Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 apr 2023, 21:59

Ovo je ocekivano, nezavisnost CG je bila samo i igranka kako bi se podijelio Sandzak kao jedna cjelina. Za Mila vise ne glasaju ni Albanci jer su dio dogovora Hrvatske, Srbije i Albanije.

U biti u citavoj ovoj predstavi SPC ce da izgube Makedonci i Bosnjaci. Makedonce udaraju sa svih strana, a Bosnjaci zive u cetiri drzave gdje samo u jednoj imaju 50% vlasti u 51% drzave.

Opet postoji sansa da Srbi ovaj plan opet sami uniste jer su megalomani i napraviti ce problem opet na Kosovu koje je ustupljeno.

Svi padaju samo oni koji se uklapaju u ovu igru Dodik, Covic, Milanovic, Vucic, Orban i takvi ostaju :mrgreen:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 apr 2023, 22:01, ukupno mijenjano 2 puta.

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 02 apr 2023, 21:59

salex90 je napisao/la:
02 apr 2023, 21:52
kao sto sam i pisao, razbice Milatovic Mila ko zvecku i to se i desilo

20% razlike i to je ocekivano

kraj epohe jednog velikog kriminalca, red bi bio da mu se jos neki iz regiona pridruze

samo se nadam da Becirovic i Benjamina nisu tuzni, mesaju se u izbore druge drzave, ne ide to, nije lepo, a kako ces Jakova docekati kad dodje u Seher
Upravu si red bi bio da sad mile ronhil padne, pa Aco zvani srbin

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 02 apr 2023, 22:08

lol89 je napisao/la:
02 apr 2023, 21:59
salex90 je napisao/la:

kraj epohe jednog velikog kriminalca, red bi bio da mu se jos neki iz regiona pridruze

samo se nadam da Becirovic i Benjamina nisu tuzni, mesaju se u izbore druge drzave, ne ide to, nije lepo, a kako ces Jakova docekati kad dodje u Seher
apsolutno, svi koji su pokrali ove narode treba da padnu

secam se pre dve godine ili jace, kada sam se bavio politickom buducnoscu CG i pisao ciji je Milo igrac, kakve su to kvalifikacije bile

vidim ti forumasi se sada ucutali

secam se i onih baba koje su bile poslate da izvrse drzavni udar, pa onda one price kako neko brani nekome Crnogorsku crkvu i slicno

ovo veceras je poraz jednog rezime, politike podela i politike radikalizacije ekstremnih delova crnogorskog drustva i marginalizacije srpstva kao neotudjivog dela istorije Crne Gore

kada sam pisao za Podgoricu kako stvari stoje, takodje je tu bilo podsmeha

da zakljucim, Milo odlazi na deponiju, DPS nece jos jer je puno tu interesa i tendera i kanala kokaina, bice i oni i dalje cinilac, ali njihova moc ce godinama itekako padati

ono sto je sigurno radikali sa Cetinja ce nastaviti furati svoj fazon dok bude besplatnog goriva, a onda ce verovatno shvatiti svu suludost mrznje ka komsijama, jer pao im je visedecenijski idol i finansijer

i pred CG je kao i pred ostatkom regiona velika borba sa korupcijom i demografijom, a pri tome i ekstremna borba dva klana za prevlast nad belim i svim sto to nosi

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 02 apr 2023, 22:09

Samo ovaj sa 36 godina ima impresivnu biografiju, nema sta. :bow:

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 02 apr 2023, 22:12

Ispred štaba Evropa Sad, pjeva se o Kosovu

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 02 apr 2023, 22:42

salex90 je napisao/la:
02 apr 2023, 22:08

secam se pre dve godine ili jace, kada sam se bavio politickom buducnoscu CG i pisao ciji je Milo igrac, kakve su to kvalifikacije bile

Vrlo relevantno i indikativno je misljenje djecice koja ne znaju nabrojati pet gradova/opstina u Crnoj Gori, i nisu dalje makli od mape sa njenim upoznavanjem.

Nego gledah ovaj tv-duel, u petak jel bio, i zapao mi je trenutak kad je mali Milatovic nabrajao od DPS-a unistena postrojenja, koncerne, pokretace privrede u Crnoj Gori.
U CG sam prvi put boravio 1986. U Niksicu. Sve sto je tada drzalo grad - sve unisteno. Mali iscita na papiricu sve. Ruinirali su sve.
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 apr 2023, 22:44

Joj sad kad im trobojku za zastavu vrate :rol:
Moja prijateljica sa Mojkovca redovni glasač za DPS bila i sada za Jakova glasala, ja joj kažem budi spremna na trobojke ovih dana, kaže ona ne vjerujem da će mahati :rol: :rol:
E jeste naivni yebo vas ja :rol:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 02 apr 2023, 22:48

Što se mene tiče neka naprave Šćepan polje i njihovi i naši , pa da ko čovjek mogu ići na more u Albaniju ili Crnu Goru , to mi jedino bitno .
Za crkvu i jednu i drugu me baš zaboli qrac , a pogotovo kojim će se zastavama mahati .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 02 apr 2023, 22:49

FoSte95 je napisao/la:
02 apr 2023, 22:44
Moja prijateljica sa Mojkovca redovni glasač za DPS bila i sada za Jakova glasala, ja joj kažem budi spremna na trobojke ovih dana, kaže ona ne vjerujem da će mahati :rol: :rol:
A sta ti je reako rodjak iz Gusinja? :rol:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 apr 2023, 22:50

hayden je napisao/la:
02 apr 2023, 22:49
FoSte95 je napisao/la:
02 apr 2023, 22:44
Nemam familije dole :mrgreen:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 apr 2023, 22:56

