FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tacno ne znam sta da kazem za osobe koje pisu po nalogu ili su jednostavno placeni za takvo nesto, profesionalci u tome, sramota. Danas se uprava ne moze ni kritikovat, odma ih par iskoci sa izjavom da napustaju klub 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Eno sad im krivo što je Amar sarkastično spomenuo skupštinu 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
E pa vidiš, mene zaboli **** za to. Pisaću sve što mi smeta pa neka me etiketiraju kako im je volja. Godinu i pol dana nas bombarduju vijestima, sve za deset, bajka... a sad? Zvanična se osvježi samo kad igramo utakmicu, jbg, to nije fer. Nije valjda da su ispucali svu municiju?Zeljo92 je napisao/la:Tacno ne znam sta da kazem za osobe koje pisu po nalogu ili su jednostavno placeni za takvo nesto, profesionalci u tome, sramota. Danas se uprava ne moze ni kritikovat, odma ih par iskoci sa izjavom da napustaju klub
Sve šutiš zbog yebenog mira u kući, biće to ok, samo polako... ma hoće ****, neka Mladost nas oduči od fudbala, e nećemo više drugovi. Hoću rezultate, a nakon svakog kiksa im yebem mater, svima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni je iskreno drago za istocnu tribinu za buduci jug ali imam osjecaj da su to projekti samo alibi upravi kada se sportski plan ne ispuni i imas armiju nervoznih navijaca jer olahko gubis bodove da mogu da kazu evo vidis ekonomiju i vidis infrastrukturu pa ako neko ima da to bolje moze da radi izvolite. Sportski segment u klubu nevalja od kako je Amar otisao i ni milimetra se nije popravijo iako imamo i novac kojega nismo imali i ako imamo infrastrukturu koju nismo imali i ako smo uredjeniji nego tada tada su i titule i kupovi osvajani. Prodavali se po par igraca koje si sam napravijo e evo i danas imas koristi od njih i ako nisu u klubu. Sada ne kontam ako je svima u interesu klub zasto se taj dio koji vodi evidentno jako dobro ovaj ekonomski i marketinski dio ne udruzi sa onim ko zna ovaj drugi dio najbolje u nasoj drzavi i naprave konacno iskorak u nasem fudbalu.
Infrastruktura nije alibi, to je nešto najbolje što se desilo od postanka kluba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa normalno, kao da su napadači u konkurentskim klubovima nešto bolji. Kod kona mrtvi Ahmet i ono dijete Hadžić, u Zrinjskom napadač Bilbija kojem ustvari to i nije prirodna pozicija...Neymar11 je napisao/la:Sa Mujagom napadamo na duplu krunu uz zajmovica nikolica i DzenisomRaonffa je napisao/la:Mislim da je upravu @LjoZee, jer imam i ja negdje u glavi da je Mujagić igrao za juniore prošle sezone, sigurno prvu polusezonu, a evo izgleda i drugu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Raja treba da razmisli, ništa više. Imamo konstantna ubjeđivanja kako je ovo vrh vrhova u našoj zemlji, poslujemo uredno, plaćamo porez, gradimo, gradimo klub a klub će izgraditi tim. Prije je bilo takvo zlo da smo se za malo ugasili.
Sve je to super na papiru kada bi mi imali ili znali kako izgleda taj dugoročni plan, kada bi imali jasne smjeenice i ciljeve.
Ovako sve što i kako ja to vidim jeste: dvije akcije u kojima su učestvovali navijači za izgradnju stadiona, za jednu još uvijek imamo određeni i nepoznati dug. Ne znamo čak ni kome. Dalje vidim jedno bjesomučno trošenje Željinog novca na raznorazne "igračine" za koje su nas opet uvjeravali da su sama krema koja će nas izdići iz sivila iako su malo bolje upućeni upozoravali da se luta, da neznalice dovode igrače i drže dirigentsku palicu. Vidim totalnu pometnju u Op koji nam je već godinama skoro najveći izvor financiranja. Napinjanje da se uradi više od "nekih prije", ego i sujetu. Vidim pljuvanje po legendama kluba, korištenje niskih udaraca, sramota velika kao Istočna tribina! Neka je stid pojedince što se glorificiraju pljujući ljude koji su zlatnim slovima utkani u istoriju! Oni prije nisu valjali a počeli su skoro sve procese, ostavili neki novac, ostavili mlade, čak pomogli da se prodaju kao npr Zuban a kasnije odvratno odstranjeni.
Ili če se raditi kako treba ili nemojte raditi nikako! Pun mi je qurac demagogije, anketa, poltrona i promašaja. Nema više prostora za fule a kako smo krenuli da nam tamo neki poltron, pitarski ker, bude važniji od mišljenja navijača i dokazanih Željovaca, ne piše nam se dobro.
Neka se ljuti ko god hoće i koliko god hoće, zaboli me, pisao sam i pisat ću ono što mislim jer smatram da pišem u interesu kluba. Uostalom, znamo svi k'o je šta pisao a ko je bio u pravu, vjerovali ili ne na moju veliku žalost jer zamah kakav smo imali mogao se i trebao bolje iskoristiti. Na kraju balade, ispade jedan "pljuvač i neprijatelj", "konobar", pametniji i sa zrelijim razmišljanjem, boljim po klub, od svite diploma, uspješnih i renomiranih "volontera" sa svojim dupelizcima zakačenih za njihove rektume.
Željezničar za život cijeli! Zapamtite!
Sve je to super na papiru kada bi mi imali ili znali kako izgleda taj dugoročni plan, kada bi imali jasne smjeenice i ciljeve.
Ovako sve što i kako ja to vidim jeste: dvije akcije u kojima su učestvovali navijači za izgradnju stadiona, za jednu još uvijek imamo određeni i nepoznati dug. Ne znamo čak ni kome. Dalje vidim jedno bjesomučno trošenje Željinog novca na raznorazne "igračine" za koje su nas opet uvjeravali da su sama krema koja će nas izdići iz sivila iako su malo bolje upućeni upozoravali da se luta, da neznalice dovode igrače i drže dirigentsku palicu. Vidim totalnu pometnju u Op koji nam je već godinama skoro najveći izvor financiranja. Napinjanje da se uradi više od "nekih prije", ego i sujetu. Vidim pljuvanje po legendama kluba, korištenje niskih udaraca, sramota velika kao Istočna tribina! Neka je stid pojedince što se glorificiraju pljujući ljude koji su zlatnim slovima utkani u istoriju! Oni prije nisu valjali a počeli su skoro sve procese, ostavili neki novac, ostavili mlade, čak pomogli da se prodaju kao npr Zuban a kasnije odvratno odstranjeni.
Ili če se raditi kako treba ili nemojte raditi nikako! Pun mi je qurac demagogije, anketa, poltrona i promašaja. Nema više prostora za fule a kako smo krenuli da nam tamo neki poltron, pitarski ker, bude važniji od mišljenja navijača i dokazanih Željovaca, ne piše nam se dobro.
Neka se ljuti ko god hoće i koliko god hoće, zaboli me, pisao sam i pisat ću ono što mislim jer smatram da pišem u interesu kluba. Uostalom, znamo svi k'o je šta pisao a ko je bio u pravu, vjerovali ili ne na moju veliku žalost jer zamah kakav smo imali mogao se i trebao bolje iskoristiti. Na kraju balade, ispade jedan "pljuvač i neprijatelj", "konobar", pametniji i sa zrelijim razmišljanjem, boljim po klub, od svite diploma, uspješnih i renomiranih "volontera" sa svojim dupelizcima zakačenih za njihove rektume.
Željezničar za život cijeli! Zapamtite!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dugujemo tačno onoliko koliko nam je Opština obećala uplatiti, ostalo je plaćeno.Neandertalac je napisao/la:Ovako sve što i kako ja to vidim jeste: dvije akcije u kojima su učestvovali navijači za izgradnju stadiona, za jednu još uvijek imamo određeni i nepoznati dug. Ne znamo čak ni kome.
Što se tiče posljednje rečenice, ne moramo znati kome smo dužni. Butmiru, Misimoviću, banci...? Moramo li mi to znati? Ne moramo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja nisam vjerovao da postoje ljudi koji rade po nalogu i okrecu pricu kako njima odgovara s ciljem da se uprava zastiti, dok ne vidjoh neki dan na drugom forumu da je jedan forumas bacio suplju da nas uprava napusta jer skandiramo Cenanu, sramota. Ima ih i ovdje ali u manjini al tacno ne mogu da vjerujem da takvi ljudi postoje i da svjesno stete nasem klubu, fuj jbt. Skoro 2 mjeseca nisam pisao na forumu (banovan) i redovno sam citao forume dok se samo na jednom forumasi banuju jer nije dozvoljeno da se uprava kritikuje.
