Od kakvog taloga je Osim sampione napravio ovo sad sto imamo je ravno timu snova. Kad se samo sjetim, dodjose na mala vrata popovici, radovanovici, culumi... Pa prekucase! Priprema utakmice prijatelju, nema danas lahko cemo. ADZEM je morao znati da se Edis necu na gu zit sa ekipom Mladosti vec ce se dokazivati ko sto se dokazivao lazic secerovic hiros zahirovic...Osim13 je napisao/la:Ma nije Adzem kriv, sta je Adzem kriv sto se ovdje sistemski godinama skupljao krs poput taloga nema gdje...yebize se svi koji su krivi za to, nacekacemo se mi titule.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
Promovisi ti prijatelju koga hoces ja HOCU POBJEDE I TITULI SA BOGALJIMA KOJI KAO DJECA NISU VIDJELI GRBAVICE OCIMA. Promovisemo se mi evo godinama pa titule nigdje... Dopizdilo je meni promovisanje. Osvoji jarane pa promovisi koliko hoces.starigrad je napisao/la:gdje admin ili, makar, moderator? zelim da mi se ponisti glas u anketi, koji sam dao za izborenu evropu i prebaci na opciju promocija mladih igraca bez obzira na rezultat
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
- Sandokan87
- Kontakt:
Naravno!Neandertalac je napisao/la:Samo titula!
Sa ovim panjevima je i Evropa upitna. Sramota na sta smo spali. Dok ne odu ovi sa frizurama i glupostima mi ne mozemo naprijed.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tuga je..bo te na sta smo spali jos ne mogu vjerovati...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
tu sam, na žalost to tehnički nije izvodivo.starigrad je napisao/la:gdje admin ili, makar, moderator? zelim da mi se ponisti glas u anketi, koji sam dao za izborenu evropu i prebaci na opciju promocija mladih igraca bez obzira na rezultat
- Sandokan87
- Kontakt:
Pusti ga ba kakva promocija samo titul dolazi u obzir. Izbacili smo plejadu mladih igraca necemo samo fabrikovat a zrinjski titule tudjim igracima osvajati. Ma hajte molim vas!admin je napisao/la:tu sam, na žalost to tehnički nije izvodivo.starigrad je napisao/la:gdje admin ili, makar, moderator? zelim da mi se ponisti glas u anketi, koji sam dao za izborenu evropu i prebaci na opciju promocija mladih igraca bez obzira na rezultat
hocu i ja trofeje i iste cekam godinama. samo zelim izraziti svoje misljenje kakvi su nam, trenutni, dometi. sta trebam, ocekivat da se napravi pita od govana, pa pjeniti po forumu od 13. sekunde tekme, kao sto ti radis? Bogami, jok tako. nemamo tim sa kojim se moze najaviti bilo sta ozbiljno i do trofeja mozemo samo ludom srecom. svjestan sam toga i ne pada mi na pamet sjeci sebi vene zbog amatera. jedini problem vidim u tome sto ce se kola opet slomiti na treneru i par "truhlih jabuka". a, o tim jabukama se prica, evo, dvije sezone.Sandokan87 je napisao/la:Promovisi ti prijatelju koga hoces ja HOCU POBJEDE I TITULI SA BOGALJIMA KOJI KAO DJECA NISU VIDJELI GRBAVICE OCIMA. Promovisemo se mi evo godinama pa titule nigdje... Dopizdilo je meni promovisanje. Osvoji jarane pa promovisi koliko hoces.starigrad je napisao/la:gdje admin ili, makar, moderator? zelim da mi se ponisti glas u anketi, koji sam dao za izborenu evropu i prebaci na opciju promocija mladih igraca bez obzira na rezultat
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Sandokan87
- Kontakt:
Zrinjski napravi sampionsku pitu od pitarskih govana. Dovedose sve sto ovima nije valjalo i tri titule uzese. Ne mozes prika svake godine dva trenera lincovat. Halali jednu sezonu, skupi 15 minimum solidnih igraca uigraj i prekucat ces ligu a i u evropi ces moci malo vise nego inace. Realno!starigrad je napisao/la:hocu i ja trofeje i iste cekam godinama. samo zelim izraziti svoje misljenje kakvi su nam, trenutni, dometi. sta trebam, ocekivat da se napravi pita od govana, pa pjeniti po forumu od 13. sekunde tekme, kao sto ti radis? Bogami, jok tako. nemamo tim sa kojim se moze najaviti bilo sta ozbiljno i do trofeja mozemo samo ludom srecom. svjestan sam toga i ne pada mi na pamet sjeci sebi vene zbog amatera. jedini problem vidim u tome sto ce se kola opet slomiti na treneru i par "truhlih jabuka". a, o tim jabukama se prica, evo, dvije sezone.Sandokan87 je napisao/la:Promovisi ti prijatelju koga hoces ja HOCU POBJEDE I TITULI SA BOGALJIMA KOJI KAO DJECA NISU VIDJELI GRBAVICE OCIMA. Promovisemo se mi evo godinama pa titule nigdje... Dopizdilo je meni promovisanje. Osvoji jarane pa promovisi koliko hoces.starigrad je napisao/la:gdje admin ili, makar, moderator? zelim da mi se ponisti glas u anketi, koji sam dao za izborenu evropu i prebaci na opciju promocija mladih igraca bez obzira na rezultat
Podrška Adžemu, balerine nek' stid bude ovog od danas... Zajko kupio si desetogodišnju, bujrum sa ženom na istok, grijeh je da propada, Uglješa i Jovan mogu s tobom da se mijenjate periodično, fuj!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
zastavnik22
- Kontakt:
Fuj fuj hoce li Neko Kupit 3 sezonske za sjever? Ovo ne mogu da gledam i ne zelim da svoju djecu mucim da gledaju neku ekipu sa sela(uz duzno postovanje) kako demontira Zelju.Ma koji vise najtrofejniji?To su ublehe,mi smo postali prosjecna ekipa kao Vitez.Usrani i Zeba i Jovan i Ugljesa.
