AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dobar sastav, imamo samo dva igraca manje, Fofanu i Musu....
Gledaj Majka jes nesiguran, jbt sta se vise desava sa njim
Mike me podsjeca na Didu
covjek je naigrajso

Sa ovakvom igrom do utorka necemo dati gol...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A jes ovaj Musah glup igrac, Boze ti sacuvaj. Daj izbaci ga nemoj nikoga ubacivati bicemo jaci
Doduse dobice on ubrzo drugi zuti tako da ce sam sebe izbaciti
Doduse dobice on ubrzo drugi zuti tako da ce sam sebe izbaciti
Cudi me sto nismo primili do sada ? :S
Sreca ne gledam, udjoh na temu kad drvlje i kamenje na Musu Pusu. Pored 3-4 igraca koja mogu to igrati Mister lomiga u lukovima stavlja jadmog Musu.

- muha milanez
- Kontakt:
Teški nekvalitet na djelu, ne isplati se ovo gledati
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kakva patnja
Ovaj Musah kao da sabotira ekipu. Da ga hoće nabit nogom iz kluba, ovaj lik nije ni za Verone.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Musah na krilu je zločin protiv čovječnosti
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ova igra je zločin protiv čovječnosti. Ne postoji ekipa u Serie A za koju bi mogao sa sigurnošću reći da ćemo ih dobiti.
Il Club più titolato al mondo!
Jao Musahferija, dragi Musahferija
Koji si ti pacijent.
Taj dečko samo zna igrat centralnog veznog a mi ga konstantno guramo na krilo
Koji si ti pacijent.
Taj dečko samo zna igrat centralnog veznog a mi ga konstantno guramo na krilo
Zanimljivo kako se gotovo svi igrači koji dođu u Milan odmah uklope u sivilo ekipe. Vrlo toksična sredina za fudbalera.
Vadi ovog baksuza Musuh sve ti j..m
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam kakav se to "balans" sa Mushom traži na krilu protiv mrtve Verone? Taj lik jedino balansira između žutog i crvenog kartona svaki meč
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I sta si sad dobio ostavljanjem Rafe i Pulisica na klupi, nista al bas nista.
Sad ih odmah ubaciva na poluvremu jer ovo od Musaha i Sotila nije vrijedno spomena.
Sto je milanist rekao Tammy je morao dobiti vise da igra nakon dobre serije , a Gimenez da polako ulazi sa klupe i da se uklapa u ekipu, jer ovo sve za sada je blago receno katastrofa
Sad ih odmah ubaciva na poluvremu jer ovo od Musaha i Sotila nije vrijedno spomena.
Sto je milanist rekao Tammy je morao dobiti vise da igra nakon dobre serije , a Gimenez da polako ulazi sa klupe i da se uklapa u ekipu, jer ovo sve za sada je blago receno katastrofa
Conceicao = Fonseca. Nikakvog napretka niti pozitivne promjene. Ova čitava sezona je agonija, fijasko i patnja za gledanje.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 15 feb 2025, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Odron!
Ovako losu igru nismo prikazivali ni pod Giampaolom. Nije ni Musah kriv sto ga ovaj salta svukud, cas tamo cas ovamo. Nekakvi Sotili i karafeke.
Tacno sam znao da ce ovako biti, i Felix izgleda voli vise pasti nego se hljeba najesti.
Nismo imali pravu sansu osim suta Tijjanija, a ovakva Verona mrtva. Sve ti to govori kakvi smo.
Ali eto biti ce bolje kad prodju ljetnje pripreme
Igra losa skroz, izbor igraca kriminalan, pozicije takodje, ali ni rijeci protiv mistera. Cudno
Ovako losu igru nismo prikazivali ni pod Giampaolom. Nije ni Musah kriv sto ga ovaj salta svukud, cas tamo cas ovamo. Nekakvi Sotili i karafeke.
Tacno sam znao da ce ovako biti, i Felix izgleda voli vise pasti nego se hljeba najesti.
Nismo imali pravu sansu osim suta Tijjanija, a ovakva Verona mrtva. Sve ti to govori kakvi smo.
Ali eto biti ce bolje kad prodju ljetnje pripreme

Igra losa skroz, izbor igraca kriminalan, pozicije takodje, ali ni rijeci protiv mistera. Cudno
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
A šta fuli smoto u zadnjoj sekundi ovdje, još oduze Gimenezu novu asistenciju....

@ronaldo99 i @milanist, kad amer cicija izdvoji koji evrić za igrača, taj mora igrati - imperativ - pa maksr Tammy dao 300 golova

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.