Za Dinamo vjerujem da bi, neozbiljno je spominjati Hajduk.Virtu4l je napisao/la:Iako su klimavi, svaki igrač iz PLBiH bi dao lijevo jaje da igra u klubu u kojem igraju ti 'klimavi'... pa makar to bili Hajduk ili Sturm.Rios je napisao/la:Bilo je dosta klimavih igraca kroz historiju repke iz inostranstva,ne samo kod Safeta nego i prije pa jednim dijelom i sad kod Mese na nekim spiskovima je bilo takodjer,mogli u se umjesto takvih zvati neki igraki iz PL,bilo ih je,al elem..Virtu4l je napisao/la:Nije reprezentacija merhamet. Ne možeš zvati igrača iz domaće lige ako imaš boljeg u inostranstvu, a imaš.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Samo ti provociraj !Bolanos je napisao/la:Sta reci brate, smijemo li sebi dopustiti da Begovic ide u mrezu po loptu?Elegant je napisao/la:Eno Iraca komentarisu gol Mađara u gostima, valjda misle moramo i mi.
Ali nece moci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jos maaaalo,tesko nama sutra do utakmice.
Hoces da kazes da je TSS bolji veznjak jer igra u Hajduku od Zebe koji igra u Slobodi? Ili Hadzic iz Sturma od Nyeme dok je igrao za Zelju ili Cimorota dok je igrao za Sarajevo? Ili Kvrzica iz Rijeke i Beslije iz Zelje ( zlatko njegovo doba) ?Virtu4l je napisao/la:Dobro znaš na šta sam mislio. U reprezentativnim okvirima Roma i Real imaju istu težinu, ali Sturm i Zrinjski nemaju.Rios je napisao/la:Nemoj bas tako banalizirati Virtu,to nema nikakve veze sa (ne)kvalitetom igraca.Inace bi npr. mogli reci da je Kovacic bolji veznjak od Miralema jer ovaj igra u Realu a ovaj u Romi.
Primjere samo samo naveo radi komparacije i kao primjere da i u PL ima i bilo je dobog kvaliteta kroz historiju koji ne kaska za slicinim koji eto igra po Austriji,Hrvatskoj,Bugarskoj a ne da ih prizeljkujem i ocekujem na spiskovima.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 12 nov 2015, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Tacno se moram napiti, da ne razmisljam toliki o utakmici.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Naravno da smijemo, ali pod uslovom da mi zabijemo 4Bolanos je napisao/la:Sta reci brate, smijemo li sebi dopustiti da Begovic ide u mrezu po loptu?Elegant je napisao/la:Eno Iraca komentarisu gol Mađara u gostima, valjda misle moramo i mi.
Ali nece moci.

Pola tih poređenja su iz različitih vremenskih perioda, a Zeba i Bešlija su dobijali pozive dok su igrali u PLBiH, nisam siguran, ali mislim da jesu.Rios je napisao/la:Hoces da kazes da je TSS bolji veznjak jer igra u Hajduku od Zebe koji igra u Slobodi? Ili Hadzic iz Sturma od Neyeme dok je igrao za Zelju ili Cimorota dok je igrao za Sarajevo? Ili Kvrzica iz Rijeke i Beslije iz Zelje ( zlatko njegovo doba) ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Poredio sam ih samo da ti kazem da nije bitno klub ili liga nego individualni kvalitet,a u PL je bilo itekako takvih igraca.I bice ih i dalje aBd,zato ne treba a priori davati priliku igracima Sturma,Hajduka,Dinama samo zato jer igraju u njima nego gledati ko je kakvog kvaliteta.Virtu4l je napisao/la:Pola tih poređenja su iz različitih vremenskih perioda, a Zeba i Bešlija su dobijali pozive dok su igrali u PLBiH, nisam siguran, ali mislim da jesu.Rios je napisao/la:Hoces da kazes da je TSS bolji veznjak jer igra u Hajduku od Zebe koji igra u Slobodi? Ili Hadzic iz Sturma od Neyeme dok je igrao za Zelju ili Cimorota dok je igrao za Sarajevo? Ili Kvrzica iz Rijeke i Beslije iz Zelje ( zlatko njegovo doba) ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Žalosno je da Mađari/Norvežani idu na Euro , a da BiH ili Irska neće.

"We need to suffer. And we need to fight."
- JohnCleese
- Kontakt:
Meni nece nimalo biti zalosno sto Irska ne ideCaptain4 je napisao/la:Žalosno je da Mađari/Norvežani idu na Euro , a da BiH ili Irska neće.![]()
![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
bas tako...nije lopta za njih..nek se prihvate skijaCaptain4 je napisao/la:Žalosno je da Mađari/Norvežani idu na Euro , a da BiH ili Irska neće.![]()
![]()

Ljudi su 4 puta bolji od ovih ekipa. Rastavili bi ih na proste faktore.JohnCleese je napisao/la:Meni nece nimalo biti zalosno sto Irska ne ideCaptain4 je napisao/la:Žalosno je da Mađari/Norvežani idu na Euro , a da BiH ili Irska neće.![]()
![]()
- JohnCleese
- Kontakt:
Nisam 100% siguran ali opet mi nece biti zao sto Irska nece ici, ravnodusan sam podjednako prema nasem protivniku, Mađarima/Norvezanima ili recimo HolanđanimaCaptain4 je napisao/la:Ljudi su 4 puta bolji od ovih ekipa. Rastavili bi ih na proste faktore.JohnCleese je napisao/la:Meni nece nimalo biti zalosno sto Irska ne ideCaptain4 je napisao/la:Žalosno je da Mađari/Norvežani idu na Euro , a da BiH ili Irska neće.![]()
![]()

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
AAAAAAAAAAAAAA PREČKA A ČEKAS 16 KM
[youtube][/youtube]
penal na mujdži uz komentarisanje preludo komentarisanje kristića i pogodak vede odnosno odbijenica ovo nikad zaboraviti necu, kako se samo sekjuriti raduje poslije penala, inace ova mi je najsladja pobjeda
penal na mujdži uz komentarisanje preludo komentarisanje kristića i pogodak vede odnosno odbijenica ovo nikad zaboraviti necu, kako se samo sekjuriti raduje poslije penala, inace ova mi je najsladja pobjeda
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ajmo pretpostaviti sta bi da se nije Salihovic vratio..realno,ko bi nama sutra mogle biti alternative za Medunjanina i Hadzica??
I meni je muka od pomisli da pocnu utakmicu ali nasa ekipa (kad nema Besica) nema neke provjereno bolje opcije na tim pozicijama
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
I meni je muka od pomisli da pocnu utakmicu ali nasa ekipa (kad nema Besica) nema neke provjereno bolje opcije na tim pozicijama
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Što neko reče koja šteta ,da mora proći Mađarska ili Norveška.Kako loše repke,pogotovo Mađari,,a i ovi Norvežani nije mi jasno kako su uzeli Hrvate....što se tiče utakmice pravo dobra,uzbudljiva,,ali brate igra i jednih i drugih...najjednostavnije opisano HATLJAVO...
Ja bih samo da spomenem @gringonju, 1.85 na Norvežane if you know what i mean 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Ja bih samo da spomenem @gringonju, 1.85 na Norvežane if you know what i mean

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, antisisoja1919, bhfanatic14, BIHpatriota, Bordo10, bvsic, CAGarfia, DanijelTZ, DjaniTarik, galia95, Google Adsense [Bot], invincible1921, jasmin10, Micron, miguelramos, Muumii, NebeskaSila96, Proximic, Rauber33, SanaBosna, Scholl, Sheyi, signalidunapark, TripleThreat, Venom i 190 gostiju.