Prejadno je ovo.Ma kakav Adzem,neka ga sa juniorima.
Sramota.
Prejadno je ovo.Ma kakav Adzem,neka ga sa juniorima.
Sramota.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sa svojih 195cm ko lazarVirtu4l je napisao/la:Od neandertalca bi napravio mascherana kunem ti seinvincible1921 je napisao/la:Sampionsku ekipu...da igramo ja ti neandertalac virtual itd opet sampionsku ekipu ...
=\_1921_/=
I mene boli najvise sto nas, uz sav respect, male ekipe demontiraju, na sta smo spali da protiv takvih ekipa zabijamo počasne golove...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Neandertalac
- Kontakt:
- Sandokan87
- Kontakt:
E vidis brate taj pehar, to su ti donijeli vecinom prosjecni igraci, dobro fizicki spremni koji nisu nikli na grbavici ali su vodjeni trenerakim magom, koji je znao kad i gdje i kako postaviti igru! Ko je znao za lazu, culuma, radovanovica... Dosli ljudi, shvatili objasnjeno i titulu donijeli na Grbavicu. Kraj priceOsim13 je napisao/la:
Dosao kuci,utisci sto se tice domacinstva super,barem gdje sam ja bio na zapadnoj tribini. Normala pricali izmedju sebe,i lijepa stvar da nas je dosta bilo u Zeljinim obiljezjima i proslo bez tenzija.
A sad o situaciji,kao sto sam rekao uprava nema moju podrsku,a Adzem ima kod mene jos jednu priliku,a to je da vise ne zelim vidjeti Jovana i Ugljesu u ekipi. Pa to su kikseri samo takvi. Toliko,nemogu vise, ja i moja ekipa smo ubijeni u pojam. Do neki bolji vremena,situacije igraca i same igre, nemam volje vise ni na forumu se javljati. Sve sto napisem vecina to isto pise i nema potrebe ponavljati. Svi vidimo sta se desava i da ovako ne moze.
Sent from mTalk
A sad o situaciji,kao sto sam rekao uprava nema moju podrsku,a Adzem ima kod mene jos jednu priliku,a to je da vise ne zelim vidjeti Jovana i Ugljesu u ekipi. Pa to su kikseri samo takvi. Toliko,nemogu vise, ja i moja ekipa smo ubijeni u pojam. Do neki bolji vremena,situacije igraca i same igre, nemam volje vise ni na forumu se javljati. Sve sto napisem vecina to isto pise i nema potrebe ponavljati. Svi vidimo sta se desava i da ovako ne moze.
Sent from mTalk
@sandokan, to sto si zadnje napisao je tacno. ne samo sa bivsim igracima, "otpacima" fks, nego je bilo i nasih: jamak, tomic, bogdanovic... i danas isto, u mladosti pocela 3 nasa bivsa igraca: zahirovic, secerovic i lazic.
ali, to ne mjenja cinjenicu da mi nismo doveli bolje igrace od nabrojanih (i u zrinjskom, i u mladosti), pa da mozemo ocekivati da ih nadigramo i razvalimo.
ali, to ne mjenja cinjenicu da mi nismo doveli bolje igrace od nabrojanih (i u zrinjskom, i u mladosti), pa da mozemo ocekivati da ih nadigramo i razvalimo.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Blagojevic odigra 1 dobru utakmicu i onda nas u narednih 10 "kolje" svojim greskama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], bvsic, Demaaa, ELDIABLO20, Pact1921, zeljovolimte i 69 gostiju.