FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Haskić se već nalazi u Sarajevu sa igračima. I on je pred potpisom za novi klub zajedno sa Šmigalovićem !
1947!
Evo poklanjam ti moj 1000 post! Hvala ti na informaciji!Ljumani_Banovici je napisao/la:Haskić se već nalazi u Sarajevu sa igračima. I on je pred potpisom za novi klub zajedno sa Šmigalovićem !

Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 19 jun 2011, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Amir Rizvanović, predsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo u ostavci sutra (ponedjeljak) će donijeti odluku da li će ostati na čelu koševskog premijerligaša.
“Još nisam odlučio. Analiziram sve što smo uradili za šest mjeseci i mogu reći da smo ispunili sve ciljeve. Izborili smo plasman u Evropu, izvršavali smo tekuće finansijske obaveze, sačinili plan sanacije... U petak sam nakon neodržane Skupštine bio veoma razočaran, htio otići, a sada, nakon nekih razgovora, pomalo razmišljam o tome da ostanem. Odluku ću donijeti u ponedjeljak“, izjavio je Rizvanović za Avaz.
Sarajevo, koje bi, nakon Koševa, trebalo nastaviti pripreme u Fojnici, sutra će se naći u žrijebu drugog pretkola Evropske lige, i to kao nosilac.
“Volio bih da imamo sreće u žrijebu i da nas zapadne što lakši protivnik, a onda da u trećem pretkolu dobijemo atraktivnog rivala i napunimo Koševo“, istakao je Rizvanović.
“Još nisam odlučio. Analiziram sve što smo uradili za šest mjeseci i mogu reći da smo ispunili sve ciljeve. Izborili smo plasman u Evropu, izvršavali smo tekuće finansijske obaveze, sačinili plan sanacije... U petak sam nakon neodržane Skupštine bio veoma razočaran, htio otići, a sada, nakon nekih razgovora, pomalo razmišljam o tome da ostanem. Odluku ću donijeti u ponedjeljak“, izjavio je Rizvanović za Avaz.
Sarajevo, koje bi, nakon Koševa, trebalo nastaviti pripreme u Fojnici, sutra će se naći u žrijebu drugog pretkola Evropske lige, i to kao nosilac.
“Volio bih da imamo sreće u žrijebu i da nas zapadne što lakši protivnik, a onda da u trećem pretkolu dobijemo atraktivnog rivala i napunimo Koševo“, istakao je Rizvanović.
Ma ostaje on
Vec je poceo razmisljati o punom Kosevu,samim tim i punoj kasi
Vec je poceo razmisljati o punom Kosevu,samim tim i punoj kasi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tako je Rizva! 

Pravi dinGospo, za razliku od Bleksona!

Pravi dinGospo, za razliku od Bleksona!

- Megamon
- Kontakt:
Rizva je gigant,mada morate priznati da je i gdin. Blekic bio kralj,komad stijene.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Š'a jes' jes'!Megamon je napisao/la:Rizva je gigan,mada moate priznati da je i gdin. Blekic bio kralj,komad stijene.

-
- Kontakt:
Haskic u Sarajevu,definitivno. Info iz prve ruke. Neka je sa srecom i njemu a i Sarajevu...
- KB-TM87
- Kontakt:
Stigao džabe ili ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nemojte bez ikakvog osnova pojedince dizati u nebesa. Ako AR sada ode biće ista pizda kao i njegov prethodnik !
Ako ostane sada kada je možda i najteže, od mene ima duboki naklon .
Ako ostane sada kada je možda i najteže, od mene ima duboki naklon .

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Meni se cini da Rizvanovic ceka protivnika F.K. Sarajevo da bi donio odluku o ostanku ili odlasku... Jer poznavajuci navijace vaseg kluba mogao bi on biti i prozvan zbog eventualno moguceg neuspjeha, pa mi se zato i cini da zeli malo da kalkulise dok vidi sutrasnjeg protivnika.. Nemojte sta zamjeriti, samo iznosim svoje misljenje..
Pozz
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Mislim da je 'za dzabe' jer mu je ugovor sa ekipom Buducnosti istekao...ne znam sad dali postoji kakvvo obestecenje ako je igrac prosao omladinski pogon kluba iz kojeg dolazi...KB-TM87 je napisao/la:Stigao džabe ili ?
Nije to razlog. Razlog su pare, tj. ako uspiej namaći šta para u ovih par dana , ostat' će. Postojala je neka varijanta da nam Baković(sekretar) preko Rizvanovićeve banke isplati odmah pare o uefe, a da te pare kada dođu idu na račun banke... On je to odbio, iako je na identičan način željezničaru to omogućio prošle godine .Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni se cini da Rizvanovic ceka protivnika F.K. Sarajevo da bi donio odluku o ostanku ili odlasku... Jer poznavajuci navijace vaseg kluba mogao bi on biti i prozvan zbog eventualno moguceg neuspjeha, pa mi se zato i cini da zeli malo da kalkulise dok vidi sutrasnjeg protivnika.. Nemojte sta zamjeriti, samo iznosim svoje misljenje..
Pozz

