno ko je prijatelj ove drzave ko je njen dusmanin,a sve dusmane treba protjerati iz BIH,oni ne zasluzuju da zive!
ako nekom nije jasno ko i zasto stoji iza ovoga onda stvarno ne znam...
nema ovo veze sa fudbalom, ovo su krupnije stvari.
a znaju to svi, pa i ovi i uefa mada ne volim bas sto moramo ovisiti o njima. ja bih radije da to mi sami rjesimo na nas nacin ali sta je tu je. doci ce i taj dan jednom.
uglavnom ako je istina ovo sto pisete o jednom savezu onda cemo izaci jos jaci iz svega ovoga.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 29 mar 2011, 20:29

Principatus je napisao/la:Zbog Bevande i njemu slicnim se nadam, da ce bas Hrvat biti novi predsjednik saveza.
Hajmo Ciru dovesti, nebi nam nikad dosadilo. :D
Heh, kako bi ih Ćiro postavio na njihovo mjesto u ovoj situaciji, ne bi smjeli reći ni "a". :mrgreen:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2011, 20:30

"UEFA i FIFA su na potezu i ja očekujem da će se sve završiti na najbolji mogući način za bh. fudbal. Neki ljudi, sa kojima sam u kontaktu i koji su dobro upoznati sa svim dešavanjima, su mi u neformalnim razgovorima rekli da postoji rješenje i zbog toga sam optimista", zaključio je Sušić.
Bas me interesuje jel Susic misli na neke ljude iz BiH ili iz UEFA/FIFA?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 mar 2011, 20:33

Principatus je napisao/la:
"UEFA i FIFA su na potezu i ja očekujem da će se sve završiti na najbolji mogući način za bh. fudbal. Neki ljudi, sa kojima sam u kontaktu i koji su dobro upoznati sa svim dešavanjima, su mi u neformalnim razgovorima rekli da postoji rješenje i zbog toga sam optimista", zaključio je Sušić.
Bas me interesuje jel Susic misli na neke ljude iz BiH ili iz UEFA/FIFA?
Iz Francuske ;)

Suljo yebem ti FAtu

Muhamed Bikić

ovo je novi početak!!! Glavu gore Bosanci i Hercegovci!!! Pred nama je još mnogo važnih utakmica!!! ABD!!!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 29 mar 2011, 20:41

Sreca je da u ovo vrijeme imamo Susica kao selektora jer ako neko ima veze u toj hebenoj UEFA - I to je on. Nedo Bog da nam je Baka selektor, aj tinks Baznia savez pozitiv
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 mar 2011, 20:42

Prebacite ima emisija na FTV-u o savezu

hare30
Kontakt:

Post Postao/la hare30 » 29 mar 2011, 20:56

Dobra emisija tuzlak najbolji do sada i reko iskreno sve " kaze treba ih pomesti"

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 mar 2011, 20:58

OviH par dana najvise me je nasmijao "gospodin" iz zapadne zupanije bevanda ,mozete mislit covjek se cijelo vrijeme pita kako uefa i fifa moze da jednom "velikom" FSBIH ponudi uzmi-ostavi soluciju kao kako nije sram Platinija da to radi, i covjek kad to slusa i vidi :roll: :D :D :D a srbi ko srbi slusaj sta tata dodik kaze :lol:
Ne treba se previse sikirat zao mi je klubova al najvise nazalost reprezentacije al opet kad skontas u svakom zlu mozda bude nesto i dobrog, i jos jedna stvar od ujedinjenja sa fsrs fudbal u BIH je samo unazadovao i evo dotakao dno
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 mar 2011, 20:59

Megamon je napisao/la:Prebacite ima emisija na FTV-u o savezu
Ebo emisiju gdje Mirsad Fazlagic grobar FK Sarajevo prica o savezu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 mar 2011, 21:01

hare30 je napisao/la:Dobra emisija tuzlak najbolji do sada i reko iskreno sve " kaze treba ih pomesti"
Kaze lik ovi iz saveza da sutnu loptu slomili bi nogu jer nemaju pojma o fudbalu :lol:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 29 mar 2011, 21:02

hare30 je napisao/la:Dobra emisija tuzlak najbolji do sada i reko iskreno sve " kaze treba ih pomesti"
Da , svaka mu cast !

Hoce li biti telefonskih poziva, da posaljem pozdrave za Colakovica , Dominkovica...
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 29 mar 2011, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 29 mar 2011, 21:02

Prema informacijama do kojih smo došli, a koje su nam prenijeli ljudi bliski FIFA-i i UEFA-i očekuje se da sva pitanja budu riješena do kraja maja, čime bi klubovi mogli biti prijavljeni za nastupe u evropskim takmičenjima. Također, u tom slučaju reprezentacija bi nastavila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

aBd...

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 29 mar 2011, 21:03

Ma Bolic je rekao sve u jednoj recenici , a onda se i Tuzlak nadovezao !
Čelik do bagro

balkanno
Kontakt:

Post Postao/la balkanno » 29 mar 2011, 21:04

Megamon je napisao/la:
Kaze lik ovi iz saveza da sutnu loptu slomili bi nogu jer nemaju pojma o fudbalu :lol:
Ma mogo je jos podebljat: nije nogu, slomili bi vrat kad bi pokusali.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, denza, hurem, Jegres i 26 gostiju.