Svi se kupaju sa zenama, curkama on jedini sa frajerom i kerusom.

Problem Martinezovog transfera

Bilbao nece tuziti Martineza ako dodje do transfera, tako da isti nece dobiti suspenziju neigranja.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Wieso, otkud to?Klare je napisao/la: Uhti dosade
Aaaa, opet on.Klare je napisao/la: Haj ne mori
Pravnici, javite se. Smorise brate.Erster Fall:
Bilbao verlangt die AK+ Mehrwertssteuer von 18%
Darauf folgt:
Müsste Bayern 53,3Mio überweisen
Ipak mislim da ce do dogovora doci. Petljancija moze potrajati do samog kraja transfer roka, ali ako se neko drugi ne ukljuci u igru za njim (slabo nesto potraznje) popustice njihov predsjednik, koji se malo koprca jer skuplja valjda neke poene pred izbore koje slijede u septembru.don_burza je napisao/la:Nisam neki pravnik al po ovim ciframa mislim da Martinez nece uzivati u blagodatima Oktoberfesta
Nije ovde problem visine obeštećenja , jer Bilbao ne može dobit više od 40 miliona eura koji su propisani klauzulom. Problem je što u Španiji ako klub ne prihvati te pare, igrač mora se sam iskupit iz ugovora. Ali kada naša uprava da Martinezu te pare da on to uradi kod Španske primere, udruženja njihove lige, onda stupa na snagu porez dodatni i ti dodatni milioni koji idu Poreznoj upravi. Znači opet bi Bilbao dobio samo 40 milki, ali Bayerna transfer dođe više para jer mora onda dati i ove pare za porez. Jako je komplikovano sve.don_burza je napisao/la:Treba tu Bayern preko kakvih medija pokrenti pricu da su se vec okrenuli alternativama pa da vidis kako cijena pada ko ja na kladionici veceras![]()
kros derpe, yebe onog momkaOmerbavarac je napisao/la:Kroos derpe![]()
Svi se kupaju sa zenama, curkama on jedini sa frajerom i kerusom
jes vidio, moj ti hepokovac.Klare je napisao/la:71, 42 mio
Cigani pa štasU ovom trenutku nismo optimistični u vezi transfera Javija Martineza. Čelni ljudi u Bilbaou rade sve kako bi onemogućili transfer... Ako se transfer završi, oni će vrlo brzo dobiti 40 miliona eura...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.