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zna se razlika izmedju velikih i malihdzenan01 je napisao/la:Nije to razlog. Razlog su pare, tj. ako uspiej namaći šta para u ovih par dana , ostat' će. Postojala je neka varijanta da nam Baković(sekretar) preko Rizvanovićeve banke isplati odmah pare o uefe, a da te pare kada dođu idu na račun banke... On je to odbio, iako je na identičan način željezničaru to omogućio prošle godine .Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni se cini da Rizvanovic ceka protivnika F.K. Sarajevo da bi donio odluku o ostanku ili odlasku... Jer poznavajuci navijace vaseg kluba mogao bi on biti i prozvan zbog eventualno moguceg neuspjeha, pa mi se zato i cini da zeli malo da kalkulise dok vidi sutrasnjeg protivnika.. Nemojte sta zamjeriti, samo iznosim svoje misljenje..
Pozz

Za zivot cijeli!
Džafić između Sarajeva i Vojvodine
Vidi se razlika, ali druga. Prošle godine tu bio Iljo, suljo, čeko i ostala bagra, sada g. Osim .ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zna se razlika izmedju velikih i malihdzenan01 je napisao/la:Nije to razlog. Razlog su pare, tj. ako uspiej namaći šta para u ovih par dana , ostat' će. Postojala je neka varijanta da nam Baković(sekretar) preko Rizvanovićeve banke isplati odmah pare o uefe, a da te pare kada dođu idu na račun banke... On je to odbio, iako je na identičan način željezničaru to omogućio prošle godine .Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni se cini da Rizvanovic ceka protivnika F.K. Sarajevo da bi donio odluku o ostanku ili odlasku... Jer poznavajuci navijace vaseg kluba mogao bi on biti i prozvan zbog eventualno moguceg neuspjeha, pa mi se zato i cini da zeli malo da kalkulise dok vidi sutrasnjeg protivnika.. Nemojte sta zamjeriti, samo iznosim svoje misljenje..
Pozz

- KB-TM87
- Kontakt:
A završiće u MogrenuSilkoni je napisao/la:Džafić između Sarajeva i Vojvodine

Željezničar - kult glavnog grada
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hvala na objasnjenju.. Nadam se da cete uspjeti namaci pare, dovesti igrace, proci pretkola, ali sve do pod uslovom da ste za dlaku gori od Zelje..dzenan01 je napisao/la:Nije to razlog. Razlog su pare, tj. ako uspiej namaći šta para u ovih par dana , ostat' će. Postojala je neka varijanta da nam Baković(sekretar) preko Rizvanovićeve banke isplati odmah pare o uefe, a da te pare kada dođu idu na račun banke... On je to odbio, iako je na identičan način željezničaru to omogućio prošle godine .Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni se cini da Rizvanovic ceka protivnika F.K. Sarajevo da bi donio odluku o ostanku ili odlasku... Jer poznavajuci navijace vaseg kluba mogao bi on biti i prozvan zbog eventualno moguceg neuspjeha, pa mi se zato i cini da zeli malo da kalkulise dok vidi sutrasnjeg protivnika.. Nemojte sta zamjeriti, samo iznosim svoje misljenje..
Pozz

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
KB-TM87 je napisao/la:A završiće u MogrenuSilkoni je napisao/la:Džafić između Sarajeva i Vojvodine
Sta ima vidovita dzemila

Hvala na objasnjenju.. Nadam se da cete uspjeti namaci pare, dovesti igrace, proci pretkola, ali sve do pod uslovom da ste za dlaku gori od Zelje..
Eto, sve najbolje.. Pozzz[/quote]
Tesko da od Zelje u Europi mozemo bit gori
Šala naravno .

Tesko da od Zelje u Europi mozemo bit gori

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !