FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Casp3r
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Casp3r » 04 jun 2013, 22:40

U pola 6 počinje sutra utakmica.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 jun 2013, 00:28

A sto se ne raspravljate na temi reprezentacije ?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jun 2013, 00:29

covjek kokretkno pobrisao bez banova i gluposti, mi opet...daj ba dosta je bilo, ko je imao sta rec - rekao je...steta sto umotvorine nestadose dobro neko rece, al dosta je sad iz postovanja sto je cojk korektan bio :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 jun 2013, 00:36

Ajde kad mene ne slušate bar poslušajte vaša dva jača forumaša. :lol:
Hayley <3

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 jun 2013, 00:36

pravo si nas sad zajeb'o :cry:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 jun 2013, 00:50

Sta je bilo,bilo je..dokazali smo velicinu naseg grada prije pocetka meca,onima je krivo sto ih nismo izvizdali,gadjali ciglama itd.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 05 jun 2013, 08:50

marseille_unique je napisao/la:Ja ne mogu da prestanem 3 godine da razmisljam o cinjenici jednoj, a to je da TK ima vise stanovnika nego
dalmacija, i onda se zapitam sta bi bilo da je nasa regija sva disala za Slobodu ko dalmacija za Hajduk, gdje bi sloboda bila u bivsoj SFRJ a i sada, zasto smo uvijek imali ta vredanja od nas Tuzlaka prema ovima van Tuzle, i obrnuto, kaku smo mogli samo imati jaku tribinu i biti jak tim, ne mogu da prestanem o tom razmisljati, ne bi bilo velika 4 tvorka nego vrlika 5 petorka
Poredit Slobodu sa Hajdukom je presmiješno :lol: . Bili podno Marjana su institucija. Jedino stoji konstatacija za broj stanovnika Dalmacije i TK. Nažalost po Vas to je jedina sličnost.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 05 jun 2013, 09:44

marseille_unique je napisao/la:Ja ne mogu da prestanem 3 godine da razmisljam o cinjenici jednoj, a to je da TK ima vise stanovnika nego
dalmacija, i onda se zapitam sta bi bilo da je nasa regija sva disala za Slobodu ko dalmacija za Hajduk, gdje bi sloboda bila u bivsoj SFRJ a i sada, zasto smo uvijek imali ta vredanja od nas Tuzlaka prema ovima van Tuzle, i obrnuto, kaku smo mogli samo imati jaku tribinu i biti jak tim, ne mogu da prestanem o tom razmisljati, ne bi bilo velika 4 tvorka nego vrlika 5 petorka
Za sve je kriv tito!!!

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 05 jun 2013, 09:53

velika 5 petorka ??? :D :D :D
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 jun 2013, 13:56

benzz je napisao/la:
velika 5 petorka ??? :D :D :D
Dečko je se malo zanjeo, al ono što su oni za nas to smo mi za vas pa čak i više od toga. Što prije shvatite lakše će vam bit. Nemam namjeru da se raspravljam niti s tobom nit bilo kim drugim u vezi tog al meni bude smiješno kad navijači s ovog kantona pokušaju da budu ironični u vezi Slobode i Fukara.
075

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 jun 2013, 14:28

'ebo ove provokatore, hocel mi neko rec u kolko je danas utakmica ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 05 jun 2013, 14:31

Ja sam čuo da je u 17 i 30.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 05 jun 2013, 14:35

klasik je napisao/la:'ebo ove provokatore, hocel mi neko rec u kolko je danas utakmica ?
Da nema offtopica i retardiranih postova vidili bi još jučer napisano:
Casp3r je napisao/la:U pola 6 počinje sutra utakmica.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 jun 2013, 15:52

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=720105" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko procita sve ce mu bit jasno ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 jun 2013, 17:55

Kažu na utakmici između mladih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije “psovalo” se po Sarajevu a uvažavala se i dostojanstveno saslušala i pozdravila Srbijanska himna, vele da su Fukare (navijačka, urbana skupina iz Tuzle) kriminalci, da nisu domoljubi da Tuzla uvijek ide kontra BiH i Sarajeva.

A zašto misle tako??

Jer imamo mozak i koristimo ga, jer imamo srce i ne radi nam u leru, jer imamo dušu i dijelimo je sa svima bez obzira gdje i kome pripadaju. Mi u Tuzli shvatamo ono bitno, razumijemo razlike, znamo prioritete.Ne “psuje” se Sarajevo samo u Tuzli. Poslušajte malo navijače u Zenici, Bihaću, Mostaru. A ako se u Tuzli psuje, e onda se zapitajte vi silni plaćeni domoljubi i dušobrižnici dokle ste doveli ovu raju Bosanskohercegovačku.

