Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
nasborik, ja ti nista ne vjerujem. Ti si jedan obicni provokator.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Dobro, nadam se da će ovi neredi dospjeti do UEFE...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
A šta sam ja iznjeo da nije tačno molim te lijepo. Pa ko je kriv za nerede, naravno da je FK Željezničar koji je organizator utakmice, isto kao što je i naš klub kada su igrali Borac i Željezničar i sada ispašta zbog toga.IgorBL je napisao/la:nasborik, ja ti nista ne vjerujem. Ti si jedan obicni provokator.
Vjerovao ne vjerovao, nisam ništa rekao pogrešno sve što sam rekao bilo na tv-u, a ti i dalje liži se sa ovima! Provokator ja

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
-
- Kontakt:
treba to narezati na cd i na svim jezicima u UEFARBA 1987 je napisao/la:Dobro, nadam se da će ovi neredi dospjeti do UEFE...
"JOŠ OD 1926"
derby kola bht
10.kolo 16.10.15.00 h velez - olimpic tv prenos
11.kolo 22.10.14.00 h zvijezda - gosk tv prenos
11.kolo 23.10. 17.00 h zrinjski - sarajevo , tv prenos
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 12 okt 2011, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajlijaTM
koju/e tekmu/e prenose iduce kolo?
u nedjelju velez olimpic a za subotu mislim da ne prenose nijednuSarajlijaTM je napisao/la:koju/e tekmu/e prenose iduce kolo?

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Budi sam na ulici
cilj bht je da i ona manjina koja je gledala bh utakmice,umjesto evropskih koje se igraju istovremeno,prestane sa gledanjem?mmmirza je napisao/la:derby kola bht
10.kolo velez - olimpic 16.10.15.00 tv prenos
11.kolo zvijezda - gosk 22.10.14.00 tv prenos
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa dobro hebo majku jesu li ovi normalni Zvijezda-GOSK pored Sarajeva i Zrinjskog

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pa nemorate brate gledat sta se bunite 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Upravu si ovo je zlocin za pogledat ! Cuj derbi kola bolje da su stavili borba za opstanak izmedju dva gigantaastra1922 je napisao/la:pa nemorate brate gledat sta se bunite

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
hajde pogledaj malo zvijezdu ove sezone vam nece pustit u sarajevu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pokušavaju udovoljiti svima pa rade ovakve gluposti. Normalno bi bilo da se bolji klubovi ( bolje utakmice ) češće prenose,a da bi se osiguralo svima dovoljno novca od TV prava trebao bi postojati kolektivni ugovor sa TV kućom kojeg potpisuje udruženje premijerligaša. Pošto nema ovog drugog, neće biti ni prvog i gotovo!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Zločin je tebi dopustit' da se registruješ na ovaj forumSarajlijc@ je napisao/la:Upravu si ovo je zlocin za pogledat ! Cuj derbi kola bolje da su stavili borba za opstanak izmedju dva gigantaastra1922 je napisao/la:pa nemorate brate gledat sta se bunite

Zvijezda - GOŠK je itekako derbi. Dok je Zvijezda bila u 1. ligi federacije i borila se za ulazak u ovu tzv. "Premijer" ligu, GOŠK nam je bio najveći rival. Pa zašto nebi utakmica "starih rivala" imala epitet derbija kola? Zvijezda ni prošle sezone nije igrala loše, a opet nas nisu nijednom prenosili..
Uostalom ne znam koji je tebi ***** pa se praviš budala.. K'o da je Sarajevo nešto toliko dobro da bi ga trebalo prenosit svakog vikenda.

⭐
- vidovitadjemila
Marin je napisao/la:Pokušavaju udovoljiti svima pa rade ovakve gluposti. Normalno bi bilo da se bolji klubovi ( bolje utakmice ) češće prenose,a da bi se osiguralo svima dovoljno novca od TV prava trebao bi postojati kolektivni ugovor sa TV kućom kojeg potpisuje udruženje premijerligaša. Pošto nema ovog drugog, neće biti ni prvog i gotovo!
Ma koje bolan ne bio bolje utakmice .Pa evo gledali smo i taj vas famozni derbi Zrinjski -Velez.E ako je ono bio nogomet onda svaka cast.
I sta se na kraju krajeva ima protiv prenosa Zvjezda -Gosk.Zvjezda je garantujem jedna od najboljih ekipa u ligi i dolazi iz najzdravije nogometne sredine u Bosni.A GOSK jest mali klub ,ali je odradio mozda i najljepsi nogomet koji je neko gledao zadnjih godina u dir.prenosima.Radi se o tekmi sa Travnikom.Pustite tu pricu o VELIKIM klubovima.Ko god gleda ligu vidi kvalitet u igru svih timova ,pa i tih VELIKIH.Ja sam ove godine pogledao u Travniku i Borac i Zelju i Zrinjski i Gosk i Zvjezdu.I ako mene pitate sto se nogometa tice daleko sam vise vidio od Zvjezde i GOSKA ,nego od prva 3 VELIKANA....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
ma od ovih nasih veliki klubova su ostala samo imena nazalost je tako.cijela nam je liga u 5 deka i koga god prenose nece pogrijesiti.mislim da treba skontati da je cilj ovih prenosa da pokazu gledateljima sve klubove ,stadione,navijace itd. 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
bravo mestreastra1922 je napisao/la:ma od ovih nasih veliki klubova su ostala samo imena nazalost je tako.cijela nam je liga u 5 deka i koga god prenose nece pogrijesiti.mislim da treba skontati da je cilj ovih prenosa da pokazu gledateljima sve klubove ,stadione,navijace itd.

realno govoreci..bht1 kenja u 5 deka
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Slažem se sa tobom, Gošk je odigrao vrhunsku utakmicu u Travniku i drago mi je što se to moglo vidjeti.vidovitadjemila je napisao/la:Marin je napisao/la:Pokušavaju udovoljiti svima pa rade ovakve gluposti. Normalno bi bilo da se bolji klubovi ( bolje utakmice ) češće prenose,a da bi se osiguralo svima dovoljno novca od TV prava trebao bi postojati kolektivni ugovor sa TV kućom kojeg potpisuje udruženje premijerligaša. Pošto nema ovog drugog, neće biti ni prvog i gotovo!
Ma koje bolan ne bio bolje utakmice .Pa evo gledali smo i taj vas famozni derbi Zrinjski -Velez.E ako je ono bio nogomet onda svaka cast.
I sta se na kraju krajeva ima protiv prenosa Zvjezda -Gosk.Zvjezda je garantujem jedna od najboljih ekipa u ligi i dolazi iz najzdravije nogometne sredine u Bosni.A GOSK jest mali klub ,ali je odradio mozda i najljepsi nogomet koji je neko gledao zadnjih godina u dir.prenosima.Radi se o tekmi sa Travnikom.Pustite tu pricu o VELIKIM klubovima.Ko god gleda ligu vidi kvalitet u igru svih timova ,pa i tih VELIKIH.Ja sam ove godine pogledao u Travniku i Borac i Zelju i Zrinjski i Gosk i Zvjezdu.I ako mene pitate sto se nogometa tice daleko sam vise vidio od Zvjezde i GOSKA ,nego od prva 3 VELIKANA....
Vrhunski su otvarali, transformacija im je najbolja u ligi, u svakom slučaju i nije važno koga prenose, sve treba prenositi.Širina je uvjek dobro došla, nek se svi centri pokažu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
12.kolo 30.10. 14.30 h gosk - borac , tv prenosmmmirza je napisao/la:derby kola bht
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 14 okt 2011, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.