FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- 7aprildomemoj
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedna od najgorih sezona crvenocrnih sigurno od osnivanja kluba. Od početne euforije na početku sezone i najave razvaljivanja protivnika po 5:0 i da će se prošetati kroz ovu smiješnu ligu došlo se maltene do gašenja kluba i odlaska gotovo čitavog prvog tima na polusezoni. Proljeće ipak uspješno i vraćena nada da se nešto može uraditi u idućoj sezoni. Slobodi objektivno mjesto jeste u PL i puno sreće na tom putu
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Sloboda je usla u ovu ligu podcjenjivacki prema ostalim ekipama
(nije provokacija samo cinjenica) i najavljivali su nekakve pobjede po
4,5 razlike i to im se obilo o glavu.....
Kad se sjetim samo Ibraka i onog ciganluka u Gracanici bljaaaak .. sramota je bilo da onakvi likovi predstavljaju Slobodu , nista joj dobro nisu donijeli cak naprotiv....
Sada poslije polusezone sredili su neke stvari i na dobrom su putu
da se vrate na put prema PL-u iako ne treba opet najavljivati nekakvu setnju.
Mislim da ce iduce godine biti najzanimljivija sezona prve federalne
od postanka osim Slobode PL ce napast i Gosk i Gradina vjerovatno i Jedoinstvo
status Orasja takode ce biti zanimljiv.
a uvijek se pojavi nekakav klub koji zablista kao npr Radnicki ove godine
ili sam ulazak Viteza iz drugog plana.
Slobodi sve najbolje i najvise bih volio da iduce godine se vrate u PL
jer sramota je to i Tuzle i kluba kao sto je Sloboda da se takmici u nizem rangu
a sami navijaci su najvise zasluzili to.. RESPECT
(nije provokacija samo cinjenica) i najavljivali su nekakve pobjede po
4,5 razlike i to im se obilo o glavu.....
Kad se sjetim samo Ibraka i onog ciganluka u Gracanici bljaaaak .. sramota je bilo da onakvi likovi predstavljaju Slobodu , nista joj dobro nisu donijeli cak naprotiv....
Sada poslije polusezone sredili su neke stvari i na dobrom su putu
da se vrate na put prema PL-u iako ne treba opet najavljivati nekakvu setnju.
Mislim da ce iduce godine biti najzanimljivija sezona prve federalne
od postanka osim Slobode PL ce napast i Gosk i Gradina vjerovatno i Jedoinstvo
status Orasja takode ce biti zanimljiv.
a uvijek se pojavi nekakav klub koji zablista kao npr Radnicki ove godine
ili sam ulazak Viteza iz drugog plana.
Slobodi sve najbolje i najvise bih volio da iduce godine se vrate u PL
jer sramota je to i Tuzle i kluba kao sto je Sloboda da se takmici u nizem rangu
a sami navijaci su najvise zasluzili to.. RESPECT
zanima me jel se racuna i onaj klub sto je sam istupio iz lige pa jos 2 ispadaju ili ispadaju jos 3 ??? ako ispadaju 3 kao sto je obiljezeno na tabeli obavezno pustiti buducnosti.........
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Ispadaju još 4 prijatelju.nusmir je napisao/la:zanima me jel se racuna i onaj klub sto je sam istupio iz lige pa jos 2 ispadaju ili ispadaju jos 3 ??? ako ispadaju 3 kao sto je obiljezeno na tabeli obavezno pustiti buducnosti.........
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ukupno 5 klubova ispada iz 1.Federacije, jer su iz PL ispali Gradina i Gosk. U svakom slucaju treba napravit dogovor sa Banovicima i da pobijede sto bih licno i zelio, sad sve zavisi od Uprave, opet Buducnost ne zavisi samo od nas nego i od Rudara.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- TzBulevar87
- Kontakt:
Svaka riječ je suvišna:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
[youtube][/youtube]
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cim sudija u subotu svirne u pistaljku podvuc liniju na ovu katastrofu od sezone i okrenut se sklapanju EKIPE..dobre ekipe koja ce nas vratit u ligu sa ostalim velikanima BH fudbala...travnikom,leotarom,bijeljinama,obarskom nakom i tako to

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
jedva cekam da se zavrsi sezona. 

-
- Kontakt:
i da krene sljedecaMakeTZ je napisao/la:jedva cekam da se zavrsi sezona.

- Probisvjet
- Kontakt:
Otisao u patikama platnenim na utakmicu, sangajkama, a vratio se kuci sa temperaturom 40.Gorki je napisao/la:Svaka riječ je suvišna:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mitar Lukić zvani Mitrić,,,dobar igrač,,,,došo iz Bratstva u Slobodu,,,,
http://nsfbih.ba/novost/9892/izvuceni_p ... racije_bih" onclick="window.open(this.href);return false; , ove godine nakon fuzije sa Klubom 7 pioniri ponovo u zavrsnici drzavnog prvenstva ! Djeco puno srece i da ove godine osvojite pogotovo Zelji revans za proslu godinu s Klubom 7 !!!!!'
- marseille_unique
- Kontakt:
Ja ne mogu da prestanem 3 godine da razmisljam o cinjenici jednoj, a to je da TK ima vise stanovnika nego
dalmacija, i onda se zapitam sta bi bilo da je nasa regija sva disala za Slobodu ko dalmacija za Hajduk, gdje bi sloboda bila u bivsoj SFRJ a i sada, zasto smo uvijek imali ta vredanja od nas Tuzlaka prema ovima van Tuzle, i obrnuto, kaku smo mogli samo imati jaku tribinu i biti jak tim, ne mogu da prestanem o tom razmisljati, ne bi bilo velika 4 tvorka nego vrlika 5 petorka
dalmacija, i onda se zapitam sta bi bilo da je nasa regija sva disala za Slobodu ko dalmacija za Hajduk, gdje bi sloboda bila u bivsoj SFRJ a i sada, zasto smo uvijek imali ta vredanja od nas Tuzlaka prema ovima van Tuzle, i obrnuto, kaku smo mogli samo imati jaku tribinu i biti jak tim, ne mogu da prestanem o tom razmisljati, ne bi bilo velika 4 tvorka nego vrlika 5 petorka
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Re: FK Sloboda Tuzla Ko ostaje
U Slobodi bi trebao da ostane, Omič Grado Mičko Reno Tino Neza a ovo razabrat nešto za klupu,ostajo nekaide.
- Probisvjet
- Kontakt:
Maribor-Sloboda 1966/67

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dosta o ovome što se čulo na Tušnju. To ide onima koji pjevaju na čast, a ako želite raspravljati, raspravljajte na temi reprezentacije.
moderator
moderator
Hayley <3
Super, reagovao si na vrijeme. Samo tako nastavi sa radombadblueboylivno je napisao/la:Dosta o ovome što se čulo na Tušnju. To ide onima koji pjevaju na čast, a ako želite raspravljati, raspravljajte na temi reprezentacije.
moderator

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nemojte ba vise o ovome .. Momak je ispo korektan i pobriso jer nema veze sa Slobodom.
Nego jesmol sutra kompletni i u kolko pocinje tekma. Neki mi govore u 5 a drugi u pola 6
Nego jesmol sutra kompletni i u kolko pocinje tekma. Neki mi govore u 5 a drugi u pola 6

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.