Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kako? Koliko znam bude 31 nosilac, Mirza na prijavljenoj listi je 24. a tri su otkazala (po MTF što su crvenim bojama označeni ispred Mirze, vjerovatno je još ko ali mrsko mi provjeravat), 21. je onda a večeras/sutra je seed i tek će tad biti zvanično.esprit24 je napisao/la:Nije druze, treba mu jos jedno 6-7 otkaza do vcrsFaraonTM je napisao/la:Ukratko, jel' Mirza nositelj u kvalama?
A ovo za MD sam pročitao neki divlji članak nedavno.
Obrukao se i sada pokusava spasiti sto se spasiti da. Cuj u kvalama, pa mislio Mirzu....remA1 je napisao/la:@Faraon, briši to dok g. Bikić nije vidio
Mislio sam na prvih 16 nosiocaUnofficialpage je napisao/la:Kako? Koliko znam bude 31 nosilac, Mirza na prijavljenoj listi je 24. a tri su otkazala (po MTF što su crvenim bojama označeni ispred Mirze, vjerovatno je još ko ali mrsko mi provjeravat), 21. je onda a večeras/sutra je seed i tek će tad biti zvanično.esprit24 je napisao/la:Nije druze, treba mu jos jedno 6-7 otkaza do vcrsFaraonTM je napisao/la:Ukratko, jel' Mirza nositelj u kvalama?
A ovo za MD sam pročitao neki divlji članak nedavno.
32 nosioca budu i Mirza će biti među njima. Valjda.Pedjoni je napisao/la:nije nosilac![]()
Ma to može biti i do dana, ako mu je dan, ako pogađa, prolazi, ako malo šteka, počinje se nervirati i bude još gore.HeraklitMracni je napisao/la:Ma kakva glava , ako je kvalitetan proci ce ako ne ispast ce , nema tu filozofije ... eto samo nasi tenniseri imaju probleme sa glavom a nisu uspjesni , a zamisli da su dobri sa glavom bili marat safin , ivanisevic , leyton i ostalii koliko bi titula imali , a mi govorimo o prosjecnom tenniseru da ima kvalitet a da je sa glavom slab ..
Večeras nekad, uglavnom sutra ujutru ćemo znati žrijeb.esprit24 je napisao/la:ima dosta igraca iz tih top 16 iz kvala koje je mirza dobijao kroz karijeru, ali ima i onih koji su zayebani tipa Struff, Brown, Berer i sl.
Hocel mi neko reci kad je taj zdrijeb yebem ga i zdrijeb
Pobijedila je u 1.kolu kvala 6-4 6-4badel62 je napisao/la:Da li neko zna kad Dea igra kvalifikacije za chalenger ? Negdje sam procitao da bi veceras to trebalo biti..
Kad igra drugo i s kim ?oldtown1990 je napisao/la:Pobijedila je u 1.kolu kvala 6-4 6-4badel62 je napisao/la:Da li neko zna kad Dea igra kvalifikacije za chalenger ? Negdje sam procitao da bi veceras to trebalo biti..
Večeras je izvlačenje poslije ponoći a kvale počinju sutra to jest u srijedu, ne znam tačno je li u ponoć ili u 01h.samirr je napisao/la:Kad je izvlacenje i kad pocinju kvale ?
Hvala.Unofficialpage je napisao/la:Večeras je izvlačenje poslije ponoći a kvale počinju sutra to jest u srijedu, ne znam tačno je li u ponoć ili u 01h.samirr je napisao/la:Kad je izvlacenje i kad pocinju kvale ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.