Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Tomiyasu naravno povrijedjen
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Ybt Japanac je vise povrijedjen nego sto je igrao za nas, Diaby no.2.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Fakat opet ne planiraju nijednog napadača dovoditi nego se oslanjati na Jesusa, Nketiaha i Havertza?
Oni stvarno ili ništa ne uče ili su slijepi pored očiju, apsolutno svake sezone i ljeto ista priča.
Oni stvarno ili ništa ne uče ili su slijepi pored očiju, apsolutno svake sezone i ljeto ista priča.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Stogao Calafiori ,ajd da vidimo od cega je spominje se cifra od 50milki sa svim bonusima,nelos posao,momak se cini kao dobar a moze pokriti vise pozicija.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ovako je najbolje i za klub i za njega ali

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Reiss Nelson također odlazi u Leicester. Posudba + obavezan otkup na kraju sezone, nadam se da je i tu cifra od barem 25 miliona u pitanju.
Dva Hale End produkta odlaze, tužno jeste ali najbolje za njihove karijere definitivno.
Dva Hale End produkta odlaze, tužno jeste ali najbolje za njihove karijere definitivno.
Tuzno ali i odlicno jer se u knjigama vodi kao cisti profit na njih. Odlicno za buducu fleksibilnost kluba.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:07Reiss Nelson također odlazi u Leicester. Posudba + obavezan otkup na kraju sezone, nadam se da je i tu cifra od barem 25 miliona u pitanju.
Btw ovaj Italijan je izgleda prilicno dobar
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ako si ga bar malo propratio na prvenstvu dovoljno je,jedan od najzasluznijih sto Bolonja igra LP ,momak je zvijer .Samo se namece pitanje sta ce i kako Arteta uraditi za obu sezonu ,svi igrati ne mogu Gabriel,Saliba su nedodirljivi imas jos Whitea,Calafioria,Timbera,TomyasuaBrokula je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:23Tuzno ali i odlicno jer se u knjigama vodi kao cisti profit na njih. Odlicno za buducu fleksibilnost kluba.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:07Reiss Nelson također odlazi u Leicester. Posudba + obavezan otkup na kraju sezone, nadam se da je i tu cifra od barem 25 miliona u pitanju.
Btw ovaj Italijan je izgleda prilicno dobar
Zinchenka i Kiwiora vise i ne racunam iako mislim da ce Zinch ostati.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Timber je nevjerojatan, tehnički level predobar, komotno može igrati bilo koju poziciju u veznom redu. On će garantirano biti prva postava u nadolazećoj sezoni, samo je pitanje gdje i ko će na klupu. Arteta će biti na slatkim mukama sa zadnjom linijom i nadam se da će ih znati rotirati i dozirati kako treba. Najviše bih volio da riješimo Zinchenka.
Hein je jutros solidno branio i što se mene tiče on bi mogao biti backup Rayi.
Vieira i Nwaneri dobri isto jutros, a igrač utakmice za mene je Lewis-Skelly. Prenos lopte i ulazak u duele kao da je senior. Vidi se da je veznjak iako je jutros igrao lijevog beka i odlično se snašao.
Hein je jutros solidno branio i što se mene tiče on bi mogao biti backup Rayi.
Vieira i Nwaneri dobri isto jutros, a igrač utakmice za mene je Lewis-Skelly. Prenos lopte i ulazak u duele kao da je senior. Vidi se da je veznjak iako je jutros igrao lijevog beka i odlično se snašao.
Rođen s tobom da budem
Ja isto mislim da ce ovaj talijan biti dobro pojacanje da je još nekog ubicu pred golom bilo bi top 

Arsenal All The Way !
Citam po twitteru pisu Timber igra tako dobro da mora biti u prvoj postavi
-
- Kontakt:
Cini se da je blizu kraja transfer Smith Rowea, šteta silnih povreda pa nije pokazao puni potencijal.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sve više se piše da je iduća "meta" po koju idemo Mikel Merino.
Iskreno, nisam ga puno gledao, ne znam kakav je, ne znam koja je cijena i ne znam je li nam potrebniji od napadača
Iskreno, nisam ga puno gledao, ne znam kakav je, ne znam koja je cijena i ne znam je li nam potrebniji od napadača

- AshburtonG
- Kontakt:
Istina, prosle godine sam gledao pripreme i nikad nisam bio fasciniram nekim pojacanjem nego sa njim. Al ipak ACL i godina odsustva je punoAshburtonG je napisao/la: ↑26 jul 2024, 09:47To se vidjelo nakon prvog kontakta s loptom prosle godine na pripremama.
- Marsal
- Kontakt:
Ja se samo nadam da ćemo bit pametni i ubacit neku buy back opciju, mali ima visok plafon a nikad ne znaš, možda se riješi povreda ko holandska kuja. Srce bi me zabolilo da za koju godinu malac ode u neki veliki klub.Invincibles14 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 22:10Cini se da je blizu kraja transfer Smith Rowea, šteta silnih povreda pa nije pokazao puni potencijal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ESR u Fulhamu gotova stvar,27 miliona funti fixno i 7 milki kroz bonuse ,malo majku mu ocekivao sam da cemo bar njega uvaljati za vece pare,iako je ovo Fulhamu najveci transfer.
Neka mu je sa srecom i neka ga zdravlje posluzi
Neka mu je sa srecom i neka ga zdravlje posluzi

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Welcome Calafiori
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Krenuli smo po Merina, to nam je idući i vjerovatno zadnji transfer što se tiče ulaznih transfera.
Opet ostajemo u napadu na Havertzu, Jesusu i Nketiahu. Nek nam je sa srećom.
Ocekujem nekog kapitalca broj 10 je upraznjen a ne vjerujem da ce ga dati Merinubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 18:59Krenuli smo po Merina, to nam je idući i vjerovatno zadnji transfer što se tiče ulaznih transfera.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.