Bravo messi !
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
SANCHEZ !
Edit:Kakav prodor messia koji lagano pogadja za 0:3
Edit:Kakav prodor messia koji lagano pogadja za 0:3
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 22 jan 2012, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
I 0-3 Messi
mada je mogao odigrati i Sanchezu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Messi ga zabio glavom zbog Pelea 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vala basLBJ MVP je napisao/la:Messi ga zabio glavom zbog Pelea
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- thenaturalone
- Kontakt:
Sto je rec majstor i gospodin na terenu, kad izlazi iz igre i protivnicki navijaci aplaudiraju. Rijec je o Iniesti
Daj ba,Ronaldo je ovoj Malagi dao het-tric za 20 minuta 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
aplaudiraju mu maltene na svakom stadionu otkad im je donio titulu prvaka svijeta.thenaturalone je napisao/la:Sto je rec majstor i gospodin na terenu, kad izlazi iz igre i protivnicki navijaci aplaudiraju. Rijec je o Iniesti
btw. cak je i kod nas dobio aplauz ako se ne varam
Textualni prenos na http://www.rezultati.c0m" onclick="window.open(this.href);return false;:

Rondon drži domaćina u igri smanjivši rezultat na 1 - 4.
- thenaturalone
- Kontakt:
Naravno da smo aplaudirali, bio sam na toj utakmici i znam da su svi na zapadnoj tribini ustali na noge. Gdje ce se takvom majstoru i uvijek korektnom igracu zvizdati.Donnie Darko je napisao/la:aplaudiraju mu maltene na svakom stadionu otkad im je donio titulu prvaka svijeta.thenaturalone je napisao/la:Sto je rec majstor i gospodin na terenu, kad izlazi iz igre i protivnicki navijaci aplaudiraju. Rijec je o Iniesti
Silovanje Malage je gotovo. Da su bili prisebniji i da se nisu zahebavali bilo bi mnogo vise golova u mrezi Malage, isto tako da nije bilo Valdesa u par situacija i da nas meleci nisu pronosali, Malaga je mogla postici jos koji gol ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Donnie Darko je napisao/la:aplaudiraju mu maltene na svakom stadionu otkad im je donio titulu prvaka svijeta.thenaturalone je napisao/la:Sto je rec majstor i gospodin na terenu, kad izlazi iz igre i protivnicki navijaci aplaudiraju. Rijec je o Iniesti
"Dani Jarque uvjek sa nama"
Aplaudiraju mu vise radi ovoga, nego radi titule, pa cak i navijaci RM. To dovoljno govori kakava je karaktrer. Covjek je voljen sirom Spanije radi ovoga. Gospodin covjek.
Btw. poslije je poklonio majicu klubu u kojem je Dani igrao. Espanyol
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Messi je s današnja 3 pogotka ušao u Top20 strijelaca u povijesti La Lige.

Od prva 3, dva Realovca. 
Mlad je Messidelldell je napisao/la:Od prva 3, dva Realovca.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- PatrickBateman
- Kontakt:
Vrlo lijep hat trick Messija sinoc.Mislim da bi Athetic mogao uzeti bodove Realu u Bilbau.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mogao bi, al' imam osjećaj da će to Real riješiti sa 4:1.PatrickBateman je napisao/la:Vrlo lijep hat trick Messija sinoc.Mislim da bi Athetic mogao uzeti bodove Realu u Bilbau.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da uz obavezne penale, crvene kartone i sl. kad im kola krenu nizbrdo. Al navikli i mi i oni na postene sudijske odluke.Monolog je napisao/la:Mogao bi, al' imam osjećaj da će to Real riješiti sa 4:1.PatrickBateman je napisao/la:Vrlo lijep hat trick Messija sinoc.Mislim da bi Athetic mogao uzeti bodove Realu u Bilbau.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- PatrickBateman
- Kontakt:
Mislio sam u Bilbau kao sto sam i napisao. Sinoc je nadoknadjeno prvo kolo sezone,odgodjeno zbog strajka igraca.U maju igraju opet zajedno.Monolog je napisao/la:Mogao bi, al' imam osjećaj da će to Real riješiti sa 4:1.PatrickBateman je napisao/la:Vrlo lijep hat trick Messija sinoc.Mislim da bi Athetic mogao uzeti bodove Realu u Bilbau.
A s obzirom na hrabrost i igru koju su pokazali sinoc,imaju sanse na svom terenu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.