Znači 8-9% crnogoraca zbog 250€ prodadoše državu hahahaha
Biće dole tek veselo, jest da ni kod nas nije ništa bolje al njih dole je užitak gledati

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 apr 2023, 23:10

salex90 je napisao/la:
02 apr 2023, 22:08
lol89 je napisao/la:
02 apr 2023, 21:59
salex90 je napisao/la:

apsolutno, svi koji su pokrali ove narode treba da padnu

secam se i onih baba koje su bile poslate da izvrse drzavni udar, pa onda one price kako neko brani nekome Crnogorsku crkvu i slicno

ovo veceras je poraz jednog rezime, politike podela i politike radikalizacije ekstremnih delova crnogorskog drustva i marginalizacije srpstva kao neotudjivog dela istorije Crne Gore

da zakljucim, Milo odlazi na deponiju, DPS nece jos jer je puno tu interesa i tendera i kanala kokaina, bice i oni i dalje cinilac, ali njihova moc ce godinama itekako padati

ono sto je sigurno radikali sa Cetinja ce nastaviti furati svoj fazon dok bude besplatnog goriva, a onda ce verovatno shvatiti svu suludost mrznje ka komsijama, jer pao im je visedecenijski idol i finansijer

i pred CG je kao i pred ostatkom regiona velika borba sa korupcijom i demografijom, a pri tome i ekstremna borba dva klana za prevlast nad belim i svim sto to nosi
Al kako ti to fino sve upakova, spomenu samo neka ekstremna drustva Crnogoraca...a najvece ekstreme i radikaliste na Balkanu (citaj Srbe) ne spomenu? Nije radikalizam kad u CG pjevas o Kosovu i cuvene stihove "lelecu turci, kukaju bule" nad dan drzavnosti CG? Nije ekstremizam kad mases ruskim zastavama i slikama Putina? Nije radikalizam kad u Pljevljima kamenujes prostorije islamske zajednice?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 02 apr 2023, 23:14

bombaysaphire je napisao/la:
02 apr 2023, 22:48
Što se mene tiče neka naprave Šćepan polje i njihovi i naši , pa da ko čovjek mogu ići na more u Albaniju ili Crnu Goru , to mi jedino bitno .
Za crkvu i jednu i drugu me baš zaboli qrac , a pogotovo kojim će se zastavama mahati .
:salut: :thumbup:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 apr 2023, 23:16

hayden je napisao/la:
Za prošle parlamentarne izbore je pisao da su mu neki drugovi odavde otišli dole da glasaju za Mila, kao imaju dvojno državljanstvo BiH/CG... Fazon je u tome što BiH i CG nemaju sporazum o dvojnom državljanstvu :rol: :bow: :urnebes: Možda su i sad otišli da glasaju :urnebes:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 02 apr 2023, 23:19

alan_kardec je napisao/la:
02 apr 2023, 23:16
hayden je napisao/la:
Za prošle parlamentarne izbore je pisao da su mu neki drugovi odavde otišli dole da glasaju za Mila, kao imaju dvojno državljanstvo BiH/CG... Fazon je u tome što BiH i CG nemaju sporazum o dvojnom državljanstvu :rol: :bow: :urnebes: Možda su i sad otišli da glasaju :urnebes:
Frajera je borac provalio.
Nema vece ublehe na forumu.
Ako ima vise od 15 godina, to je onda vec ozbiljan problem.
Na narednim izborima slijedi tetak Srbin koji je zaokruzio Draginju. :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 apr 2023, 23:23

hayden je napisao/la:
02 apr 2023, 23:19
Za Draginju sigurno neće moći glasati jer se dotična povukla sa svih funkcija u stranci nakon katastrofe u prvom krugu izbora.
Ali znajući kolegu @fostea, ništa nije isključeno :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 apr 2023, 23:28

Podrska Becirevica Mili je iz ugla BiH bila sasvim logicna. Kakav god on diktator i kriminalac bio, BiH je sa CG za vrijeme njegove vladavine imala sasvim dobre odnose i CG je bila jedina susjedna drzava koja se nije aktivno mijesala u unutrasnje stvari u BiH. Nadam se da ce isto ostati i u Milatovicevom mandatu.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 apr 2023, 23:34

alan_kardec je napisao/la:
02 apr 2023, 23:23
hayden je napisao/la:
02 apr 2023, 23:19
Za Draginju sigurno neće moći glasati jer se dotična povukla sa svih funkcija u stranci nakon katastrofe u prvom krugu izbora.
Ali znajući kolegu @fostea, ništa nije isključeno :mrgreen:
Opet kažem dole familije nemam, samo ljeti na more idem. Sad je jedina razlika činimi se što ću ove godine dizati tri a ne dva prsta i slikati se pored trobojke a ne pored crvene zastave :rol:

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 02 apr 2023, 23:55

pašta vladike imaju sa albanskom zemljom... Vi možete samo pjevati dok kosovari vladaju
Samo Sloboda | COYG

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 apr 2023, 00:15

Jakov Milatovic pobjedi na izborima, postane predsjednik CG, a Dodikovi pusiqrci i troprstasi se raspisali o BH predsjedniku Becirovicu :rol: nevjerovatno.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BaiMai i 4 gosta.