NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Tako nam je kako nam je sada, teško sada možemo išta promjeniti jer nemožemo nikoga IOLE dobrog dovući, jedino ako gosp.Šilić potpiše još kojeg ozljeđenog igrača na dvije godine. Ove sezone grčevita borba za Europu a čak bi se usudio reći i za 4. mjesto. Goce ima predsobom uzasan raspored sa ovakvom ekipom, za 3 kola jako je velika mogućnost da budemo na sredini tabele jer i Sloboda, Čelik i Radnik imaju bolji raspored. Mi možda upišemo koji bod protiv Zvijezde ali i to je veliko možda. Ovo sad moramo pretrpiti do polusezone i potjerat sva ovaj "pojačanja" osim Turčina.
Protiv mostaraca Perković jednostavno mora da igra, ma kakav god da je, nema utakmica neznam ni u kakvoj je fizickoj spremi, ali je bolji od obojica ovih sada što igraju.
Protiv mostaraca Perković jednostavno mora da igra, ma kakav god da je, nema utakmica neznam ni u kakvoj je fizickoj spremi, ali je bolji od obojica ovih sada što igraju.
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Nemamo kvalitetu. Tužna istina. Jer nakon prošle sezone kad nas je napustilo puno važnih igrača ljudi iz kluba su nam servirali samo neke totalno nespremne folirantske poluproizvode. Šilić ili nema uopće nikakvo pravo glasa, ispunjava šta mu (Šošo) se servira, ili ako ima njegova procjena težine onda je teški nesposobnjaković koji, kao i mnogi u klubu, samo uhljebari tu i živi lagodan i lijep život i zaboli ga ki.ta
Dalje, puno je igrača koji možda i imaju kvalitetu, ali ih totalno zaboli neka stvar i tu su samo da bi se zajebavali, nema zalaganja, nema trke, i šta je najžalosnije još su takve piz.de da glume neke uvrijeđene dive i ljute se kad ih se s tribina proziva. Takve treba po kratkom postupku od.**** i odstraniti iz momčadi. Ili se zadaj maksimalno i daji 100 posto ili nećeš igrat pajdo, kako god da se zoveš i ko god da ti je menadžer. Inače smo smijurija.
Po meni rješenje je jedino karizmatičan i autoritativan trener. (kao što smo imali u Sablji) Trener koji sam sastavlja ekipu i kojemu igraju najspremniji i najbolji i koji neće trpiti nikakva sprdanja i trčkaranje po terenu. U nas trener mora bit faca, najplaćeniji čovjek kluba, ako želimo napraviti rezultat. Čim to nije tako, odmah se dešava anarhija u svlačionici i da pojedinci to koriste i rade šta ih volja.
Ova ekipa, iako jako limitirana, ipak uz dobru taktičku postavku i nabrijana do maksimuma da gilja 90 minuta, može puno više od prikazanog do sad.
Zato jedina nada ostaje da će Goce biti taj
Borba za 4. mjesto je realnost ove sezone (uz nadu da će neko iz prve trojke uzet kup)
Dalje, puno je igrača koji možda i imaju kvalitetu, ali ih totalno zaboli neka stvar i tu su samo da bi se zajebavali, nema zalaganja, nema trke, i šta je najžalosnije još su takve piz.de da glume neke uvrijeđene dive i ljute se kad ih se s tribina proziva. Takve treba po kratkom postupku od.**** i odstraniti iz momčadi. Ili se zadaj maksimalno i daji 100 posto ili nećeš igrat pajdo, kako god da se zoveš i ko god da ti je menadžer. Inače smo smijurija.
Po meni rješenje je jedino karizmatičan i autoritativan trener. (kao što smo imali u Sablji) Trener koji sam sastavlja ekipu i kojemu igraju najspremniji i najbolji i koji neće trpiti nikakva sprdanja i trčkaranje po terenu. U nas trener mora bit faca, najplaćeniji čovjek kluba, ako želimo napraviti rezultat. Čim to nije tako, odmah se dešava anarhija u svlačionici i da pojedinci to koriste i rade šta ih volja.
Ova ekipa, iako jako limitirana, ipak uz dobru taktičku postavku i nabrijana do maksimuma da gilja 90 minuta, može puno više od prikazanog do sad.
Zato jedina nada ostaje da će Goce biti taj
Borba za 4. mjesto je realnost ove sezone (uz nadu da će neko iz prve trojke uzet kup)
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Pozdrav, izvještaj sa utakmice od sinoć
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Ne sjedaj nam na muku1921ba je napisao/la:Pozdrav, izvještaj sa utakmice od sinoć

SAMO ŠIROKI!
Ovo je odlično neka još jednom vide kako igra Kovačić obranu, a i Joja ne bi bilo fer da ga preskočimsince1948 je napisao/la:Ne sjedaj nam na muku1921ba je napisao/la:Pozdrav, izvještaj sa utakmice od sinoć
audere est facere!
Evo taman mu se divim. Ondje u prvom poluvremenu kad je Luka obranio onu povratnu loptu lik hladno doda Zeljinom igracu na metar i vraca se u obranu ko kornjaca. I on bi trebo Bralica zamijenitspursman je napisao/la:Ovo je odlično neka još jednom vide kako igra Kovačić obranusince1948 je napisao/la:Ne sjedaj nam na muku1921ba je napisao/la:Pozdrav, izvještaj sa utakmice od sinoć

