lol89 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:59
salex90 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:52
kao sto sam i pisao, razbice Milatovic Mila ko zvecku i to se i desilo
20% razlike i to je ocekivano
kraj epohe jednog velikog kriminalca, red bi bio da mu se jos neki iz regiona pridruze
samo se nadam da Becirovic i Benjamina nisu tuzni, mesaju se u izbore druge drzave, ne ide to, nije lepo, a kako ces Jakova docekati kad dodje u Seher
Upravu si red bi bio da sad mile ronhil padne, pa Aco zvani srbin
apsolutno, svi koji su pokrali ove narode treba da padnu
secam se pre dve godine ili jace, kada sam se bavio politickom buducnoscu CG i pisao ciji je Milo igrac, kakve su to kvalifikacije bile
vidim ti forumasi se sada ucutali
secam se i onih baba koje su bile poslate da izvrse drzavni udar, pa onda one price kako neko brani nekome Crnogorsku crkvu i slicno
ovo veceras je poraz jednog rezime, politike podela i politike radikalizacije ekstremnih delova crnogorskog drustva i marginalizacije srpstva kao neotudjivog dela istorije Crne Gore
kada sam pisao za Podgoricu kako stvari stoje, takodje je tu bilo podsmeha
da zakljucim, Milo odlazi na deponiju, DPS nece jos jer je puno tu interesa i tendera i kanala kokaina, bice i oni i dalje cinilac, ali njihova moc ce godinama itekako padati
ono sto je sigurno radikali sa Cetinja ce nastaviti furati svoj fazon dok bude besplatnog goriva, a onda ce verovatno shvatiti svu suludost mrznje ka komsijama, jer pao im je visedecenijski idol i finansijer
i pred CG je kao i pred ostatkom regiona velika borba sa korupcijom i demografijom, a pri tome i ekstremna borba dva klana za prevlast nad belim i svim sto to nosi