Da se razumijemo, nije se psovalo Sarajevo kao glavni grad, kao grad, kao geografska tačka, već se psovalo Sarajevo kao fudbalski klub, spominjao se i Željo koji je prošle godine namjerno prodao utakmicu Leotaru sve da bi Sloboda ispala iz lige. Dakle ne smeta vama to što su u Tuzli psovali određene klubove, već vam smeta što su tuzlanski navijači ispali lafčine pa se nisu spustili na nivo koji bi svekolikom pučanstvu, građanstvu, stanovništvu odgovarao te su na ljudski i dostojanstven način dočekali i ispratili igrače reprezentacije druge zemlje, bez ekscesa i bez nacionalističkih ispada.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 jun 2013, 18:06

druze sta imas ista pisati, psovali smo ga i uvjek cemo ga psovati! psovali smo ga i na kosarkaskim utakmicama reprezentacije pa se tad nisu zalili ;) znamo mi sta je njih ustvari pogodilo! dosta o tome dzaba ce padobranci navaliti na temu. nego ako je neko na Tusnju nek javi rezultat jer nisam u mogucnosti da prisustvujem tekmi. pozz
Sloboda Tuzla

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 jun 2013, 18:08

fukara87 je napisao/la:Kažu na utakmici između mladih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije “psovalo” se po Sarajevu a uvažavala se i dostojanstveno saslušala i pozdravila Srbijanska himna, vele da su Fukare (navijačka, urbana skupina iz Tuzle) kriminalci, da nisu domoljubi da Tuzla uvijek ide kontra BiH i Sarajeva.

A zašto misle tako??

Jer imamo mozak i koristimo ga, jer imamo srce i ne radi nam u leru, jer imamo dušu i dijelimo je sa svima bez obzira gdje i kome pripadaju. Mi u Tuzli shvatamo ono bitno, razumijemo razlike, znamo prioritete.Ne “psuje” se Sarajevo samo u Tuzli. Poslušajte malo navijače u Zenici, Bihaću, Mostaru. A ako se u Tuzli psuje, e onda se zapitajte vi silni plaćeni domoljubi i dušobrižnici dokle ste doveli ovu raju Bosanskohercegovačku.

Da se razumijemo, nije se psovalo Sarajevo kao glavni grad, kao grad, kao geografska tačka, već se psovalo Sarajevo kao fudbalski klub, spominjao se i Željo koji je prošle godine namjerno prodao utakmicu Leotaru sve da bi Sloboda ispala iz lige. Dakle ne smeta vama to što su u Tuzli psovali određene klubove, već vam smeta što su tuzlanski navijači ispali lafčine pa se nisu spustili na nivo koji bi svekolikom pučanstvu, građanstvu, stanovništvu odgovarao te su na ljudski i dostojanstven način dočekali i ispratili igrače reprezentacije druge zemlje, bez ekscesa i bez nacionalističkih ispada.
+1

Ovo njih najvise boli ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AnonimniAnonimac
Kontakt:

Post Postao/la AnonimniAnonimac » 05 jun 2013, 18:15

Znali neko koji je rezultat na Tusnju?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 jun 2013, 18:33

Poluvrijeme na Tušnju:

FK Sloboda Tuzla 2:1 FK Radnički Lukavac (Mehidić i Velagić).

Edit: Navijacima Slobode zabranjen ulaz na tribinu, kako cujem Indijanaca 83 tacno.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 05 jun 2013, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 jun 2013, 18:48

harry_90 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Kažu na utakmici između mladih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije “psovalo” se po Sarajevu a uvažavala se i dostojanstveno saslušala i pozdravila Srbijanska himna, vele da su Fukare (navijačka, urbana skupina iz Tuzle) kriminalci, da nisu domoljubi da Tuzla uvijek ide kontra BiH i Sarajeva.

A zašto misle tako??

+1

Ovo njih najvise boli ;)
Pustite ih, samo na ignore listu pa će ih osjećati još veći bijes, zabolit' će ih još više. Ovakvim što se javljaju na temu i provociraju (a priča im nema veze s FK Slobodom) je Bosna (znači bez Hercegovine) od Baščaršije do Čengić Vile i Sarajevo = BiH. Znači ona priča Šeher, glavni grad, metropola... :mrgreen: Krivo vam što je publika došla u tolikom broju i podržala mlade kao nigdje u zemlji. Ako Bog da da dočekamo i seniorsku reprezentaciju u Tuzli. 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.