FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 19 jun 2011, 21:47

Haskić se već nalazi u Sarajevu sa igračima. I on je pred potpisom za novi klub zajedno sa Šmigalovićem !
1947!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 jun 2011, 22:10

Ljumani_Banovici je napisao/la:Haskić se već nalazi u Sarajevu sa igračima. I on je pred potpisom za novi klub zajedno sa Šmigalovićem !
Evo poklanjam ti moj 1000 post! Hvala ti na informaciji! :lol: :D
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 19 jun 2011, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 19 jun 2011, 22:11

Amir Rizvanović, predsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo u ostavci sutra (ponedjeljak) će donijeti odluku da li će ostati na čelu koševskog premijerligaša.

“Još nisam odlučio. Analiziram sve što smo uradili za šest mjeseci i mogu reći da smo ispunili sve ciljeve. Izborili smo plasman u Evropu, izvršavali smo tekuće finansijske obaveze, sačinili plan sanacije... U petak sam nakon neodržane Skupštine bio veoma razočaran, htio otići, a sada, nakon nekih razgovora, pomalo razmišljam o tome da ostanem. Odluku ću donijeti u ponedjeljak“, izjavio je Rizvanović za Avaz.

Sarajevo, koje bi, nakon Koševa, trebalo nastaviti pripreme u Fojnici, sutra će se naći u žrijebu drugog pretkola Evropske lige, i to kao nosilac.

“Volio bih da imamo sreće u žrijebu i da nas zapadne što lakši protivnik, a onda da u trećem pretkolu dobijemo atraktivnog rivala i napunimo Koševo“, istakao je Rizvanović.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jun 2011, 22:14

Ma ostaje on

Vec je poceo razmisljati o punom Kosevu,samim tim i punoj kasi :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 jun 2011, 22:14

Tako je Rizva! 8-)

slika

Pravi dinGospo, za razliku od Bleksona! :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 19 jun 2011, 22:21

Rizva je gigant,mada morate priznati da je i gdin. Blekic bio kralj,komad stijene.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 jun 2011, 22:22

Megamon je napisao/la:Rizva je gigan,mada moate priznati da je i gdin. Blekic bio kralj,komad stijene.
Š'a jes' jes'! :mrgreen:

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 19 jun 2011, 23:12

Haskic u Sarajevu,definitivno. Info iz prve ruke. Neka je sa srecom i njemu a i Sarajevu...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 19 jun 2011, 23:14

Stigao džabe ili ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 jun 2011, 23:14

Nemojte bez ikakvog osnova pojedince dizati u nebesa. Ako AR sada ode biće ista pizda kao i njegov prethodnik !
Ako ostane sada kada je možda i najteže, od mene ima duboki naklon . ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jun 2011, 23:16

Meni se cini da Rizvanovic ceka protivnika F.K. Sarajevo da bi donio odluku o ostanku ili odlasku... Jer poznavajuci navijace vaseg kluba mogao bi on biti i prozvan zbog eventualno moguceg neuspjeha, pa mi se zato i cini da zeli malo da kalkulise dok vidi sutrasnjeg protivnika.. Nemojte sta zamjeriti, samo iznosim svoje misljenje..
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 19 jun 2011, 23:17

KB-TM87 je napisao/la:Stigao džabe ili ?
Mislim da je 'za dzabe' jer mu je ugovor sa ekipom Buducnosti istekao...ne znam sad dali postoji kakvvo obestecenje ako je igrac prosao omladinski pogon kluba iz kojeg dolazi...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 jun 2011, 23:25

Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni se cini da Rizvanovic ceka protivnika F.K. Sarajevo da bi donio odluku o ostanku ili odlasku... Jer poznavajuci navijace vaseg kluba mogao bi on biti i prozvan zbog eventualno moguceg neuspjeha, pa mi se zato i cini da zeli malo da kalkulise dok vidi sutrasnjeg protivnika.. Nemojte sta zamjeriti, samo iznosim svoje misljenje..
Pozz
Nije to razlog. Razlog su pare, tj. ako uspiej namaći šta para u ovih par dana , ostat' će. Postojala je neka varijanta da nam Baković(sekretar) preko Rizvanovićeve banke isplati odmah pare o uefe, a da te pare kada dođu idu na račun banke... On je to odbio, iako je na identičan način željezničaru to omogućio prošle godine . :cry:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 jun 2011, 23:29

dzenan01 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni se cini da Rizvanovic ceka protivnika F.K. Sarajevo da bi donio odluku o ostanku ili odlasku... Jer poznavajuci navijace vaseg kluba mogao bi on biti i prozvan zbog eventualno moguceg neuspjeha, pa mi se zato i cini da zeli malo da kalkulise dok vidi sutrasnjeg protivnika.. Nemojte sta zamjeriti, samo iznosim svoje misljenje..
Pozz
Nije to razlog. Razlog su pare, tj. ako uspiej namaći šta para u ovih par dana , ostat' će. Postojala je neka varijanta da nam Baković(sekretar) preko Rizvanovićeve banke isplati odmah pare o uefe, a da te pare kada dođu idu na račun banke... On je to odbio, iako je na identičan način željezničaru to omogućio prošle godine . :cry:
zna se razlika izmedju velikih i malih :P
Za zivot cijeli!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 19 jun 2011, 23:31

Džafić između Sarajeva i Vojvodine

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 jun 2011, 23:32

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:
Pozz
zna se razlika izmedju velikih i malih :P
Vidi se razlika, ali druga. Prošle godine tu bio Iljo, suljo, čeko i ostala bagra, sada g. Osim . ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 19 jun 2011, 23:32

Silkoni je napisao/la:Džafić između Sarajeva i Vojvodine
A završiće u Mogrenu :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jun 2011, 23:33

dzenan01 je napisao/la:
Pozz
Hvala na objasnjenju.. Nadam se da cete uspjeti namaci pare, dovesti igrace, proci pretkola, ali sve do pod uslovom da ste za dlaku gori od Zelje.. :) Eto, sve najbolje.. Pozzz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 19 jun 2011, 23:37

KB-TM87 je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Džafić između Sarajeva i Vojvodine
A završiće u Mogrenu :lol:

Sta ima vidovita dzemila :D

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 19 jun 2011, 23:42

Hvala na objasnjenju.. Nadam se da cete uspjeti namaci pare, dovesti igrace, proci pretkola, ali sve do pod uslovom da ste za dlaku gori od Zelje.. :) Eto, sve najbolje.. Pozzz[/quote]

Tesko da od Zelje u Europi mozemo bit gori :mrgreen: Šala naravno .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, boki86, ristagrad, skoJaa i 31 gost.