OP propada a fino je receno na svakoj skupstini da je OP prioritet i da ce se u njeg ulagati, cekam sad skupstinu pa cu valjda saznati razloge sto OP propada. Vidim nekima ovdje argument na sve ovo desavanje "rostiljdzije", smijesno. Mogul ja doci u vasu kucu i uzimat vam pare onako jer eto moze mi se? Jasta radi. Niko ne osporava prijasnji rad trenera sa djecom, niko ne osporava Dogana i njegov rad, problem je sto su se pojedini pobunili protiv placanja clanarina preko banke a ne razumijem sta njih boli qrac za tim stvarima, tvoje je da radis sa djecom i kraj price.
Dovedeno bruku igraca u zadnje 2 godine a djeca gurnuta po strani, nista dobili nismo samo smo skrsili para i para na plate. Sad kao pametnije radimo a smijem ruku dati da bi opet Lazici i Secerovici bili glavni na zvanicnoj
. Nisam za smjenu uprave ako ce prepustit da SS vodi provjerena osoba (moj izbor je Amar Osim) ali ako ce idalje Cenan biti glavni za SS nek se nose svi kolektivno u pm.
OP propada a fino je receno na svakoj skupstini da je OP prioritet i da ce se u njeg ulagati, cekam sad skupstinu pa cu valjda saznati razloge sto OP propada. Vidim nekima ovdje argument na sve ovo desavanje "rostiljdzije", smijesno. Mogul ja doci u vasu kucu i uzimat vam pare onako jer eto moze mi se? Jasta radi. Niko ne osporava prijasnji rad trenera sa djecom, niko ne osporava Dogana i njegov rad, problem je sto su se pojedini pobunili protiv placanja clanarina preko banke a ne razumijem sta njih boli qrac za tim stvarima, tvoje je da radis sa djecom i kraj price.
Dovedeno bruku igraca u zadnje 2 godine a djeca gurnuta po strani, nista dobili nismo samo smo skrsili para i para na plate. Sad kao pametnije radimo a smijem ruku dati da bi opet Lazici i Secerovici bili glavni na zvanicnoj

Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 01 avg 2017, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Ovo je zaista nesto najbolje sto se desilo u posljednjih mnogo godina. I priznajem da ovaj projekat zaista vrijedi svake pohvale jer u ovakom vremenu se odluciti na nesto ovako veliko nije mala stvar i uspjeti u tome to nikada necu i ne zelim osporiti i zato kazem da ovi ljudi koji su odgovorni za ovaj segment u klubu trebaju da imaju postovanje svih nas i treba priznati da su ucinili kako si rekao nesto najbolje od postanka kluba mozda. Ali kada se spomene sportski segment odmah se kriju iza ovoga gore navedenog kako bi se oprali. Ovo je moje licno misljenje i tumacenje kako skupstine kada je odrzana tako i sve do sada. Nemozes dovesti 100 igraca i praviti raskide sa 85 kroz dvije sezone samo zato jer su djaba. Pa valjda klub zna ili bi trebao da zna kakav je igraci sta moze dada klubu. Sta radi taj Cenan onda ako samo igraca dovede jer nekostaju nista. Mogu i mene postaviti za Sportskog direktora sa dobrom platom i ja cu nam na google naci kamaru igraca koji nista nece kostati klub u startu ali necemo imati ni koristi od njih.Virtu4l je napisao/la:Infrastruktura nije alibi, to je nešto najbolje što se desilo od postanka kluba.
I kod mene je ovo prelomilo, da budem iskren.Zeljo92 je napisao/la:Ja nisam vjerovao da postoje ljudi koji rade po nalogu i okrecu pricu kako njima odgovara s ciljem da se uprava zastiti, dok ne vidjoh neki dan na drugom forumu da je jedan forumas bacio suplju da nas uprava napusta jer skandiramo Cenanu, sramota.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Mujaga je bio s juniorima drugu polusezonu ali nije zabijao golove pa je Šubo igrao umjesto njega i nadavao se golova.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- MocMahale444

Evo od koga je Sablja ucio zanat, sve sto sad zna je skola
DH.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dva kola i Zrinjski vec bjezi 3 boda.
Nije mi jasno kako ste vi i Sarajevo toliko losi, mislim da je mnogo razloga zasto trenutno niste ni do koljena jednom Zrinjskom, pa ni Sirokom. Neko ce reci pare su uslov za dobru ekipu i osvajanje trofeja, ja cu reci da je najvazniji pravilan odabir igraca i da je to kljuc uspjeha Zrinjskog u posljednjem peroidu. Odmah cu vam reci da ce Zrinjski i ove godine biti prvak a evo i zasto.