SAMO ŠIROKI!
Otkad igramo premijer ligu,ovoliko utakmica zaredom bez pobjede kuci nismo imali u povijesti.
Toliko o ovoj sezoni.
Toliko o ovoj sezoni.
Samo jedno ime
Konta li idiot ostavku davat? Ili treba jace pritisnut?penke je napisao/la:Otkad igramo premijer ligu,ovoliko utakmica zaredom bez pobjede kuci nismo imali u povijesti.
Toliko o ovoj sezoni.
SAMO ŠIROKI!
Gledam pregled i kod prva dva gola bilobrk kao da je mogao bolje reagovati, nekako mi se cini da nije isao na loptu 100%, ruke je mogao isruziti ali to nije ucinio.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- siroki1991
- Kontakt:
pogledaj ovaj sazetak utakmice sa zeljine tv, pa ces vidjeti da je prije toga odbranio 3-4 lopte sto ne bi ni jedan golman ove lige a i sire... takoder na 0-1 penal nije sudjen za siroki.. al na kraju nebitnoZenickiLC je napisao/la:Gledam pregled i kod prva dva gola bilobrk kao da je mogao bolje reagovati, nekako mi se cini da nije isao na loptu 100%, ruke je mogao isruziti ali to nije ucinio.
Gledao sam bas taj sazetak, kvalitet bilobrka nije upitan. On je po meni najbolji golman lige, ali eto tako mi se cini kod prva dva gola.siroki1991 je napisao/la:pogledaj ovaj sazetak utakmice sa zeljine tv, pa ces vidjeti da je prije toga odbranio 3-4 lopte sto ne bi ni jedan golman ove lige a i sire... takoder na 0-1 penal nije sudjen za siroki.. al na kraju nebitnoZenickiLC je napisao/la:Gledam pregled i kod prva dva gola bilobrk kao da je mogao bolje reagovati, nekako mi se cini da nije isao na loptu 100%, ruke je mogao isruziti ali to nije ucinio.
Penal nije bio: blizina udarca igrac nije uspio reagovati, lopta ne ide prema golu, ruka u prirodnom polozaju i lopta ga pogadja iznad lakta malo blize ramenu, tako da po meni nije ruka.
Imam jos jedno pitanje za vas, zasto vam je travnjak u tako losem stanju, a kolko se sjecam bio je jako kvalitetan. To je vjerovatno do pasivnosti uprave i nemar oko odrzavanja ?
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- Evolve
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da i ja se pitam?Strasno,pa ima li sa Šilićem ista, kazna igracima?ista?Evolve je napisao/la:Koliko cesto u nas UO zasjeda? Ili rade po potrebi samo?
SaMo ŠiRoKi !!!!
Dam se kladit da bi Dane, Perkovic i Eliomar sinoc bolje odigrali od Joje, Kovacica, Cabraje, Babica i Begonje.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Kosili bi oni meni travu i uredjivali kamp dole a ne bi dobili 3 dana slobodnopenke je napisao/la:Reprezentativna stanka,3 dana odmora svima iako nisu zasluzili96BadBoy je napisao/la:Čabrajin story,jeli ovo znači da odlazinadam se da da

Dan poslije, gorak okus, jos ne mogu vjerovati da smo ovakvo ponizenje dozivjeli na Pecari

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ocito da Silic ne misli kupit prnje. Valjda ima dobre pare za guranje nesposobnih pojedinaca 

SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Pogledao sam ja golove sa njhovog izvještaja, tek sada dobro vidim koje katastrofične reakcije naših stopera, Kovačević kod prva dva gola, Joja kod trećeg, užas jedan...siroki1991 je napisao/la:pogledaj ovaj sazetak utakmice sa zeljine tv, pa ces vidjeti da je prije toga odbranio 3-4 lopte sto ne bi ni jedan golman ove lige a i sire... takoder na 0-1 penal nije sudjen za siroki.. al na kraju nebitnoZenickiLC je napisao/la:Gledam pregled i kod prva dva gola bilobrk kao da je mogao bolje reagovati, nekako mi se cini da nije isao na loptu 100%, ruke je mogao isruziti ali to nije ucinio.

NK Široki Brijeg
Evolve je napisao/la:Pogledao sam ja golove sa njhovog izvještaja, tek sada dobro vidim koje katastrofične reakcije naših stopera, Kovačević kod prva dva gola, Joja kod trećeg, užas jedan...siroki1991 je napisao/la:pogledaj ovaj sazetak utakmice sa zeljine tv, pa ces vidjeti da je prije toga odbranio 3-4 lopte sto ne bi ni jedan golman ove lige a i sire... takoder na 0-1 penal nije sudjen za siroki.. al na kraju nebitnoZenickiLC je napisao/la:Gledam pregled i kod prva dva gola bilobrk kao da je mogao bolje reagovati, nekako mi se cini da nije isao na loptu 100%, ruke je mogao isruziti ali to nije ucinio.
A kod drugog obojica...
-
- Kontakt:
Bolje sto je Pavic otisao iz Gabele odmah , da vam je on ovo dozivio mislim da ne bi napustio Siroki