FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
U pola 6 počinje sutra utakmica.
A sto se ne raspravljate na temi reprezentacije ?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
covjek kokretkno pobrisao bez banova i gluposti, mi opet...daj ba dosta je bilo, ko je imao sta rec - rekao je...steta sto umotvorine nestadose dobro neko rece, al dosta je sad iz postovanja sto je cojk korektan bio 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- badblueboylivno
- Kontakt:
pravo si nas sad zajeb'o 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sta je bilo,bilo je..dokazali smo velicinu naseg grada prije pocetka meca,onima je krivo sto ih nismo izvizdali,gadjali ciglama itd.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- 7aprildomemoj
Poredit Slobodu sa Hajdukom je presmiješnomarseille_unique je napisao/la:Ja ne mogu da prestanem 3 godine da razmisljam o cinjenici jednoj, a to je da TK ima vise stanovnika nego
dalmacija, i onda se zapitam sta bi bilo da je nasa regija sva disala za Slobodu ko dalmacija za Hajduk, gdje bi sloboda bila u bivsoj SFRJ a i sada, zasto smo uvijek imali ta vredanja od nas Tuzlaka prema ovima van Tuzle, i obrnuto, kaku smo mogli samo imati jaku tribinu i biti jak tim, ne mogu da prestanem o tom razmisljati, ne bi bilo velika 4 tvorka nego vrlika 5 petorka

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Za sve je kriv tito!!!marseille_unique je napisao/la:Ja ne mogu da prestanem 3 godine da razmisljam o cinjenici jednoj, a to je da TK ima vise stanovnika nego
dalmacija, i onda se zapitam sta bi bilo da je nasa regija sva disala za Slobodu ko dalmacija za Hajduk, gdje bi sloboda bila u bivsoj SFRJ a i sada, zasto smo uvijek imali ta vredanja od nas Tuzlaka prema ovima van Tuzle, i obrnuto, kaku smo mogli samo imati jaku tribinu i biti jak tim, ne mogu da prestanem o tom razmisljati, ne bi bilo velika 4 tvorka nego vrlika 5 petorka
velika 5 petorka ???marseille_unique je napisao/la:Ja ne mogu da prestanem 3 godine da razmisljam o cinjenici jednoj, a to je da TK ima vise stanovnika nego

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dečko je se malo zanjeo, al ono što su oni za nas to smo mi za vas pa čak i više od toga. Što prije shvatite lakše će vam bit. Nemam namjeru da se raspravljam niti s tobom nit bilo kim drugim u vezi tog al meni bude smiješno kad navijači s ovog kantona pokušaju da budu ironični u vezi Slobode i Fukara.benzz je napisao/la:velika 5 petorka ???marseille_unique je napisao/la:Ja ne mogu da prestanem 3 godine da razmisljam o cinjenici jednoj, a to je da TK ima vise stanovnika nego
dalmacija, i onda se zapitam sta bi bilo da je nasa regija sva disala za Slobodu ko dalmacija za Hajduk, gdje bi sloboda bila u bivsoj SFRJ a i sada, zasto smo uvijek imali ta vredanja od nas Tuzlaka prema ovima van Tuzle, i obrnuto, kaku smo mogli samo imati jaku tribinu i biti jak tim, ne mogu da prestanem o tom razmisljati, ne bi bilo velika 4 tvorka nego vrlika 5 petorka![]()
![]()
075
'ebo ove provokatore, hocel mi neko rec u kolko je danas utakmica ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ja sam čuo da je u 17 i 30.
Da nema offtopica i retardiranih postova vidili bi još jučer napisano:klasik je napisao/la:'ebo ove provokatore, hocel mi neko rec u kolko je danas utakmica ?
Casp3r je napisao/la:U pola 6 počinje sutra utakmica.
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=720105" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko procita sve ce mu bit jasno
Ko procita sve ce mu bit jasno

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kažu na utakmici između mladih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije “psovalo” se po Sarajevu a uvažavala se i dostojanstveno saslušala i pozdravila Srbijanska himna, vele da su Fukare (navijačka, urbana skupina iz Tuzle) kriminalci, da nisu domoljubi da Tuzla uvijek ide kontra BiH i Sarajeva.
A zašto misle tako??
Jer imamo mozak i koristimo ga, jer imamo srce i ne radi nam u leru, jer imamo dušu i dijelimo je sa svima bez obzira gdje i kome pripadaju. Mi u Tuzli shvatamo ono bitno, razumijemo razlike, znamo prioritete.Ne “psuje” se Sarajevo samo u Tuzli. Poslušajte malo navijače u Zenici, Bihaću, Mostaru. A ako se u Tuzli psuje, e onda se zapitajte vi silni plaćeni domoljubi i dušobrižnici dokle ste doveli ovu raju Bosanskohercegovačku.
Da se razumijemo, nije se psovalo Sarajevo kao glavni grad, kao grad, kao geografska tačka, već se psovalo Sarajevo kao fudbalski klub, spominjao se i Željo koji je prošle godine namjerno prodao utakmicu Leotaru sve da bi Sloboda ispala iz lige. Dakle ne smeta vama to što su u Tuzli psovali određene klubove, već vam smeta što su tuzlanski navijači ispali lafčine pa se nisu spustili na nivo koji bi svekolikom pučanstvu, građanstvu, stanovništvu odgovarao te su na ljudski i dostojanstven način dočekali i ispratili igrače reprezentacije druge zemlje, bez ekscesa i bez nacionalističkih ispada.
A zašto misle tako??
Jer imamo mozak i koristimo ga, jer imamo srce i ne radi nam u leru, jer imamo dušu i dijelimo je sa svima bez obzira gdje i kome pripadaju. Mi u Tuzli shvatamo ono bitno, razumijemo razlike, znamo prioritete.Ne “psuje” se Sarajevo samo u Tuzli. Poslušajte malo navijače u Zenici, Bihaću, Mostaru. A ako se u Tuzli psuje, e onda se zapitajte vi silni plaćeni domoljubi i dušobrižnici dokle ste doveli ovu raju Bosanskohercegovačku.
Da se razumijemo, nije se psovalo Sarajevo kao glavni grad, kao grad, kao geografska tačka, već se psovalo Sarajevo kao fudbalski klub, spominjao se i Željo koji je prošle godine namjerno prodao utakmicu Leotaru sve da bi Sloboda ispala iz lige. Dakle ne smeta vama to što su u Tuzli psovali određene klubove, već vam smeta što su tuzlanski navijači ispali lafčine pa se nisu spustili na nivo koji bi svekolikom pučanstvu, građanstvu, stanovništvu odgovarao te su na ljudski i dostojanstven način dočekali i ispratili igrače reprezentacije druge zemlje, bez ekscesa i bez nacionalističkih ispada.
druze sta imas ista pisati, psovali smo ga i uvjek cemo ga psovati! psovali smo ga i na kosarkaskim utakmicama reprezentacije pa se tad nisu zalili
znamo mi sta je njih ustvari pogodilo! dosta o tome dzaba ce padobranci navaliti na temu. nego ako je neko na Tusnju nek javi rezultat jer nisam u mogucnosti da prisustvujem tekmi. pozz

Sloboda Tuzla
+1fukara87 je napisao/la:Kažu na utakmici između mladih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije “psovalo” se po Sarajevu a uvažavala se i dostojanstveno saslušala i pozdravila Srbijanska himna, vele da su Fukare (navijačka, urbana skupina iz Tuzle) kriminalci, da nisu domoljubi da Tuzla uvijek ide kontra BiH i Sarajeva.
A zašto misle tako??
Ovo njih najvise boli

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Znali neko koji je rezultat na Tusnju?
Poluvrijeme na Tušnju:
FK Sloboda Tuzla 2:1 FK Radnički Lukavac (Mehidić i Velagić).
Edit: Navijacima Slobode zabranjen ulaz na tribinu, kako cujem Indijanaca 83 tacno.
FK Sloboda Tuzla 2:1 FK Radnički Lukavac (Mehidić i Velagić).
Edit: Navijacima Slobode zabranjen ulaz na tribinu, kako cujem Indijanaca 83 tacno.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 05 jun 2013, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Pustite ih, samo na ignore listu pa će ih osjećati još veći bijes, zabolit' će ih još više. Ovakvim što se javljaju na temu i provociraju (a priča im nema veze s FK Slobodom) je Bosna (znači bez Hercegovine) od Baščaršije do Čengić Vile i Sarajevo = BiH. Znači ona priča Šeher, glavni grad, metropola...harry_90 je napisao/la:+1fukara87 je napisao/la:Kažu na utakmici između mladih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije “psovalo” se po Sarajevu a uvažavala se i dostojanstveno saslušala i pozdravila Srbijanska himna, vele da su Fukare (navijačka, urbana skupina iz Tuzle) kriminalci, da nisu domoljubi da Tuzla uvijek ide kontra BiH i Sarajeva.
A zašto misle tako??
Ovo njih najvise boli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.