Bravo messi !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Vala basLBJ MVP je napisao/la:Messi ga zabio glavom zbog Pelea
aplaudiraju mu maltene na svakom stadionu otkad im je donio titulu prvaka svijeta.thenaturalone je napisao/la:Sto je rec majstor i gospodin na terenu, kad izlazi iz igre i protivnicki navijaci aplaudiraju. Rijec je o Iniesti
Rondon drži domaćina u igri smanjivši rezultat na 1 - 4.
Naravno da smo aplaudirali, bio sam na toj utakmici i znam da su svi na zapadnoj tribini ustali na noge. Gdje ce se takvom majstoru i uvijek korektnom igracu zvizdati.Donnie Darko je napisao/la:aplaudiraju mu maltene na svakom stadionu otkad im je donio titulu prvaka svijeta.thenaturalone je napisao/la:Sto je rec majstor i gospodin na terenu, kad izlazi iz igre i protivnicki navijaci aplaudiraju. Rijec je o Iniesti
btw. cak je i kod nas dobio aplauz ako se ne varam
Donnie Darko je napisao/la:aplaudiraju mu maltene na svakom stadionu otkad im je donio titulu prvaka svijeta.thenaturalone je napisao/la:Sto je rec majstor i gospodin na terenu, kad izlazi iz igre i protivnicki navijaci aplaudiraju. Rijec je o Iniesti
btw. cak je i kod nas dobio aplauz ako se ne varam
Mlad je Messidelldell je napisao/la:Od prva 3, dva Realovca.
Mogao bi, al' imam osjećaj da će to Real riješiti sa 4:1.PatrickBateman je napisao/la:Vrlo lijep hat trick Messija sinoc.Mislim da bi Athetic mogao uzeti bodove Realu u Bilbau.
Da uz obavezne penale, crvene kartone i sl. kad im kola krenu nizbrdo. Al navikli i mi i oni na postene sudijske odluke.Monolog je napisao/la:Mogao bi, al' imam osjećaj da će to Real riješiti sa 4:1.PatrickBateman je napisao/la:Vrlo lijep hat trick Messija sinoc.Mislim da bi Athetic mogao uzeti bodove Realu u Bilbau.
Mislio sam u Bilbau kao sto sam i napisao. Sinoc je nadoknadjeno prvo kolo sezone,odgodjeno zbog strajka igraca.U maju igraju opet zajedno.Monolog je napisao/la:Mogao bi, al' imam osjećaj da će to Real riješiti sa 4:1.PatrickBateman je napisao/la:Vrlo lijep hat trick Messija sinoc.Mislim da bi Athetic mogao uzeti bodove Realu u Bilbau.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.