Znamo da nemaš ni drugare sa dvojnim državljanstvom BiH i CG. Doduše ti si pisao da imaš, ali nema veze

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znamo da nemaš ni drugare sa dvojnim državljanstvom BiH i CG. Doduše ti si pisao da imaš, ali nema veze
Alijin srbin detektovanhayden je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:19Frajera je borac provalio.alan_kardec je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:16Za prošle parlamentarne izbore je pisao da su mu neki drugovi odavde otišli dole da glasaju za Mila, kao imaju dvojno državljanstvo BiH/CG... Fazon je u tome što BiH i CG nemaju sporazum o dvojnom državljanstvu![]()
![]()
Možda su i sad otišli da glasaju
![]()
Nema vece ublehe na forumu.
Ako ima vise od 15 godina, to je onda vec ozbiljan problem.
Na narednim izborima slijedi tetak Srbin koji je zaokruzio Draginju.![]()
Ne znam šta je Stefa pisao prije niti sam pratio ali budi uvjeren da ima ljudi sa dvojnim državljanstvom, garantujem značialan_kardec je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:16Za prošle parlamentarne izbore je pisao da su mu neki drugovi odavde otišli dole da glasaju za Mila, kao imaju dvojno državljanstvo BiH/CG... Fazon je u tome što BiH i CG nemaju sporazum o dvojnom državljanstvu![]()
![]()
![]()
Takodjer mogu potvrditi, kako i na koji nacin, ne znam.MortemHz je napisao/la: ↑03 apr 2023, 09:01Ne znam šta je Stefa pisao prije niti sam pratio ali budi uvjeren da ima ljudi sa dvojnim državljanstvom, garantujem značialan_kardec je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:16Za prošle parlamentarne izbore je pisao da su mu neki drugovi odavde otišli dole da glasaju za Mila, kao imaju dvojno državljanstvo BiH/CG... Fazon je u tome što BiH i CG nemaju sporazum o dvojnom državljanstvu![]()
![]()
![]()
![]()
Američka agencija navodi da će ovaj potez Saudijske Arabije dovesti do dodatnog zaoštravanja odnosa Vašingtona i Rijada.Saudi Arabia’s energy ministry said on Sunday that the kingdom is voluntarily cutting its oil production by 500,000 barrels per day from May until the end of 2023, according to state media.
The energy ministry emphasised in a statement that the cut was a precautionary measure aimed at supporting the stability of the oil market
Realno, bas impresivno. Student generacije, doskolovavan po svijetu, direktor banke, ministar..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.