FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
i, jos jedna stvar... gledajuci prikazano na terenu, ukoliko adzem (ili neko drugi) podvuce crtu i rjesi se skarta, bojim se da ce nam b tim biti vece finansijsko opterecenje od a tima. u stvari, mi smo tek, negdje, na pola puta stvaranja a tima. apsurdno.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Neandertalac
- Kontakt:
Mi još ne znamo šta može Adžem i šta ovaj tim može. Po prelaznom jesmo slabiji ali se to može nadoknaditi drugim stvarima. Trubio sam dugo vremena ali niko ne sluša, nije zdrava atmosfera u svlačionici, dok se nw napravi tim koji će "ginuti" jedan za drugog, nema napretka.
2012, dajem primjer znao sam vidjeti skoro cijeli tim zajedno vani. Sada sve u grupma i grupicama, kohezija i hemija nikakva.
2012, dajem primjer znao sam vidjeti skoro cijeli tim zajedno vani. Sada sve u grupma i grupicama, kohezija i hemija nikakva.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
i, mislis da to neko sad, preko noci, moze uvezati, donijeti koheziju i hemiju? vrlo tesko. igraci su se oteli kontroli, daju izjave za medije kakve hoce, sprdaju se sa trenerima i klubom. treneri i uprava to presute, pa se isto ponovi par puta.Neandertalac je napisao/la:Mi još ne znamo šta može Adžem i šta ovaj tim može. Po prelaznom jesmo slabiji ali se to može nadoknaditi drugim stvarima. Trubio sam dugo vremena ali niko ne sluša, nije zdrava atmosfera u svlačionici, dok se nw napravi tim koji će "ginuti" jedan za drugog, nema napretka.
kazem, nemamo mi ni pola a tima. dug proces je iza nas, a, isto tako, dug ispred nas. jedino, da imamo ludu lovu, pa sve okrenuti naglavacke, preko noci, u sto cisto sumnjam.
niko sretniji od mene da nisam u pravu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Može može, vjeruj. Jedan dobar trener koji je mangup i pedagog u isto vrijeme za kratko vrijeme napravi grupu oko koje se gradi ostatak tima. Grupu koja će povući ostale i na koju se može osloniti kada bude gusto.
Fali nam muda i Željine krvi. Meni se Kemo svidio, žar, borbenost, želja, sve po mom ukusu.
Fali nam muda i Željine krvi. Meni se Kemo svidio, žar, borbenost, želja, sve po mom ukusu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- kyrieirving
- Kontakt:
Evo konyaspor prihvatio 5 miliki.Znaci dobivamo 400k u narednih par dana.Gdje ih usmjerit?
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
dovoljno sam star da sam prosao mnogo toga u zivotu i nikada, ali, bas, nikada, nisam vidio da se neko preko noci promjenio. ovo, sto ti pises, trazi duzi proces ili nove igrace. pa. i zeba se, iz nekih razloga, nakon godina i godina u Zelji, uskurcio amaru. tada je samo on bio problem i amar ga rjesio sutanjem za sicu u split. danas mi u timu imamo 5-6 tadasnjih zeba.Neandertalac je napisao/la:Može može, vjeruj. Jedan dobar trener koji je mangup i pedagog u isto vrijeme za kratko vrijeme napravi grupu oko koje se gradi ostatak tima. Grupu koja će povući ostale i na koju se može osloniti kada bude gusto.
Kao i obicno najrealniji forumas. Apsolutno se slazem s tobom nemamo ni pola A tima. Puno stvari se treba promjeniti da bi mi postali ozbiljan tim.starigrad je napisao/la:
i, mislis da to neko sad, preko noci, moze uvezati, donijeti koheziju i hemiju? vrlo tesko. igraci su se oteli kontroli, daju izjave za medije kakve hoce, sprdaju se sa trenerima i klubom. treneri i uprava to presute, pa se isto ponovi par puta.
kazem, nemamo mi ni pola a tima. dug proces je iza nas, a, isto tako, dug ispred nas. jedino, da imamo ludu lovu, pa sve okrenuti naglavacke, preko noci, u sto cisto sumnjam.
niko sretniji od mene da nisam u pravu.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Lijepo li je kad ti ovako svako malo kane neka lova od naše djece.
Bravo za roštiljdžije.
Bravo za roštiljdžije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo jos da se ta lova malo vise usmjeri na pojacanja i prvi tim gdje bi nam kraj bio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Lendrić večeras pokazao zašto u karijeri nije ostvario nešto više.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kakve nam fajde lova kad će je proćerdat kao i dosad.
Treba nam čovjek koji zna vodit taj čuveni ''sportski'' segment ! Bio to Osim ili neko drugi da zna, nebitno mada bi on bio kao kec na desetku !
Što se tiče ciljeva, Evropa,jug plus Kemo,Žera,Hrvanović,Anel i Hajdarević. Ako ostanu ovi polovnjaci onda pišaj ga...
Treba nam čovjek koji zna vodit taj čuveni ''sportski'' segment ! Bio to Osim ili neko drugi da zna, nebitno mada bi on bio kao kec na desetku !
Što se tiče ciljeva, Evropa,jug plus Kemo,Žera,Hrvanović,Anel i Hajdarević. Ako ostanu ovi polovnjaci onda pišaj ga...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Amar Amar Osim Osim !
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zeric-Sabanadzovic-Ramovic
Ocekujem do kraja sezone da ovo bude standardna postavka sredine terena
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ima i mali Hajdar, popričao je s Adžemom, do Čenana je da završi sa njim ugovor. Trebalo bi ove sedmice. Možda nije talentovan kao Sabanadžović ali u nedostatku opcija mogao bi valjati,mlad je, igrao standardno s Anelom u sredini u juniorima, igra u oba pravca, za one koji ga ne poznaju dao onaj gol Salzburgu u omladinskoj LŠ.Sigurno bolja opcija od Ublehe Radinovića,Markovića i ostalih polovnjaka.irfo je napisao/la:Zeric-Sabanadzovic-Ramovic
Šaban Hajdar
Žera

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Nema od tog nista dok je Zeba tu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako je tako, ocekujem nekog novog igraca iz hrvatske ili srbije 33+ na njegovoj pozicijiJaozinho22 je napisao/la:Ima i mali Hajdar, popričao je s Adžemom, do Čenana je da završi sa njim ugovor. Trebalo bi ove sedmice.irfo je napisao/la:Zeric-Sabanadzovic-Ramovic

Neandertalac je napisao/la:Braco@ kvarnjak prepisujeVirtu4l je napisao/la:Šta kažeš na ovu,irfo je napisao/la:Ova mi je najbolja do sad:
Hasan Salihamidžić: "I know all the structures in the club. I have the DNA of FC Bayern and will give gas," said the Bosnian.
https://fcbayern.com/de/news/2017/07/sa ... -fc-bayern

E svaka vam dala, popravili ste mi noć

Inače:
Lendrić se ispromašivao na debiju za Lens
Imamo 80% od Lendrićevog narednog transfera. Tako ti je kad imaš sposobnog SD 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.