RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
@MostaracVeležovac ma ima da nas bude jedno 3-4 hiljade kad đavoli krenu iz Mostara Britanije Francuske Svedske Norveške Austrije Danske Holandije Belgije Njemačke itd ali ne ultra nacionalisti nego pravi navijači obojeno u crveno s pjesmom o Veležu. Jedva čekam da ovi seljačići vide da su miševi i da im začepimo labrnju za sva vremena. Akobogda ubrzo 

Kakav je golman iz Srbije ?kroos je napisao/la:Dolazi golman iz Srbije, mada iskreno mislim da je ostrakovic dobro radi svoj posao. Ali ako coach kaze da treba golman, onda je to tako..
neko rece dolazi iz Vojvodine,neam pojma ni ko je ni sta jeKadet91 je napisao/la:Kakav je golman iz Srbije ?kroos je napisao/la:Dolazi golman iz Srbije, mada iskreno mislim da je ostrakovic dobro radi svoj posao. Ali ako coach kaze da treba golman, onda je to tako..

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Prica se po Sarajevu da vam Sanel Jahic dolazi
otkud sad on? 

-
- Kontakt:
Navodno Jahicu St. Johnstone nije produzio ugovor u Skotskoj i sad je slobodan.
Navodno htio ga je zadrzati trener ali nisu imali para.
http://www.teamtalk.com/scottish-premie ... anel-Jahic" onclick="window.open(this.href);return false;
Navodno htio ga je zadrzati trener ali nisu imali para.
http://www.teamtalk.com/scottish-premie ... anel-Jahic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ne vjerujem,to je neko provalio jer imamo vec 4 stopera(mada bi bio ogromno pojacanje)aS_Roma je napisao/la:Prica se po Sarajevu da vam Sanel Jahic dolazi
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
sto se tice jahica cisto sumnjam da je njegov dolazak moguc..i ovo sto se prica za golmana,,ne znam zasto bi se dovodio neko kada imamo 2 kvalitetna golmana..po meni su i ostarkovic i bobic golmani koji zadovoljavaju..
-
- Kontakt:
rodjak ,daj boze da on dodje,polivalentan je on igrac u zelji je koliko mi se cini jedne sezone bio u napadu zabijao cesto.rodjak je napisao/la:ne vjerujem,to je neko provalio jer imamo vec 4 stopera(mada bi bio ogromno pojacanje)aS_Roma je napisao/la:Prica se po Sarajevu da vam Sanel Jahic dolazi
I ja se nadam al mislim da je ipak šuplja.konjicanin01 je napisao/la:rodjak ,daj boze da on dodje,polivalentan je on igrac u zelji je koliko mi se cini jedne sezone bio u napadu zabijao cesto.rodjak je napisao/la:ne vjerujem,to je neko provalio jer imamo vec 4 stopera(mada bi bio ogromno pojacanje)aS_Roma je napisao/la:Prica se po Sarajevu da vam Sanel Jahic dolazi
-
- Kontakt:
A koji ce vam klinac ohrndani igrac od 33 god, koji trosi ko ruska vozila
Ma pljakaš. Ne isplati se jer je sigurno malo skuplji a ne odskače puno od postoječeg kadra
St. Johnstone ga nije mogao plaćati, a mi da ga plaćamo ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Je ko St. Johnston ?zizu1991 je napisao/la:St. Johnstone ga nije mogao plaćati, a mi da ga plaćamo ?

Uzet ćemo i Pukkia Celticu ako nam je ćeif.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
Ma Jahic je splacina obicna koja se nada nekom cudu da su utrpa u avion za Brazil. Frajer nema apsolutno nikakvih fudbalskih ambicija, malo bi vam trckarao na treningu odigrao koju tekmu preko neke stvari, odglumio neku povredu ogulio vas ko levate i zbrisao...
SRETAN BOŽIĆ I BADNJE VEČE SVIM VELEŽOVCIMA PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI
-
- Kontakt:
Ah strucnjaka majko mila ,de bgti sastavite listu pojacanja i posaljite sportskom direktoru ,jbt zivot ko kod misli doci vi ga blatite ,ocrnite ,sve neki pljackasi propaliteti,ahh bozze boze ,eto liga nam nije propalitet pa jedan Jahic nebi imao mjesta u prvih 11 ,e svastaVasaKisa je napisao/la:Ma pljakaš. Ne isplati se jer je sigurno malo skuplji a ne odskače puno od postoječeg kadra

Zahvaljujem.VasaKisa je napisao/la:SRETAN BOŽIĆ I BADNJE VEČE SVIM VELEŽOVCIMA PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
VasaKisa je napisao/la:SRETAN BOŽIĆ I BADNJE VEČE SVIM VELEŽOVCIMA PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Halooo haj prvo dobro pročitaj šta sam napisao. Nikoga nisam ni blatio ni ocrnjavao. Samo sam napisao sa se ne isplati jer je skup a nije puno ni bolji od igrača koje imamo. Je.bote liku su 33 godine. Bolan nemamo milion na raspolaganju za pojačanjakonjicanin01 je napisao/la:Ah strucnjaka majko mila ,de bgti sastavite listu pojacanja i posaljite sportskom direktoru ,jbt zivot ko kod misli doci vi ga blatite ,ocrnite ,sve neki pljackasi propaliteti,ahh bozze boze ,eto liga nam nije propalitet pa jedan Jahic nebi imao mjesta u prvih 11 ,e svastaVasaKisa je napisao/la:Ma pljakaš. Ne isplati se jer je sigurno malo skuplji a ne odskače puno od postoječeg kadra![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.