1. Zrinjski je prosle godine u timu imao, Mesanovica, Todorovica, Tomica, Bilbiju, Jovica, sta je zajednicko za ove igrace, svi imaju visegodisnje iskustvo igranja ove nase kukuruz lige, svi su provjereni igraci,.svi su dobri tehnicari. Ove godine odu Tomic i Mesanovic i dalje su jaki, tu je Jovic koji je bolji od Mesanovica, tu je Cavar mlad perspektivan, dobra vizija osjecaj za loptu i igru, novi Luka Modric rekao bih. Zeljo dovodi Nikolica koji je rezerva bio u Zrinjskom, dovodi Zajimovica, smijesno, dovodi Zeca i Ramovica smijesno, sve vam je smijesno.
OVE SEZONE STE OPET DONJI, ULOZITE PARE U JUZNU TRIBINU NE NADAJTE SE PREVISE!
Nije mi jasno kako ste vi i Sarajevo toliko losi, mislim da je mnogo razloga zasto trenutno niste ni do koljena jednom Zrinjskom, pa ni Sirokom. Neko ce reci pare su uslov za dobru ekipu i osvajanje trofeja, ja cu reci da je najvazniji pravilan odabir igraca i da je to kljuc uspjeha Zrinjskog u posljednjem peroidu. Odmah cu vam reci da ce Zrinjski i ove godine biti prvak a evo i zasto.
1. Zrinjski je prosle godine u timu imao, Mesanovica, Todorovica, Tomica, Bilbiju, Jovica, sta je zajednicko za ove igrace, svi imaju visegodisnje iskustvo igranja ove nase kukuruz lige, svi su provjereni igraci,.svi su dobri tehnicari. Ove godine odu Tomic i Mesanovic i dalje su jaki, tu je Jovic koji je bolji od Mesanovica, tu je Cavar mlad perspektivan, dobra vizija osjecaj za loptu i igru, novi Luka Modric rekao bih. Zeljo dovodi Nikolica koji je rezerva bio u Zrinjskom, dovodi Zajimovica, smijesno, dovodi Zeca i Ramovica smijesno, sve vam je smijesno.
- kyrieirving
- Kontakt:
Ma znas kako ti ide kod nas 1 tekma dobra odma dizanje u nebesa dobili goska klix pise clanak odma se vidi adzemov rukopis haha.Izgubimo od Mladosti odma price o losem igrackom kadru bla bla.Realno gledano ova ekipa zelje je ispred svih ja vjerujem u njih mozemo do titule.MrBean je napisao/la:Dva kola i Zrinjski vec bjezi 3 boda.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
-
- Kontakt:
Ovo je daleko najveca ubleha koja je bila u klubu. Pogledaj mu trenerke, ako se ko sjeca on je jedini nosio opremu Puma sa nasim grbom, neznam sta je htjeo postici sa time. Pa one famozne pripreme... Ali dobro uvijek je bilo mijesta za svakakve likove u Zelji.MocMahale444 je napisao/la:
DH.
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
I klepio pitare 2:0. Na tome mu hvala do neba.samoposmatram je napisao/la:Ovo je daleko najveca ubleha koja je bila u klubu. Pogledaj mu trenerke, ako se ko sjeca on je jedini nosio opremu Puma sa nasim grbom, neznam sta je htjeo postici sa time. Pa one famozne pripreme... Ali dobroMocMahale444 je napisao/la:
DH.
uvijek je bilo mijesta za svakakve likove u Zelji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trebali potpisati ugovor s Pumom, htio ih Demir dovući ovdje, makar je tako govorio, a evo kako su pripreme te polusezone počele što se opreme tiče:samoposmatram je napisao/la:Ovo je daleko najveca ubleha koja je bila u klubu. Pogledaj mu trenerke, ako se ko sjeca on je jedini nosio opremu Puma sa nasim grbom, neznam sta je htjeo postici sa time. Pa one famozne pripreme... Ali dobro uvijek je bilo mijesta za svakakve likove u Zelji.MocMahale444 je napisao/la:
DH.

a evo i tog članka o Pumi:

Helem, DH fkt spada u red najvećih ubleha u Želji u zadnjih desetak godina, iako je konkurencija velika, al' gledaj Šeha, Coca, Sablja, Bekrić, Bučan kladioničar, Bešlija se vratio, Pelak i opet ništa... Stana jedini i danas tu

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
WilderCC@ postujem tvoje misljenje al se ne slazem. Rezultat ove sezone mora biti ispred svega ostalog.
Evo Sinan pise da je Adzem kaznio Ugljesu i prebacio ga u B tim
Evo Sinan pise da je Adzem kaznio Ugljesu i prebacio ga u B tim
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije