FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sandokan87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 23:16

Neandertalac je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:slika
Ubleha!
Sir Alex Ferguson za mnoge u ligi a da ne pricam Zelji. Ne moze samo tatamati Osimu nista!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 jul 2017, 23:16

Neandertalac je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:slika
:(
Bog otac!
Dodji Najdrazi, ako treba i Violinu povedi, samo dodji Najdrazi.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 23:18

maldini3 je napisao/la:
nellic07 je napisao/la:Adžem nije trener,jest al' za Goražde ili Bratstvo iz Gračanice.Pitanje je da li bi iole ozbiljan trener u ovom trenutku i preuzeo Željezničar.Mi smo ozbiljnog trenera imali,sa zadnjeg mjesta nas doveo na drugo te izbacio Zetu iz LE,što je značajan uspjeh s kakvim igračkim kadrom je raspolagao.Mi smo takvog trenera otjerali,mi navijači,a uprava je slušala šta navijači priželjkuju.
Adzem pravi samo jednu gresku. Treba izaci pred novinare i reci da ekipa nema kvalitet za titulu i da je borba za LZP nas realan domet ove sezone. Tako ce sav pritisak skinuti sa sebe i sa ekipe i prebaciti na upravu koja i jeste realno kriva za los roster na pocetku sezone. Al samo je pitanje ima li on muda za to
Ahahahahhahahahahahahahaah lagano je skinuti breme titule s sopstvenih pleca. Tata Osim bi sa ovom ekipom bez pojacanja prosao kroz ovu ligu ko kroz paucinu! :beba:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jul 2017, 23:18

Eh da je slovenac malo losiji skill u powerpointu imo...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 23:19

irfo je napisao/la:Eh da je slovenac malo losiji skill u powerpointu imo...
I ja imam osjećaj da bi Vukomanović bio prava stvar, ali yeba nas Bill Gates yeb'o mu powerpoint mater i kud ga izmisli
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jul 2017, 23:22

Virtu4l je napisao/la:
irfo je napisao/la:Eh da je slovenac malo losiji skill u powerpointu imo...
I ja imam osjećaj da bi Vukomanović bio prava stvar, ali yeba nas Bill Gates yeb'o mu powerpoint mater i kud ga izmisli
Ne znam sta je gore, biranje trenera na osnovu neke powerpoint prezentacije ili trazenje igraca preko neke scout aplikacije na webu

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 29 jul 2017, 23:23

Doktor1921 je napisao/la:Dok ne skontaju da nam 90% igraca nije ni za kantona ovakve stvari ce nam se desavati, ove neznalice umislile da su igracine a veze nemaju sa zivotom, treba ovo poceti samarati da se malo dozovu...
Zaboravio si spomenuti da su ti igrači sami došli u klub i potpisali dugogodišnje ugovore sa opcijom da klub zaradi u slučaju raskida.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 23:24

irfo je napisao/la:Ne znam sta je gore, biranje trenera na osnovu neke powerpoint prezentacije ili trazenje igraca preko neke scout aplikacije na webu
Reći ću ti ja šta je gore, vođenje sastanaka i otpuštanje trenera preko Viber grupe.
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jul 2017, 23:24

Virtu4l je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ne znam sta je gore, biranje trenera na osnovu neke powerpoint prezentacije ili trazenje igraca preko neke scout aplikacije na webu
Reći ću ti ja šta je gore, vođenje sastanaka i otpuštanje trenera preko Viber grupe.
Smijurija majke mi, igraju se football managera sa najvecim klubom u drzavi

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 29 jul 2017, 23:25

Hocemo li ikada dobiti objasnjenje, kada je Slavko neopravdano otjeran, zasto niko nije kontaktirao Amara, nego su nam servirali prevaru od Adzema, sa pricama za malu djecu, ofanzivnom fudbalu, Zeljinoj djeci bla bla...
Ko je razlog sto Amar nije na klupi ???

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 23:29

Adzeme kriv si jer nam se seljaci iz okolnih sela sada smiju! Gurnuo si Osmankovica u vatru, momak nije kriv sto ne zna dodat, treba mu utakmics, trebao si pametnije skautirati i skontatida ce te Mulalic napasti od prve min!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jul 2017, 23:31

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 23:33

irfo je napisao/la:Smijurija majke mi, igraju se football managera sa najvecim klubom u drzavi
Sad zamisli Amara da sa njima komunicira putem tih savremenih metoda, Brko doktor za Viber i WhatsApp :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jul 2017, 23:38

Virtu4l je napisao/la:
irfo je napisao/la:Smijurija majke mi, igraju se football managera sa najvecim klubom u drzavi
Sad zamisli Amara da sa njima komunicira putem tih savremenih metoda, Brko doktor za Viber i WhatsApp :rol:
:lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 23:42

irfo je napisao/la: :lol:
Poslali mi on i neandertalac jednom selfie (IZ TUBORGA, tamo gdje se ruši UPRAVA), vidi im se po pola glave i plafon u tuborgu, hakeri :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jul 2017, 23:46

Virtu4l je napisao/la:
irfo je napisao/la: :lol:
Poslali mi on i neandertalac jednom selfie (IZ TUBORGA, tamo gdje se ruši UPRAVA), vidi im se po pola glave i plafon u tuborgu, hakeri :lol:
jel violina sa njima u drustvu bio :kafa: , jedva cekaju da sruse upravu :lol:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jul 2017, 23:48

Sandokan87 je napisao/la:Adzeme kriv si jer nam se seljaci iz okolnih sela sada smiju! Gurnuo si Osmankovica u vatru, momak nije kriv sto ne zna dodat, treba mu utakmics, trebao si pametnije skautirati i skontatida ce te Mulalic napasti od prve min!
Da bi dodao na 5 metara trebaš naučiti u pionirima, ovo danas ne treba vise komentarisati, za dva kola ćemo imati novog trenera i maksimalno 6 bodova.

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 29 jul 2017, 23:53

plavousrcu je napisao/la:
Doktor1921 je napisao/la:Dok ne skontaju da nam 90% igraca nije ni za kantona ovakve stvari ce nam se desavati, ove neznalice umislile da su igracine a veze nemaju sa zivotom, treba ovo poceti samarati da se malo dozovu...
Prije pet minuta napisao. Doktor dokaz. Idu napadi na igrace, a ovi sto ih godinama dovode orkestriraju te napade. To su "navijaci", fuj kako ste jadni, gadite mi se.
Mali ja dok sam bio na utakmici ti si pisao po forumu i komentarisao toliko o "navijacima" ,zaboidji me djecak nemam vremena sa balavurdijom da diskutujem.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 jul 2017, 23:55

Doktor1921 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Prije pet minuta napisao. Doktor dokaz. Idu napadi na igrace, a ovi sto ih godinama dovode orkestriraju te napade. To su "navijaci", fuj kako ste jadni, gadite mi se.
Mali ja dok sam bio na utakmici ti si pisao po forumu i komentarisao toliko o "navijacima" ,zaboidji me djecak nemam vremena sa balavurdijom da diskutujem.
Ubijas argumentima. Sta je naruceno za iducu sedmicu, ostavke spremne :clap: :clap: :clap:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 23:55

lisander je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Adzeme kriv si jer nam se seljaci iz okolnih sela sada smiju! Gurnuo si Osmankovica u vatru, momak nije kriv sto ne zna dodat, treba mu utakmics, trebao si pametnije skautirati i skontatida ce te Mulalic napasti od prve min!
Da bi dodao na 5 metara trebaš naučiti u pionirima, ovo danas ne treba vise komentarisati, za dva kola ćemo imati novog trenera i maksimalno 6 bodova.
Rjesenje nije u mjenjaju trenera vec u pristupu trenera igracima. Ja sam bio ubjedjen da ce Edis maksimalno motivisati igrace za razliku od Adzema. Adzem nije motivisao a niti se trudio tokom utakmice da ih pogura nakon gola odnosno golova. Slavko je skakao urlao vristao i samim tim radio na moticlvaciji ali i koncentraciji igraca zato je i pobjedjivao. Adzem ima dobar roster igraca a ako bude znao nadoknadit ce izgubljeno, a ako bude bez analize lezerno ulazio u svaku narednu utakmicu nemamo se cemu nadati. Kemo je pogrijesio, pogrijesit ce opet, grijese i stariji iskusniji i bolji od keme, to problem nije, problem je priprema utakmice koje nije bilo! 90 min imas da se dignes, poluvrijeme odmor i opet nista...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Pact1921, tiagofaria25 i 39 gostiju.