FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 20 avg 2012, 23:14

Ima li kakav snimak makar golova da pogledam??? I de mi recite kako je Kros odgirao? Imal znakova napretka?
Stern des Südens

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 avg 2012, 23:19

Ljudi jel ko razumio Sammera kada ga pitaju poslije utakmice za Martineza?

Nisam bas nesto sa svapskim.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 avg 2012, 23:25

proFCB je napisao/la:Ima li kakav snimak makar golova da pogledam??? I de mi recite kako je Kros odgirao? Imal znakova napretka?
" onclick="window.open(this.href);return false;

Za razliku od utakmice sa Dortmundom, Kroos je dosta stvari popravio a vidi se i da je kondicija napredovala. Inace igrao je na pozicije zadnjeg veznog do ulaska Svajnija, kasnije se prebacio na desetku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 20 avg 2012, 23:45

anelbavarac je napisao/la:Ljudi jel ko razumio Sammera kada ga pitaju poslije utakmice za Martineza?

Nisam bas nesto sa svapskim.
Ne zeli da nista govori. Rekao covjek ako sta bude tad ce govoriti a do tada nista.

Ja licno sam protiv dovodjenja Martineza sto zbog cijene pretjerane sto nece toliko promjeniti na bolje ekipu. Ekipa funkcionise kao svicarski sat.

Nema pozicije da skripi, ima jako puno igraca sa 2-3 pozicije koje moze odigrati jako jako dobro tako da nema potrebe nabijanjem igraca.

@secer il kako mu bi user na forumu, nadam se da te je Sakiri demantovao za ono oko cega smo se ja i ti malo prepirali ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 avg 2012, 23:49

Bas kao sto ste napisali. Sa pola snage smo dobili ovu utakmicu, a protiv ovakvih protivnika se to i ocekuje. Svaka cast Regensburgu, ali Bayern je Bayern. Mandzukic i Shaqiri ponovo opravdali epitet pojacanja. Mario 2 gola, Xerdan gol :o i dvije asistencije. Sve je izvjesnije da ce Svicarac pocinjati utakmice umjesto Mullera, jer Jupp nikako da Tomasu nadje pravu poziciju. Po meni, Muller bi trebao igrati kao spic, ali mislim da u Bayernu to nece moci. U mladjim kategorijama je redovno igrao kao najistureniji i bio je odlican.

Sada lagano se pripremiti za pocetak Bundeske i da krenemo dobro i u ovo takmicenje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Klare

Post Postao/la Klare » 21 avg 2012, 01:26

Ostavite Mullera, zar nije bolje ovako :? , Tomas trči, one izmori, a onda Šakir poput strijele :) , ma ljepota, neću da pričam.
I Pizza omastio, karate kikom loptu u mrežu zakucao.
Manđika lakta li lakta :lol: , ovo pišem pošto ga od ranije znam, isto kao što znam da ni gubice nisu mirovale tokom čitavih 90 min. :lol:
geronimo je napisao/la:Htio sam vas navuci da i vi tipujete vecerasnji sastav
:roll: Uhti dosade :roll:
Haj ne mori, pušći nas na miru. :lol:
Omerbavarac je napisao/la:Pogledah nekih 40-ak minuta utakmice sa Goodisona i dodjoh do zakljucka da je Fellaini mozda kvalitetnije rjesenje nego Martinez, ali o tom potom.

@Klareta za skauta, on zna zasto. :mrgreen:
Ne možda, nego i sigurno! :!:
Eh kad bi one trbušine znale, no oni se uhvatili taman k'o p'jan plota, zapikali tog Martineza koji usput nije nešto ni dokazan, a nije baš ni dokazano zašto ga žele(čitaj igrao stopera), tako da je ovo pomalo i suludo...

S druge strane igrača mladih, igrača dokazanih..., Fellaini bi bio pomalo čvršći orah, ali zašto ne pokušati :? , to je kompletan igrač, igrač koji je apsolutno sve na terenu, eh ono što pripisuju Yayi e to je sve isto Marouane, samo dosta mlađi..., s njim u timu Bayernu bi i Barcelona u leđa gledala. ;)
40(slovima četrdeset) mil. :? , sumnjam da bi ovo odbili, kad prije koji dan dadoše mladog Rodwela(veliku perspektivu, nezamijenjivog člana ekipe) za samo petnaestak miliona. :geek:
No, šta više da pričam...

Tekmu nisam gledao, kao ni onu od prošle sedmice, al' ono što mogu reći jeste da je ovo najmoćniji tim u zadnjih 30 godina, ono sa Seppom, Gerdom, Franzom, Paulom je posebna priča..., no vratimo se u sadašnjost. ;)
Sve je to ukomponovano, sjajno posloženo, naravno govorim o igračkom rosteru, eh samo tu još treba jedan vezni kao šlag na tortu, ali Javi, tačnije tih 40 mi baš i ne miriše nešto, ako me shvatate.
Ima na tržištu određenog potencijala, samo propuhati nosiće, i vidjeće da se lakše diše. :geek:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 avg 2012, 09:39

sta vi to hocete da kazete za sakirija? da je mozda pojacanje koje ce bayern odvesti stepenicu vise?
za mene takav insan nije normalan. sakiri je dijete koje je do prije par mjeseci igralo u slaboj svicarskoj ligi.
potencijal jeste, talenta ima za izvoz, i ako nastavi napredovati moze postati bayernov drugi najbolji igrac.
ili mislite da bi igrace iz nekog bundesligasa okretao kao sto je okretao umorne amatere :) sta znas, mozda bi se poigravao i sa odbrnama barce, reala, mancestera :?
polahko, pustite da momak sazrije, da odigra koju tesku tekmu, pa cemo ga onda hvaliti.
i protiv amatera je imao pogresnih dodavanja, izgubljenih lopti i zabijanja u igrace - sve greske koje se ne tolerisu na najvecem nivou na kojem igra bayern.
u drugoj polusezoni ocekujem da dobije neku vecu ulogu, a od naredne sezone da bude jedan od glavnih igraca.
ps.
i umrijet cu a necu prezaliti sto king riberi barem jednu polusezonu nije odigrao na poziciji polutke :(
prosto je nevjerovatno da ce zavrsiti karijeru(ima 29 godina) a da nece dobiti zlatnu loptu iako je uz mesija najbolji igrac danasnjice. cak mi ne bi bilo zao da nas ostavi ako bi negdje drugo igrao poziciju na kojoj bi pokazao sav svoj talenat i znanje.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 21 avg 2012, 09:51

Eh neko je napisao da je ovaj Bayern mozda jedan od najjacih dosada izuzev onu zlatnu generacij (govorim zlatnu,jer su im se i ruke i noge pozlatile koliko imaju love).
Secer opet tvrdi da Shaqiri treba jos dosta vremena prije nego sto preuzme neku znacajniju ulogu u klubu i tu se apsolutno slazem. No mislim da ce on biti prezadovoljan kada bi u utakmice redovno ulazio u 60min,sasvim solidna minutaza.

Po meni nasa dva najveca problema jesu Muller i Kros. Sta sa njih,mislim ako Martinez dodje,da je Kros out i da mu ne gine klupa,a vrlo vjerovatno da se takav scenarij sprema i Muller-u. Da li ih prodati,da li poslati na posudbu,ostaviti na klupi???
Stern des Südens

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 21 avg 2012, 09:57

secer je napisao/la:sta vi to hocete da kazete za sakirija? da je mozda pojacanje koje ce bayern odvesti stepenicu vise?
za mene takav insan nije normalan. sakiri je dijete koje je do prije par mjeseci igralo u slaboj svicarskoj ligi.
potencijal jeste, talenta ima za izvoz, i ako nastavi napredovati moze postati bayernov drugi najbolji igrac.
ili mislite da bi igrace iz nekog bundesligasa okretao kao sto je okretao umorne amatere :) sta znas, mozda bi se poigravao i sa odbrnama barce, reala, mancestera :?
1. Basel je vrhunski klub koji bi bio u samom vrhu u bundesligi, mozda nebi sada jer su prodali puno igraca a nisu doveli nista konkretno. Ali prosle godine bi bili u samom vrhu.

2. Eto neka si nam ti normalan a mi koji vjerujemo da je Sakiri pravo pojacanje nismo normalni. Neka ti admini dozvoljavaju, da one koji imaju drugacije misljenje od tebe, nazivas "insanima koji nisu normalni".

3. Okretao je odbranu Manchestera. Da si ga licno malo pratio mozda bi i drugacije pisao o njemu i ne nazivao nas koji vjerujemo u njega da smo ne normalni insani.

I jos da ti nesto dodam, trebao si slusati sta strucnjaci o njemu govore. Sammer, Scholl, Hitzfeld, .. Doduse, mozda su i oni ne normalni insani, ko zna..

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 avg 2012, 10:03

Buducnost je napisao/la:Basel je vrhunski klub koji bi bio u samom vrhu u bundesligi
sve si mi reko. sad fino odyebi jer nema potrebe za nastavkom diskusije.
lijepa ignore lista :roll:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 21 avg 2012, 10:08

secer je napisao/la:
Buducnost je napisao/la:Basel je vrhunski klub koji bi bio u samom vrhu u bundesligi
sve si mi reko. sad fino odyebi jer nema potrebe za nastavkom diskusije.
lijepa ignore lista :roll:
Da li ti je to argument? Kucna kultura ti je na vrhunskom nivou.

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 21 avg 2012, 10:41

Nakon dugo vremena odlucio sam se vratiti malo na forum (nekada bio pod nickom @Guber90 :P), pa sam odlucio da prvo krenem od teme koju sam ponajvise i pratio prije :D.

Uglavnom, ovo ljeto finih pojacanja je bilo, da li ce biti cega od Martineza to ce uskoro da se sazna, medjutim i bez njega ovaj prelazni rok nije bio dosadan (mada, bilo je i zanimljivijih). Sinocnja pobjeda nije bas ni mala, jer ipak nije da se Bayern uvijek i proseta protiv drugoligasa, kao sto se zna uvijek daju 200% od sebe kako bi uspjeli se dokazati (mada cini mi se da sinoc ni 400% ne bi pomoglo :D), no imao je i Bayern tu dosta igraca zeljnih dokazivanja, a i onih koji standardno odlicno odigraju, pa i nije bilo problema. Uglavnom, ova sezona ce biti jako zanimljiva da bude iz dosta aspekata, a meni ponajvise da vidim kakvim ce se pojacanja da pokazu.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 avg 2012, 12:16

Rutina sinoc
Najvaznije je da se niko nije povrijedio ;)

Idemo sad u misiju lova na BL i rusenje Wembleya :D
Thomas Müller - Fußballgott

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 avg 2012, 14:56

[youtube][/youtube] 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 avg 2012, 15:22

Omerbavarac je napisao/la:Reklo bi se jedna trening utakmica. Pobjeda bez po' muke. :D

Malo postaje iritantno to konstantno forsiranje Mullera, koji usput ponovo ne pokazuje neku zavidnu formu a naustrb drugih igraca on bere svoje minute. :twisted:
Jupi, Jupi, stisni malo guzicu pa izvrsi malo vise rotacije. :!:
Muller se uopste ne forsira,da je Schweinsteiger bio spreman,Muller bi bio tek zamjena.
#miasanmia

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 21 avg 2012, 15:28

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube] 8-)
Svaka cast ovom momku, zanimljiv tip skroz bas neobicno ime a jos musliman :)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 avg 2012, 15:50

Bayern Munich may have to pay up to 46m.to Martinez.The Bayern have been preparing to pay Martinez.

But now Athletic are stressing that it actually 46m which need to paid according to spanish Marca when the various taxes must be applied have been into account.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 21 avg 2012, 16:07

Pozdrav bavarci.. samo sam htio da pitam situaciju oko Martineza nisam puno pratio ovih dana ovo bajramsko slavlje i tako pa da vidim gdje je zapelo vidio sam da nije igrao za Atletic u nedjelju i da jos uvijek ga nema u Minhenu...Sinoc rutiski svaka cast ekipi

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 21 avg 2012, 16:44

anelbavarac je napisao/la:Bayern Munich may have to pay up to 46m.to Martinez.The Bayern have been preparing to pay Martinez.

But now Athletic are stressing that it actually 46m which need to paid according to spanish Marca when the various taxes must be applied have been into account.
ma treba njih poslat u pm, cuj 46 miliona :?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 avg 2012, 17:04

Ma smecari . Sad treba skroz odustati od njega pa nek nakopaju 46 miljki

inace evo Kroosa kako podize formu
slika
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.